Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2011.06.27. 12:39:09

maki írta:
Hatalmas sorozat, szerintem a legbetegebb rész az, amikor a professzort zsarolják a jobb jegyért :lol:
Na igen, az valami zseniális. Az nagyon durva amit a nagymama művel benne... Nem tudtam eldönteni hogy elforduljak vagy szakadjak a röhögéstől. :lol: :lol:
Rinku írta:A Blue Mountain State az egy roahdtul nagy sorozat, hülyére röhögtem magam mindkét évadon! :D Thad a legnagyobb tag az egész sorozatban, besz*rás egy figura! :D

palesz - Rev Theory - Hell Yeah
Imádom ezt a számot! :D

Thadet amúgy tényleg nem űbereli senki, de azért sorsan követi Radon... :lol: Két ekkor hülyét egy helyen. :D Bár nekem Alex a kedvenc karakterem, hatalmasat alakít. Amilyen fejeket vág, meg ahogy beszél... Igazán akkor "fogott meg", amikor levezette hogy miért csere irányító akar lenni... Ott magamra ismertem benne. :D
Robcsyy írta:
nálam ott szakadt el a cérna, mikor a kar nélküli csaj, sörös dobozokból összeragasztott műkézzel megjelenik a pályán, és üldözi thadet :lol: :lol:
Jaja, az se semmi... :lol: :lol: Ahogy Thad sikít az valami oltári, egy ekkora testből hogy jön ki ilyen hang... :lol: Amúgy másik nagy kedvenc részem amikor cölibátust fogadnak, és jótékonysági meccset játszanak egy egyházi csapattal. Ott milyen meccs van a végén. Na meg a pap se semmi, hogy beindul... :lol:
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.06.27. 12:32:50

visca el barca írta:...
Erre mondják azt, hogy ízlések és poofnok :D
Nálam ez a film csak 10/6 ra sikeredett és a Watchmen nekem jobban tetszett.
visca el barca
Presidente del Barça

2011.06.27. 12:22:18

tegnap végre megtaláltam jo minosegben, igy megneztemaz alomhaborut. ahogy látom nagyon megosztja a népet. Az, aki tul lát a jo nők+CGI halmazon,annak általában bejött a film, ilyen vagyok én is. amugy jol irta vki a porton, ez ilyen kill bill + 300 + charlie angyalai + gyuruk ura + james bond + matrix + eredet kombo :D

snyder marha jol megcsinálta, hogy 3 idősíkon (gyógyint-kupleraj-álom) mozog az egesz film, bár szerintem kettőn is elég lett volna. nem igazán értem minek kellett beletenni a kuplerájos vonalat, sztem sokkal jobb lett volna ha marad az elmegyógyintézet-álom páros magában.
a képi világ teljesen lenyugozo, a zenek abszolut bejottek, én egy percig sem unatkoztam. joval tobbet kaptam ettol a movietol, mint mondjuk egy transformers cgi halmaztól. hiányérzet persze bennem is van, pl. jo lett volna tudni a valóságban mi és hogy torténik, de mondom, összességében sztem teljesen jó. sokkal jobb mint watchmen, de a 300-at nálam nem érte el.
az álom jelenetek közül az elso ketto brutalisan jo (foleg a nacis), a sárkányos nem igazán tetszett, a robotosra megmár elfogyott az ötlet...

a legfontosabb, hogy bármennyire is van mondanivaloja a filmnek nem szabad tulsagosan komolyan venni. leulni és élvezni

nem tudom rendezoi valtozat van e már, v mikor lesz, de meg kell nézni azt is

bőven ujranézős kategoria.

