Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Junior Gong
Barça B

2011.06.02. 09:56:51

[quote="Bob_Marley"]Hát akkor már leírom én is!
Nekem Felméri Péter a kedvencem, imádom az elvont ironikus humort!Kőhalmi, Bődőcs még nagyon jók!Nagyon nem követem már figyelemmel, az új arcokat nem ismerem, így róluk nem tudok nyilatkozni!
Kiss Ádám szerintem idegesítően sokat káromkodik, s a sztorijai sem állnak hozzám túl közel!Dombóvári, meg a másik duci pösze emberke meg elmegy!

Üdv mindenki!
Hát Bob atya ha szerinted Kiss Ádám túl sokat káromkodik akkor nézz meg egy USA beli satand up-ot mint pl:Eddy Murphy fénykorában vagy Chris Rock oda kint a csúnya beszéd hozzá tartozik a stand up-hoz amúgy meg nem is káromkodik hanem csúnyán beszél a káromkodás az az ha Isten nevét veszed a szádra ok nélkül.
Az én Favoritom az KAP és Kiss Ádám rajtuk mindig tudok nevetni vagyis inkább velük,na meg Bödöcs és Mogács dániel a másik két best.
IMÁDOM A BARCÁT már 11éve
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.02. 09:46:08

Hát akkor már leírom én is!
Nekem Felméri Péter a kedvencem, imádom az elvont ironikus humort!Kőhalmi, Bődőcs még nagyon jók!Nagyon nem követem már figyelemmel, az új arcokat nem ismerem, így róluk nem tudok nyilatkozni!
Kiss Ádám szerintem idegesítően sokat káromkodik, s a sztorijai sem állnak hozzám túl közel!Dombóvári, meg a másik duci pösze emberke meg elmegy!

Más:Megnéztem az Elm utca felújított részét, hát valóban annyira nem fogott meg!Komolyan mondom a falból kijövős trükk a 80as években jobban nézett ki mint 2010ben….Meg úgy általánosságban valahogy nem jött át az érzés!És a fiatal srác se lesz Johnny Depp útódja :lol:
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2011.06.02. 09:32:15

ha már mindenki leírja:
régebben nem csíptem kap-ot,de mára a kedvenceim közt van. kiss ádám stílusa is közel áll hozzám,illetve kőhalmi van még a top 3ban. kedvelem még aranyosit és beliczait. nálam ennyi.
élőben eddig csak kap esten voltam,illetve kőhalmi-kiss ádám shown. mind2 nagyon jó volt és egy mozi árából ki lehet hozni.
faithnomore
Entrenador del Barça

2011.06.02. 08:34:21

Nem Somogyi Andrásra gondolsz?

http://www.youtube.com/watch?v=8XgvX1937Vg

a sóder klub parodistája :D

amúgy nekem a kedvenceim Felméri Péter, Hadházi, Kőhalmi, Bödőcs, Dombi,Kiss

Rekop Gyurit meg személyesen ismerem tavaly előtt velük utaztunk Erdélybe, élőbe is nagy arc a csávó :lol:
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.06.02. 04:36:26

miihii írta:
A legjobban nekem a GyőziOrbánGyurcsányFridiVerebes... hangú csávó fáj,annyira bugyuta poénjai vannak,h még a nevét sem bírtam megjegyezni :lol: :oops:
Beliczai?
miihii
KHAL

2011.06.02. 00:48:58

Sóderklubban nekem is kellemes meglepi volt ez az Edu gyerek,de nekem pölö KAP is most nagyon bejött.Nem mindig van ez így,de az a parkolásos sztori nagyot ütött :P ("... lehalkítod a zenét,h jobban láss... " :lol: )

Az abszolút kedvenc a Bödőcs,Kőhalmi,Nagy Éva....,akarom mondani Kiss Ádám trió :mrgreen:
Az Aranyosi,Hadházi is általában bejön,meg újabban a Szomszédnénik is.És Felmérit is még megemlíteném a kedvencek között.

