Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
visca el barca
Presidente del Barça

2011.05.31. 12:39:04

lui1698 írta:
visca el barca írta:Sons of anarchy mennyire jó?
Nekem nagyon bejött. Vannak benne kicsit eltúlzott dolgok, de összességében jó sorozat, nem is sok rész egy évad (12-13 asszem), eddig volt 3 szóval gyorsan le lehet zavarni.
Szóval én ajánlom.

De még mondhatnám a Sopranos, Shield, Wire trióból bármelyiket.

hát a maffiózókról inkább megtartom magamnak a véleményem :D a másik kettőt néztem tv-ben de nem kötött le egyik sem annyira, amugy sem jonnek be ezek a rendoros dolgok (utalom az osszes csi-t, meg hasonlokat :D)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2011.05.31. 12:35:55

visca el barca írta:Sons of anarchy mennyire jó?
Nekem nagyon bejött. Vannak benne kicsit eltúlzott dolgok, de összességében jó sorozat, nem is sok rész egy évad (12-13 asszem), eddig volt 3 szóval gyorsan le lehet zavarni.
Szóval én ajánlom.

De még mondhatnám a Sopranos, Shield, Wire trióból bármelyiket.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
visca el barca
Presidente del Barça

2011.05.31. 12:30:48

a szökés termeszetesen megvolt, eléggé bejött, de csak a börtönben jatszodo évadok.

a loston gondolkodom erosen, de nem tudom mire szamitsak :roll:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.05.31. 12:23:54

visca el barca írta:
végre egy ember rajtam kivul akinek nem jott be :D
Akkor, már 3-an vagyunk. :D

24-hez: Hidd el, fogsz nagyokat nézni az évad vége felé és folytatni fogod a sorozatot. 8)

Sorozatok, amiket ajánlanék: Prison Break, Rescue me, Lost, The Event (Ennek tegnap néztem meg a sorozatzáróját. Elég elcseszett vége volt, mindenesetre néztem volna még pár évadot, kár, hogy elkaszálták. :lol: )

A Sons of Anarchyt, meg többen is írták, hogy brutáljó, nekem is tervbe van. :wink:
Zaen írta:...
Ééérdekes. :-k Én is feliratosan néztem végig a sorozatot és volt hozzá jó felirat. (De, annak már 2 éve, hogy a 3. évadot lestem.) Mindenesetre rákeresek, hátha találok neked.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
visca el barca
Presidente del Barça

2011.05.31. 12:16:21

Fernando írta:Megnéztem én is a Másnaposok 2-t. Ugyanolyan gyenge volt mint az 1. Tehetségtelen színészek sora. Egyedül Galifianikisnek van egy arca amit minden filmben föl is vett (Terhes társaság, meg amibe bolondot játszott, meg mégegybe). Gyenge 1-1 értékelhető poénnal, az is helyzetkomikum volt. 10/5.

végre egy ember rajtam kivul akinek nem jott be :D bár én alapbol nehez helyzetben vagyok, mert nem szeretem a vigjatekokat :D

más

jelenleg a 24 1.évadjának felénél tartok, de vhogy továbbra sem jön be. lehet azért mert csak egy szimpla akcio sorozat, de vhogy nem köt le igazán, sőt néha tele van idegesito jelentek tömkelegével...(jack neje pl iszonyuan idegesitoen sipakolo..) ezt az évadot azért befejezem, de sztem annyi is lesz belole...

komolyan mondom nem tudom milyen sorozatot nézzek már...

amik bejottek eddig (nem röhögni): dexter, kés/alatt, dr. house, grace klinika, született felesegek, walking dead, breaking bad (magyarul tán' totál szívás)

mondhatnátok egy két ötletet

Sons of anarchy mennyire jó?
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2011.05.30. 23:29:19

Megnéztem én is a Másnaposok 2-t. Ugyanolyan gyenge volt mint az 1. Tehetségtelen színészek sora. Egyedül Galifianikisnek van egy arca amit minden filmben föl is vett (Terhes társaság, meg amibe bolondot játszott, meg mégegybe). Gyenge 1-1 értékelhető poénnal, az is helyzetkomikum volt. 10/5.