9/10
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
soadroli
Llegenda del Barça

2011.06.27. 09:53:47

Fecooo írta:
ozsimiki írta:
akkor gondolom Barney az. (ez nem igen spoiler), meglepődtem,bár így belegondolva,azért csomó részben nyávog (amit poénra vesznek ott és akkor :D),meg gesztikulál elég furcsán :D

így már értem,miért tudja így eljátszani :D de persze ettől még legjobb arc a sorozatban.
nem csak Neil Patick Harris homár, hanem "Sheldon" is a TBBT-ből ;) (bár belőle azért könnyebben kinézem :D )

egyébként mindketten boldog házasságban élnek már a párjukkal :D
Valahogy éreztem, hogy Sheldon is MÁS. Utánanéztem, és tényleg. Egy világ omlott össze bennem :lol: A mai világba divat búzának lenni, vagy mi? :?
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.06.27. 09:21:40

ozsimiki írta:
akkor gondolom Barney az. (ez nem igen spoiler), meglepődtem,bár így belegondolva,azért csomó részben nyávog (amit poénra vesznek ott és akkor :D),meg gesztikulál elég furcsán :D

így már értem,miért tudja így eljátszani :D de persze ettől még legjobb arc a sorozatban.
nem csak Neil Patick Harris homár, hanem "Sheldon" is a TBBT-ből ;) (bár belőle azért könnyebben kinézem :D )

egyébként mindketten boldog házasságban élnek már a párjukkal :D
Rinku
Director del Fútbol

2011.06.27. 00:32:47

Na, akkor éppen itt az ideje rárúgni kedves barátomra az ajtót és harácsolni Trónok harcát! :D
Gyanítom a Spartacus is csak jövőre jön... :?
Football, bloody hell. /SAF/
Sanama
Llegenda del Barça

2011.06.27. 00:30:36

Rinku írta: A Trónok Harcának és a Spartacusnak mikor lesz folytatása? :wink:
A trónok harcát julius 25körül kezdik el forgatni... Tv-re kb áprilisban fog kerülni,mint ahogy az 1. évad (addig el lehet olvasni a könyvet:P )

A Spartacust nem tudom

Ozsi,
ja értem. Érdekes lesz Ashton-al :D
Alan a legnagyobb amúgy tényleg, én is rajta röhögk a legjobban :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2011.06.27. 00:38:38-kor.
Rinku
Director del Fútbol

2011.06.27. 00:19:33

Nem igazán kedvelem ezeket az amcsis, egyetemes, mindenfélés, fiatalos sorozatokat, de a Blue Mountain State az kérlek ozsi baromi jó, én nagyon sokat fetrengtem rajta! :D Tényleg csak ajánlani tudom, úgy, hogyha valaki, akkor én nagyon utálom az efféle sorozatokat, de ez... :D Ez kérlek srácok, lehengerlő! :D

A How I Met Your Mother az egyik kedvenc sorozatom, úgy szeretem, ahogy van! :) A karakterek és a történet nagyon jó, alig várom a folytatást! :) Bár az a baj, hogy lassan vége, max két évad még szerintem, Ted gyerekeinek lassan már meg kell születniük... :(

A Trónok Harcának és a Spartacusnak mikor lesz folytatása? :wink:
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.06.27. 00:14:30

Ami vicc, hogy amikor még elkezdték forgatni a sorozatot, Neill Patrick Harris (Barney) még nem vállalta fel hivatalosan, h meleg, tehát ez kicsit fura. Nyilván tudták már akkor is csak cáfolta, de akkor is... :D
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.06.26. 23:39:24

davi10 írta:
soadroli írta: A HIMYM-et meg nézni akartam csak megtudtam, hogy búza az egyik főszereplő, így kicsit megijedtem. Na de majd 1x, ha megjön az ihlet :)
Nem a főszereplő, hanem a színész aki játssza. De én is amikor megtudtam nagyon csodálkoztam, mert ha nem lövök le nagy poént pont olyan karaktert alakít, akiből nem néznéd ki, hogy ez lenne .:D

Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
davi10
Llegenda del Barça

2011.06.26. 23:33:47

soadroli írta: A HIMYM-et meg nézni akartam csak megtudtam, hogy búza az egyik főszereplő, így kicsit megijedtem. Na de majd 1x, ha megjön az ihlet :)
Nem a főszereplő, hanem a színész aki játssza. De én is amikor megtudtam nagyon csodálkoztam, mert ha nem lövök le nagy poént pont olyan karaktert alakít, akiből nem néznéd ki, hogy ez lenne .:D
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.06.26. 23:32:42

