Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
közben rájöttembalboa7 írta:de nekem most nem jó:D....megnyitási hibát közöl...Vito írta:thx
de ha van iTunes-od, akkor az is tud....legalábbis a ipodomra mindig átkönvertálja, ha .wma kiterjesztése van a megnyitott zenéknek...
A minősége nem romlik. Gondolom filmet akarsz írni (már nem emlékszem h írtad-ecsababarca írta:és ha túlírással csinálom akkor az mit jelent igazából?minősége romlik?
am verbatim dvd...
de nekem most nem jó:D....megnyitási hibát közöl...Vito írta:thx
Drigo írta:Igazából DVDje válogatja, hogy mekkora a valódi kapacitása a névleges mindegyiknél 4.7 GB, legalábbis a "mezei" DVDké. Sokfélével volt már dolgom, volt ami engedte egy nagyobb fájl kiírását, volt amelyik csak túlírással és volt amelyik egyáltalán nem, minhárom esetben ugyanazt a fájlt írtam. Nagyon márkafüggő a dolog.
tess...Vito írta:nekem egy marha egyszerű kérésem lenne.
wma-ból szeretnék mp3ba konvertálni.
valami egyszerű, jó progi?
a leírás szerint /honositomuhely/ ez WAV-ot konvertálSaviola007 írta:Szia ez jó progi Audiconverter studio 5.9 sajna 30 napos csak de ha újratelepíted 30 nap után menni fogVito írta:nekem egy marha egyszerű kérésem lenne.
Szia ez jó progi Audiconverter studio 5.9 sajna 30 napos csak de ha újratelepíted 30 nap után menni fogVito írta:nekem egy marha egyszerű kérésem lenne.
Engedélyezd a túlírást az íróprogramnak és akkor menni fog valószínűleg!csababarca írta:mért van az h van egy 4,43 GB méretű dolog amit ki szeretnék írni dvd-re (aminek a kapacitása elvileg 4,7 GB) és azt írja ki h kevés a hely a lemezen?
Köszi!Enrique írta: Megnézem mindjárt, de látatlanban mondom, a RealPlayernek vinnie kell.
Szerk.: Viszi is, RealPlayerrel hallgasd.
Mert az a 4,7 giga, az csak 4483 mega valójában. És gondolom így nem fér rá.csababarca írta:mért van az h van egy 4,43 GB méretű dolog amit ki szeretnék írni dvd-re (aminek a kapacitása elvileg 4,7 GB) és azt írja ki h kevés a hely a lemezen?
Megnézem mindjárt, de látatlanban mondom, a RealPlayernek vinnie kell.bouba írta:és .rm formátumú volt
11.30: Vendég a háználEnrique írta:Melyk műsor, mikor volt, milyen formátumban mentetted le?