Nem vagyok valami profi a témában, de majd próbálok odafigyelni a jambusokra meg az anapesztusokra, szóval jönnék én is.
1. kanty
2. Tocy
3. Forcabarca8
4. lui
5; soadroli
6; Bob_Marley
7. FTCSikiHun
8. miihii
9. GémKilencven
Bob_Marley írta:Beszabadult a twitter világába, de azért már postolgat is

Nyomtam egy retweet-et meg van 2 tumblr-es kép, ez azért nem számít soknak

Majd ha kiírogatom, hogy kaja, fürdés, kakilás meg instagramra felnyomom a
nem létező Starbucks-os fényképeimet

(Amúgy de utálom azt a helyet...)
Köszi az ajánlásokat, akiket felsoroltál, azokat elkezdem követni akkor.
bence-barca írta:
Akit ajánlhatok:
Louis Saha, Rio Ferdinand, Rooney, RvP, Michael Owen, Dwayne Wade, Freddy Adu, Marcus Beasley (utóbbi 2t nem tudom ismered-e), Heitina, Phil Neville, Agüero, Cissé, Kompany.
RvP, Wade, Agüero lesznek az én embereim, köszi!
kanty írta:
Én akiket követek:
kosarasok:
James, Wade, Shaq, Rondo, Anthony Davis (ő elég aktív), Paul, Harden, Durant(ő elég jó arc), Stou, Nash, Gasol.
Foci: itt Rooney és Balotelli aki szerintem érdekesebb.
Tőrös Balázst ki ne hagyd, kezdő5-t sem.
LBJ, Bazska már követve van, D-Wade, Davis, Harden, KD, Balotelli, kezdő5 jónak hangzik, neked is köszi
Tocy írta:
Game: nagyon jó humorod van, valamiért a stílusod szintén közel áll hozzám, a hallgatott zenéid is pl

negatívat most így hirtelen nem tudok, talán amit Bob is írt, hogy "sodródsz az árral" néha.
Bob_Marley írta:
Game
+ Ha hülyeség elsők között vagy te is

Nagyon szellemes jó humorú srác vagy, s segítőkész (bár a FA lista elemzést várjuk már egy ideje az NBA topikban

). NBA témában irigylésre méltó a tudásod.
- Miami Heat

Viccet félre téve, sokszor úgy érzem rajtad, hogy inkább a többség mellé állsz 1-1 dologban és nem biztos hogy valójában az lenne az igazi álláspontod, de visz az ár, s ha pl hirtelen nagy ekézés megy mondjuk egy bíróval kapcsolatban, írsz pár gondolatot még pluszban, de úgy alapvetően meg objektívan kezelsz mindent.De lehet ez csak lustaság
Te hogy is állsz a rád osztott elemzéssel?

Utolsó pluszos megjegyzés, mindjárt elpirulok
Tocy, Bob, ha a negatívhoz ki tudtok ragadni egy példát, azt megköszönném

Mert ezt nem vettem észre, élőben megmondom a véleményemet, a saját álláspontomat is megosztom. Viszont az a fórumra és a valós életre is igaz, hogy a nagyobb viták alól kihúzom magam/menekülök előlük.
Egy ilyen OGCJM tetoválás nálam is esélyes.
lui1698 írta:Rá kell csapni a gyerek szájára, egy nagy büdös ponttyal (keressük a kifejezés eredeti használóját, megfejtéseiteket küldjétek el sms-ben az 555-01234-es számra.
Ponty helyett már vidra, az menőbb!