Rinku írta:A Blue Mountain State az egy roahdtul nagy sorozat, hülyére röhögtem magam mindkét évadon! :D Thad a legnagyobb tag az egész sorozatban, besz*rás egy figura! :D

nah eddig nem is hallottam róla, szedem is le.

biztos tetszeni fog nekem is, nah szinkron is van, szuper :D
Kép
maki
Jugador del Barça

2011.06.26. 23:28:17

Robcsyy írta:Valaki néz innen Blue Mountain State-et? :lol:
két nap alatt letekertem 2 évadot, de ha nem lennének vizsgáim, egy nap alatt végeztem volna vele. Thad mikor elkezdett sikítozva rohanni, na ott szakadtam. de úgy összességében is elég bejövős...
Hatalmas sorozat, szerintem a legbetegebb rész az, amikor a professzort zsarolják a jobb jegyért :lol:
Apart from a right foot, Rivaldo had everything.
Rinku
Director del Fútbol

2011.06.26. 23:17:30

A Blue Mountain State az egy roahdtul nagy sorozat, hülyére röhögtem magam mindkét évadon! :D Thad a legnagyobb tag az egész sorozatban, besz*rás egy figura! :D

Robcsyy
Entrenador del Barça

2011.06.26. 23:12:12

palesz77 írta: A legjobb jelenet szerintem amikor az első évadba ellopja egy fanatikus drukker Alex kotonját, aztán lent a pincében "összefutnak", és ahogy Thad sikítozik. Az nálam mindent vitt, kb fél órát röhögtem rajta... :lol: :lol: Amúgy szerintem is hatalmas sorozat, most nyárra meg főleg, mindig meghozza a kedvem egy jó bulihoz... :D
nálam ott szakadt el a cérna, mikor a kar nélküli csaj, sörös dobozokból összeragasztott műkézzel megjelenik a pályán, és üldözi thadet :lol: :lol:
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2011.06.26. 23:06:50

Valaki nem tudja hogy mi a szám címe ami szól a trailerben?

Robcsyy írta:Valaki néz innen Blue Mountain State-et? :lol:
két nap alatt letekertem 2 évadot, de ha nem lennének vizsgáim, egy nap alatt végeztem volna vele. Thad mikor elkezdett sikítozva rohanni, na ott szakadtam. de úgy összességében is elég bejövős...
A legjobb jelenet szerintem amikor az első évadba ellopja egy fanatikus drukker Alex kotonját, aztán lent a pincében "összefutnak", és ahogy Thad sikítozik. Az nálam mindent vitt, kb fél órát röhögtem rajta... :lol: :lol: Amúgy szerintem is hatalmas sorozat, most nyárra meg főleg, mindig meghozza a kedvem egy jó bulihoz... :D
Robcsyy
Entrenador del Barça

2011.06.26. 22:52:27

Valaki néz innen Blue Mountain State-et? :lol:
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.06.26. 22:33:54

ozsimiki írta:
Two and a half men-t én is 4szer néztem végig (=7.évadig) eddig, és én is többet szakadok term Alenen :) Bár Berta a legjobb szntem,azok a beszólások :D

HIMYM-t megnéztem amíg van szinkron, várom a köv évadot, nekem egyértelműen gyengébb ugye a számomra örökzöld FRIENDS-hez képest,de kétszer azért végiglestem ezt is. Barney a kedvenc, utána Marshall, de ennyi, a többit vhogy nem is bírom, míg Friendsnél mindet bírtam. Többi karakter vhogy semmilyen, Tedet se bírom:D csajokat se, bár Lilyn lehet szakadni legalább,de ez a Robin karakter szntem irtó uncsi,és humortalan.

