2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Na igen, az valami zseniális. Az nagyon durva amit a nagymama művel benne... Nem tudtam eldönteni hogy elforduljak vagy szakadjak a röhögéstől.maki írta:
Hatalmas sorozat, szerintem a legbetegebb rész az, amikor a professzort zsarolják a jobb jegyért
Imádom ezt a számot!Rinku írta:A Blue Mountain State az egy roahdtul nagy sorozat, hülyére röhögtem magam mindkét évadon!Thad a legnagyobb tag az egész sorozatban, besz*rás egy figura!
palesz - Rev Theory - Hell Yeah
Jaja, az se semmi...Robcsyy írta:
nálam ott szakadt el a cérna, mikor a kar nélküli csaj, sörös dobozokból összeragasztott műkézzel megjelenik a pályán, és üldözi thadet![]()
Erre mondják azt, hogy ízlések és poofnokvisca el barca írta:...
Valahogy éreztem, hogy Sheldon is MÁS. Utánanéztem, és tényleg. Egy világ omlott össze bennemFecooo írta:nem csak Neil Patick Harris homár, hanem "Sheldon" is a TBBT-bőlozsimiki írta:
akkor gondolom Barney az. (ez nem igen spoiler), meglepődtem,bár így belegondolva,azért csomó részben nyávog (amit poénra vesznek ott és akkor),meg gesztikulál elég furcsán
így már értem,miért tudja így eljátszanide persze ettől még legjobb arc a sorozatban.
(bár belőle azért könnyebben kinézem
)
egyébként mindketten boldog házasságban élnek már a párjukkal
nem csak Neil Patick Harris homár, hanem "Sheldon" is a TBBT-bőlozsimiki írta:
akkor gondolom Barney az. (ez nem igen spoiler), meglepődtem,bár így belegondolva,azért csomó részben nyávog (amit poénra vesznek ott és akkor),meg gesztikulál elég furcsán
így már értem,miért tudja így eljátszanide persze ettől még legjobb arc a sorozatban.
A trónok harcát julius 25körül kezdik el forgatni... Tv-re kb áprilisban fog kerülni,mint ahogy az 1. évad (addig el lehet olvasni a könyvet:P )Rinku írta: A Trónok Harcának és a Spartacusnak mikor lesz folytatása?
akkor gondolom Barney az. (ez nem igen spoiler), meglepődtem,bár így belegondolva,azért csomó részben nyávog (amit poénra vesznek ott és akkordavi10 írta:Nem a főszereplő, hanem a színész aki játssza. De én is amikor megtudtam nagyon csodálkoztam, mert ha nem lövök le nagy poént pont olyan karaktert alakít, akiből nem néznéd ki, hogy ez lenne .soadroli írta: A HIMYM-et meg nézni akartam csak megtudtam, hogy búza az egyik főszereplő, így kicsit megijedtem. Na de majd 1x, ha megjön az ihlet
Nem a főszereplő, hanem a színész aki játssza. De én is amikor megtudtam nagyon csodálkoztam, mert ha nem lövök le nagy poént pont olyan karaktert alakít, akiből nem néznéd ki, hogy ez lenne .soadroli írta: A HIMYM-et meg nézni akartam csak megtudtam, hogy búza az egyik főszereplő, így kicsit megijedtem. Na de majd 1x, ha megjön az ihlet
Rinku írta:A Blue Mountain State az egy roahdtul nagy sorozat, hülyére röhögtem magam mindkét évadon!Thad a legnagyobb tag az egész sorozatban, besz*rás egy figura!
palesz - Rev Theory - Hell Yeah
Hatalmas sorozat, szerintem a legbetegebb rész az, amikor a professzort zsarolják a jobb jegyértRobcsyy írta:Valaki néz innen Blue Mountain State-et?![]()
két nap alatt letekertem 2 évadot, de ha nem lennének vizsgáim, egy nap alatt végeztem volna vele. Thad mikor elkezdett sikítozva rohanni, na ott szakadtam. de úgy összességében is elég bejövős...
nálam ott szakadt el a cérna, mikor a kar nélküli csaj, sörös dobozokból összeragasztott műkézzel megjelenik a pályán, és üldözi thadetpalesz77 írta: A legjobb jelenet szerintem amikor az első évadba ellopja egy fanatikus drukker Alex kotonját, aztán lent a pincében "összefutnak", és ahogy Thad sikítozik. Az nálam mindent vitt, kb fél órát röhögtem rajta...![]()
Amúgy szerintem is hatalmas sorozat, most nyárra meg főleg, mindig meghozza a kedvem egy jó bulihoz...
A legjobb jelenet szerintem amikor az első évadba ellopja egy fanatikus drukker Alex kotonját, aztán lent a pincében "összefutnak", és ahogy Thad sikítozik. Az nálam mindent vitt, kb fél órát röhögtem rajta...Robcsyy írta:Valaki néz innen Blue Mountain State-et?![]()
két nap alatt letekertem 2 évadot, de ha nem lennének vizsgáim, egy nap alatt végeztem volna vele. Thad mikor elkezdett sikítozva rohanni, na ott szakadtam. de úgy összességében is elég bejövős...
