Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A legeslegjobb filmVaratrix írta:A halálsoron 10/10
Mondták, hogy meg kell nézni. Igazuk volt. Habár kicsit megrémisztett eleinte, hogy három órás.
ragyogásVaratrix írta:Hihetetlen, hogy hozzám csak most jutott el az a név, hogy Stephen King (tudom író)... A titkos ablak, és A halálsoron zseniális film.
A titkos ablak 10/9
Én láttam már a Véres Valentint, ami nekem egy kedvenc filmem volt, de ez a sztori korábbi, és szinte pont ugyan az, de mégis sokkal zseniálisabb.
A halálsoron 10/10
Mondták, hogy meg kell nézni. Igazuk volt. Habár kicsit megrémisztett eleinte, hogy három órás.
1.4? Szerintem még elégedett is lehet ezzel az osztályozással, IQ gyilkos egy film, igaz kb. 20 percet láttam belőle.Leomessi14 írta:Imdb-n rakerestem a 100 legrosszabb filmre..es mit talaltam...egy fantasztikus magyar alkotast 1.4-es ertekelessel.![]()
Párat én is írok, ha nem baj!Hurrikán, A játék ördöge, Zsákolj ha tudsz, Just Wright, Celtics pride, s örök kedvenc Space Jam, ja meg Emlékezz a titánokra, bár ez alapFtcSikiHun írta:Valami filmet ajánlanátok?![]()
Focis, kosaras, kémes vagy bármilyet.
vígjáték
Köszönöm.
Góóól 1,2,3, Carter edző, Csavard be, mint BeckhamFtcSikiHun írta:Valami filmet ajánlanátok?![]()
Focis, kosaras, kémes vagy bármilyet.
vígjáték
Köszönöm.
Megnéztem egymás utániban mindkettőt:P.U.Y.O.L. írta:Azokat se rontották el!ozsimiki írta:Ma jön majd a 3., és 4. rész: Alien-A végső megoldás a Halál, Alien- Feltámad a Halál.![]()
Mondjuk nekem a 2 a kedvenc...
nah ezt még nem láttam, meglesem én is.sjay írta: Sodró lendület
Kössz a tippet, igyekszem bepótolni a hiányosságaimatFernando írta: Leginkább az Asylumos filmeket ajánlom. Egy siker film lebutítása. Legnagyoooob.
Elhajlási engedély, Sodró lendület, Amcsi Pite 1-3 , Eurotúrakanty írta:Valami nagyon nagyon jó vígjátékot ajánljatok srácok, ami kiveri az ember fejéből, a hülye gondolatokat és kicsit kikapcsolja.![]()
![]()
Köszi!
Leginkább az Asylumos filmeket ajánlom. Egy siker film lebutítása. Legnagyoooob.lluisllach89 írta:Szerintem keress rá imdb-n a 100 legrosszabra, és ajánlás alapján találsz 1-t, ami nem fáraszt le, hanem megnevettetkanty írta:Valami nagyon nagyon jó vígjátékot ajánljatok srácok, ami kiveri az ember fejéből, a hülye gondolatokat és kicsit kikapcsolja.![]()
![]()
Köszi!
Legalábbis én a szr filmeken tudok a legjobban nevetni
Az ember, aki túl keveset tudott ezt már vagy 10x láttam, de sírok rajta mindig.kanty írta:Valami nagyon nagyon jó vígjátékot ajánljatok srácok, ami kiveri az ember fejéből, a hülye gondolatokat és kicsit kikapcsolja.![]()
![]()
Köszi!
Szerintem keress rá imdb-n a 100 legrosszabra, és ajánlás alapján találsz 1-t, ami nem fáraszt le, hanem megnevettetkanty írta:Valami nagyon nagyon jó vígjátékot ajánljatok srácok, ami kiveri az ember fejéből, a hülye gondolatokat és kicsit kikapcsolja.![]()
![]()
Köszi!
Azokat se rontották el!ozsimiki írta:Ma jön majd a 3., és 4. rész: Alien-A végső megoldás a Halál, Alien- Feltámad a Halál.
oh yeah. végre egy sorozat ami nem szemptemberben indul, rohadtul várom már az uj reszeket!lluisllach89 írta:Épp akartam is írni, 13 részes lesz, mindegyik 1 órás: http://thevoiceoftv.com/tv/2011-06-06/w ... 4-trailer/Fecooo írta:eszembe jutott, h utánanézek már, h mikor folytatják a Breaking Bad-et, az IMDB-n megjelent a szezonnyitó időpontja: július 17.
ezt a dátumot nem elfelejteni