Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.08.01. 15:41:06

messideco
Presidente del Barça

2012.08.01. 15:34:04

M1,M2,Tv2,RTL klub, minden...
http://onlinetv.gportal.hu/
Kép
"And my heart will leave you never."
kanty
Llegenda del Barça

2012.08.01. 15:30:06

lijacska írta:Sziasztok,
Nem tud valaki egy jó minőségű streamet az m1, amit külföldön is lehet nézni, illetve bármilyen más link is jó ami, a vízilabda mérkőzést közvetíti?
http://www.eurovisionsports.tv/london2012/index.html

Ebu Members Live :arrow: lent kikeresed az M1-et. Ennél jobbat én nem találtam.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
lijacska
Jugador del Barça

2012.08.01. 15:27:55

Sziasztok,
Nem tud valaki egy jó minőségű streamet az m1, amit külföldön is lehet nézni, illetve bármilyen más link is jó ami, a vízilabda mérkőzést közvetíti?
messideco
Presidente del Barça

2012.08.01. 15:22:29

Kép
"And my heart will leave you never."
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.08.01. 01:03:46

Bob_Marley írta:S.Agüero
+ Az eurobarca első gyermeke :D
Ejj, mikor még én voltam a legfiatalabb a fórumon. Repül az idő... :cry: :)

1. kanty
2. Tocy
3. Forcabarca8
4. lui
5; soadroli
6; Bob_Marley
7. FTCSikiHun
8. miihii
9. GémKilencven
10. VV19
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PCsabi
aka Game90

2012.08.01. 00:29:16

Nem vagyok valami profi a témában, de majd próbálok odafigyelni a jambusokra meg az anapesztusokra, szóval jönnék én is.

1. kanty
2. Tocy
3. Forcabarca8
4. lui
5; soadroli
6; Bob_Marley
7. FTCSikiHun
8. miihii
9. GémKilencven
Bob_Marley írta:Beszabadult a twitter világába, de azért már postolgat is :D
Nyomtam egy retweet-et meg van 2 tumblr-es kép, ez azért nem számít soknak :P Majd ha kiírogatom, hogy kaja, fürdés, kakilás meg instagramra felnyomom a nem létező Starbucks-os fényképeimet :lol: (Amúgy de utálom azt a helyet...)

Köszi az ajánlásokat, akiket felsoroltál, azokat elkezdem követni akkor.
bence-barca írta: Akit ajánlhatok:
Louis Saha, Rio Ferdinand, Rooney, RvP, Michael Owen, Dwayne Wade, Freddy Adu, Marcus Beasley (utóbbi 2t nem tudom ismered-e), Heitina, Phil Neville, Agüero, Cissé, Kompany.
RvP, Wade, Agüero lesznek az én embereim, köszi!
kanty írta: Én akiket követek:
kosarasok:
James, Wade, Shaq, Rondo, Anthony Davis (ő elég aktív), Paul, Harden, Durant(ő elég jó arc), Stou, Nash, Gasol.
Foci: itt Rooney és Balotelli aki szerintem érdekesebb.
Tőrös Balázst ki ne hagyd, kezdő5-t sem.
LBJ, Bazska már követve van, D-Wade, Davis, Harden, KD, Balotelli, kezdő5 jónak hangzik, neked is köszi :wink:
Tocy írta: Game: nagyon jó humorod van, valamiért a stílusod szintén közel áll hozzám, a hallgatott zenéid is pl :D negatívat most így hirtelen nem tudok, talán amit Bob is írt, hogy "sodródsz az árral" néha.
Bob_Marley írta: Game
+ Ha hülyeség elsők között vagy te is :D Nagyon szellemes jó humorú srác vagy, s segítőkész (bár a FA lista elemzést várjuk már egy ideje az NBA topikban :twisted: ). NBA témában irigylésre méltó a tudásod.
- Miami Heat :mrgreen: Viccet félre téve, sokszor úgy érzem rajtad, hogy inkább a többség mellé állsz 1-1 dologban és nem biztos hogy valójában az lenne az igazi álláspontod, de visz az ár, s ha pl hirtelen nagy ekézés megy mondjuk egy bíróval kapcsolatban, írsz pár gondolatot még pluszban, de úgy alapvetően meg objektívan kezelsz mindent.De lehet ez csak lustaság :D
Te hogy is állsz a rád osztott elemzéssel? :-k Utolsó pluszos megjegyzés, mindjárt elpirulok :oops: :P

