Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.23. 18:00:48

Én ugyanígy vagyok a dologgal, hogy hozzá is jött 10-10 éves gyerek is, hogy adjak tüzet és nem adtam.

A videóban a végén az arcok sok mindent elárulnak, főleg ahogy az egyik csaj vakarja a fejét...Egy sima egyszerű kérdés, s mennyire igaz sajnos...

csajokhoz: a nagyon anorexiás nekem sem jön be, de pl Ördög Nóri nem egytestes :D de iszonyat jó nő. :P
Deus írta:
Mihu írta:De egyébként van olyan lány is, aki meg nagyon vékony, de nagyon tetszik.
a vékony lányok rohadtul nem jönnek be nekem... nem lehet mit fogni rajtuk, csak csontokat kb... ráadásul "parázok" attól hogy eltöröm a csontjait szurkálás közben :D
Régi cimborám jutott erről eszembe, ő neki mániája volt a minél vékonyabb csaj, végül egy thai hölgyet vett el aki vasággyal 40 kiló :D
A "mottója" az volt :
Vicces hogy látom dugás közben a farkam :mrgreen:
Kinek a pap kinek a papné :D

Mihuval nagyon egyetértek abban hogy a legfontosabb hogy hátul rendben legyen minden fenékügyileg, elől meg még úgyis lehet alakítani :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.06.23. 18:06:24-kor.
Kép
Kép
Kép
Deus
Boixos Nois

2012.06.23. 17:55:18

Bob_Marley írta: Dohányzok lassan 8 éve, ez azért kemény cigiellenes reklám
http://www.youtube.com/watch?v=-gV9_P2O ... r_embedded
Iszonyat utálom, de tényleg így van.....
Én is dohányzom. De ez a reklám nagyon tetszett.

Tök ugyanígy csinálom most is, mint a dohányzó emberek a videóban: Nem egyszer jött hozzám 15 év alatti gyerekek cigit kérni tőlem... hát mondtam nekik, hogy nem jó ötlet, nem kéne, stbtb... vagy egyszerűen azt mondom, hogy én is koldultam egy szálat... :) Csöveseknek már szoktam adni.
Mihu írta:De egyébként van olyan lány is, aki meg nagyon vékony, de nagyon tetszik.
a vékony lányok rohadtul nem jönnek be nekem... nem lehet mit fogni rajtuk, csak csontokat kb... ráadásul "parázok" attól hogy eltöröm a csontjait szurkálás közben :D
Mihu írta:Ami a szem színt illeti, a totális párosítás a fekete haj-kék szem.
Abszolúte egyetértek. Sőt, jádezöld szemmel is ütni tud. pl Olivia Wilde. Na ezért a csajért simán levágatnám a bal karomat :D
Kép

Mondjuk ennek a csajnak az eredeti hajszíne barna. Barna vagy fekete, nekem tökmind1. KELL!
Mihu írta: Izmos combok, feszes, kerek popsi. Nyamnyam :D :D :D
Dettó :oops: lehet hová dugni a fejünket :twisted: mondjuk, nyaktörésre figyelni kell :lol:
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Deus 2012.06.23. 18:07:05-kor.
KépKép
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.23. 17:47:09

bence-barca írta:
Kash írta:Tudod mit, legyen költői gondolat...nincs már kedvem magyarázkodni. :D :D
De azért annyit elmondanék, hogy hiába afroamerikai, a megszokottnál világosabb a bőrének a szine, ami mégjobban látszik, ha kiáll a napra(érdekes igen, de ez van...)
Tessék:
http://www.the-latest.com/files/beyonce ... 021611.jpg
Kash képzeld a smink csodákra képes :lol:
Fehérből lehet fekete ill feketéből fehér. A látszat csak. Nem lesz ős fehérebb a naptól... :lol:
Megpróbálom érthetőbben...:
Nem azt irtam, hogy Beyoncé fekete, aki a napra lépve fehér lesz, hanem azt, hogy ÚGY TŰNIK mintha fehérebb lenne mint az ÁTLAGOS fekete ember. NA... :lol:
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2012.06.23. 17:46:00

