Egyébként akartam is írni már ide, de kiment a fejemből. Aki valamilyen szinten is kedveli a sorozatokat, és csak tizedannyira függő, mint én, annak szinte kötelező darab a The Sopranos -
Maffiózok című sorozat.
Már hallottam róla régebben is, de nem fogott meg a címe, gondoltam annyira nem lehet érdekes hat évadon keresztül, hogy egy Keresztapa utánzatot nézek. Aztán IMDB-n láttam az
értékelését, és rávettem magam.
Gyerekek... besz@rás ez a sorozat.
1 hónapon belül ledaráltam a hat évadot, valami elképesztő története van, a karakterfejlődés is lenyűgöző, a színészek (legtöbbjük első komoly szerepe...

) is hihetetlenül jól játsszanak. 90-es évek vége - 2000-es évek elején játszódik, a korhűségét tökéletesen visszaadja az, hogy akkor is vették fel.
Leírhatatlan élmény volt, én megannyi sorozatot végignéztem már, jó néhánynál elállt már a lélegzetem (pl.: Breaking Bad), de ez..
10/10
Bátram ajánlom!
Valami neves külföldi lap (nem jut eszembe) pár hete meg is választotta a valaha volt legjobb TV műsornak. A hat évad alatt összekapart pár Golden Globet és Emmyt is. (5-21)
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!