Maximum Ride
Pfúúúú gyerekek, ez a film

Annyi unalmas, összecsapott, elképesztően csúnya, hogy el sem hiszem. Vannak gyerekek, akiket üldöznek ilyen szörny féle izék, a gyerekek tudnak repülni, ugyanis a lapockájuknál kijön szárny és olyankor felszakad a hátuk, gyorsan regenerálódnak. Ja és azok a nevek: Villám, Angyal, stb...
Aztán ketrecbe vetik őket. Van egy jelenet amin majdnem bepisiltem, a főszereplő lány kőkeményen oltja a főnököt, lazán elsétál a szörny mellett, a következő felvételnél pedig már fogja őt, a lány meg ordibál, hogy "ne, ne tegyél be", de értitek, előtte meg lazán kiséál a szobából
A film értékelhetetlen, viszont van egy hatalmas pozitívuma, és valószínűleg amiatt néztem végig, a főszereplő leányzó. Ha már láttatok szép teremtést. Aki a nagy fenék, nagy csöcs duóra bukik, nem fog tetszeni neki. Viszont aki a szép arc, vékony, mégis csinos alakra vágyik, nézzen bele.
Jajj, de szép ez a csajszi, és ne a google-ben keressetek rá, hanem legalább a trailer-be nézzetek bele, eszméletlenül tökéletes (nekem). Ettől függetlenül a film egy rakás trágya.