Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem is káosz, eddig simán ment, valahogy úgy érzem, nem véletlen, hogy tegnap (BL elindult) óta vannak problémák. Tegnap még nagy nehezen sikerült, ma már nem.Gergolino írta:Nekem meg kiírja, h nem tud csatlakozni a szerverhez...davi10 írta:Najó pls segítsetek. Fa** kivan a Sopcasttal. Egyszerűen nem csinál semmit. Megynitom a cuccot a böngészőben, rákerdez, h elindítom-e, mondom igen, és nem nyitja meg a csatornát. El se kezdit tölteni, SEMMIT nem csinál :S
és ha inaktív a hang?sjd írta:tálcán jobb klikkdaffy írta:az asszony laptopján folyton eltűnik a hangerőszabályzó az asztalon az óra mellől. mit lehet tenni?tulajdonságok
értesítési terület/testreszabás
Nekem meg kiírja, h nem tud csatlakozni a szerverhez...davi10 írta:Najó pls segítsetek. Fa** kivan a Sopcasttal. Egyszerűen nem csinál semmit. Megynitom a cuccot a böngészőben, rákerdez, h elindítom-e, mondom igen, és nem nyitja meg a csatornát. El se kezdit tölteni, SEMMIT nem csinál :S
tálcán jobb klikkdaffy írta:az asszony laptopján folyton eltűnik a hangerőszabályzó az asztalon az óra mellől. mit lehet tenni?
Aktívnak kell lenni, ennyi az egész. Sokat kell tölteni, a feltöltés szinte nem is számít. Mivel elite vagyok a hit'n'runolt torrentekre nem is figyelek, tehát nem is töltök olyan sokat fel.daffy írta: hogy lettél elite? én ugyan nem töltök olyan sok mindent,így visszatölteni sem tudok annyit. gondolom más módja meg nincs,vagy?
okés,köszikanty írta: Azt nézd, hogy mi van a hit'n'runolt torrentek számánál.
Ha Te letöltesz valamit azt automatikusan beteszi lehetségesnek. Ha feltöltesz egyes arányig vagy bent hagyod seedbe 48 óráig, akkor kiesik a lehetségesek közül.
Legalábbis én így emlékszem, én elite vagyok, ott nincs ilyen megkötés. Viszont volt egy próbahónap, ahol rangtól függetlenül számolta és, akkor így volt.
Azt nézd, hogy mi van a hit'n'runolt torrentek számánál.daffy írta:tehát ha a lehetségesnél most 11van,akkor figyelni kell,hogy lekússzon 10 alá a hónap végére?kanty írta:Második. Lehetségesen tudsz még változtatni, csak annyi a dolgod, hogy nem veszed ki seed-ből.daffy írta:ncore-on a tag ranggal rendelkezőknek a lehetséges hit'n'runok száma vagy a hit'n'runolt torrentek száma lehet maximálisan 10 a hónap végére?
tehát ha a lehetségesnél most 11van,akkor figyelni kell,hogy lekússzon 10 alá a hónap végére?kanty írta:Második. Lehetségesen tudsz még változtatni, csak annyi a dolgod, hogy nem veszed ki seed-ből.daffy írta:ncore-on a tag ranggal rendelkezőknek a lehetséges hit'n'runok száma vagy a hit'n'runolt torrentek száma lehet maximálisan 10 a hónap végére?
Második. Lehetségesen tudsz még változtatni, csak annyi a dolgod, hogy nem veszed ki seed-ből.daffy írta:ncore-on a tag ranggal rendelkezőknek a lehetséges hit'n'runok száma vagy a hit'n'runolt torrentek száma lehet maximálisan 10 a hónap végére?
Pontosan. Elite tagoknak pedig korlátlan.daffy írta:ncore-on a tag ranggal rendelkezőknek a lehetséges hit'n'runok száma vagy a hit'n'runolt torrentek száma lehet maximálisan 10 a hónap végére?
CCleaner?kanty írta:Srácok!
Régebben itt ajánlott valaki egy programot, de nem találom sehol. A lényege az, hogy kitakarítja a rendszert a felesleges frissítésektől és egy kakáktól.
Előre is köszi, ha valaki tudja, hogy mire gondolok.
A Subtitle workshop fog neked kelleni. Itt leírják hogyan is kell ezt. Ja,és inkább a régebbi 2.5.1-es verziót javaslom,és összefűzés után valószinüleg újra is kell időzítenedlui1698 írta:Srácok van egy 1cd-s film, de hozzá illő feliratot meg csak olyat találtam amit 2cd-shez csináltak.
Lehetséges valahogy a 2 srt-t egyesíteni?
Például ITT. És úgy látom van itt egy különlegesség is.krosz31 írta:sziasztok, hol lehetne venni(ha egyáltalán lehet) olyan kapitányi karszalagot ami puyolon van a meccseken?