Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Pioneertől kell kérned, nem tőlem.Victor_Valdes írta:Hol a jutalékom amit b99 ígért??Slither írta:Köszönöm mindenkinek a tanácsokat!
Végül egy Pioneer DVD-115D mellett döntöttem.
Hol a jutalékom amit b99 ígért??Slither írta:Köszönöm mindenkinek a tanácsokat!
Jó választás, nincs mitSlither írta:Köszönöm mindenkinek a tanácsokat!
Hát sajnos nem tudott itt segíteni senki, de mi azért találtunk helyet és nagyon jól éreztük magunkat, mindenki megnyugodhatPetI írta:A pécsieket/Pécset ismerőket szeretném megkérni, hogy ajánljanak nekem Pécsen egy olyan éttermet/pubot ilyesmit ahol meg tudnám nézni a Barça - Valenciát szerdán. (Késdobálót ne ajánljatok mert olyan társasággal megyek akivel nem lenne jó)
Nagy köszönet annak aki segít
Az nagyon jól hangzik, perxe én is használtam már azt, de amióta panyót kipróbáltam azóta nekem a lejátszók nagy része ez a márka, még az autóban is, kivéve a házimozi rendszerem, mert azt yamaha termékekből állítottam össze, úgy, hogy nem is költöttem sokat rá.Harusz írta:Nekem az LG-k bejöttek. A régi írómmal, több mint 1000 lemezt írtam, s még mindig működőképes 3 évesen. Csak a "tálcamotor" (a mechanika, ami kidobja a tálcát) ment tönkre, de ha sikerül nagy nehezen kinyitni, még mindig jól ír. A másik LG íróm meg fél éves, kicsit több mint 100 DVD megírva rajta, panasz nincs.
Egyértelmű hogy kevés megbízhatóbb, jobb olvasót találunk, mint a Pioneer. Vegyél azt, alig kerül többe, s sokkal jobb. MEgbízhatóbb, garanciát kapsz, egszóval az ár és minőség függvényében alaposan helybenhagyja az LG-t, és társait. S ekkor még nem beszéltünk a Pioneer többi termékéről, gondoljunk itt széleskörben gyártott lejátszó berendezésekre erősítőkre, keverőkre. Ha asztali DVD lejátszókat, erősítőket, hangszrókat, s hangfalakat veszünk, akkor mindneképp megelőzi a Yamaha. Fémalkatrészekből, elképesztő teljesítménnyel, megbízhatósággal gyártanak közepes áron rendkívül jó termékeket!Victor_Valdes írta:Slither!Vegyél Pioneert!barca99 írta:
(mellesleg szólok, hogy aki dícséri a Pioneert, és Slither végül azt vesz, akkor a cég a "rábeszélők" közt jutalékot oszt)
Slither!Vegyél Pioneert!barca99 írta:
(mellesleg szólok, hogy aki dícséri a Pioneert, és Slither végül azt vesz, akkor a cég a "rábeszélők" közt jutalékot oszt)
Csak lebeszélni tudlak. Néha úgy bekrepál, hogy nem ismeri fel az adatlapom és teljesen tönkrevágja az IDE-sorrendemet. Ilyenkor rendre jumperelhetem át az összes optikai meghajtómat és cserélgethetem mindaddig amig nincs baja. Pedig nincs agyonhasználva, havi 1-2 DVD írás és kész. Mindezt fél évesen már elkezdte játszani. [auto_cenzúra].Slither írta:Gondolkoztam az LG-n is, de ahogy hallottam, nem túl megbízható.
Nekem ilyenem van. Már lassan 2 és fél éve bírja, pedig adom neki rendesen.Drigo írta:
A Pioneert csak ajánlani szokták, fikázni még nem hallottam, azok eléggé megbízhatóak.
A NEC nem rossz.Slither írta:Sziasztok!
Bekrepált a NEC DVD-íróm (igaz egy ideje már nem tudtam vele DVD-t olvasni, de most már írni se t'ok vele). Ti melyik gyártótól ajánlanátok DVD-írókat? (lehetőleg megbízható legyen és mindenféle márkájú dvd-t tudjon írni)
Drigo, a te véleményedre mindenképpen kiváncsi vagyok, mivel te úgyis dvd-kben utazzol.
Én Bearshare-t használok.Ronaldinho&Barca írta:Őmm nemtudnátok ajánlani vmi jókis zeneletöltő progit???
LimeWirét használok de jópár hónapja azzal a gondal küzdök, hogy nem tölti be a net kapcsolatot (ball allul). Vagy esetleg vki tudja mi a betegség oka?
Zenék meg kellenének..![]()
Szerintem nem fér rá.csababarca írta:hát igazából a szökés 3.évadát akarom kiírniDrigo írta:Próbáld meg engedélyezni a túlírást, és persze ne többmenetes lemezt akarj írni, aztán kiderül, hogy engedi-e vagy sem. A verbatim DVD az jó....
nah meg próbálom...majd jelzek vmi eremény félét
hát igazából a szökés 3.évadát akarom kiírniDrigo írta:Próbáld meg engedélyezni a túlírást, és persze ne többmenetes lemezt akarj írni, aztán kiderül, hogy engedi-e vagy sem. A verbatim DVD az jó.