Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem egyáltalán nem buta zene, sőt.. Nagyon szeretem a D'n'B-t, 4 éve hallgatom ezt a stílust, és szerintem egyáltalán nem buta zene. Csak rá kell érezni ennek a feelingjére. Amúgy lehet azért tartod buta zenének, mert mikor hallgattad akkor a dúrvább félét hallgattad, de vannak olyanok is, amikben vokál is van.gekkodan írta:Ahogy szokott lenni, amikor az ember elkezd elektronikus zenét hallgatni (általában a drum and bass, breakbet), a trance a második hullám. Nálam is így volt jó pár éve. A DNB-t megunja az ember, buta zene.
A progressive-t szerintem csak jelzőként használják. Úgy mint progressive house, progressive trance, progressive rock stb. Éppen azért, mert előremutatót, haladót jelent. Vagy félreértelmeztem a mondandód? A house -osok szeretik kisajátítani ezt a jelzőt.gekkodan írta:manuel: ha említhetek pár "szent" dj-t akkor itt kezdem: van Dyk, Nick Warren (megyek szilveszterkor a bulijára studioba, global underground lesz), Sharam, James Holden, Richie Hawtin, Satoshie Tomie, Sasha, John Digweed és persze Dave Seaman
Ha meg psy, goa, minimal: Extrawelt, Son Kite, Minilogue
szerk. ja és félreértettél, pont azt írtam, hogy a trance számomra kicsit buta és nagyon nem újul meg, legfeljebb az általam említett 2 ember által (van Dyk, Buuren, esetleg Corsten). Na ők még néha tudnak újat dobni.
De a Progressive a totál nyerő, hatalmas lehetőségek vannak még a műfajban. Kiváltképp a progi house-ban.
így igazmanuel írta: Elnézést bocsi!!Szóval te a progressive houset szereted!!!És hamár a nagyöregeknél tartunk akkor hadj folytasam a sort:Paul Oakenfold,Carl Cox,Pete Tong,Fatboy Slim,Judge Jules....stb.Ők már szerintem legendák lesznek lassan az elektronikus zene terén.
Elnézést bocsi!!Szóval te a progressive houset szereted!!!És hamár a nagyöregeknél tartunk akkor hadj folytasam a sort:Paul Oakenfold,Carl Cox,Pete Tong,Fatboy Slim,Judge Jules....stb.gekkodan írta:manuel: ha említhetek pár "szent" dj-t akkor itt kezdem: van Dyk, Nick Warren (megyek szilveszterkor a bulijára studioba, global underground lesz), Sharam, James Holden, Richie Hawtin, Satoshie Tomie, Sasha, John Digweed és persze Dave Seaman
Azt hiszem hogy amire te gondolsz az a Drum & Bass és a minimal techno.A trancebenvan van vokál vagyis szöveg.Úgyhogy szerintem most eléggé melléfogtál.Legközelebb szerintem nézz utánna,pontosan hogy mi-micsoda és azután nyilatkozz ha lehet.Egyébként meg miért bűn az hogyha a Dani szeretti ezt az irányzatott???.Nem is értem.VIII.Henrik írta:Gekkodan, Te akkor olyan vagy, mint az egyik kollégám. Olyan zen..., zajt hallgat, mint amikor zenelejátszás közben meghal a vindóz, és csak recseg, ropog, zörög. Ennyire durván nyomod Te is?
Ahogy szokott lenni, amikor az ember elkezd elektronikus zenét hallgatni (általában a drum and bass, breakbet), a trance a második hullám. Nálam is így volt jó pár éve. A DNB-t megunja az ember, buta zene. Aztán szinte felfrissülést jelent egy jó Trance, dallamosságával, lágy szólamaival és himnikus beütéseivel. De hihetetlen hamar rájöttem, hogy elég buta zene az is. Két ember van, aki tud újítani és akinek a kedvéért visszatérek a trance-hez, ha kijön új cuccuk: Paul van Dyk és Armin van Buuren.manuel írta:Van köztettek olyan aki szeretti a Trancett???
Szakmájában egy zseni. Emberként annyira nem ismerem, általában csak akkor hallunk róla, ha vmi botrány van körülötte. Így nem igazán ítélkeznék felette, kap így is elég kifigurázást.Krojf írta:Bajban a Király!
www.hirado.hu/Hirek/2008/12/23/09/Haldoklik_a_pop.aspx
Ki hogyan ítéli meg Őt?
K.
Trance. Kis túlzással volt időszakom, amikor ez a szó jelentette számomra a zenében a mindent. Sajnos a műfaj nekem egysíkúvá vált. Az utóbbi két évben vadászni kell egy-egy a trancet képviselő örökéletű zenéért. Ezért is van, hogy a legtöbbször csak nosztalgiázom. Nosztalgia egy olyan műfajban, ami jó ha 10 éve kerekedett ki. Remélem 2009 erősebb lesz.manuel írta:Van köztettek olyan aki szeretti a Trancett???