Elhajlási engedély: Egy fokkal már jobb volt vígjáték terén. egész jó kis sztorival, bár klisés poénokkal és párbeszédekkel, mégis valamiért ajánlós. 10/6.5.

Most jön majd a Rango utána pedig az Ismeretlen férfi. :)
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
PCsabi
aka Game90

2011.05.30. 15:16:40

Másnaposok2: nekem is jobban bejött, mint az 1. rész :) Az eleje egy kicsit unalmas volt, utána viszont beindult a film, többet röhögtem, mint az 1. részen. Chow, Stu, Alan és a majom hatalmas volt... :lol:

Észak-Amerikában 118 millió dollárt, a külföldi piacokon pedig további 59 milliót kaszált május 26. óta a 80 millióból forgatott (és gyaníthatóan ugyanennyiből bereklámozott) Másnaposok 2, így szinte már biztos a folytatás. A harmadik rész állítólag Amszterdamban játszódna, és ezt a helyszínt több főszereplő, például Justin Bartha és a bangkoki menyasszonyt alakító Jamie Chung is megerősítette. Todd Phillips rendező is szeretne újabb felvonást, mivel korábban a második részt "a Hangover-trilógia Birodalom visszavágjának" nevezte. (via hollywoodreporter.com)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
ultrasur
Madridista

2011.05.29. 20:12:11

Szerintem jobb a Másnaposok 2 mint az 1.
Az egy úgy vélem egy icipicit túl volt hájpolva és ez megölte.
Természetesen egy kumma jó vígjáték volt de ennél sokkal többként volt
beharangozva: Más que en pelicula. -Remélem jól emlékszem a film szóra- :D

De ez annak ellenére jobban tetszett hogy kameráról felvett, online néztem. Majd a Karib4et moziban fogom...
Zaen
Jugador del Barça

2011.05.29. 15:21:52

Üdv!

Egy kérésem lenne.

Elkezdtem nézni a Rescue me c. sorozatot pár hónapja, de egyéb elfoglaltságaim miatt abbahagytam a 2. évad vége után. Most pedig időm lévén folytatnám a 3. évadtól, de egyszerűen nem találok normális feliratot ehhez a verzióhoz: dsr-dimension. Eszembe jutott az is, hogy először feliratot keresek, és ahhoz töltök hozzá tartozó verziót. Találtam is magyar feliratot (dvdrip-wat), de ehhez meg torrentet nem találok. :oops:

Úgyhogy aki esetleg nézi/nézte ezt a sorozatot vagy nem nézi csak szimplán segítőkész :wink:, és tudna nekem linkelni vagy dsr-dimension verziójú torrenthez tartozó feliratot, vagy dvdrip-wat felirathoz tartozó torrentet, azt nagyon megköszönném! :)

Előre is köszönöm, Zaen
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.05.28. 17:14:02

bence-barca írta:
Fernando írta:Ha van olyan jó a Másnaposok 2 mint az egy akkor nem nézem meg. Legalább 5x kéne jobbnak lennie.
Nem az a logikus, h a második résztől vársz kevesebbet? Kevesebb olyan film van, ahol a 2. rész jobb volt...

Zöld darázs-t szerintem nem érdemes megnézni, nálam 5/10 volt. Az egyetlen jó a kocsi volt benne :P
Szerintem úgy értette,hogy nem nyűgözte le az 1 annyira,mint itt sokakat. És ha sokkal jobb lenne a 2, akkor már érdekelné :)

Nekem tetszett az 1,de korántsem annyira nekem se,mint a többségnek itt, lehet rajta nevetni, meg minden, de számomra nem a námbőr akárhányszormegtudnámnéznésnevetniúgyanúgy ván vígjáték.

ettől függetlenül a kettő is érdekel,és biztos kikapcsolódásnak el fog menni.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
visca el barca
Presidente del Barça

2011.05.28. 17:10:19

Fernando írta: Hereafter
Ismeretlen férfi
Zöld darázs

Ezeket bedarálom a hétvégén szerintem, forma 1 és bl döntő között tervezem az Uknown-ot.