bence-barca
Llegenda del Barça

2012.06.23. 17:43:24

Kash írta:Tudod mit, legyen költői gondolat...nincs már kedvem magyarázkodni. :D :D
De azért annyit elmondanék, hogy hiába afroamerikai, a megszokottnál világosabb a bőrének a szine, ami mégjobban látszik, ha kiáll a napra(érdekes igen, de ez van...)
Tessék:
Kash képzeld a smink csodákra képes :lol:
Fehérből lehet fekete ill feketéből fehér. A látszat csak. Nem lesz ős fehérebb a naptól... :lol:
Mihu
Director del Fútbol

2012.06.23. 17:18:29

Nekem mikor még fiatal voltam ( :lol: :lol: :lol: 5-6 évvel ezelőtt, 16-17 évesen) a szőkék jöttek be. Aztán jött egy leányzó, akinek fekete haja volt, és teljesen megbabonázott. Azóta a feketék a gyengéim :D A barátnőm is fekete hajú volt, sokszor át akarta festetni a haját, vagy elhagyni a feketét, és hagyni az eredeti (barna) hajszínét, illetve le akarta vágatni vállig érőre, mert már unta hogy évek óta hosszú haja van, de mindig mondtam neki hogy kapcsolatunk ott ér véget, mikor levágatod a hajadat :lol: :lol: Persze csak poénból mondtam, de a hosszú fekete haj (sukáááár, ez a csaj :lol: :lol: ) a zsánerem. Testileg meg igazából combmániás vagyok :D Mindegy ha egy lánynak kicsi a melle, ha olyan lábai vannak, hogy elájulok :D A röpis csajok ilyen szempontból a gyengéim. Izmos combok, feszes, kerek popsi. Nyamnyam :D :D :D

De egyébként van olyan lány is, aki meg nagyon vékony, de nagyon tetszik. Ha egy csajnak van egy kisugárzása, vagy valami olyan, ami megfog benne, akkor igazából lehet vékony is, akkor is bejön. Leginkább azokat szeretem, akiknek erős kisugárzásuk van, de bejönnek a kis aranyos cuki csajok is :D

Ami a szem színt illeti, a totális párosítás a fekete haj-kék szem. Nnnnnnnnna azzal hipnotizálni lehet :D De ugye ez elég ritka, úgyhogy a kék szem jöhet barna vagy szőke hajjal is, megemésztem :D
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.23. 16:57:14

Rendben van Kash :D
Zseniális:
Kép

Tánc :shock:
http://www.youtube.com/watch?v=PxqgRO7s ... r_embedded#!

Worldwide party :D
http://www.youtube.com/watch?v=Pwe-pA6T ... r_embedded#!

Dohányzok lassan 8 éve, ez azért kemény cigiellenes reklám
http://www.youtube.com/watch?v=-gV9_P2O ... r_embedded
Iszonyat utálom, de tényleg így van.....
Kép
Kép
Kép
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.23. 15:06:54

Tudod mit, legyen költői gondolat...nincs már kedvem magyarázkodni. :D :D
Tessék:
És amikor nem...:
http://www.moviespad.com/photos/beyonce ... -69108.jpg
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.23. 14:56:23

Kash írta: Kösz, ez jól esett. :lol:

Más:
Nekem bejönnek a feka lányok, köztük az egyik kedvencem Beyoncé, aki ha kiáll a napra, egyáltalán nem tűnik feketének.
Mondjuk nekem a hajszin nem számit, sem a szemszin, sokkal inkább a külalak, és a hang, nehogy beleszaladjak egy tranfesztitába. :lol: :lol: :lol:
Én kimaradtam tegnap a dolgokból visszaolvasgattam, Miihii kitanított látom :D
De ezt a hsz-t én nem értem főleg a kiemelt részt.Vagy ez valami költői gondolat volt?? :D Mert logikailag nem értem, hogy egy fekete nő ha napon van, miért ne lenne fekete???Vagy lehet lemaradtam valamiről és úgy működik, hogy a fehér ember a napon lebarnul a fekete meg kifehéredik :D

Na de hagyjuk is ezt, biztos félre írtad vagy mint írtam költői gondolat, amit az egyszerű földlakók nem tudnak beazonosítani.