Friends végignézést illetően 12nél tartok aszhem :D
Azért az mennyire durva hogy Evelyn a valóságban csak 2 hónappal idősebb Bertánál, pár hónapja mikor megtudtam néztem egy nagyot :D Ozsi

hát most meg én nézek egy nagyot :shock: :D legalább 10évet kinéztem volna köztük...de hát Berta jól tartja magát, nem is csoda, annyi ingyen kajával amit Charlietól lenyúl, na meg az egyéb dolgok :D

Nekem a HIMYM az örök kedvenc, de belátom hogy a Friends minden idők legjobbja. Viszont azért rengeteg poént elsütöttek benne, rengeteg magas labdát lecsaptak elsőként szóval eleve nehéz is koppintás nélkül valami nagyot alkotni manapság. :shock:

Szerk.: Ha már te is itt akkor én is :D Na szóval pont amikor pirítottak Charlieval és utánozták a különböző szerepeket akkor (is) eszembe jutott hogy annyi minden amerikai utalást nem értünk, nem érthetünk sajnos, ezt meg nem kéne tetézni a szójátékok kiírtásával, mert sajnos nézhetetlenné teszi a szinkron. Emiatt a HIMYM sok dolgon tud elcsúszni, akik meg a poénokért nézik kizárólag csalódni fognak, pedig épp hogy utólag lesznek viccesek a dolgok. Nem csak a poénok jók hanem a szituációk és az utólagos reprezentációi :D Na jó a two and a half men-nek viszonylag pont hogy jó, de a HIMYM egy vicc magyar szinkronnal :D
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.06.26. 22:25:00

lluisllach89 írta:
soadroli írta: Jon Cryer a legnagyobb arc a sorozatban, Charlie csak utána :D
Végre valaki! Én is mondom mindenkinek, ő a legnagyobb színész a sorozatban, ráadásul rajta lehet a legtöbbet nevetni :D
Sanama írta:HIMYM-el nekem már az a bajom, hogy el van húzva. Abban az első 4évadhoz képest az 5. már szinte rossz. Vagyis nekem már az 5. évad unalmas,nem is néztem végig. De hát persze, valamiből nekik is meg kell élni, el lesz még húzva egy ideig.
2pasi meg egy kicsi-ben ugye nincs sztori,csak az,hogy lúzer öcsi,menő bátyus és 1 gyerek.

Azt, hogy jobb arra értettem, hogy sokkal többet röhögtem rajta,mint a HIMYM-n
Erre írtam hogy a HIMYM nem csak vígjáték, szóval természetes hogy a two and a half men-en lehet igazán szakadni :D

Az 5. évad fele jó, fele viszont borzalmas, egyértelmű visszaesés van, viszont a 6. évad egész jó, a vége pedig újra a régiekhez hasonlítható.

A story el van húzva, viszont nem annyira mint sokan mondják, inkább időben, mert rengeteg a történetbe nem illeszkedő rész. Nekem a "No tomorrow" 03 12 a kedvencem :D

Mondjuk hozzátenném hogy a two and a half men-t 4-szer, a HIMYM-t 6-7-szer néztem végig :P
Two and a half men-t én is 4szer néztem végig (=7.évadig) eddig, és én is többet szakadok term Alenen :) Bár Berta a legjobb szntem,azok a beszólások :D

HIMYM-t megnéztem amíg van szinkron, várom a köv évadot, nekem egyértelműen gyengébb ugye a számomra örökzöld FRIENDS-hez képest,de kétszer azért végiglestem ezt is. Barney a kedvenc, utána Marshall, de ennyi, a többit vhogy nem is bírom, míg Friendsnél mindet bírtam. Többi karakter vhogy semmilyen, Tedet se bírom:D csajokat se, bár Lilyn lehet szakadni legalább,de ez a Robin karakter szntem irtó uncsi,és humortalan.

Friends végignézést illetően 12nél tartok aszhem :D

szerk: Dani!

elvileg utána talán kurdt írta,hogy másik szerepet kap,de Charlie akkor sem lesz, szal érdekes lesz...
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.06.26. 22:06:44

soadroli írta: Jon Cryer a legnagyobb arc a sorozatban, Charlie csak utána :D
Végre valaki! Én is mondom mindenkinek, ő a legnagyobb színész a sorozatban, ráadásul rajta lehet a legtöbbet nevetni :D
Sanama írta:HIMYM-el nekem már az a bajom, hogy el van húzva. Abban az első 4évadhoz képest az 5. már szinte rossz. Vagyis nekem már az 5. évad unalmas,nem is néztem végig. De hát persze, valamiből nekik is meg kell élni, el lesz még húzva egy ideig.
2pasi meg egy kicsi-ben ugye nincs sztori,csak az,hogy lúzer öcsi,menő bátyus és 1 gyerek.

Erre írtam hogy a HIMYM nem csak vígjáték, szóval természetes hogy a two and a half men-en lehet igazán szakadni :D

Az 5. évad fele jó, fele viszont borzalmas, egyértelmű visszaesés van, viszont a 6. évad egész jó, a vége pedig újra a régiekhez hasonlítható.

A story el van húzva, viszont nem annyira mint sokan mondják, inkább időben, mert rengeteg a történetbe nem illeszkedő rész. Nekem a "No tomorrow" 03 12 a kedvencem :D

Mondjuk hozzátenném hogy a two and a half men-t 4-szer, a HIMYM-t 6-7-szer néztem végig :P
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2011.06.26. 21:56:07

Sanama írta:Ozsi,
Komolyan Asthon Kutcher lesz Charlie Harper? Ez annyira gáz szerintem :D
Amikor erről olvastam, akkor ha jól emlékszem, azt mondták, hogy biztosan más karaktert fog játszani
soadroli
Llegenda del Barça

2011.06.26. 21:45:11

lluisllach89 írta:

A sorozatról pedig annyit,hogy szerintem az egyik legjobb ilyen rövid részes vígjáték sorozat. (How i met your mother a közelébe se ér szerintem)
Mert a HIMYM nem csak vígjáték sorozat és kicsit összetettebb. Az a szép a two and a half men-ben hogy rengeteg klisét használnak, rengeteg poén adja magát de mindig meg tudja lepni az embert, tényleg az egyik legjobb.

Nekem valami azt súgja hogy nem lesz visszaesés, legalábbis remélem.
Jon Cryer a legnagyobb arc a sorozatban, Charlie csak utána :D
Na de Asthon Kutcher , vicc lesz, főleg ha ő lesz Charlie :roll:
A HIMYM-et meg nézni akartam csak megtudtam, hogy búza az egyik főszereplő, így kicsit megijedtem. Na de majd 1x, ha megjön az ihlet :)
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2011.06.26. 21:44:28

lluisllach89 írta:

A sorozatról pedig annyit,hogy szerintem az egyik legjobb ilyen rövid részes vígjáték sorozat. (How i met your mother a közelébe se ér szerintem)
Mert a HIMYM nem csak vígjáték sorozat és kicsit összetettebb. Az a szép a two and a half men-ben hogy rengeteg klisét használnak, rengeteg poén adja magát de mindig meg tudja lepni az embert, tényleg az egyik legjobb.

HIMYM-el nekem már az a bajom, hogy el van húzva. Abban az első 4évadhoz képest az 5. már szinte rossz. Vagyis nekem már az 5. évad unalmas,nem is néztem végig. De hát persze, valamiből nekik is meg kell élni, el lesz még húzva egy ideig.

lui1698
Llegenda del Barça

2011.06.26. 21:40:28

Lepörgettem a HIMYM-et az 5. évadig.
Tetszik, jók a karakterek (főleg Barney :D, meg a kecske )
Az meg külön jó, hogya sztori is jól meg van írva.
Bejönnek ezek a visszatérő dolgok. Pl. pofogadás

Amúgy az "Így dugtam végig a fél várost mielőtt jártam anyátokkal" helytállóbb cím lenne szerintem.

6. évadnak is nekiesek majd nemsoká.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.06.26. 21:31:03

Kép
Válasz küldése