Azért az mennyire durva hogy Evelyn a valóságban csak 2 hónappal idősebb Bertánál, pár hónapja mikor megtudtam néztem egy nagyotozsimiki írta:
Two and a half men-t én is 4szer néztem végig (=7.évadig) eddig, és én is többet szakadok term AlenenBár Berta a legjobb szntem,azok a beszólások
HIMYM-t megnéztem amíg van szinkron, várom a köv évadot, nekem egyértelműen gyengébb ugye a számomra örökzöld FRIENDS-hez képest,de kétszer azért végiglestem ezt is. Barney a kedvenc, utána Marshall, de ennyi, a többit vhogy nem is bírom, míg Friendsnél mindet bírtam. Többi karakter vhogy semmilyen, Tedet se bírom:D csajokat se, bár Lilyn lehet szakadni legalább,de ez a Robin karakter szntem irtó uncsi,és humortalan.
Friends végignézést illetően 12nél tartok aszhem
Two and a half men-t én is 4szer néztem végig (=7.évadig) eddig, és én is többet szakadok term Alenenlluisllach89 írta:Végre valaki! Én is mondom mindenkinek, ő a legnagyobb színész a sorozatban, ráadásul rajta lehet a legtöbbet nevetnisoadroli írta: Jon Cryer a legnagyobb arc a sorozatban, Charlie csak utána![]()
![]()
Erre írtam hogy a HIMYM nem csak vígjáték, szóval természetes hogy a two and a half men-en lehet igazán szakadniSanama írta:HIMYM-el nekem már az a bajom, hogy el van húzva. Abban az első 4évadhoz képest az 5. már szinte rossz. Vagyis nekem már az 5. évad unalmas,nem is néztem végig. De hát persze, valamiből nekik is meg kell élni, el lesz még húzva egy ideig.
2pasi meg egy kicsi-ben ugye nincs sztori,csak az,hogy lúzer öcsi,menő bátyus és 1 gyerek.
Azt, hogy jobb arra értettem, hogy sokkal többet röhögtem rajta,mint a HIMYM-n
Az 5. évad fele jó, fele viszont borzalmas, egyértelmű visszaesés van, viszont a 6. évad egész jó, a vége pedig újra a régiekhez hasonlítható.
A story el van húzva, viszont nem annyira mint sokan mondják, inkább időben, mert rengeteg a történetbe nem illeszkedő rész. Nekem a "No tomorrow" 03 12 a kedvencem
Mondjuk hozzátenném hogy a two and a half men-t 4-szer, a HIMYM-t 6-7-szer néztem végig
Végre valaki! Én is mondom mindenkinek, ő a legnagyobb színész a sorozatban, ráadásul rajta lehet a legtöbbet nevetnisoadroli írta: Jon Cryer a legnagyobb arc a sorozatban, Charlie csak utána![]()
Erre írtam hogy a HIMYM nem csak vígjáték, szóval természetes hogy a two and a half men-en lehet igazán szakadniSanama írta:HIMYM-el nekem már az a bajom, hogy el van húzva. Abban az első 4évadhoz képest az 5. már szinte rossz. Vagyis nekem már az 5. évad unalmas,nem is néztem végig. De hát persze, valamiből nekik is meg kell élni, el lesz még húzva egy ideig.
2pasi meg egy kicsi-ben ugye nincs sztori,csak az,hogy lúzer öcsi,menő bátyus és 1 gyerek.
Azt, hogy jobb arra értettem, hogy sokkal többet röhögtem rajta,mint a HIMYM-n
Amikor erről olvastam, akkor ha jól emlékszem, azt mondták, hogy biztosan más karaktert fog játszaniSanama írta:Ozsi,
Komolyan Asthon Kutcher lesz Charlie Harper? Ez annyira gáz szerintem
Jon Cryer a legnagyobb arc a sorozatban, Charlie csak utánalluisllach89 írta:Mert a HIMYM nem csak vígjáték sorozat és kicsit összetettebb. Az a szép a two and a half men-ben hogy rengeteg klisét használnak, rengeteg poén adja magát de mindig meg tudja lepni az embert, tényleg az egyik legjobb.Sanama írta:Ozsi,
A sorozatról pedig annyit,hogy szerintem az egyik legjobb ilyen rövid részes vígjáték sorozat. (How i met your mother a közelébe se ér szerintem)
Nekem valami azt súgja hogy nem lesz visszaesés, legalábbis remélem.
HIMYM-el nekem már az a bajom, hogy el van húzva. Abban az első 4évadhoz képest az 5. már szinte rossz. Vagyis nekem már az 5. évad unalmas,nem is néztem végig. De hát persze, valamiből nekik is meg kell élni, el lesz még húzva egy ideig.lluisllach89 írta:Mert a HIMYM nem csak vígjáték sorozat és kicsit összetettebb. Az a szép a two and a half men-ben hogy rengeteg klisét használnak, rengeteg poén adja magát de mindig meg tudja lepni az embert, tényleg az egyik legjobb.Sanama írta:Ozsi,
A sorozatról pedig annyit,hogy szerintem az egyik legjobb ilyen rövid részes vígjáték sorozat. (How i met your mother a közelébe se ér szerintem)
Nekem valami azt súgja hogy nem lesz visszaesés, legalábbis remélem.
Mert a HIMYM nem csak vígjáték sorozat és kicsit összetettebb. Az a szép a two and a half men-ben hogy rengeteg klisét használnak, rengeteg poén adja magát de mindig meg tudja lepni az embert, tényleg az egyik legjobb.Sanama írta:Ozsi,