2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Épp akartam is írni, 13 részes lesz, mindegyik 1 órás: http://thevoiceoftv.com/tv/2011-06-06/w ... 4-trailer/Fecooo írta:eszembe jutott, h utánanézek már, h mikor folytatják a Breaking Bad-et, az IMDB-n megjelent a szezonnyitó időpontja: július 17.
ezt a dátumot nem elfelejteni
Hát én ennél sz.arabb filmet nem láttam mostanábanmiihii írta:És még a London Boulevard van hátra,melyet az egyik kedvencem,Colin Farrell neve (is) fémjelez.Nekem ez is tetszett,bár a háromból még talán ez fogott meg a legkevésbé.Ettől függetlenül simán megtekintésre ajánlott
Hozta amit egy ilyen témájú sorozattól elvárhatunk. Annyira azért nem fergetegesen jó, de mindenképpen nézhető (főleg ha bírod az űrlény-inváziós, poszt-apokaliptikus dolgokat).csdewl írta:http://www.mocsokmacsok.hu/szorakozas/1 ... i-sorozata
Valaki látta már? mert már lement az elsô rész.
Az első részhez annyit,h Liam Neeson 59 éves,uh még hihetőbbozsimiki írta:Fernando írta:Next Three Days
-nah ez nekem is gyanús,és az egyetlen nagy hiba(bár már lehet 50éves is), hogy már szabad. BÁR ha jobban belegondolok: 18évesen lecsukják mondjuk nem szándékos emberölésért kap 10évet, megszökik, FELADJA magát, ezért kap +20at, így belefér simán.
Jah és még az a rész meg pláne irreális volt amikor a nő ki akart ugrani a kocsiból, miért is?
Bizony, egyik legnagyobb rész volt, még én is meglepődtem. (mert a rengeteg csavaros film láttán, már sajnos a legtöbb film "meglepő" jeleneteit kitalálom előrefcbarca0827 írta: Akii még nem látta, ne olvassa: Mielőtt átmentek az útlezáráson, mondom magamba, ó basszus Gladiátor ott az életbe nem jutsz át. Mi a terved?Erre befordul a kamera és ott ül a kocsiba a két öreg. Mondom azanyád.
Na szóval tetszett, nézzétek!
Na végül csak most néztem meg. Nagyon jó film volt, nagyon tetszett. Mivel a Szökés a kedvenc sorozatom, ezért azóta az ilyen "kitervelős filmek" nekem is nagyon bejönnek.ozsimiki írta:fcbarca0827 írta:Mire megírom ezt a hozzászólást, pont lejön.![]()
Tegnap megnéztem én is, nekem nagyon tetszett! Imádom az ilyen filmeket.
Ha lesz magyar felirat, én nézemcsdewl írta:http://www.mocsokmacsok.hu/szorakozas/1 ... i-sorozata
Valaki látta már? mert már lement az elsô rész.
Tegnap megnéztem én is, nekem nagyon tetszett! Imádom az ilyen filmeket!fcbarca0827 írta:Mire megírom ezt a hozzászólást, pont lejön.Fernando írta:Next Three Days:![]()
természetesen ha valaki meghalt, sajnálom, de azért előtte gondoljatok bele,hogy valószínűen egy ártatlan (aki mellette ült) ember életét is kioltotta azzal,hogy olyan állapotban vezetett...ezek után az utast sajnálom. (bár neki se kellett volna beülnie mellé)Game90 írta:RIP...![]()
Pont ugyanezt akartam írni én is. Amiket ezek csináltak az utóbbi x évben, őrültségek, drogok, piálások...Ilúvatar írta:Nem vagyok meglepve halálhíre hallatán, mivel ő elégé őrült fickó mint a többiek a Jackass -ból. Egyszerűen idő kérdése volt...
Ha 250-el belecsapódsz a BETONfalba bármivel is, nem lesz belőled sem sok, bár az tény, hogy mások a biztonsági előírások.gergo9 írta:Azért vhol durva hogy F1-ben 250nél belecsapódnak a betonfalba leporolják magukat és másnap a pályán vannak itt pedig már azonosítani is alig tudták.
RIP.
Pont ugyanezt akartam írni én is. Amiket ezek csináltak az utóbbi x évben, őrültségek, drogok, piálások...Ilúvatar írta:Nem vagyok meglepve halálhíre hallatán, mivel ő elégé őrült fickó mint a többiek a Jackass -ból. Egyszerűen idő kérdése volt...
Mire megírom ezt a hozzászólást, pont lejön.Fernando írta:Next Three Days: