2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Sajnos a hír fakeultrasur írta:Srácok nem tom vélemények?
Lehet hogy fake Ryan halála?
http://24.media.tumblr.com/tumblr_ln3l7 ... o1_500.png
sajnos nem túl hiteles...
Köszönöm az ajánlást, de az Illúzionistát is láttam már.kanty írta:Egy másik remek film Baletől.Barcafan19 írta: A tökéletes trükk (The Prestige, 2006)![]()
Ha tetszett akkor nézd meg az Illúzionistát Edward Nortonnal a főszerepben.
Nyugodjon békében.ultrasur írta:Srácok elhunyt Ryan Dunn.
34 éves volt.
A kedvencem a Jackassből.
Nyugodj Békében.
szerintem ez a hsz idetartozik.
Nem hiszem el...L.Messi 10 írta:ultrasur írta:Srácok elhunyt Ryan Dunn.
34 éves volt.
Nyugodj Békében.
R.I.P
ultrasur írta:Srácok elhunyt Ryan Dunn.
34 éves volt.
Nyugodj Békében.
Nem mondtam, h a Norton film jobb lenne.kurdt írta:
Szerintem ez fordítva igaz. Aki az Illusionistet látta előőb, az összepisili magát a Tökéletes trükktől, fordítva viszont nem. Egy része ugyan elég jó az Illusionistnak is, de a két film közt klasszis különbség van....
A lentebb említett Gépész meg szerintem nagyon jó!
Szerintem ez fordítva igaz. Aki az Illusionistet látta előőb, az összepisili magát a Tökéletes trükktől, fordítva viszont nem. Egy része ugyan elég jó az Illusionistnak is, de a két film közt klasszis különbség van....kanty írta:Egy másik remek film Baletől.Barcafan19 írta: A tökéletes trükk (The Prestige, 2006)![]()
Ha tetszett akkor nézd meg az Illúzionistát Edward Nortonnal a főszerepben.
Memento-t láttad már? Az szerintem fényévekkel veri még ezt isBarcafan19 írta: A tökéletes trükk (The Prestige, 2006)
Valami eszméletlen jó film volt!!!!!!!!!!! Aki teheti nézze meg. Mindenkinek ajánlom.
10/10
Egy másik remek film Baletől.Barcafan19 írta: A tökéletes trükk (The Prestige, 2006)
Felirat nélkül nézek mindent, de keresek és szólok ha találtam.Sanama írta: feliratod van hozzá? ha igen linkeld már légyszi
feliratod van hozzá? ha igen linkeld már légyszilluisllach89 írta:Nem volt rossz finálé: Daenerys és a 3 sárkány, én mondtam hogy ő a legnagyobbSanama írta:Game of Thrones ucsó rész kint van!
Nézem is megfelé, és várom a véleményeket!De Joffrey mennyire idegesít, azt hittem Sansa ott le fogja lökni amikor gondolkodott, de semmi. Rob nagyon el fogja kenni mindenki száját remélem, de Tyrion nőjéről biztos kiderül majd még valami brutális titok.
Nem volt rossz finálé: Daenerys és a 3 sárkány, én mondtam hogy ő a legnagyobbSanama írta:Game of Thrones ucsó rész kint van!
Nézem is megfelé, és várom a véleményeket!
Igen, eléggé érdekes film. Az biztos, h aki megnézi az egyhamar nem felejti, s ez leginkább Balenek köszönhető.faithnomore írta: más:
Látta már valaki a The machinist filmet?
jó (remélem elég rövid és meggyőző:lol: )Bob_Marley írta:Biztos volt róla szó, de egy rövid elemzést a Mr Nobody filmről valaki írhatnaDonnie Darko egyik kedvenc filmem, azt írják hasonló, elolvastam a történetet, és tetszik a dolog, de azért a nagy kritikusokat megkérdezem előtte
Ne legyél h.lye, ezek csak a kaszkadőrökvisca el barca írta:egy világ omlott ossze bennem.
sem 3cpo, sem chewbacca nem létezik![]()