az unknownt én is nézném de mindenhol csak [auto_cenzúra] cam verzio van, ami élvezhetetlenné teszi az egeszet. egyébként állitolag egy bourne light az egesz, de jo

a hereafter érdeke, nem a legjobb eastwood film. egy dráma kicsit light kontosben, gyenge happyenddel.
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.05.28. 17:04:33

Másnaposok 2

ha nem lett volna első rész :arrow: 10/10, így azonban max 8/10-et tudok rá adni...

maradok a tényeknél: ez ismét zseniális film lett! "Sztyu" a film legjobb karaktere, lesöpörte a dagadt jézust, aki ezúttal inkább fárasztó lett, mint vicces... (persze röhögtem rajta is, de nah...)

egyébként nehezen indult be a film, viszont amikor beindult, akkor jöttek a jelenetek, melyek hatására nehezen tudtam levegőt venni a sok röhögéstől :D :lol:

nézzétek meg, viszont vannak olyan pillanatok, ahol jobb ha nem néztek oda
:lol: :lol:

összegzésképpen elmondható, h a legkomolyabb hibája a filmnek, h a történetvezetése egy az egyben megegyezik az első résszel...
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.05.28. 10:59:31

Fernando írta:Ha van olyan jó a Másnaposok 2 mint az egy akkor nem nézem meg. Legalább 5x kéne jobbnak lennie.

Van 1-2 film a gépemen:

Hereafter
Ismeretlen férfi
Zöld darázs

Ezeket bedarálom a hétvégén szerintem, forma 1 és bl döntő között tervezem az Uknown-ot.
Nem az a logikus, h a második résztől vársz kevesebbet? Kevesebb olyan film van, ahol a 2. rész jobb volt...

Zöld darázs-t szerintem nem érdemes megnézni, nálam 5/10 volt. Az egyetlen jó a kocsi volt benne :P
Fernando
Llegenda del Barça

2011.05.28. 10:49:43

Ha van olyan jó a Másnaposok 2 mint az egy akkor nem nézem meg. Legalább 5x kéne jobbnak lennie.

Van 1-2 film a gépemen:

Hereafter
Ismeretlen férfi
Zöld darázs

Más: Végeztem a Med Men c. sorozat 1. évadjával. Iszonyat jó volt. :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
sjay
Entrenador del Barça

2011.05.28. 10:48:58

Rinku írta:
sjay írta:Detto :)
Bowlinggolyóval voltál? (Mert őt láttam, viszont téged nem ismertelek fel)
A kedvenc részem: Mr. Chow fázik XD :lol: :lol:
Ha láttál mellette egy mozgó, kicsit kopasz (középen van egy kevéske hajam :D), fekete pólós, telivér magyar testet, akkor az én voltam... :D Hárman voltunk amúgy, egy haverunk is jött még, kockás ingben volt, miheztartás végett ő is kopasz és testesebb, bár kell még nőnie! :D Amolyan diplomatikus kinézetünk volt, valaki fel tudott volna használni minket meggyőzésre! :D

Én Alanan behaltam, azok a szövegek megint... :D Zacskós Fanta, ahogy pityergett a szállodában, stb. :lol: Óriási karakter! :lol:
Akkor láttalak téged is. Én egyébként piros tornacipőben és fekete Slipknotos pulóverben voltam. Alan sírásán szakadtam én is :lol: az is király volt, amikor ott hagyta a majmot :lol:
Rinku
Director del Fútbol

2011.05.28. 10:35:24

sjay írta:Detto :)
Ha láttál mellette egy mozgó, kicsit kopasz (középen van egy kevéske hajam :D), fekete pólós, telivér magyar testet, akkor az én voltam... :D Hárman voltunk amúgy, egy haverunk is jött még, kockás ingben volt, miheztartás végett ő is kopasz és testesebb, bár kell még nőnie! :D Amolyan diplomatikus kinézetünk volt, valaki fel tudott volna használni minket meggyőzésre! :D