Részemről sötét haj sötét szem abszolút "zsánerem" Szőkék közül soha nem mozgatott meg senki se vörös se hupikék :D És inkább jobban szeretem a kicsi nőket, alacsony, vékony, kis mell.A hosszú combú magas nők is szépek, de a kicsiken lehet "uralkodni" :mrgreen: Természetesen vicc, nem vagyok én se egy magas szál legény 186 cm-el :D barátnők közül is mindig alacsonyak jobban illettek hozzám.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.06.23. 15:13:39-kor.
Kép
Kép
Kép
TT
Capitá del Barça

2012.06.23. 14:35:07

és a hullámos hajhoz mit szóltok? én azt preferálom leginkább, nade nem az ILYET, mert ezt sebtiben levágnám a fejéről :D plusz a kék szeműeket imádom, ja és a hajvasalást meg nem értem :)
messideco
Presidente del Barça

2012.06.23. 14:27:00

Áldom a napot, amikor megszülettél :-({|= :mrgreen:
Kép
"And my heart will leave you never."
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.23. 14:23:55

Ehhez eddig sem kellett olyan nagyon a segítségünk
Kösz, ez jól esett. :lol:

Más:
Nekem bejönnek a feka lányok, köztük az egyik kedvencem Beyoncé, aki ha kiáll a napra, egyáltalán nem tűnik feketének.
Mondjuk nekem a hajszin nem számit, sem a szemszin, sokkal inkább a külalak, és a hang, nehogy beleszaladjak egy tranfesztitába. :lol: :lol: :lol:
Kép
miihii
KHAL

2012.06.23. 13:19:28

Kash írta:
TT írta:és ez épp barna :lol:
Nem, nem, nem, most az egyszer nem csináltok belőlem hülyét... :lol:
Ehhez eddig sem kellett olyan nagyon a segítségünk :P
Kash írta: na most ez a "pramen" ez Szerb szó, magzarul nem tudom szakkifejezni, tehát mondjuk úgy hogy csikozás :)
A keresett kifejezés a melírozás,és azok a melírcsíkok ;)

Én csavarnék egyet a csajos kérdésen.
Kinek van kifejezett zsánere,ami ilyen külső stílusjegyekben mutatkozik meg (mint ugye a sztereotípia szőke haj,kék szem az ideál) és milyen ?

Nekem különösebben nincs olyan,amire jobban harapok,mindenféle nőszemélynek esélyegyenlősége van nálam :P
Pölö a feka lányok annyira nem jönnek be általában,de mondjuk Rihanna meg a többi helyett is bejö(het)n(e) :)
Aztán volt olyan lány,aki álomszép volt a vörös hajával,zöld szemével és a kis szeplőivel,de mégsem általános ez sem.

Engem igazából egy mosolya jobban fel tud csigázni,mint h mondjuk legyen szőke,kék szemű a tündérke.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Deus
Boixos Nois

2012.06.23. 12:13:59

Kash írta:Lehet választani :D
Kép
Nem baj, ha mind a hármat megszurkálom? :lol: Sorrend mindegy.

Az ideálom a fekete ill. barna hajú nők. Szőke is jöhet dögivel. A vörös már nem jön be nekem.