A legjobban nekem a GyőziOrbánGyurcsányFridiVerebes... hangú csávó fáj,annyira bugyuta poénjai vannak,h még a nevét sem bírtam megjegyezni :lol: :oops:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Xanthor
Capitá del Barça

2011.06.01. 23:36:23

visca el barca írta: jelenleg a 24 1.évadjának felénél tartok, de vhogy továbbra sem jön be. lehet azért mert csak egy szimpla akcio sorozat, de vhogy nem köt le igazán, sőt néha tele van idegesito jelentek tömkelegével...(jack neje pl iszonyuan idegesitoen sipakolo..) ezt az évadot azért befejezem, de sztem annyi is lesz belole...
Ez első évad után nehogy befejezd! Én speciel anno a 2. évaddal kezdtem, mert a kötődés ugye minimális és csak miután beértem akkor a sorozatot kb. az 5. évadnál néztem meg az elsőt, ami azok után iszonyat gyengének hatott.
Szóval a másodikat mindenképp nézd meg szerintem, ha az se jön be akkor menthetetlen vagy. :D
Ja és azt hiszem talán jövőre kezdik forgatni a 24 filmet, nagyon várom már. [-o<
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.06.01. 22:54:12

visca el barca írta:sztem inkább idegesito volt... kb a szolosi csák gergo jutott eszembe... nem igazán jött be...

egyszer anno volt egy gyerek, ilyen nagydarab, kb 8. kerből szakasztott, vmi olaszoroszági nyaralst nyomatott végig, azo szakadtam, de a srac azota se volt

KAP viszont egyre gyengebb, meg kiss adam és dombovari se ut akkorat mint regen.

nálam az absolut kedvencek kőhalmi meg bödőcs. két állat. :D
Az 1. bekezdéssel egyetértek. Bár Kőhalmi azt mondta ez az ember most fog először TV-ben szerepelni. Szóval, túl sokat nem vártam. :D

A 2. bekezdésnél Rekop Györgyre gondolsz. (De, szerintem nem csak egyszer volt. Legalább 2-szer, 3-szor.)

Kiss Ádámmal és KAP-pal nincs bajom, szerintem mindig jól csinálják. Dombi soha nem is tetszett. :D

Bödőcs, Kőhalmi és Aranyosi nálam a csúcs. 8)
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
visca el barca
Presidente del Barça

2011.06.01. 22:43:14

sztem inkább idegesito volt... kb a szolosi csák gergo jutott eszembe... nem igazán jött be...

egyszer anno volt egy gyerek, ilyen nagydarab, kb 8. kerből szakasztott, vmi olaszoroszági nyaralst nyomatott végig, azo szakadtam, de a srac azota se volt

KAP viszont egyre gyengebb, meg kiss adam és dombovari se ut akkorat mint regen.

nálam az absolut kedvencek kőhalmi meg bödőcs. két állat. :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.06.01. 21:08:46

soadroli írta:Mostani Showder Klubbot látta valaki? Az újonc koma szerintem tök jó volt, a többi már unalmas :D Asszem' Edunak hívák. Jókat röhögtem rajta. :)
Jaja, az esetlenség a fegyvere, meg a "fogyatékos" style... de jól csinálja, és el is hiszem neki,h az életben is ilyen :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
soadroli
Llegenda del Barça

2011.06.01. 21:06:55

Mostani Showder Klubbot látta valaki? Az újonc koma szerintem tök jó volt, a többi már unalmas :D Asszem' Edunak hívák. Jókat röhögtem rajta. :)
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2011.06.01. 18:47:17

davi10 írta:Sziasztok!
Bedaráltam a Dexter első 4 évadát ( a vége : :shock: :shock: ), és azt szeretném kérdezni, hogy mikorra várható az 5.évad szinkronnal, és a 6.évad felirattal?
a 6.évad premierje ősszel lesz az usában, szal arra még várni kell. az 5. évad szinkorons passz.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
davi10
Llegenda del Barça

