visca el barca írta:valaki írjon már a wonder womanről vmit. jó volt? nézem az imdb-n 7.9en áll... végre egy jó DC movie?
Na, tényleg nem írt még senki semmit.
Wonder Woman
Óriási élmény volt, nekem a legjobb DC film, amit láttam mostanában. Színvonalban vetekszik a Nolan féle Batmannel.
Végig nem tudja tartani a feszültséget, meg a főgonosz kicsit fura nekem, de abszolút nem kiszámítható, és nagyon pörgős film. Bár ami azt illeti, kicsit lassan indult be, de a végén összeállt, hogy kellett ez a felvezetés, hogy ki mikor miért és hogyan. Mivel WW első önálló filmje, és lényegében még csak másodperceket szerepelt az előző múviban, kellett ez a karakterbemutatás. Mikor elérkeztünk oda, hogy kicsit kezdtem soknak érezni, pont történt valami, szóval szerintem ezt jól csinálták.
Moziban nézve hatalmas élmény volt, libabőrösen jöttem ki a teremből.
Gadot pedig elképesztően gyönyörű
Ha már belelendültem és megemlítettem Nolant, akkor írok a
Dunkirkről is, azt is hétvégén volt szerencsém megnézni.
Zseniális. Egyszerűen zseniális. Kilógó belek és vér nélkül képes átadni a háború borzalmait, a kilátástalanságot és a kétségbeesést. Egy másodperccel sem volt túlhúzva a film, sőt, szerintem egy fél óra még simán benne volt hagyva, de lehet akkor kissé döcögőssé vált volna a film.
Sok szöveg nincs benne, viszont annál több mimika és gesztus, ami a színészi játéknak köszönhetően maximálisan helyettesíti a velős dialógusokat.
Nagyon súlyos film, nem egy tipikus vasárnapi popcorn mozi.
Mégis valami hiányérzetem támadt a film után, ahogy kijöttem. Nem tudom megmondani igazából, mi az. Talán a sztori nekem le volt sarkítva, de valójában ennyi történt, nem több.
10/9 volt nekem. Bátran merem ajánlani.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!