Firefox írta: Megfogtam valahogy aztán, lecsaptam a kertet ..Kicsit ferde lett a fű az udvaron, de mondom sz*rni bele, ennyi kínlódás után már ez is siker .. :D
Így is jobban kaszálsz mint a halál :)
KépKép
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.23. 11:51:12

TT írta:és ez épp barna :lol:
Nem, nem, nem, most az egyszer nem csináltok belőlem hülyét... :lol:
Ugyanis ő valójában koromfekete hajú hölgy, a barna amit csak látsz, azok pramenok, na most ez a "pramen" ez Szerb szó, magzarul nem tudom szakkifejezni, tehát mondjuk úgy hogy csikozás :) egy msáik szin hozzáadása, ám a fekete dominál továbbra is.
Szerk...:
Tessék, eredeti hajszin, fekete...
Kép
Kép
TT
Capitá del Barça

2012.06.23. 11:25:07

Kalap1988 írta:
Firefox írta:...
Nem baj, legalább megtanulsz kaszálni, nézd a jó oldalát, még szükség lehet rá :) Fárasztóbb az biztos
én például imádok kaszálni, megerősít, amíg csinálom lebarnulok, meg szép is lesz az udvar. tavaly párszor átdzsaltam vele a füvön, bekapcsoltam szépen a rádiót, aztán öröm-bódottá volt. sarlóznom is kellett régebben, de azt nem szeretem, mert nem egészen derékkímélő :D plusz azzal kiskoromban belecsaptam a lábamba :)
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.06.23. 11:20:06

Firefox írta:Hú gyerekek, hogy jártam ma #-o Este beállítottam a telefonomat 05:00-ra, hogy majd felkelek és nyírom a füvet a hátsó udvarban, mert nagyon fel van nőve ...Na igen. Csörög az órám, mondom kinyomom :lol: Felkelek fél 7-kor, úristen mondom, már ennyi az idő?? Na akkor gyorsan ruha fel, rohanok a fűnyíróért a garázsba. Elkezde nyírni a füvet, erre durran egyet, majd nagy csörgés közepette leállt ..Mondom csak ez hiányzott. Átvittem a szomszédba a bácsihoz, aki ilyen villamossági cuccokat csinálgat, hátha megcsinálja. Meg is fogja, de "ugye nem baj ha csak 2 hónapon belül lesz kész?" Mondom nem, dehogy is .. :? Hazajövök, előveszem a jóöreg kézi kaszámat, még nagypapámtól kaptam kisebb koromban. Első probléma? Hogy is kell ezt használni? :lol: Megfogtam valahogy aztán, lecsaptam a kertet ..Kicsit ferde lett a fű az udvaron, de mondom sz*rni bele, ennyi kínlódás után már ez is siker .. :D Szóval mozgalmas reggelen vagyok túl, nem kicsit lesz izomlázam. Párom elment dolgozni, szóval még nincs is olyan aki megmasszírozna :D
Nem baj, legalább megtanulsz kaszálni, nézd a jó oldalát, még szükség lehet rá :) Fárasztóbb az biztos
TT
Capitá del Barça

2012.06.23. 11:17:00

és ez épp barna :lol:
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.23. 11:11:48

Tényleg, volt már ilyen téma? :o , bocsi, nem tudtam.
De ha már felhoztam, nekem a feketék jönnek be, mármint a hajszin, mint fekete. :D
Kép
Kép
Firefox
Capitá del Barça

2012.06.23. 11:11:47

Hú gyerekek, hogy jártam ma #-o Este beállítottam a telefonomat 05:00-ra, hogy majd felkelek és nyírom a füvet a hátsó udvarban, mert nagyon fel van nőve ...Na igen. Csörög az órám, mondom kinyomom :lol: Felkelek fél 7-kor, úristen mondom, már ennyi az idő?? Na akkor gyorsan ruha fel, rohanok a fűnyíróért a garázsba. Elkezde nyírni a füvet, erre durran egyet, majd nagy csörgés közepette leállt ..Mondom csak ez hiányzott. Átvittem a szomszédba a bácsihoz, aki ilyen villamossági cuccokat csinálgat, hátha megcsinálja. Meg is fogja, de "ugye nem baj ha csak 2 hónapon belül lesz kész?" Mondom nem, dehogy is .. :? Hazajövök, előveszem a jóöreg kézi kaszámat, még nagypapámtól kaptam kisebb koromban. Első probléma? Hogy is kell ezt használni? :lol: Megfogtam valahogy aztán, lecsaptam a kertet ..Kicsit ferde lett a fű az udvaron, de mondom sz*rni bele, ennyi kínlódás után már ez is siker .. :D Szóval mozgalmas reggelen vagyok túl, nem kicsit lesz izomlázam. Párom elment dolgozni, szóval még nincs is olyan aki megmasszírozna :D
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
messideco
Presidente del Barça

