Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Régi cimborám jutott erről eszembe, ő neki mániája volt a minél vékonyabb csaj, végül egy thai hölgyet vett el aki vasággyal 40 kilóDeus írta:a vékony lányok rohadtul nem jönnek be nekem... nem lehet mit fogni rajtuk, csak csontokat kb... ráadásul "parázok" attól hogy eltöröm a csontjait szurkálás közbenMihu írta:De egyébként van olyan lány is, aki meg nagyon vékony, de nagyon tetszik.
Én is dohányzom. De ez a reklám nagyon tetszett.Bob_Marley írta: Dohányzok lassan 8 éve, ez azért kemény cigiellenes reklám
http://www.youtube.com/watch?v=-gV9_P2O ... r_embedded
Iszonyat utálom, de tényleg így van.....
a vékony lányok rohadtul nem jönnek be nekem... nem lehet mit fogni rajtuk, csak csontokat kb... ráadásul "parázok" attól hogy eltöröm a csontjait szurkálás közbenMihu írta:De egyébként van olyan lány is, aki meg nagyon vékony, de nagyon tetszik.
Abszolúte egyetértek. Sőt, jádezöld szemmel is ütni tud. pl Olivia Wilde. Na ezért a csajért simán levágatnám a bal karomatMihu írta:Ami a szem színt illeti, a totális párosítás a fekete haj-kék szem.
DettóMihu írta: Izmos combok, feszes, kerek popsi. Nyamnyam![]()
![]()
Megpróbálom érthetőbben...:bence-barca írta:Kash képzeld a smink csodákra képesKash írta:Tudod mit, legyen költői gondolat...nincs már kedvem magyarázkodni.![]()
![]()
De azért annyit elmondanék, hogy hiába afroamerikai, a megszokottnál világosabb a bőrének a szine, ami mégjobban látszik, ha kiáll a napra(érdekes igen, de ez van...)
Tessék:
http://www.the-latest.com/files/beyonce ... 021611.jpg![]()
Fehérből lehet fekete ill feketéből fehér. A látszat csak. Nem lesz ős fehérebb a naptól...
Kash képzeld a smink csodákra képesKash írta:Tudod mit, legyen költői gondolat...nincs már kedvem magyarázkodni.![]()
![]()
De azért annyit elmondanék, hogy hiába afroamerikai, a megszokottnál világosabb a bőrének a szine, ami mégjobban látszik, ha kiáll a napra(érdekes igen, de ez van...)
Tessék:
http://www.the-latest.com/files/beyonce ... 021611.jpg
Én kimaradtam tegnap a dolgokból visszaolvasgattam, Miihii kitanított látomKash írta: Kösz, ez jól esett.![]()
Más:
Nekem bejönnek a feka lányok, köztük az egyik kedvencem Beyoncé, aki ha kiáll a napra, egyáltalán nem tűnik feketének.
Mondjuk nekem a hajszin nem számit, sem a szemszin, sokkal inkább a külalak, és a hang, nehogy beleszaladjak egy tranfesztitába.![]()
![]()
Kösz, ez jól esett.Ehhez eddig sem kellett olyan nagyon a segítségünk
Ehhez eddig sem kellett olyan nagyon a segítségünkKash írta:Nem, nem, nem, most az egyszer nem csináltok belőlem hülyét...TT írta:és ez épp barna![]()
A keresett kifejezés a melírozás,és azok a melírcsíkokKash írta: na most ez a "pramen" ez Szerb szó, magzarul nem tudom szakkifejezni, tehát mondjuk úgy hogy csikozás![]()
Nem baj, ha mind a hármat megszurkálom?Kash írta:Lehet választani![]()
Így is jobban kaszálsz mint a halálFirefox írta: Megfogtam valahogy aztán, lecsaptam a kertet ..Kicsit ferde lett a fű az udvaron, de mondom sz*rni bele, ennyi kínlódás után már ez is siker ..![]()
Nem, nem, nem, most az egyszer nem csináltok belőlem hülyét...TT írta:és ez épp barna
én például imádok kaszálni, megerősít, amíg csinálom lebarnulok, meg szép is lesz az udvar. tavaly párszor átdzsaltam vele a füvön, bekapcsoltam szépen a rádiót, aztán öröm-bódottá volt. sarlóznom is kellett régebben, de azt nem szeretem, mert nem egészen derékkímélőKalap1988 írta:Nem baj, legalább megtanulsz kaszálni, nézd a jó oldalát, még szükség lehet ráFirefox írta:...Fárasztóbb az biztos
Nem baj, legalább megtanulsz kaszálni, nézd a jó oldalát, még szükség lehet ráFirefox írta:Hú gyerekek, hogy jártam maEste beállítottam a telefonomat 05:00-ra, hogy majd felkelek és nyírom a füvet a hátsó udvarban, mert nagyon fel van nőve ...Na igen. Csörög az órám, mondom kinyomom
Felkelek fél 7-kor, úristen mondom, már ennyi az idő?? Na akkor gyorsan ruha fel, rohanok a fűnyíróért a garázsba. Elkezde nyírni a füvet, erre durran egyet, majd nagy csörgés közepette leállt ..Mondom csak ez hiányzott. Átvittem a szomszédba a bácsihoz, aki ilyen villamossági cuccokat csinálgat, hátha megcsinálja. Meg is fogja, de "ugye nem baj ha csak 2 hónapon belül lesz kész?" Mondom nem, dehogy is ..
Hazajövök, előveszem a jóöreg kézi kaszámat, még nagypapámtól kaptam kisebb koromban. Első probléma? Hogy is kell ezt használni?
Megfogtam valahogy aztán, lecsaptam a kertet ..Kicsit ferde lett a fű az udvaron, de mondom sz*rni bele, ennyi kínlódás után már ez is siker ..
Szóval mozgalmas reggelen vagyok túl, nem kicsit lesz izomlázam. Párom elment dolgozni, szóval még nincs is olyan aki megmasszírozna
Köszönöm barátom, hogy kiállsz mellettem.kanty írta:Ne bántsátok Kasht![]()
Mindig ez van, ha valaki jóindulatú akar lenni, akkor jönnek a többiek és lehurrogják. Hát gratulálok, ezért tart itt a világ, a nemzet.
Kash Te pedig nehogy magadra vedd, szerintem Te a megnemértettnemzsenik táborát alkotod és egyszer még sokra viszed.
Ha pedig valaki hibázik, akkor tudjunk megbocsájtani, hisz emberek vagyunk, mindenki tévedhet.
Kashnek köszönhetően a fél fórum Kanty-nak szólít, de én mégsem haragszom rá. Sokat kaptam tőle, ezt sohasem tudom megköszönni.
Tehát Kash, hajrá, ne fogd vissza magad.
Pontosan én is így gondolom.kanty írta:Ne bántsátok Kasht![]()
Mindig ez van, ha valaki jóindulatú akar lenni, akkor jönnek a többiek és lehurrogják. Hát gratulálok, ezért tart itt a világ, a nemzet.
Így van,csapasd csak neki tovább,aztán lehet,h eléred,h bebizonyosodik az elmélet,h a trükkök igenis léteznek.Ugyanis más fog visszafogni egy nagyszerű varázslattal,amellyel felhasználóból banánná változtat egy felhasználót,egyetlen mozdulattalkanty írta:
Tehát Kash, hajrá, ne fogd vissza magad.