Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Eléggé Hetedik feelingje van, tényleg jónak ígérkezik.Nervo írta:https://www.youtube.com/watch?v=9_cgSeMmx8Y
The Snowman
Fassbender új filmje, sztem ez ütni fog.
Na, tényleg nem írt még senki semmit.visca el barca írta:valaki írjon már a wonder womanről vmit. jó volt? nézem az imdb-n 7.9en áll... végre egy jó DC movie?
Szerintem is.Egyetlen bajom vele, hogy a regényt a végére teljesen figyelmen kívül hagyta. Ettől függetlenül viszont zseniális. Jack Nicolson egyik legnagyobb alakítása.visca el barca írta:a ragyogással az a baj, hogy king egyszer megmondta, hogy élete legrosszabb filmje volt, végig se bírta nézni, azóta mindenki ott fikázza ahol tudja. pedig jó film.
Nem az ő értékítélete alapján hozom a sajátomat. Hanem hogy rengeteg döntő résznél eltért a könyvtől. Hogy tulajdonképpen ahelyett, hogy a Hotel megelevenedett volna és meg akarta volna ölni őket, ahelyett gyakorlatilag azt néztük, hogy Jack Nicolson magának becsavarodott és gyilkos vált belőle. Nem lehet így könyvet feldolgozni, nem gyűlt bennem a feszültség, nem érte el a kívánt hatást, inkább a szemöldökömet húzgáltam, hogy what? Ja meg az a nő benne, jó Isten, ennyire tehetségtelen, idegesítő színésznőt...visca el barca írta:a ragyogással az a baj, hogy king egyszer megmondta, hogy élete legrosszabb filmje volt, végig se bírta nézni, azóta mindenki ott fikázza ahol tudja. pedig jó film.
No fene, most én lőttem mellé.Feast4 írta:Azért ez túlzás, a Halálsoron, a Remény rabjai, az Állj mellém!, A kedvencek temetője, Az Atlantisz gyermekei nagyon jó filmek lettek. A maga idejében az első AZ se volt rossz. A horror regényeinek a megfilmesítése sikerült rosszabbul. A technológia marhára nem tartott ott hogy kivitelezni lehessen őket, másrészt a 80-as évek B színészei is jól megéltek belőle, szóval igazi nagy zseniális alkotást nem szabad várni.
Ebben és a Setét Toronyban nagy reményeim vannak.visca el barca írta:IT, sokadik offical trailer
https://www.youtube.com/watch?v=xKJmEC5ieOk" target="_blank
orgazmus a köbön. ez a film vagy brutálisan jó lesz, vagy brutálisan jó lesz
Azért ez túlzás, a Halálsoron, a Remény rabjai, az Állj mellém!, A kedvencek temetője, Az Atlantisz gyermekei nagyon jó filmek lettek. A maga idejében az első AZ se volt rossz. A horror regényeinek a megfilmesítése sikerült rosszabbul. A technológia marhára nem tartott ott hogy kivitelezni lehessen őket, másrészt a 80-as évek B színészei is jól megéltek belőle, szóval igazi nagy zseniális alkotást nem szabad várni.Rinku írta:Minden King feldolgozás egy hulladék eddig - szvsz különösen a Ragyogás volt szánalmas. Bárki nyúlt bármelyik könyvéhez, nagyon gyenge filmeket csinált belőle...
Két részre tervezték csak nem párhuzamosan fog játszódni elvileg. Ez most a gyerek koruk. Mindent pedig kizárt hogy bele tegyenek. Olyan beteg dolgok történnek benne kisgyerekekkel, hogy azt még napjainkban se biztos, hogy elbírja a kamera. Viszont a trailer alapján nagy bizalmam van benne. Eleve óriási King rajongó vagyok szóval...Rinku írta:.... de az IT tényleg eszméletlen jónak tűnik, remélem most végre lesz egy, a könyvheihez méltó remake.A legjobb lenne, ha 2 része lenne, mégiscsak vagy 1300 oldal a könyv és King 4 évig írta. Barátnőm tegnap fejezte be a könyvet, elég durva dolgokat mondott róla, rendesen bepörögtünk már rá mi is.
Minden King feldolgozás egy hulladék eddig - szvsz különösen a Ragyogás volt szánalmas. Bárki nyúlt bármelyik könyvéhez, nagyon gyenge filmeket csinált belőle, de az IT tényleg eszméletlen jónak tűnik, remélem most végre lesz egy, a könyvheihez méltó remake.visca el barca írta:IT, sokadik offical trailer
https://www.youtube.com/watch?v=xKJmEC5ieOk" target="_blank
orgazmus a köbön. ez a film vagy brutálisan jó lesz, vagy brutálisan jó lesz
A Sci-fi,akció,dráma.visca el barca írta:elég hülye kérdésNervo írta:Üdv nektek. A Lifeot és a páncélba zárt szellemet látta már valaki??érdemes őket megnézni sztetek??azt sem tudni mit szeretsz. a life egy alien típusú space movie, elég sokan lehúzták nekem nagyon bejött. a GITS meg ha nem hasonlítgatod görcsösen az eredetihez egynek elmegy.
https://www.youtube.com/watch?v=Sh-bd2HSxT8messideco írta:Hallgassatok az öregreNem szoktam rosszakat ajánlani
![]()
A Pofa be! milyen? Érdemes megnézni? Valami könnyed kellene munka utánra, a nehezebb filmeket szabadnapra hagyom.
elég hülye kérdésNervo írta:Üdv nektek. A Lifeot és a páncélba zárt szellemet látta már valaki??érdemes őket megnézni sztetek??
jó film, sőt. de kérdezd meg meg inkább qauentit montargisból ő jobban tudjamessideco írta:A Pofa be! milyen? Érdemes megnézni? Valami könnyed kellene munka utánra, a nehezebb filmeket szabadnapra hagyom.