Tocy, Bob, ha a negatívhoz ki tudtok ragadni egy példát, azt megköszönném :) Mert ezt nem vettem észre, élőben megmondom a véleményemet, a saját álláspontomat is megosztom. Viszont az a fórumra és a valós életre is igaz, hogy a nagyobb viták alól kihúzom magam/menekülök előlük.
Deus írta:Egyik haver mellkasára ez van felvarrva: "Csak Isten ítélkezhet felettem"

Ez az idézet 2Pac egyik számától van: Only God Can Judge Me
http://www.youtube.com/watch?v=padvnsLUhUM
Egy ilyen OGCJM tetoválás nálam is esélyes.
lui1698 írta:Rá kell csapni a gyerek szájára, egy nagy büdös ponttyal (keressük a kifejezés eredeti használóját, megfejtéseiteket küldjétek el sms-ben az 555-01234-es számra.
Ponty helyett már vidra, az menőbb!
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
MatyiG
Adminisztrátor

2012.08.01. 00:11:05

Bob, kösz, h beleírtál a listába, jók a meglátásaid rólam. :wink: :P

Ebbe a rímes dologba nem vagyok benne, mert béna lennék, de azért olvasgatom, és lenne egy ötletem, h mi lenne ha 1-1 fórumozóról írna mindenki pár sort? Véleményüket leírnák róluk, az még vicces is lenne, és szerintem ezeket mindenki szívesebben olvasná(én biztos), de nem akarok beleszólni, ti tudjátok, ez csak egy ötlet volt. :)
Drigo
Eurobarca Staff

2012.07.31. 23:57:18

miihii írta:,szal hasznos tagja vagy a fórumnak
Megesküdtem volna, hogy a mondat a társadalom szóval fejeződik be. Hiába volt régen, van amit nem felejt az ember.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
miihii
KHAL

2012.07.31. 23:46:28

Bár utálom a kétkezi munkát,de a rímek faragásába belenéznék én is,hisz am is minden szavam arany...meg néhány Petőfi :mrgreen:

1. kanty
2. Tocy
3. Forcabarca8
4. lui
5; soadroli
6; Bob_Marley
7. FTCSikiHun
8. miihii

Lui főszervezőnek figyelmébe:
-a témák megválasztásánál legyen vmi határ. Mondjuk a fluxuskondenzátorról nem biztos,h 60 sornál többet tudnék írni :mrgreen:
-legyen megadva,h kb milyen terjedelem legyen,de legalább egy minimum.
-itt is lehetne egy hét a limit,időhiány bármikor felléphet és ki tudja a lelkesedés mennyire tart ki élesben,pláne ha kétnaponta van váltás.

Am még adós vagyok a Bob-projekttel is,de igazából egy-két versenyzőről gondoltam már ki néhány gondolatot,de le is lettek lőve :)

Azért h ne szaporítsam a hsz-eimet,beírom ide egybe:

Lui:
+ Eszméletlen nagy forma vagy,nálam már címvédő Év fórumozója lennél. Szal maxi respekt a vakerodért,epic szövegeket tolsz az arcunkba.Így tovább!
- Óriási negatívum nálad,h nem igazán tudok ilyet írni rólad :D Nem nagyon vettem észre olyat nálad,rajtad,amibe bele tudnék kötni vagy ilyesmi.Uh legyen ennyi elég ;)

Bob:
+ Te is felnősz a feladathoz,ha marhulásról van szó,ezt nagyra értékelem,mert a jó hangulat egy nagyon fontos tényezője a fórumos közösségnek.Amellett,h kiállsz az elveid és az emberek mellett,nagy szereped van a közösség építő jellegű összefogásában,szal hasznos tagja vagy a fórumnak.
- Ez a faramuci filmes bekötésed,amiről messze földön híres lettél már :D De ez sem gáz,mert ugye ízlések és pofonok,csak hát írnom kellett vmit ide is :P