2011.06.01. 18:36:48

Sziasztok!
Bedaráltam a Dexter első 4 évadát ( a vége : :shock: :shock: ), és azt szeretném kérdezni, hogy mikorra várható az 5.évad szinkronnal, és a 6.évad felirattal?
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Fernando
Llegenda del Barça

2011.06.01. 16:38:21

torrentkiller írta:Most hogy végeztem a vizsgákkal (ájjájupijupijéé :D ) elkezdtem az Odaátot.
A pilottal most végeztem, egész jó volt. Valakinek van róla véleménye?
Ja és tényleg igaz, hogy csak idén kezdték magyarul a 3. évadot adni?
Én csak időszakosan néztem, de nekem nagyon tetszett. Tudom, hogy baromi gyökérség a témája (legalábbis jelentős része), de valahogy úgy megvan csinálva, és olyan jó a két főszereplő (Padolecki főleg), hogy kimerem jelenteni: igen jó sorozat.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.06.01. 16:04:27

Most hogy végeztem a vizsgákkal (ájjájupijupijéé :D ) elkezdtem az Odaátot.
A pilottal most végeztem, egész jó volt. Valakinek van róla véleménye?
Ja és tényleg igaz, hogy csak idén kezdték magyarul a 3. évadot adni?
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Fernando
Llegenda del Barça

2011.06.01. 15:50:51

A SoA-t én is melegen ajánlom jó kis sorozat. Amit még ajánlok: Boardwalk Empire, Med Men (reklámőrültek). Ellenben a The Wire-t nem. Nekem nem jött be kicsit sem. 1,5 évadot végigszenvedtem mondván sokan istenítik, hogy jó, meg hűdesorozat, de nekem nem jött be. Se az alaptéma se maga a sorozat.

Két filmen túl vagyok:

Ismeretlen férfi:
Nem vagyok egy Liam Neesen fan, de ez egész jó film volt. A történet nagyon jó, a színészi teljesítmény is, de van benne 1-1 dolog amit nem értettem. SÁÁÁRGA-SPOILER: Amikor találkozott Liz-zel a kiállításon, miért smároltak? A másik fele: a vége fele, már néha átcsapott a Szökés háttértörténetéhez hasonló cselekménybe (ugye Scylla) 10/7.5.

Rango:
Hangulatos volt, végig érezhető volt azért a Félelem és reszketés Las Vegasban c. film hatása. Nekem bejött. Azért is nagyon jó, mert ez tényleg minden korosztálynak ajánlott. :) 10/8.

Elhajlási engedély is baromi jó volt. :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.06.01. 15:09:20

FtcSikiHun írta: Most kezdtem el leszedni a Joey sorozatot, azt mondta ismerősöm szerinte nem olyan jó. Nektek mi a véleményetek?
Nagyszerű folytatása a Jóbarátoknak. Joey itt is ugyanolyan idióta. 8) Kár, hogy vége lett 2 évad után. (Joey mellett ebben a kedvenc karakterem az ügynöke. :lol: ) Nézzed, csak! Jó lesz az. :wink:
Zaen írta:
fcbarca0827 írta:Ééérdekes. :-k Én is feliratosan néztem végig a sorozatot és volt hozzá jó felirat. (De, annak már 2 éve, hogy a 3. évadot lestem.) Mindenesetre rákeresek, hátha találok neked.
Köszönöm! :wink:
Röviden: Nem találok. :roll: Sőt, igazából már feliratos oldalt sem nagyon. :lol: Hosszúpuskán és opensubtitles-en is csak dvdrip-wat-os felirat van. Tuti nem jó hozzá?

