Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
szökés?!Messa írta:Végeztem a Losttal, az utolsó, hatodik évadot is befejeztem. Függő lettem, nekem nagyon bejött a sorozat. Sajnálom nagyon, hogy vége, elnéztem volna még egy ideig.
Viszont most elkezdenék egy újat, tippek?
Régebben sokan írtak itt a Dexterről, gondoltam erre is. Szerintetek?
Na, ez a elég pöpecnek ígérkezikIlúvatar írta:Apollo 18
http://www.youtube.com/watch?v=CSb6vP7pBls
Először azt hittem hogy Dokumentum film, mondtam is magamban, hogy meg kéne nézni. De a trailer közepétől kezdve egy hatalmas WTFMivan?
Tim írta:Egy érdekes kis összeállítás filmekről,amelyeket a legtöbbször állítottak meg és tekerték vissza bizonyos jelenetekre.ITT olvasható. A cikk sem rossz,de érdemes elolvasni a kommenteket is ,mert számos meglepetést tartogatnak(mindenféle értelemben) Például hányan vettétek észre EZT,az Indiana Jones második részében?
És EZT a Kill Bill első részében?
rosszul fogalmaztam. az "értelmetlen"-nel nem arra céloztam h nem értettem, hanem arra hogy ezt a misztikus sci-fi tököm szálat nem kellett volna belevinni.Ilúvatar írta:Hát azért mert nem vágtad le a lényegetvisca el barca írta:nah jó h szóba került itt ez a film.
az utóbbi évek egyik legelcseszetebb movieja. annyira jó az alaptörténet, és egy annyira értelmetlen vmit hoztak ki be h hihetetlen. emlékeszem mikor megnéztm 2 napig ideges voltam miatta
Hát azért mert nem vágtad le a lényegetvisca el barca írta:nah jó h szóba került itt ez a film.
az utóbbi évek egyik legelcseszetebb movieja. annyira jó az alaptörténet, és egy annyira értelmetlen vmit hoztak ki be h hihetetlen. emlékeszem mikor megnéztm 2 napig ideges voltam miatta
nah jó h szóba került itt ez a film.Ilúvatar írta:The Boxultrasur írta:Na az le is van töltve.lui1698 írta: A forrás nekem kicsit olyan volt, mint a Mr. Nobody. Talán azzal bepróbálkozhatsz.
Csak [auto_cenzúra] a felirat, kerítek egy másikat és akkor csapom.
Darren Aronofsky egyik kedvenc kortárs rendezőm imádom...
The Boxultrasur írta:Na az le is van töltve.lui1698 írta:A forrás nekem kicsit olyan volt, mint a Mr. Nobody. Talán azzal bepróbálkozhatsz.ultrasur írta:Olyan film kéne ami Pillangó hatás szerű vagy Into the wild szerű.
Kivéve: Mr.Nobody,Donnie Darko ezeket láttam.
A másodikat ismertem, de ez.... kéész. Doki, hogy fogadhatta a műtét után? : -Welcome to the real world...visca el barca írta:- a matrix trilogiát rendező testvérpáros, andy és larry wachowski közül az utóbbi full nővé operáltatta magát és lana néven fut![]()
Nah 13-as, MrBond, és MrJones egy filmben, te atya égTim írta: Amire még kíváncsi leszek,az a Cowboys and Aliens. Tudom nagyon hülyén hangzik,de a trailer alapján jónak tűnik.Az öreg Harrison Ford papa is játszik benne,és pont úgy néz ki mint...igen,mint Indana JonesCowboys and Aliens
Mint a folytatások általában..messideco írta: A hét mesterlövész
A klasszikus westernt ma néztem meg. Nagyon jó film volt, csak látszott rajta a téma másolása a Hét szamuráj c. japán film után. Nagy színészek játszanak benne, a western egyik legjobbika.
A folytatása milyen lett?
Ajánlom Darren bátyótól a Fekete hattyút és a Pi-t. Ha nem láttad még őket, akkor mindenképpen lesd meg mindkét filmet, nagyon jókultrasur írta:Na az le is van töltve.lui1698 írta:A forrás nekem kicsit olyan volt, mint a Mr. Nobody. Talán azzal bepróbálkozhatsz.ultrasur írta:Olyan film kéne ami Pillangó hatás szerű vagy Into the wild szerű.
hű én szeretem a bonyolult filmeket, aronofskyt meg egyenesen imádom, de sztem a forrással vmi oriasit akart dobni, aztan nem sikerultultrasur írta:Na az le is van töltve.lui1698 írta:A forrás nekem kicsit olyan volt, mint a Mr. Nobody. Talán azzal bepróbálkozhatsz.ultrasur írta:Olyan film kéne ami Pillangó hatás szerű vagy Into the wild szerű.
tessék,forrás feliratokultrasur írta: Na az le is van töltve.
Na az le is van töltve.lui1698 írta:A forrás nekem kicsit olyan volt, mint a Mr. Nobody. Talán azzal bepróbálkozhatsz.ultrasur írta:Olyan film kéne ami Pillangó hatás szerű vagy Into the wild szerű.
A forrás nekem kicsit olyan volt, mint a Mr. Nobody. Talán azzal bepróbálkozhatsz.ultrasur írta:Olyan film kéne ami Pillangó hatás szerű vagy Into the wild szerű.
Ha ugyan az a neve akk nem kell,de ha nem vinné úgy sem akk jobb klikk videó feliratsáv és ott tallózol.FtcSikiHun írta:És valamit be kell állítani, hogy belerakja a feliratot, mert így még alapból nicns ott. Egyébként köszi
ez kérdés volt? nekem alapból ott van.FtcSikiHun írta:És valamit be kell állítani, hogy belerakja a feliratot, mert így még alapból nicns ott. Egyébként köszidaffy írta:vlc player. az még a bakelitet is viszi...szinte