Messideco:
+ Te is aktívan részt veszel a barmulásban,ez meg abszolút jó pont.Te is elég élénken ott vagy minden topicban és kultúráltan fogalmazol és ez az esetleges viták során sincs másképp,ami szintén erény.Emelem kalapom a könyves,filmes terveid előtt,láttam milyen listát állítottál fel magadnak,nem hagyod nyugodni az agyad :D
- Ezzel kapcsolatos a negatív rész is,amit szintén említettek.Ugye ez a csapongás.Nagy fába vágtad a fejszéd ennyi művel,de még inkább azért,mert azonnal akarod az egészet és amikor kezdesz "besavasodni",akkor meg ugye a dobom a francba dolog.Aztán egyet alszol rá és mégis tovább.Szóval na,oszd be és uralkodj :D Lassan olvass,tovább érsz 8)

Kb ennyit tudtam összeszedni így elsőre.

miihii
+ Mindenki ősapja :D
+

S.Agüero
+ Az eurobarca első gyermeke :D
=
Lüke,én vagyok az apáááád 8) :twisted:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2012.07.31. 23:26:09

ha 4-5 napig tartana egy vers szerintem nagyon elhúzódna az egész. lehet úgy lenne egyszerűbb, hogy az elején mindenki megadja a témát, aki indul, mindenki megírja egybe, és a végén aki készen van mindegyikkel, egyszerre besűríti.
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
soadroli
Llegenda del Barça

2012.07.31. 22:56:30

lui1698 írta:Akkor, mi lenne, ha felírnád magad a listára Kedves Roland? :mrgreen:
Hm, bölcs gondolat volt ez, kedves Lui koma
De még egy "Roland", és neked 2 év kóma. :mrgreen:
Kép
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2012.07.31. 22:43:26

1. kanty
2. Tocy
3. Forcabarca8
4. lui
5; soadroli
6; Bob_Marley
7. FTCSikiHun
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Tim
Mezei fórumozó

2012.07.31. 22:43:20

Előnyben vagyok,mert voltam pár talin,illetve néha(sajnos nagyon néha) összeülünk pár fickóval/csajjal egy-két sörre. Így aztán a "régieket" nagyjából ismerem,az "újak" közül viszont,szívesen megismerkednék pár figurával.
Ha jól látom megalakul a "Holt költők társasága"? :lol: Érdekesnek látszik..

Íme az egyik kedvencem:
" Veszett lelkek, veszett lelkek, vándorolnak, vándorolnak.

Veszett lelkek, veszett lelkek, vándorolnak, vándorolnak.
Veszett lelkek, veszett lelkek, elmerengnek.

Veszett lelkek, veszett lelkek !

Merre menjünk, merre menjünk ? Vándorolnak. Vándorolnak.
Látják a szirtet elől. Ez hát a válasz.
Vagy csak kréta ? Ez hát a válasz ?

Igen ! Igen ! Kiáltják: Igen ! Igen !

Vagy csak kréta ?

Nem !

Előre ! A szirt fölött, mint sárga citrom egyenként fölött fölött
De a dagálynak vége"
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.31. 22:42:05

1. kanty
2. Tocy
3. Forcabarca8
4. lui
5; soadroli
6; Bob_Marley
Kép
Kép
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2012.07.31. 22:40:32

soadroli írta:Én is jelentkeznék erre az Eurobarca Petőfije dologra :P
Akkor, mi lenne, ha felírnád magad a listára Kedves Roland? :mrgreen:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
soadroli
Llegenda del Barça

2012.07.31. 22:35:57

Én is jelentkeznék erre az Eurobarca Petőfije dologra :P
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2012.07.31. 22:32:49

Na, akkor egyelőre csak a jelentkezés menjen majd közben hátha kialakul a dolog:

1. kanty
2. Tocy
3. Forcabarca8
4. lui

Tessék csak tessék...
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.07.31. 22:30:49

Az igazság, h nem rossz ötlet ez, de én ebbe nem szállnék be, mert inkább poénra venném, mintsem komolyan. Azért is, mert nem szoktam rímelni (noha vt már rá példa, h egyik barátommal jól elhülyültünk, h rímeket taáltunk ki és mondhatni rímekben beszéltünk egy kis ideig) és ha komolyan írnék, lehet tűnne inkább nevetségesnek, mint komolynak. Az meg elég nagy fail lenne, h őszintén leírok valamit versben, vki meg odaböki, h mekkora mókamester vagy :mrgreen:
Forcabarca8
Capitá del Barça