2012.06.23. 11:06:07

Nekem az ilyenek. Vörösek, szőkék :wink:
Kép
"And my heart will leave you never."
kanty
Llegenda del Barça

2012.06.23. 11:01:47

Ez a téma is félévente előjön, de Te még viszonylag új vagy, ezért belinkelem a menyasszonyom. Számomra Ő az ideális nő.
Kép
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.23. 10:53:51

kanty írta:Ne bántsátok Kasht :!:
Mindig ez van, ha valaki jóindulatú akar lenni, akkor jönnek a többiek és lehurrogják. Hát gratulálok, ezért tart itt a világ, a nemzet.

Kash Te pedig nehogy magadra vedd, szerintem Te a megnemértettnemzsenik táborát alkotod és egyszer még sokra viszed.

Ha pedig valaki hibázik, akkor tudjunk megbocsájtani, hisz emberek vagyunk, mindenki tévedhet.
Kashnek köszönhetően a fél fórum Kanty-nak szólít, de én mégsem haragszom rá. Sokat kaptam tőle, ezt sohasem tudom megköszönni.

Tehát Kash, hajrá, ne fogd vissza magad.
Köszönöm barátom, hogy kiállsz mellettem. :lol:
Más:
Nektek milyen nő tipusok jönnek be? Tehát kövér, telt, sovány, karcsú...stb, és most csakis a külsőre gondolok, lassan betöltöm a 15. életvéemet, úgy gondolom, hogy ilyesmiről már szabad beszélnem. :lol:
Lehet választani
:D Kép
Kép
miihii
KHAL

2012.06.23. 10:26:53

kanty írta:Ne bántsátok Kasht :!:
Mindig ez van, ha valaki jóindulatú akar lenni, akkor jönnek a többiek és lehurrogják. Hát gratulálok, ezért tart itt a világ, a nemzet.
Pontosan én is így gondolom.
Én itt jóindulatúan világítótoronyként fényt kívánok gyújtani elméjének homályzónájában a további félreértések elkerülése érdekében és a hülyeségek megszűntetésével,annak figyelmen kívül hagyásának megkönnyítésére törekedve,erre jössz te és lehurrogsz.Hát gratulálok,ezért tart itt a világ,a nemzet.Pont az ilyen emberek miatt lehet az,h a cselszkij nyerje a BL-t meg h a csík tolja a repülőt.
De hát ugye te is ilyen vagy,nem tudod meghazudtolni magadat,KanTY-ot :cry:
kanty írta:
Így van,csapasd csak neki tovább,aztán lehet,h eléred,h bebizonyosodik az elmélet,h a trükkök igenis léteznek.Ugyanis más fog visszafogni egy nagyszerű varázslattal,amellyel felhasználóból banánná változtat egy felhasználót,egyetlen mozdulattal :P Hüpp-hüpp-hüpp,Barbatrükk :lol:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
kanty
Llegenda del Barça

2012.06.23. 10:03:46

Ne bántsátok Kasht :!:

Kash Te pedig nehogy magadra vedd, szerintem Te a megnemértettnemzsenik táborát alkotod és egyszer még sokra viszed.

Ha pedig valaki hibázik, akkor tudjunk megbocsájtani, hisz emberek vagyunk, mindenki tévedhet.
Kashnek köszönhetően a fél fórum Kanty-nak szólít, de én mégsem haragszom rá. Sokat kaptam tőle, ezt sohasem tudom megköszönni.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Válasz küldése