Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bányász írta:Dj Tomekk (Tommek?)-el tud valaki szolgálni?
Dc-m halott Mininován nem találok...szóval valaki segítsen ki pls.
Ich liebe für hip-hop
Jump-Jump
Ganxtaville
Erre a három muzsikára lenne szükségem.
köszi szépen pü-ben külön nem köszönöm megszajko írta:Ide gyűjtöttem, töltöttem fel neked pár számot, mindkét előadótól.Chris0527 írta:Ha valakinek van zenéje Jah Roots-tól és/vagy Joseph Israel-től akkor légyszíves töltse fel nekem valahova...
Ide gyűjtöttem, töltöttem fel neked pár számot, mindkét előadótól.Chris0527 írta:Ha valakinek van zenéje Jah Roots-tól és/vagy Joseph Israel-től akkor légyszíves töltse fel nekem valahova...
Tessék!Ugyan nem nekem van meg,de gondolom,nem problémaChris0527 írta:Ha valakinek van zenéje Jah Roots-tól..
Ha találsz vmit szóljál mindenképp szajkó veled meg már emgbeszéltem akk a dolgokatVictor_Valdes írta: Háát, sajna egyikőjükhöz sem volt még szerencsém, de kutatok magamnak és neked is valahonnan:) .
Háát, sajna egyikőjükhöz sem volt még szerencsém, de kutatok magamnak és neked is valahonnan:) .Chris0527 írta:Chris0527 írta:Ha valakinek van zenéje Jah Roots-tól és/vagy Joseph Israel-től akkor légyszíves töltse fel nekem valahova mert sehol sem találok tőlük semmit letölthető formában, gondolok itt egész albumokra szóval nem jutyub-ról leszedett számokra. köszi előre is
Megpróbálom még1X de nem igazán nyüzsögnek itt a reggae halgatók
Megnézem mit tehetek lehet akad, nem csak a gépemen a neten is.Chris0527 írta:Chris0527 írta:Ha valakinek van zenéje Jah Roots-tól és/vagy Joseph Israel-től akkor légyszíves töltse fel nekem valahova mert sehol sem találok tőlük semmit letölthető formában, gondolok itt egész albumokra szóval nem jutyub-ról leszedett számokra. köszi előre is
Megpróbálom még1X de nem igazán nyüzsögnek itt a reggae halgatók
Chris0527 írta:Ha valakinek van zenéje Jah Roots-tól és/vagy Joseph Israel-től akkor légyszíves töltse fel nekem valahova mert sehol sem találok tőlük semmit letölthető formában, gondolok itt egész albumokra szóval nem jutyub-ról leszedett számokra. köszi előre is
Még egy pár jegy akad! K.Krojf írta:Komáim!
A balassagyarmati Rock Táncház idén 20 éves!
Nagy parti van ezért készülőben november 28-29.-én a
balassagyarmati Városi Sportcsarnokban!
Az első napon a Tankcsapda, a Road, a Magor és a Subscribe,
a másodikon a Kispál és a Borz, a Péterfy Bori és a Love Band,
a Copy Con és a Ska Pécs lépnek fel!
A kétnapos jegyek 4500, a naposak 2500 forintba kerülnek!
A koncertek után a Madách Mozi nagytermében éjféltől 06:00-ig
Rock Táncház!
Gyertek minél többen!
Infók:www.madachmozi.hu/
K.
Jó kis oldal!messi1918 írta:Ez a Világ legjobb zeneletöltő oldala: www.myzuka.ru Csak rá kell jönni a trükkökre, de itt mindent megtalálsz.