Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
persze, rengeteg: dobtam ide nemrég 3 ötvenes listát 3 évtizedből, azokon csak nagyon jó filmek vannak...messideco írta:kurdt: nálad létezik olyan, hogy nagyon jó?Azokon a filmeken kívül, amelyeket egy kb. 20-as listán felsoroltál?
Nem, váltok. Berlinbe költözöm és ott fogok egyetemre járni (ha minden összejön, márpedig miért ne jönne).messideco írta:Végzel?
Másik kérdés: a megmentő titulus mit takar?
Jósjay írta:Tervezek mostanában néhány filmet:
Oldboy
Mullholland Drive
Lost Highway
A következő három nap
Halálos közellenség
Vélemények róluk?:)
Nem egészen: nemzetközi tanulmányok az ELTÉn, de ha minden jól megy akkor már nem sokáig...messideco írta:Te amúgy valamilyen fotó-film szakon tanulsz?
Neeem, azért rengeteg (könnyen lehet h 100+) filmet el tudnék sorolni, amiket sokszor meg lehet nézni és ugyanazt kapod, mint a második nézésnél, vagy többet... (azt soha nem kapod, amit elsőre kaptál)messideco írta:Végül is mindegyik filmnél ez a helyzetTalán nálam kivétel a Forrest Gump, többszöri nézésre nagyon sok dologra rájöttem.
A másik meg a Borat. A harmadszorra történt megnézéskor röhögtem a legtöbbet rajta...
ja.messideco írta:Donnie Darko
Így maradtam a film befejeztével. Nagyon nagy film volt ez, abszolút zavarba ejtett. Így hát valamelyik filmbuzi kolléga kisegíthetne:
most akkor Donnie meghalt a balesetben vagy sem? Abszolút nem tudok rájönni...
Nem mostanában láttam, de:messideco írta:Donnie Darko
Így maradtam a film befejeztével. Nagyon nagy film volt ez, abszolút zavarba ejtett. Így hát valamelyik filmbuzi kolléga kisegíthetne:
most akkor Donnie meghalt a balesetben vagy sem? Abszolút nem tudok rájönni...
tűz meg a víz.LM10 írta:Végig néztem én is a filmet. Hihetetlen. Eddig csak azt tudtam Sennáról. hogy kivételes versenyző volt, aki tragikusan meghalt Imolában. Már nem!LM10 írta:Ehhez van magyar felirat, vagy szinkron?Fernando írta:
Megnéztem a SENNA c. filmet. Igaz, hogy majdnem 3 órás volt, de többször könnybelábadt a szemem, máskor pedig dühös voltam, hogy miért nem egy picit korábban születtem. Prost, Senna, Mansell, Piquet, Bergher, Hill. Hol vannak ma már ilyen versenyzők? Ha egy 3 évvel előbb születek, világosan emlékeznék mindenre, így csak foszlányok vannak meg Sennáékról és az a letargia ami 94-ben volt mindenhol. Egyértelmű 10/10! Nem kérdés a film.
Még 1 éves sem voltam mikor meghalt, de ez a film behozta az elmaradásomat. Hatalmas dokumentum film! Nagyon tetszett az akkori F1-es világ, pl mikor voltak ezek a csapatkonferenciák, és Piquet kiállt Senna igazáért.Senna és Prost viszonya pedig tényleg ennyire átjött a 80-as évek végén?(Hátha van itt ilyen aki ilyenkor nézte az F1-et
)
Az egy nekem személy szerint tetszett (bár akkor még csak 14 vtam, szal ki tudja ma mi lenne), a kettőt nem bírtam végignézni, de a 3at biztos hogy IMAX3d-ben kell, hogy lássam. Ugyanazt kell mondjam, mint az Avatarnál: lehet, h gyökér film, de ezt látni kell 3Dben.Rinku írta:Nekem mindkét rész tetszett, amit láttam, bár röhejes volt, ahogy a kettőben küzdöttek, hogy a robotok humánusabbak legyenek... Lélegzett Megatron meg a fiókák meghaltak... Nem kérlek, a robot az nem lélegzik, mert nincs szüksége rá, nem is párás a lehellete, mivel nincs neki, a fióka meg egy csökött gyártósoron készül, nem inkubátorban vegetál. Agyament holivad...
Köszi,h eszembe juttattad, régen rongyosra néztem én is:D szedem is le.El fanático írta:Rákerestem egy régi vígjátékra, amit még anno 11 évesen kaptam kölcsön VHS-en az unokabátyámtól és azóta nem is láttam többször, tv-ben tudtommal egyszer sem adták le.
Jó kis hülyeség, aki gondolja szedje le, van link az oldal alján.
http://cinemastore.hu/movie-film-Ketten ... 23657.html
Tegnap néztem meg, tanulságos, az biztos...Varatrix írta:Betépve 8/10
Mindig tudatosul bennem, hogy régen tudtak filmeket csinálni. ma már csak elvétve.
Kicsit OFF, de létezik 'szerkeszt' gomb is. Szerintem elkezdhetnéd használni, mert a modik érzékenyek a duplázásokra.messiisten írta:xD Már megint én.Akit a sportal kapcsolatos filmek érdekelnek azoknak ajánlom a Gól című filmet.
Az alapsztori, hogy egy kis srác családja szegény meglógnak Mexikóból. A srác Los Angelesi csapatban focizgat és pont egy tehetség kutató látja aki felviszi egy csapathoz. És a srácnak meg kell küzdenie mindenért stb stb stb.
A 2. rész már nem olyan jó. A Kula Fc-be igazol (Madrid) És a vége is elég [auto_cenzúra].
A 3. részt csak akkor nézd meg ha valami nagyon 'mit is' ? akarsz látni.
Legalább bővülnek a hozzászólásaim.