Segítség kéne
-
- Eurobarca Staff
Mert az én tanácsom mindig beválik a winrar mindent megold, amit ne mazt nem is lehetgrecki írta:Ja, összejött. Winrar. Én hülye meg letöröltem korábban két filmet...![]()
Total Commanderből nemtom miért nem akart csomagolni...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Pedig én is abból szoktam,amúgy tömörített fájlnál egy entőőőr,majd ugye meglátod magát a cuccot,arra egy f5,és akkor kicsomagolja...vagy ez nem volt jó?grecki írta:Ja, összejött. Winrar. Én hülye meg letöröltem korábban két filmet...![]()
Total Commanderből nemtom miért nem akart csomagolni...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Mozi topic alapján úgy látom,h csak csak sikerült? Melyik módszer vált begrecki írta:Már leszedtem másodszorra is. De nemcsak ennél az egynél (amni persze a prison break), hanem az összesnél.
winrarral most csomagolja elvileg... más kérdés, hogy lehet nem indítja akkor sem el...

-
- Hírhozó-cikkíró
Már leszedtem másodszorra is. De nemcsak ennél az egynél (amni persze a prison break), hanem az összesnél.
winrarral most csomagolja elvileg... más kérdés, hogy lehet nem indítja akkor sem el...
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nálam is volt ilyen...azt csináld,h töröldd le
,majd szedd le újból,de más néven mentsd el, (tegyél egy sima kötőjelet pl a .rar elé....így szntem jó lesz,nekem be szokott válni,yah és winrar....

-
- Eurobarca Staff
Szerintem is. Rar-ral próbáltad? Az tud rajta némit kozmetikázni.Zozzy 5 írta:Szerintem sérült a fájl, amit ki akarsz csomagolni. De nem biztosgrecki írta: Más. Vki segítsen plíz. Ki akarok csomagolni akármit, de nem engedi, mert azt mondja, hogy "disk read error". Ugye ez nem azt akarja jelenteni, hogy a vinyó [auto_cenzúra]ódott?!
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Llegenda del Barça
Szerintem sérült a fájl, amit ki akarsz csomagolni. De nem biztosgrecki írta: Más. Vki segítsen plíz. Ki akarok csomagolni akármit, de nem engedi, mert azt mondja, hogy "disk read error". Ugye ez nem azt akarja jelenteni, hogy a vinyó [auto_cenzúra]ódott?!

-
- Hírhozó-cikkíró
Jesszusom miket irogattatok!
Más. Vki segítsen plíz. Ki akarok csomagolni akármit, de nem engedi, mert azt mondja, hogy "disk read error". Ugye ez nem azt akarja jelenteni, hogy a vinyó elbaszódott?!

Más. Vki segítsen plíz. Ki akarok csomagolni akármit, de nem engedi, mert azt mondja, hogy "disk read error". Ugye ez nem azt akarja jelenteni, hogy a vinyó elbaszódott?!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Jó én csak a sorrendet,és a ragokat néztemSaviola írta:Te nyertél.

-
- Capitá del Barça
Akk most az én verzém:D:ozsimiki írta:Így a jóGauchomester írta:Sztem meg nem kell "zu" csak sima részesesetbe teszed a MuttitSaviola írta:Ich ziehe den Anzug zu meiner Mutter.
Szerintem.![]()
![]()
Ich ziehe den Anzug meiner Mutti![]()
Ich zeige den Anzug meiner Mutter.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Így a jóGauchomester írta:Sztem meg nem kell "zu" csak sima részesesetbe teszed a MuttitSaviola írta:Ich ziehe den Anzug zu meiner Mutter.
Szerintem.![]()
![]()
Ich ziehe den Anzug meiner Mutti

-
- Entrenador del Barça
Honnan vettétek a ziehen-t??? Az nem azt jelenti h költözik-elköltözködik?Zozzy 5 írta:Valaki aki németes segítsen pls:
Ha azt akarom mondani, hogy mutatom az öltönyt az anyukámnak, akkor az úgy lesz, hogy Ich ziehe zu meine Mutter den Anzug?
Kösz.

Én ezt így csinálnám:
Ich bezeige den Anzug meiner Mutter.
De felelőséget nem vállalok

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára el fuero 2007.09.18. 20:24:06-kor.
Forza Lazio!
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Sztem meg nem kell "zu" csak sima részesesetbe teszed a MuttitSaviola írta:Ich ziehe den Anzug zu meiner Mutter.
Szerintem.

Ich ziehe den Anzug meiner Mutti
Üdv mindenkinek!!!(nem biztos hogy jó helyre írtam)
FEYENOORD SZURKOLÓKAT keresek akik részt vennének egy hazai Feyenoord portál elkészítésében, szerkesztésében és fejlesztésében!!!
Ui1: Én nem vagyok egy technikai zseni ezért nem jönne rosszul egy kis segítség!
Ui2: a portált már felraktam ( extra.hu-ra a cím: www.feyenoordhungary.extra.hu
Ui3: ha valakit érdekel a dolog vegyen föl msn-re apophis88@freemail.hu
Forca Barca!!! Hajrá Feyenord Rotterdam!!!

FEYENOORD SZURKOLÓKAT keresek akik részt vennének egy hazai Feyenoord portál elkészítésében, szerkesztésében és fejlesztésében!!!

Ui1: Én nem vagyok egy technikai zseni ezért nem jönne rosszul egy kis segítség!

Ui2: a portált már felraktam ( extra.hu-ra a cím: www.feyenoordhungary.extra.hu
Ui3: ha valakit érdekel a dolog vegyen föl msn-re apophis88@freemail.hu
Forca Barca!!! Hajrá Feyenord Rotterdam!!!

Nekem akármit írok a telefonszámhoz, mindig kiírja h invalid phone number... Hogyan kell beírni?
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Ehhez le kell tölteni az iTunes-t?Slither írta:www.albumbase.com

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."