Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
Miért lenne bármi? Reálisan nézve egyszerűen csak elporladunk. A szívünk, a hitünk meg a reménykedésünk azt diktálja, hogy biztosan van valami, de ésszerű magyarázat nincs rá.Tim írta:Időnként még a halál előtti életben sem vagyok biztos..
Arra azért ne vegyél mérget,hogy utána "semmi".
Időnként még a halál előtti életben sem vagyok biztos..Alexander Mahone írta: A másik kérdés ami sokat foglalkoztat, hogy van-e bármi is a halál után. Engem speciel lesújt, hogy "semmi."

Nana! Nepaottgjá' Fákundó Áráná , még a végén letöröd a cicafiúk műkörmeit, aztán lesz belőle bountyömledék .miihii írta::
Nem tudom miért kell ilyen agresszívnak lenni ma mindenkinekMegjött ,csajok?
Bob is beígérte a tepsi épségem külsérelmi nyomait,most meg te adod a masszívat a spájz bojz-okkal meg a lófejjel...Hát ha azt hiszitek,h ettől bebountyzok,hát egy nagy *szintén lóalkatrész,aminek van feje*-t
![]()
Ha nagyon felhangoltok,a végén kinyomom a szemetek,eltöröm a lábatok és mehettek,amerre láttok...De nem azért mert én vagyok az erős,meg a király,hanem mert DE
Bocs,Padre,nem tudtam,h ezt a csokit te csócsálodlui1698 írta:Hallod hoszé armandó, szakadjál le a komámról mer megtudod milyen a hetedik mennyország...miihii írta:...

Szerintem csak nem vették be a CavintonjukatTim írta:Olyan érzésem van,itt olvasgatva,mintha skizofrén emberek különböző személyiségei beszélgetnének egymással,anélkül hogy tudatában lennének ennek,és még abban sem vagyok biztos hogy azonos idősíkon tartózkodnak..
Megdöbbentő.

Köszi, jól esik, h valaki velem is törődik.lui1698 írta:Hallod hoszé armandó, szakadjál le a komámról mer megtudod milyen a hetedik mennyország...miihii írta:...

Ez kizárt dolog, mert nem tudom!Tim írta:Olyan érzésem van,itt olvasgatva,mintha skizofrén emberek különböző személyiségei beszélgetnének egymással,anélkül hogy tudatában lennének ennek,és még abban sem vagyok biztos hogy azonos idősíkon tartózkodnak..
Megdöbbentő.
Hallod hoszé armandó, szakadjál le a komámról mer megtudod milyen a hetedik mennyország...miihii írta:...

miihii írta:
BANty
Én azért mögtöhötöm,h maradok a Kantynál, "ti"-vel?kanty írta:
Semmi gond Cicus.
Kanty Barnabás Töhötöm valójában a nevem, facen viszont Kanty Barni nével futok, aki gondolja jelöljön be.
36 éves vagyok, egy szépségszalonban dolgozok, mint hivatásos manuális férfi epilátor.
Semmi gond Cicus.lui1698 írta:Valójában "ty"-nek is ejti mivel a böcsös neve Kanty Barnabás a legénykének.davidvilla77 írta:ty-nek írják, de "ti"-nek ejtik... : ))
És bocs, hogy felfedtem az igazi neved Pici.
akarod mondani fórumozkashatok?!Bob_Marley írta:Ahogy a régi szlogen tartja:
APA kezdődik ......
A meccset nézzétek mert jó, ne erre kashmatoljatok s fórumozgassatok.

Bob_Marley írta:Te meg ne kötekedjmiihii írta:
Tényleg elbillenhetett a lelkivilágod,ha még fantasy cuccra is adtad a fejed,amivel közismerten ki lehet kergetni a világbólMegleszel csapkdova kereszbe-Kashul
Nem hiszem.Engem annyira nem mozgat meg ez a 2 csapat, hogy felkeljek , majd ismétlésben fogom követni a döntőt.Sanama írta:
NBA-re maradsz este Bob, amúgy?!

Valójában "ty"-nek is ejti mivel a böcsös neve Kanty Barnabás a legénykének.davidvilla77 írta:ty-nek írják, de "ti"-nek ejtik... : ))

NBA-re maradsz este Bob, amúgy?!Bob_Marley írta:Te meg ne kötekedjmiihii írta:
Tényleg elbillenhetett a lelkivilágod,ha még fantasy cuccra is adtad a fejed,amivel közismerten ki lehet kergetni a világbólMegleszel csapkdova kereszbe-Kashul
Te meg ne kötekedjmiihii írta:
Tényleg elbillenhetett a lelkivilágod,ha még fantasy cuccra is adtad a fejed,amivel közismerten ki lehet kergetni a világból