Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mert az én tanácsom mindig beválik a winrar mindent megold, amit ne mazt nem is lehetgrecki írta:Ja, összejött. Winrar. Én hülye meg letöröltem korábban két filmet...![]()
Total Commanderből nemtom miért nem akart csomagolni...
Pedig én is abból szoktam,amúgy tömörített fájlnál egy entőőőr,majd ugye meglátod magát a cuccot,arra egy f5,és akkor kicsomagolja...vagy ez nem volt jó?grecki írta:Ja, összejött. Winrar. Én hülye meg letöröltem korábban két filmet...![]()
Total Commanderből nemtom miért nem akart csomagolni...
Mozi topic alapján úgy látom,h csak csak sikerült? Melyik módszer vált begrecki írta:Már leszedtem másodszorra is. De nemcsak ennél az egynél (amni persze a prison break), hanem az összesnél.
winrarral most csomagolja elvileg... más kérdés, hogy lehet nem indítja akkor sem el...
Szerintem is. Rar-ral próbáltad? Az tud rajta némit kozmetikázni.Zozzy 5 írta:Szerintem sérült a fájl, amit ki akarsz csomagolni. De nem biztosgrecki írta: Más. Vki segítsen plíz. Ki akarok csomagolni akármit, de nem engedi, mert azt mondja, hogy "disk read error". Ugye ez nem azt akarja jelenteni, hogy a vinyó [auto_cenzúra]ódott?!
Szerintem sérült a fájl, amit ki akarsz csomagolni. De nem biztosgrecki írta: Más. Vki segítsen plíz. Ki akarok csomagolni akármit, de nem engedi, mert azt mondja, hogy "disk read error". Ugye ez nem azt akarja jelenteni, hogy a vinyó [auto_cenzúra]ódott?!
Jó én csak a sorrendet,és a ragokat néztemSaviola írta:Te nyertél.
Akk most az én verzém:D:ozsimiki írta:Így a jóGauchomester írta:Sztem meg nem kell "zu" csak sima részesesetbe teszed a MuttitSaviola írta:Ich ziehe den Anzug zu meiner Mutter.
Szerintem.![]()
![]()
Ich ziehe den Anzug meiner Mutti![]()
Így a jóGauchomester írta:Sztem meg nem kell "zu" csak sima részesesetbe teszed a MuttitSaviola írta:Ich ziehe den Anzug zu meiner Mutter.
Szerintem.![]()
![]()
Ich ziehe den Anzug meiner Mutti
Honnan vettétek a ziehen-t??? Az nem azt jelenti h költözik-elköltözködik?Zozzy 5 írta:Valaki aki németes segítsen pls:
Ha azt akarom mondani, hogy mutatom az öltönyt az anyukámnak, akkor az úgy lesz, hogy Ich ziehe zu meine Mutter den Anzug?
Kösz.
Sztem meg nem kell "zu" csak sima részesesetbe teszed a MuttitSaviola írta:Ich ziehe den Anzug zu meiner Mutter.
Szerintem.
Ehhez le kell tölteni az iTunes-t?Slither írta:www.albumbase.com