2012.07.31. 22:26:23

3. Forcabarca8

Ehhez én is nevem adom,
De ha nem lehet,hát pardon.
Hirtelen ennyi rím volt bennem,
Meg amúgy is el kell mennem.
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.07.31. 22:23:39

lui1698 írta:Hát amíg mindenki ajánl, és lemennek a körök.
Mondjuk egy kör lenne 1-2 nap, mert szerintem annyi elég, végül is nem szépirodalmi mesterművek kellenek. :D

De segíthettek ám ti is. :)
Szerintem ez kicsit kevés lenne. Mert simán előfordul, hogy valaki napokig alig van gépközelben, aztán este természetes, hogy nem a fórumozás a legfőbb dolga.
Én amondó vagyok, hogy egyszer lássuk, hogy hányan lennénk, aztán ezt eldöntenénk, de szerintem 4-5 napot azért hagyhatnánk. :)

szerk:

Ozsi!

Ha nem 800 km-re laknék Budapesttől, akkor simán elmennék. De pl. nekem ez jelenleg eléggé kivitelezhetetlen lenne. Ugye utazz, ami pénz, majd a tali, aztán gyere haza. DE egyszer Előddel összefogunk viszünk 5 liter itthoni szilvapálinkát, tuti, hogy szeretni fogtok. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kanty 2012.07.31. 22:27:24-kor.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.31. 22:23:32

De azt is meg kellene szabni, hogy kb milyen terjedelem legyen, vagy pl gáz-e ha ragrímek vannak benne stb

szerk.: ozsi, kajak így van, azt az egyet nem tudom azóta se megnyitni, minden más működik :D valaki nem akarta azt a vitát :D egyébként igen, azzal egyetértek, hogy olyanoknak magyarázol meg dolgokat, akiket amúgy nem érdekel, csak kötözködnek :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tocy 2012.07.31. 22:28:04-kor.
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.07.31. 22:23:31

Mivel ugye ismertek hszeim alapján, tudjátok azt is,hogy muszáj reagálnom :D (gondolom ebből nem lesz sértődés)

Tocy!

amennyire kívülről meg tudom ítélni magam, inkább azt írnám negatívumomnak,hogy olyanoknak is próbálok megmagyarázni dolgokat, akikről egyértelműen süt,hogy csak is "gonoszkodásból" írnak valótlant bizonyos sportolókra. + utolsó szó itt is befigyel, bár többnyire azért,mert szerintem direkt nem értik meg páran amit írni akarok :D

pozitívnak meg azt,hogy mindig következetes maradok :D

a tények kiforgatásával viszont azért nem értek egyet (gondolom itt a Lakers-Kobe vonulatra gondoltál főképp (más egyáltalán nem ugrana be, amiben nem értettünk egyet), jó lenne ha megtudtad volna nyitni azt a püt :D

nah írok én is rólad egy teljesen full komoly összegzést, ha már Te is rólam:

Tocy!

pozítiv: olvassa a hszeim

negatív: néha beléjük köt :D

amúgy szerintem az lenne egy még jobb ötlet, ha tényleg eljönne az egész brancs talira, és lehet szemtől szemben, Barca meccs előtt, sörözés közben,meg után, meg mindenhogyan, elbeszélgetni, humor sem szokott hiányozni. Fogadni mernék rá, hogy semmilyen rossz hangulatú vita nem lenne, sőt...

lógtok páran a megjelenéssel (teljesség igénye nélkül): Gergő,Gyula,Mátyás,Bob,Lui,Kanty,Veb, egyikőtök sem volt még, ideje ez ellen tenni.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.31. 22:21:58

Na ez érdekesen hangzik :D

Részemről benne vagyok.
Sok lelkes barcás férfi
Megküzd hogy eldöntse ki a gáránt-vörös Petőfi, csapassuk :D

v.e.b majd írj te is, sokan írogattatok, azért nyilván sok ember van, de jó látni azért sokan elgondolkoztak rajta, s kicsit megélénkült megint az offtopik.

Részemről még Deus, bence-barca, ozsimiki, mihu majd még jön :D
Kép
Kép
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2012.07.31. 22:20:23

Hát amíg mindenki ajánl, és lemennek a körök.
Mondjuk egy kör lenne 1-2 nap, mert szerintem annyi elég, végül is nem szépirodalmi mesterművek kellenek. :D

De segíthettek ám ti is. :)
Kép
Válasz küldése