Én Alanan behaltam, azok a szövegek megint... :D Zacskós Fanta, ahogy pityergett a szállodában, stb. :lol: Óriási karakter! :lol:
Football, bloody hell. /SAF/
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.05.28. 09:58:15

Nálam már nem hozta az első rész színvonalát, szerencsére, mert én amúgy is kevesebbet vártam tőle, előzetesen egy 7esnek már örültem ha meglesz. Végül jobb is lett, nézzétek meg!
7.5/10
(Nem tudom ki tudja-ki nem, de lesz 3 is)
sjay
Entrenador del Barça

2011.05.28. 09:48:49

Rinku írta:Volt szerencsém megnézni ma a haverokkal a Másnaposok 2-t! Nem csalódtam, méltó folytatás, legalább olyan jó, mint az első rész, nagyon tetszett! Abszolút megérte kifizetni az 1050 Ft-os jegyet rá, hatalmas alkotás, én hülyére röhögtem magam! :D A cigizős majmom besz*rtam! :D
10/10
Detto :)
Rinku
Director del Fútbol

2011.05.28. 00:40:00

daffy írta:...
Tulajdonképpen mondhatjuk azt, mert a forgatókönyve egyezik, de nekem nagyon tetszett már az első rész is! :) Ha jobban belegondolom, a cselekmény ugyanúgy folyik, de én ezen is majd meghaltam, szóval nem nagyon izgat, hogy mennyire egyezik az első résszel, nekem ez is sok röhögőgörcsös percet hozott! :)
daffy
Madridista

2011.05.28. 00:31:46

Rinku írta:Volt szerencsém megnézni ma a haverokkal a Másnaposok 2-t! Nem csalódtam, méltó folytatás, legalább olyan jó, mint az első rész, nagyon tetszett! Abszolút megérte kifizetni az 1050 Ft-os jegyet rá, hatalmas alkotás, én hülyére röhögtem magam! :D A cigizős majmom besz*rtam! :D
10/10
nem koppintása az előzőnek?
Rinku
Director del Fútbol

2011.05.28. 00:27:25

Volt szerencsém megnézni ma a haverokkal a Másnaposok 2-t! Nem csalódtam, méltó folytatás, legalább olyan jó, mint az első rész, nagyon tetszett! Abszolút megérte kifizetni az 1050 Ft-os jegyet rá, hatalmas alkotás, én hülyére röhögtem magam! :D A cigizős majmom besz*rtam! :D
10/10
daffy
Madridista

2011.05.28. 00:15:53

torrentkiller írta:
daffy írta:karib 4.
imax 3d se tudta nálam megmenteni. nem tetszett sem a történet,sem semmi. az előző 3 rész nálam kategóriákkal jobb volt. többször biztosan nem fogom megnézni.
10/6
az előzőek 10/8.5
Igaz, hogy nem imaxban láttam, de nekem egyáltalán nem jött be. Az első részt nálam eddig egyik se tudta überelni. Ez még azoktól is messze elmarad.
Nem vesztett volna a filmes világ, ha nem fogtak volna bele ebbe a 2. trilógiába.
?? szóval lesz még 2 rész? ezt nem szabad folytatni. aláássák az első 3 rész által elért sikereket.
torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.05.28. 00:12:32

daffy írta:karib 4.
imax 3d se tudta nálam megmenteni. nem tetszett sem a történet,sem semmi. az előző 3 rész nálam kategóriákkal jobb volt. többször biztosan nem fogom megnézni.
10/6
az előzőek 10/8.5
Igaz, hogy nem imaxban láttam, de nekem egyáltalán nem jött be. Az első részt nálam eddig egyik se tudta überelni. Ez még azoktól is messze elmarad.
Nem vesztett volna a filmes világ, ha nem fogtak volna bele ebbe a 2. trilógiába.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
daffy
Madridista

2011.05.28. 00:09:04

karib 4.
10/6
az előzőek 10/8.5
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.05.28. 00:06:21

Egy becsületbeli ügy

na gondolom mindenki ismeri, ehhez hasonló filmeket ajánljatok please...ha lehet hasonlóan jókat! az sem árt,ha ismert színészek is vannak benne,de az nem feltétel.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Válasz küldése