Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Érdemes...messideco írta:Hallgassatok az öregreNem szoktam rosszakat ajánlani
![]()
A Pofa be! milyen? Érdemes megnézni? Valami könnyed kellene munka utánra, a nehezebb filmeket szabadnapra hagyom.
Én egyszer néztem meg és végig szenvedtem, hogy mi a franc volt ezvisca el barca írta:blade runner mocskos egy film, én eddig 5x nétztem meg, de a mai napig nem tudom eldönteni h jó film-e
Múltkor néztem meg én is, nem igazán jött be, az első óra meg főleg, nagyon unalmas volt, 6/10 nálam.Még egyszer megnézem ma a Blade runnert, kövezzetek meg, de elsőre nem jött be nagyon.
Jóóóóvan,Calvin....zola8787 írta:
Nekem ami nagyon bejött ebben a filmben, hogy a mai technológiát felhasználva készült. Mintha tényleg most a fejünk felett történne ez az egész. Nem találtak ki plusz dolgokat, egyedül egy marsi teremtményt, amit felvittek a Nemzetközi Űrállomásra. Ez az, ami engem elsősorban megfogott, hogy ez simán lehetséges lenne.
A mai világban nagyon kevés Eredet féle film készül, szinte mindenre rálehetne fogni, hogy ebből és ebből lopta az ötletet.
Amúgy pedig nem Kevin, hanem Calvin
Nekem ami nagyon bejött ebben a filmben, hogy a mai technológiát felhasználva készült. Mintha tényleg most a fejünk felett történne ez az egész. Nem találtak ki plusz dolgokat, egyedül egy marsi teremtményt, amit felvittek a Nemzetközi Űrállomásra. Ez az, ami engem elsősorban megfogott, hogy ez simán lehetséges lenne.miro. írta:Oke,szerintem szr,es ezekert nem tetszik.
A mentokabinosra viszont emlekszem.
Hát, szerintem inkább easter eggek a régi fanoknak ezek az utalások csak, de amúgy egy új sztori az egész. Anno az 5 részben megmagyaráztak igazából mindent, és ott nagyon máshogy voltak a dolgok..miro. írta:Ez a majmok bolygoja a regi elozmenye???????????
Csodas..zola8787 írta:Cornelius, Nova, ezekből már gondoltam, hogy igen, aztán itthon utánanéztem és igenmiro. írta:Ez a majmok bolygoja a regi elozmenye???????????
"majd 2011-ben egy új trilógia készült, a sorozat reboot-jaként és egyfajta előzménytörténetként"
Cornelius, Nova, ezekből már gondoltam, hogy igen, aztán itthon utánanéztem és igenmiro. írta:Ez a majmok bolygoja a regi elozmenye???????????
Letöltöttem, álmos voltam, elkezdtem és elmúlt a fáradság. Tényleg nagyon jó film lett. Oké vannak benne hibák, de hibák nélkül egy ilyen filmet nem lehetne megcsinálni érdekesnek.visca el barca írta:tegnap megnéztem a life-ot és brutálisan bejött. az utóbbi évek egyik legjobb space múvija. calvint félelmetes jól megcsinálták, talán a az egyik legjobb 'alien' amit valaha láttam.