2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ilyen stratégiai cucc.Választasz egy gladiátort és a különböző ellenfelek legyőzése után a ludusban fejlesztheted.Nem egy nagy vaszisznak néz ki,bár én is épp cs belepróbáltam.Nekem annyira nem jönnek be ezek a fajta játékok,ami cs ilyen "kattintgatós" mint a farm.Itt a harc olyan h ráklikkelsz a viadalra,pár mp hangeffekt és kiírja h nyertél e vagy nem és mit szereztél a győzelemmel.Azért a neve miatt rápróbáltam egyet hátha leköt a folytatásig,de nempalesz77 írta: Milyen a Spartacusos játék facebookon? Csak rövid leírást, lehet belekezdek ha jónak ígérkezik...
Áztá. ez valami baromi nagy film. A végénél meg ne erre számítottam, de így volt a jó.kurdt írta:
Fábri Zoltán: Két félidő a pokolban
feltehetően nem ilyesmit keresel, de csak ezt érdemes megnézni...
1LM10 írta:1. Afrikai, nem cigányvisca el barca írta:nemtom' nézi e vki a csillag születiket most.
volt benne egy cigány táncos csaj vmi gomes.
marhára kéne annak a zenének a címe amire táncolt (vmi curva jo filmzene, de se a szám, se a film nem ugrik be)![]()
2. http://www.youtube.com/watch?v=KSY4Yi2ypno
1. Afrikai, nem cigányvisca el barca írta:nemtom' nézi e vki a csillag születiket most.
volt benne egy cigány táncos csaj vmi gomes.
marhára kéne annak a zenének a címe amire táncolt (vmi curva jo filmzene, de se a szám, se a film nem ugrik be)
Hatalmas film! Nagyon tetszenek ezek a csavaros filmek(nem hiába a dark knight a kedvencem), nem az a nyers akció film volt. A vége tényléeg érdekes volt, de maga az ötlet az jó volt, hogy egy hirtelen csellel megfordult a helyzet, és ő robbant. Tudnátok még ilyen stílusú filmeket ajánlani?ozsimiki írta:Nagyon jó, a legvége kicsit ront rajta, de így is többször nézhetős számomra.LM10 írta:A törvénytisztelő polgárt választottam. Vélemények a filmről?
Ha a végét nem nézem,akkor 10/8.5, végével 10/7.8-8.0
Nagyon jó, a legvége kicsit ront rajta, de így is többször nézhetős számomra.LM10 írta:A törvénytisztelő polgárt választottam. Vélemények a filmről?
Véleményem az, hogy jól választottál.LM10 írta:A törvénytisztelő polgárt választottam. Vélemények a filmről?
Gondolom ugyan akkor, amikor az első kettő. Azaz jövő Január-Február környékén.miihii írta:Erre én is kíváncsi lennék,mert nagyon várós a folytatás.Rinku írta:Van valami hír arról, hogy a Spartacust mikor fogják folytatni? A napokban fejeztem be a Gods of Arenat, valami *** *** jó lett ez is!Alig várom a folyatást, egyik legjobb sorozat a világon!
![]()
(Ha van Arckönyved,akkor a Spartacus játékkal el tudod ütni az időd addig is)
Ez a Mozi & Filmek & Sorozatok topik. Szerintem, ha visszaolvasol találsz párat.LM10 írta: Tudnátok egyébként valami filmet ajánlani, filmnézhetős kedvem van?
Én is várom már a 3. évadot, és facebookon is megy a játékmiihii írta:Erre én is kíváncsi lennék,mert nagyon várós a folytatás.Rinku írta:Van valami hír arról, hogy a Spartacust mikor fogják folytatni? A napokban fejeztem be a Gods of Arenat, valami *** *** jó lett ez is!Alig várom a folyatást, egyik legjobb sorozat a világon!
![]()
(Ha van Arckönyved,akkor a Spartacus játékkal el tudod ütni az időd addig is)
Erre én is kíváncsi lennék,mert nagyon várós a folytatás.Rinku írta:Van valami hír arról, hogy a Spartacust mikor fogják folytatni? A napokban fejeztem be a Gods of Arenat, valami *** *** jó lett ez is!Alig várom a folyatást, egyik legjobb sorozat a világon!
![]()
http://www.imdb.com/title/tt0100835/FtcSikiHun írta:Valaki tudna valami focis filmet ajánlani?
Előre is köszönöm
Green Street HooligansFtcSikiHun írta:Valaki tudna valami focis filmet ajánlani?
Előre is köszönöm
Fábri Zoltán: Két félidő a pokolbanFtcSikiHun írta:Valaki tudna valami focis filmet ajánlani?
Előre is köszönöm
Kapsz sablont: Góóól 1, 2 (állítólag van 3 isFtcSikiHun írta:Valaki tudna valami focis filmet ajánlani?
Előre is köszönöm
Köszi Fecooo, ez így már biztatóFecooo írta:parancsolj Balázs, forrás(igen, hivatalos már, 13 részt rendeltek be első körben ismét, ha meg is hosszabbítják, akkor is az utolsó évad lesz az 5.
)
egyre biztosabb vagyok benne, hogy azért éli túl Sarah, mert a 2. halálos Norseman-hez nem volt elég Tórium...
a következő részben abszurd látvány lesz Morgan papként(spoileres, de többet nem árulok el, h miért lesz pap
)
más: holnap (vagyis Amerikában ma) véget ér a Smallville, nagyon kíváncsi leszek, hogyan fejezik be! Chloé-t jó lesz ismét látni, valszeg ő téríti észhez Olivert