Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Zsonglőrködést nem vállalok, de szívhattok egy kis kokót a sggemről!lui1698 írta:És, ha szülinapodra lezsíroznánk Csabival egy élőzenés retro party-t?Bob_Marley írta:PitBull lemez????Akkor már inkább Pataki Csabi best of mulatós 2012 summer edition mix edited by Csatari hegedűsök és a szénaboglya együttes .....
150ért megcsinálja, plusz 30-ért még zsonglőrködik is.
Sem utódja, sem boldog őse, sem rokona, sem ismerőse, nem vagyok senkinekvisca el barca írta:
hajjaj... holnap akatam feladni postán barátságunk jelélül a neked készített, "best of görög válogatott, az elmult 10 év" c. dvd... bazz.. tudod Te mennyit kinlodtam vele?
a dvdn található 85 meccsből még a helyzeteket is kivágtam, csak h kedvedre tegyek..
hajjaj... holnap akatam feladni postán barátságunk jelélül a neked készített, "best of görög válogatott, az elmult 10 év" c. dvd... bazz.. tudod Te mennyit kinlodtam vele?Bob_Marley írta:Ha valaki még egyszer ezzel poénkodik, hogy én szeretem akár egy helyzet nélküli meccs is lehet jó, akkor megsértődök
Mert többszöri olvasásra is magyartalannak tűniklui1698 írta:
Hát, az a helyzet Bob, hogy neked ez a mondat nem tetszik...
Hát, az a helyzet Bob, hogy neked ez a mondat nem tetszik...Bob_Marley írta:Ha valaki még egyszer ezzel poénkodik, hogy én szeretem akár egy helyzet nélküli meccs is lehet jó, akkor megsértődök
Fogalmazni meg nem tudok
És, ha szülinapodra lezsíroznánk Csabival egy élőzenés retro party-t?Bob_Marley írta:PitBull lemez????Akkor már inkább Pataki Csabi best of mulatós 2012 summer edition mix edited by Csatari hegedűsök és a szénaboglya együttes .....
Van egy felesleges Flipper Öcsi poszterem, 50000 forintért a tiéd. Aláírást is tudok rá szerezni.Bob_Marley írta:Ezt nem értemozsimiki írta:
Miért? Egyszerű neki ajándékot venni, pl egy Várhidi által szignózott mágnestáblával 10évre letudnád az ajándékozást.![]()
PitBull lemez????Akkor már inkább Pataki Csabi best of mulatós 2012 summer edition mix edited by Csatari hegedűsök és a szénaboglya együttes .....
Ezt nem értemozsimiki írta:
Miért? Egyszerű neki ajándékot venni, pl egy Várhidi által szignózott mágnestáblával 10évre letudnád az ajándékozást.
Nem. Már megvettem a Best of Pitbull lemezt. Nem volt egyszerű beszerezni, de tudom, h mennyire vágyott rá.ozsimiki írta:
Miért? Egyszerű neki ajándékot venni, pl egy Várhidi által szignózott mágnestáblával 10évre letudnád az ajándékozást.
Miért? Egyszerű neki ajándékot venni, pl egy Várhidi által szignózott mágnestáblával 10évre letudnád az ajándékozást.kanty írta:lui1698 írta:Titkolja a halál, de hát eddig senki nem kérdezte...![]()
Oké, h Téged szeretlek Kutyus, de Bobot nem akarok a családba.
Hoz füvet.....kanty írta:Oké, h Téged szeretlek Kutyus, de Bobot nem akarok a családba.
Én meg hetvenes......Bob_Marley írta:Kikérem magamnak, én százas vagyok
lui1698 írta:Titkolja a halál, de hát eddig senki nem kérdezte...
Kikérem magamnak, én százas vagyoksjay írta:Amúgy szerintem Mihi, Lui és Bob eltitkolt hármasikrek.visca el barca írta:lui vazzeg Te se vagy százaslui1698 írta:Zseniálisak az ilyenek, nekem már ahhoz sincs türelmem, hogy crack-eljem a ps-tnem vagy Te vmi rokona bobnak?
![]()
Amúgy szerintem Mihi, Lui és Bob eltitkolt hármasikrek.visca el barca írta:lui vazzeg Te se vagy százaslui1698 írta:Zseniálisak az ilyenek, nekem már ahhoz sincs türelmem, hogy crack-eljem a ps-tnem vagy Te vmi rokona bobnak?
lui vazzeg Te se vagy százaslui1698 írta:Zseniálisak az ilyenek, nekem már ahhoz sincs türelmem, hogy crack-eljem a ps-t
Ehh..szalonnás fagyi..Ezer éve "feltalálták" már a csúcs gasztronómiában,akárcsak a libamájas verziót. Csúnyán lemaradtak burgerék. Nem beszélve arról,hogy az eszkimók tízezer éve esznek fagyott fókazsírt áfonyával. Mondjuk van annyi eszük hogy nem áruljáklui1698 írta:
http://gasztro-tv.hu/hirek/nem-vicc-sza ... urger-king
Ezek után szerintem beadom a Burgernek régi nagy álmom terveit:
Cementes joghurt