Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Kódó írta:Sp ......őt birom naonajánlom sokaknak
csakhogy, az nem mp3ban lesz meg utána, hanem vmi flash szhar. továbbmegyek, általában a minősége se a legjobb.7_Barna_7 írta:Azt vettem észre h sokan írják h (xy)szám kéne és be tesz egy youtube-os linket...nem tudom h tudjátok-e de már van youtube letöltő..szval google---)youtube downloader---)letöltöd és már mehet is a szám
Szerintem egyáltalán nem buta zene, sőt.. Nagyon szeretem a D'n'B-t, 4 éve hallgatom ezt a stílust, és szerintem egyáltalán nem buta zene. Csak rá kell érezni ennek a feelingjére. Amúgy lehet azért tartod buta zenének, mert mikor hallgattad akkor a dúrvább félét hallgattad, de vannak olyanok is, amikben vokál is van.gekkodan írta:Ahogy szokott lenni, amikor az ember elkezd elektronikus zenét hallgatni (általában a drum and bass, breakbet), a trance a második hullám. Nálam is így volt jó pár éve. A DNB-t megunja az ember, buta zene.
A progressive-t szerintem csak jelzőként használják. Úgy mint progressive house, progressive trance, progressive rock stb. Éppen azért, mert előremutatót, haladót jelent. Vagy félreértelmeztem a mondandód? A house -osok szeretik kisajátítani ezt a jelzőt.gekkodan írta:manuel: ha említhetek pár "szent" dj-t akkor itt kezdem: van Dyk, Nick Warren (megyek szilveszterkor a bulijára studioba, global underground lesz), Sharam, James Holden, Richie Hawtin, Satoshie Tomie, Sasha, John Digweed és persze Dave Seaman
Ha meg psy, goa, minimal: Extrawelt, Son Kite, Minilogue
szerk. ja és félreértettél, pont azt írtam, hogy a trance számomra kicsit buta és nagyon nem újul meg, legfeljebb az általam említett 2 ember által (van Dyk, Buuren, esetleg Corsten). Na ők még néha tudnak újat dobni.
De a Progressive a totál nyerő, hatalmas lehetőségek vannak még a műfajban. Kiváltképp a progi house-ban.
így igazmanuel írta: Elnézést bocsi!!Szóval te a progressive houset szereted!!!És hamár a nagyöregeknél tartunk akkor hadj folytasam a sort:Paul Oakenfold,Carl Cox,Pete Tong,Fatboy Slim,Judge Jules....stb.Ők már szerintem legendák lesznek lassan az elektronikus zene terén.
Elnézést bocsi!!Szóval te a progressive houset szereted!!!És hamár a nagyöregeknél tartunk akkor hadj folytasam a sort:Paul Oakenfold,Carl Cox,Pete Tong,Fatboy Slim,Judge Jules....stb.gekkodan írta:manuel: ha említhetek pár "szent" dj-t akkor itt kezdem: van Dyk, Nick Warren (megyek szilveszterkor a bulijára studioba, global underground lesz), Sharam, James Holden, Richie Hawtin, Satoshie Tomie, Sasha, John Digweed és persze Dave Seaman
Azt hiszem hogy amire te gondolsz az a Drum & Bass és a minimal techno.A trancebenvan van vokál vagyis szöveg.Úgyhogy szerintem most eléggé melléfogtál.Legközelebb szerintem nézz utánna,pontosan hogy mi-micsoda és azután nyilatkozz ha lehet.Egyébként meg miért bűn az hogyha a Dani szeretti ezt az irányzatott???.Nem is értem.VIII.Henrik írta:Gekkodan, Te akkor olyan vagy, mint az egyik kollégám. Olyan zen..., zajt hallgat, mint amikor zenelejátszás közben meghal a vindóz, és csak recseg, ropog, zörög. Ennyire durván nyomod Te is?