Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Beliczai?miihii írta:
A legjobban nekem a GyőziOrbánGyurcsányFridiVerebes... hangú csávó fáj,annyira bugyuta poénjai vannak,h még a nevét sem bírtam megjegyezni![]()
Ez első évad után nehogy befejezd! Én speciel anno a 2. évaddal kezdtem, mert a kötődés ugye minimális és csak miután beértem akkor a sorozatot kb. az 5. évadnál néztem meg az elsőt, ami azok után iszonyat gyengének hatott.visca el barca írta: jelenleg a 24 1.évadjának felénél tartok, de vhogy továbbra sem jön be. lehet azért mert csak egy szimpla akcio sorozat, de vhogy nem köt le igazán, sőt néha tele van idegesito jelentek tömkelegével...(jack neje pl iszonyuan idegesitoen sipakolo..) ezt az évadot azért befejezem, de sztem annyi is lesz belole...
Az 1. bekezdéssel egyetértek. Bár Kőhalmi azt mondta ez az ember most fog először TV-ben szerepelni. Szóval, túl sokat nem vártam.visca el barca írta:sztem inkább idegesito volt... kb a szolosi csák gergo jutott eszembe... nem igazán jött be...
egyszer anno volt egy gyerek, ilyen nagydarab, kb 8. kerből szakasztott, vmi olaszoroszági nyaralst nyomatott végig, azo szakadtam, de a srac azota se volt
KAP viszont egyre gyengebb, meg kiss adam és dombovari se ut akkorat mint regen.
nálam az absolut kedvencek kőhalmi meg bödőcs. két állat.
Jaja, az esetlenség a fegyvere, meg a "fogyatékos" style... de jól csinálja, és el is hiszem neki,h az életben is ilyensoadroli írta:Mostani Showder Klubbot látta valaki? Az újonc koma szerintem tök jó volt, a többi már unalmasAsszem' Edunak hívák. Jókat röhögtem rajta.
a 6.évad premierje ősszel lesz az usában, szal arra még várni kell. az 5. évad szinkorons passz.davi10 írta:Sziasztok!
Bedaráltam a Dexter első 4 évadát ( a vége :![]()
), és azt szeretném kérdezni, hogy mikorra várható az 5.évad szinkronnal, és a 6.évad felirattal?
Én csak időszakosan néztem, de nekem nagyon tetszett. Tudom, hogy baromi gyökérség a témája (legalábbis jelentős része), de valahogy úgy megvan csinálva, és olyan jó a két főszereplő (Padolecki főleg), hogy kimerem jelenteni: igen jó sorozat.torrentkiller írta:Most hogy végeztem a vizsgákkal (ájjájupijupijéé) elkezdtem az Odaátot.
A pilottal most végeztem, egész jó volt. Valakinek van róla véleménye?
Ja és tényleg igaz, hogy csak idén kezdték magyarul a 3. évadot adni?
Nagyszerű folytatása a Jóbarátoknak. Joey itt is ugyanolyan idióta.FtcSikiHun írta: Most kezdtem el leszedni a Joey sorozatot, azt mondta ismerősöm szerinte nem olyan jó. Nektek mi a véleményetek?
Röviden: Nem találok.Zaen írta:Köszönöm!fcbarca0827 írta:Ééérdekes.Én is feliratosan néztem végig a sorozatot és volt hozzá jó felirat. (De, annak már 2 éve, hogy a 3. évadot lestem.) Mindenesetre rákeresek, hátha találok neked.
visca el barca írta:Sons of anarchy mennyire jó?
Szerintem nagyon jó. Ha nem is élveztem annyira mint pl. a Dexter-t, vagy akár a Walking Dead-et (tudom, hogy még csak pár rész jött ki belőle, de akkor is rajongok az "utópikus-zombi" témáértfcbarca0827 írta: A Sons of Anarchyt, meg többen is írták, hogy brutáljó, nekem is tervbe van.
Köszönöm!fcbarca0827 írta:Ééérdekes.Zaen írta:...Én is feliratosan néztem végig a sorozatot és volt hozzá jó felirat. (De, annak már 2 éve, hogy a 3. évadot lestem.) Mindenesetre rákeresek, hátha találok neked.
Na akkor a 3 muskétás meg van, mert nekem se tetszett annyira mint hájpolják... Nem mondom h pokerface mód néztem végig, mert voltak benne poénok, de a pcsös lány résznél nekem elszakadta cérnavisca el barca írta:Fernando írta:Megnéztem én is a Másnaposok 2-t. Ugyanolyan gyenge volt mint az 1. Tehetségtelen színészek sora. Egyedül Galifianikisnek van egy arca amit minden filmben föl is vett (Terhes társaság, meg amibe bolondot játszott, meg mégegybe). Gyenge 1-1 értékelhető poénnal, az is helyzetkomikum volt. 10/5.
végre egy ember rajtam kivul akinek nem jott bebár én alapbol nehez helyzetben vagyok, mert nem szeretem a vigjatekokat
más
picit keményebb és sokkal jobb...Shieldet nézni KELL!!!lui1698 írta:csít, enszíájeszt meg ilyeneket én se szeretem, de nem is hiszem, hogy sok közük van a Shield-hez. picit keményebb cucc ez azoknál.