Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://www.eurovisionsports.tv/london2012/index.htmllijacska írta:Sziasztok,
Nem tud valaki egy jó minőségű streamet az m1, amit külföldön is lehet nézni, illetve bármilyen más link is jó ami, a vízilabda mérkőzést közvetíti?
Ejj, mikor még én voltam a legfiatalabb a fórumon. Repül az idő...Bob_Marley írta:S.Agüero
+ Az eurobarca első gyermeke
Nyomtam egy retweet-et meg van 2 tumblr-es kép, ez azért nem számít soknakBob_Marley írta:Beszabadult a twitter világába, de azért már postolgat is
RvP, Wade, Agüero lesznek az én embereim, köszi!bence-barca írta: Akit ajánlhatok:
Louis Saha, Rio Ferdinand, Rooney, RvP, Michael Owen, Dwayne Wade, Freddy Adu, Marcus Beasley (utóbbi 2t nem tudom ismered-e), Heitina, Phil Neville, Agüero, Cissé, Kompany.
LBJ, Bazska már követve van, D-Wade, Davis, Harden, KD, Balotelli, kezdő5 jónak hangzik, neked is köszikanty írta: Én akiket követek:
kosarasok:
James, Wade, Shaq, Rondo, Anthony Davis (ő elég aktív), Paul, Harden, Durant(ő elég jó arc), Stou, Nash, Gasol.
Foci: itt Rooney és Balotelli aki szerintem érdekesebb.
Tőrös Balázst ki ne hagyd, kezdő5-t sem.
Tocy írta: Game: nagyon jó humorod van, valamiért a stílusod szintén közel áll hozzám, a hallgatott zenéid is plnegatívat most így hirtelen nem tudok, talán amit Bob is írt, hogy "sodródsz az árral" néha.
Te hogy is állsz a rád osztott elemzéssel?Bob_Marley írta: Game
+ Ha hülyeség elsők között vagy te isNagyon szellemes jó humorú srác vagy, s segítőkész (bár a FA lista elemzést várjuk már egy ideje az NBA topikban
). NBA témában irigylésre méltó a tudásod.
- Miami HeatViccet félre téve, sokszor úgy érzem rajtad, hogy inkább a többség mellé állsz 1-1 dologban és nem biztos hogy valójában az lenne az igazi álláspontod, de visz az ár, s ha pl hirtelen nagy ekézés megy mondjuk egy bíróval kapcsolatban, írsz pár gondolatot még pluszban, de úgy alapvetően meg objektívan kezelsz mindent.De lehet ez csak lustaság
![]()
Egy ilyen OGCJM tetoválás nálam is esélyes.Deus írta:Egyik haver mellkasára ez van felvarrva: "Csak Isten ítélkezhet felettem"
Ez az idézet 2Pac egyik számától van: Only God Can Judge Me
http://www.youtube.com/watch?v=padvnsLUhUM
Ponty helyett már vidra, az menőbb!lui1698 írta:Rá kell csapni a gyerek szájára, egy nagy büdös ponttyal (keressük a kifejezés eredeti használóját, megfejtéseiteket küldjétek el sms-ben az 555-01234-es számra.
Megesküdtem volna, hogy a mondat a társadalom szóval fejeződik be. Hiába volt régen, van amit nem felejt az ember.miihii írta:,szal hasznos tagja vagy a fórumnak
+
miihii
+ Mindenki ősapja
=
S.Agüero
+ Az eurobarca első gyermeke
Hm, bölcs gondolat volt ez, kedves Lui komalui1698 írta:Akkor, mi lenne, ha felírnád magad a listára Kedves Roland?
Akkor, mi lenne, ha felírnád magad a listára Kedves Roland?soadroli írta:Én is jelentkeznék erre az Eurobarca Petőfije dologra
Szerintem ez kicsit kevés lenne. Mert simán előfordul, hogy valaki napokig alig van gépközelben, aztán este természetes, hogy nem a fórumozás a legfőbb dolga.lui1698 írta:Hát amíg mindenki ajánl, és lemennek a körök.
Mondjuk egy kör lenne 1-2 nap, mert szerintem annyi elég, végül is nem szépirodalmi mesterművek kellenek.
De segíthettek ám ti is.