Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
lui1698 írta:Nekem nagyon bejött. Vannak benne kicsit eltúlzott dolgok, de összességében jó sorozat, nem is sok rész egy évad (12-13 asszem), eddig volt 3 szóval gyorsan le lehet zavarni.visca el barca írta:Sons of anarchy mennyire jó?
Szóval én ajánlom.
De még mondhatnám a Sopranos, Shield, Wire trióból bármelyiket.
Nekem nagyon bejött. Vannak benne kicsit eltúlzott dolgok, de összességében jó sorozat, nem is sok rész egy évad (12-13 asszem), eddig volt 3 szóval gyorsan le lehet zavarni.visca el barca írta:Sons of anarchy mennyire jó?
Akkor, már 3-an vagyunk.visca el barca írta:
végre egy ember rajtam kivul akinek nem jott be
Ééérdekes.Zaen írta:...
Fernando írta:Megnéztem én is a Másnaposok 2-t. Ugyanolyan gyenge volt mint az 1. Tehetségtelen színészek sora. Egyedül Galifianikisnek van egy arca amit minden filmben föl is vett (Terhes társaság, meg amibe bolondot játszott, meg mégegybe). Gyenge 1-1 értékelhető poénnal, az is helyzetkomikum volt. 10/5.
Szerintem úgy értette,hogy nem nyűgözte le az 1 annyira,mint itt sokakat. És ha sokkal jobb lenne a 2, akkor már érdekelnébence-barca írta:Nem az a logikus, h a második résztől vársz kevesebbet? Kevesebb olyan film van, ahol a 2. rész jobb volt...Fernando írta:Ha van olyan jó a Másnaposok 2 mint az egy akkor nem nézem meg. Legalább 5x kéne jobbnak lennie.
Zöld darázs-t szerintem nem érdemes megnézni, nálam 5/10 volt. Az egyetlen jó a kocsi volt benne
Fernando írta: Hereafter
Ismeretlen férfi
Zöld darázs
Ezeket bedarálom a hétvégén szerintem, forma 1 és bl döntő között tervezem az Uknown-ot.
Nem az a logikus, h a második résztől vársz kevesebbet? Kevesebb olyan film van, ahol a 2. rész jobb volt...Fernando írta:Ha van olyan jó a Másnaposok 2 mint az egy akkor nem nézem meg. Legalább 5x kéne jobbnak lennie.
Van 1-2 film a gépemen:
Hereafter
Ismeretlen férfi
Zöld darázs
Ezeket bedarálom a hétvégén szerintem, forma 1 és bl döntő között tervezem az Uknown-ot.
Akkor láttalak téged is. Én egyébként piros tornacipőben és fekete Slipknotos pulóverben voltam. Alan sírásán szakadtam én isRinku írta:Ha láttál mellette egy mozgó, kicsit kopasz (középen van egy kevéske hajamsjay írta:Detto
Bowlinggolyóval voltál? (Mert őt láttam, viszont téged nem ismertelek fel)
A kedvenc részem: Mr. Chow fázik XD![]()
), fekete pólós, telivér magyar testet, akkor az én voltam...
Hárman voltunk amúgy, egy haverunk is jött még, kockás ingben volt, miheztartás végett ő is kopasz és testesebb, bár kell még nőnie!
Amolyan diplomatikus kinézetünk volt, valaki fel tudott volna használni minket meggyőzésre!
Én Alanan behaltam, azok a szövegek megint...Zacskós Fanta, ahogy pityergett a szállodában, stb.
Óriási karakter!
Ha láttál mellette egy mozgó, kicsit kopasz (középen van egy kevéske hajamsjay írta:Detto
Bowlinggolyóval voltál? (Mert őt láttam, viszont téged nem ismertelek fel)
A kedvenc részem: Mr. Chow fázik XD![]()
DettoRinku írta:Volt szerencsém megnézni ma a haverokkal a Másnaposok 2-t! Nem csalódtam, méltó folytatás, legalább olyan jó, mint az első rész, nagyon tetszett! Abszolút megérte kifizetni az 1050 Ft-os jegyet rá, hatalmas alkotás, én hülyére röhögtem magam!A cigizős majmom besz*rtam!
10/10
Tulajdonképpen mondhatjuk azt, mert a forgatókönyve egyezik, de nekem nagyon tetszett már az első rész is!daffy írta:...
nem koppintása az előzőnek?Rinku írta:Volt szerencsém megnézni ma a haverokkal a Másnaposok 2-t! Nem csalódtam, méltó folytatás, legalább olyan jó, mint az első rész, nagyon tetszett! Abszolút megérte kifizetni az 1050 Ft-os jegyet rá, hatalmas alkotás, én hülyére röhögtem magam!A cigizős majmom besz*rtam!
10/10
?? szóval lesz még 2 rész? ezt nem szabad folytatni. aláássák az első 3 rész által elért sikereket.torrentkiller írta:Igaz, hogy nem imaxban láttam, de nekem egyáltalán nem jött be. Az első részt nálam eddig egyik se tudta überelni. Ez még azoktól is messze elmarad.daffy írta:karib 4.
imax 3d se tudta nálam megmenteni. nem tetszett sem a történet,sem semmi. az előző 3 rész nálam kategóriákkal jobb volt. többször biztosan nem fogom megnézni.
10/6
az előzőek 10/8.5
Nem vesztett volna a filmes világ, ha nem fogtak volna bele ebbe a 2. trilógiába.
Igaz, hogy nem imaxban láttam, de nekem egyáltalán nem jött be. Az első részt nálam eddig egyik se tudta überelni. Ez még azoktól is messze elmarad.daffy írta:karib 4.
imax 3d se tudta nálam megmenteni. nem tetszett sem a történet,sem semmi. az előző 3 rész nálam kategóriákkal jobb volt. többször biztosan nem fogom megnézni.
10/6
az előzőek 10/8.5