Nem nagyon értek hozzájuk.Mi az amit érdemes figyelni és melyik az amit érdemes lenne megvenni...netezni szeretnék rajta meg ha elmenne rajta az FM simán az elég lenne....

dehogynem bal oldalon a kategóriák,középen a portéka.albicelesteX írta:Sziasztok!
A múltkoriban feltettem egy kérdést laptopokkal kapcsolatban.Egy kissé kevés információt megadva,valóban...
Azóta én is nézegetem a laptopokat és írtátok hogy lehet érdemesebb használtat venni. Azt szeretném kérdezni, hogy esetleg nem e tudnátok olyan helyet ajánlani ahol hozzá tudnék jutni ilyenhez és megbízható az üzlet.
Köszönöm.
nekem 2x is igy ment gallyra töltőm, mindkétszer szaki csinálta meg (szomszéd), teljesen jók, most már tartalék is van.Rinku írta:Megtört a laptop töltőmben az egyik szál, és nehezen érintkezik, meg lehet javítani valahogy, ki lehet cserélni a kábelt, vagy lehet valamit varázsolni vele anélkül, hogy újat kellene venni? Egy átlag műszaki boltban meg tudják szerelni? Vagy hova vigyem?
Nem kifejezetten bíznám rájuk az egészet, maradjunk ennyiben.daffy írta:nincs műszerész ismerősöd?
nincs műszerész ismerősöd?Rinku írta:Megtört a laptop töltőmben az egyik szál, és nehezen érintkezik, meg lehet javítani valahogy, ki lehet cserélni a kábelt, vagy lehet valamit varázsolni vele anélkül, hogy újat kellene venni? Egy átlag műszaki boltban meg tudják szerelni? Vagy hova vigyem?
Már próbáltam akkor, de nem lehetett. Letöröltem a frissítéseket, és minden helyreálltrivaldo94-barca írta:
Nézd meg az elérési útját, hogy hol van a rundll32.exe, pl. úgy, hogy Start menü keresésbe írd be, és ott töröld le.
Nézd meg az elérési útját, hogy hol van a rundll32.exe, pl. úgy, hogy Start menü keresésbe írd be, és ott töröld le.soadroli írta:Valami pc-mester! Tegnap mikor elzártam a gépet, frissített, és ma, hogy bekapcsoltam, ott volt a feladatkezelőben az a rohadék rundll32.exe, ami nagyon fogja a gépett. Nemrég ez miatt tettem újra a windowst. Most nem akarom, nem lehetne ezt letörölni véglegesen valahogy? Mert az istenért nem engedi
Még mindig aktuálisGergolino írta:Olyan kérdésem lenne, hogy nincs véletlenül valaki, aki Szegedről vagy Hódmezővásárhelyről utazik fel a keddi magyar-török meccsre, meccs után pedig vissza?
Jelen állás szerint 2en megyünk, de az utazás módján még gondolkodunk.
Szívesen csatlakoznánk valakihez, vagy az is megoldható, ha mások csatlakoznának hozzánk, ez esetben lenne rendelkezésre álló kocsi.
De minden lehetőség érdekel, segítsetek légyszi, ez lesz az első válogatott meccsem, ezért nem vagyok túl tájékozott ezen a téren.
persze. bármilyen mezei zeneszerkesztő jó. soundforge vagy mp3 direct cut. én ezeket használom, nem ördöngösségRonaldinho&Barca írta:Ki tud egy oylan programot, amivel egyszerűen ki lehet egy mp3 formátumú hangból(zenéből) vágni/menteni egy részt? Magyarul van egy 1,5 vagy 2 órás mix, amiben van egy-két mixelt szám és azt szeretném lementeni, youtubon nincsenek fent, mivel egyedi feldolgozás. Létezik ilyen prog egyáltalán?
Elvileg ha előfizetéses, akkor automatikusan átáll. amire figyelni kell, hogy +36-tal kell kezdeni a számot mert a sima 06xxx nem jó. Sms-nél is át kell írni a telefonkönyvben.visca el barca írta:fú egy kis help kellene, nagyon hulye vagyok az ilyen telefonos cuccokhoz. próbáltam utána olvasni, de anniy info van, hogy nem látom a lényeget![]()
szal anyán megy ki lengyelbe és akarunk sms-ezni míg kint van. ehhez neki be kell kapcsolni a roamingot?ha igen akkor csak elég ha beüti a kódot amit kell és kész? vagy h muxik ez?
tmobileosak vagyunk mindketten. ő előfizetéses, én kártyás
Úgy vagyok vele, hogy 2000 forintot megért, annyit akár évente is megér, mivel ha elemes lenne, arra jóval többet költenék. Köszi szépen az infót, én is kb. 5 órára gondoltam.daffy írta:én 4-5 órát szoktam kb tölteni,de előfordul,hogy éjjelre ottfelejtem az mp3 lejátszót. eddig nem lett baja,viszont ha olcsó terméket vásárolsz,márpedig... akkor azzal számolni kell,hogy az akku gyorsabban mehet tönkre,így a működési időtartam csökkenhet. ez a gyakorlatban ennél a lejátszónál nem tudom mit jelenthet,de a tölthető elememnél 1 év után már észlelhető
én 4-5 órát szoktam kb tölteni,de előfordul,hogy éjjelre ottfelejtem az mp3 lejátszót. eddig nem lett baja,viszont ha olcsó terméket vásárolsz,márpedig... akkor azzal számolni kell,hogy az akku gyorsabban mehet tönkre,így a működési időtartam csökkenhet. ez a gyakorlatban ennél a lejátszónál nem tudom mit jelenthet,de a tölthető elememnél 1 év után már észlelhetőMessidona10 írta:Vettem egy ilyen mp3 lejátszót, utazáshoz meg ilyenekhez tökéletes, nincsenek nagy igényeim:
http://www.olcsobbat.hu/termek/orion_om ... Yw#details
Ezt USB-ről lehet tölteni. Már számtalan oldalt megnéztem, és a papírjában sem volt benne az, hogy mennyi ideigMert oké, hogy egy töltéssel 6-8, van, ahol 10 óra üzemidőt írnak, de nem tudom, hogy mennyi az egy töltés. Valaki esetleg tudna segíteni?