Feliratok.hu meg megszűnt... Én onnan szedtem annak idején. :roll:

Na, mindegy. Vagyok olyan jó fej, hogy ha felveszel MSN-re, akkor átküldöm neked az én felirataimat. Szerintem az dsr-dimension-hoz készült. (Nem tudom, mert átneveztem.) :D
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2011.06.01. 15:04:34

Amiket mostanában néztem:

Másnaposok 2: Nem hittem volna, hogy az elsőt tudják überelni, de nagyjából sikerült. 10/9

Kellékfeleség: Főleg Jennifer Anniston miatt néztem meg, és nem is csalódtam, baromi jó film, a legjobb rész amikor úszni tanítja a gyereket és bevágja a medencébe
:lol:
10/9

Most kezdtem el leszedni a Joey sorozatot, azt mondta ismerősöm szerinte nem olyan jó. Nektek mi a véleményetek?

Plusz most töltöm az Elhajlási engedélyt.

Majd írok véleményt. 8)
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
visca el barca
Presidente del Barça

2011.05.31. 15:09:28

két sorozatrol irhatnatok nekem

- friday night lights (sokan éltetik, de nem tudom mennyire komoly, nem akarok ilyen tini ömlengést - amugy stephen king nagy kedvence :))

- sírhant művek
Kép
Zaen
Jugador del Barça

2011.05.31. 13:21:02

visca el barca írta:Sons of anarchy mennyire jó?
fcbarca0827 írta: A Sons of Anarchyt, meg többen is írták, hogy brutáljó, nekem is tervbe van. :wink:
Szerintem nagyon jó. Ha nem is élveztem annyira mint pl. a Dexter-t, vagy akár a Walking Dead-et (tudom, hogy még csak pár rész jött ki belőle, de akkor is rajongok az "utópikus-zombi" témáért :twisted: ), de szvsz. lazán hozza a Breaking Bad, Dr. House, Kés/alatt trió szintjét (csak, h visca el barca példáival éljek), és bőven túlszárnyalja az én szememben a Grace Klinikát (persze ízlések és pofonok...).
fcbarca0827 írta:
Zaen írta:...
Ééérdekes. :-k Én is feliratosan néztem végig a sorozatot és volt hozzá jó felirat. (De, annak már 2 éve, hogy a 3. évadot lestem.) Mindenesetre rákeresek, hátha találok neked.
Köszönöm! :wink:
Kép
kennyke04
Entrenador del Barça

2011.05.31. 13:05:04

visca el barca írta:
Fernando írta:Megnéztem én is a Másnaposok 2-t. Ugyanolyan gyenge volt mint az 1. Tehetségtelen színészek sora. Egyedül Galifianikisnek van egy arca amit minden filmben föl is vett (Terhes társaság, meg amibe bolondot játszott, meg mégegybe). Gyenge 1-1 értékelhető poénnal, az is helyzetkomikum volt. 10/5.

végre egy ember rajtam kivul akinek nem jott be :D bár én alapbol nehez helyzetben vagyok, mert nem szeretem a vigjatekokat :D

más
Na akkor a 3 muskétás meg van, mert nekem se tetszett annyira mint hájpolják... Nem mondom h pokerface mód néztem végig, mert voltak benne poénok, de a pcsös lány résznél nekem elszakadta cérna :roll: "én beléd élveztem te pedig a padlóra" ekkor kimentem elszívni egy cigit, de meggyőztem magam h meg kell néznem, lehet csak sz*patja - bár reméltem nem szószerint - de a végén a képeken kiderült h nem csak átverés volt. Azért ez qva gáz volt bele, nálam nagyon lehúzta utána az egészet...
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
kurdt
Megmentő :)

2011.05.31. 12:47:26

lui1698 írta:csít, enszíájeszt meg ilyeneket én se szeretem, de nem is hiszem, hogy sok közük van a Shield-hez. picit keményebb cucc ez azoknál. 8)
picit keményebb és sokkal jobb...Shieldet nézni KELL!!! 8)
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
lui1698
Llegenda del Barça

2011.05.31. 12:42:45

csít, enszíájeszt meg ilyeneket én se szeretem, de nem is hiszem, hogy sok közük van a Shield-hez. picit keményebb cucc ez azoknál. 8)
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Válasz küldése