2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Alapvetően én is mindenkit elérek, de gyakorlatilag két kattintással tudok rajta összejövetelt szervezni 15 telefon helyett, és így jutok el az összes ilyen bulira is. Valamint pl. nálunk az osztálynak is van csoportja, ami sokkal egyszerűbbé teszi a sulival, ill. egymással kapcsolatos hírek áramlását (arról nem is beszélve, hogy mennyivel egyszerűbb lesz majd osztálytalálkozót szervezni). Illetve a legfrissebb példa, hogy ha a durván 200 nem annyira közeli ismerősömből (akinek se telefonja, se emailje nincs meg nekem) mégis el akarok érni valakit, azt instant meg tudom tenni rajtaBob_Marley írta: Amúgy felteszem kérdésként miért jó a Facebook?
Én nem vagyok rajta elvbőlAkit ismerek elérem telefonon, beszélek vele, vagy küldök e-mailt amit azonnal lát telefonon.Míg a FB-n rengeteg reklámot kapnék amik nem érdekelnek, simán bekerül az ember adatbázisba, ahova nem akar
Jancsilui1698 írta: akkor még 1 cuki állatos videó
http://www.youtube.com/watch?v=xXwLR9J-oMM
Online bármikor eltudsz érni google táblázatot, szöveges dokumentumot ha van hozzá jogosultságod.Csinálok egy excel féleséget google-el csak be kell írni a szavazatokat és rendesen a gép számol, s online van.,Ennyilui1698 írta:Ez a gugül dokk ez milyen sátáni eszköz, hogy még nem hallottam felőle?
(leírtak alapján simán jó amúgy.)
Természetesen az amelyik az elsötétített barlangban kémleli a fiatal thai lányok legfrissebb videóit a neten.kanty írta:Melyik vagy Te?
Melyik vagy Te?
nekem egybol ez ugrott be.
Ezt köszi, így legalább tudom, mit is csinál valójában egy rozmáridomár, meg egy rozmár
ó,a régi ismerős hang. mennyire utáltam eleinte,a végére meg teljesen megszoktam már a szúnyog-légy együttes hangjátBob_Marley írta:Lassan it az Eb, de kicsit visszaemlékezve a legutóbbi VB-re:
http://www.youtube.com/watch?v=-E6ljLSO ... 7F76092751
5:42:27 = best and most emotional part!
Ó, hogy orgonázzon egy horda vezérbuzi a mellkasodon. Már kezdett múlni a fejfájásom, így két év múltán és most ismét szétszedett ez a mocsok.Bob_Marley írta:Lassan it az Eb, de kicsit visszaemlékezve a legutóbbi VB-re:
http://www.youtube.com/watch?v=-E6ljLSO ... 7F76092751
5:42:27 = best and most emotional part!
Sajnálom, részvétemKash írta: Gratulálok!
Sajnos az én kutyám egy alattomos "betegségben" elhunyt.![]()
Persze azóta van új kutya, ám mégsem olyan, mint aki nem túl sokáig, ám 2 hónapon keresztül velem volt.
Gratulálok!tomabence írta:Ma végre, 62 napos várakozás után, megszülettek első kutyám kölykeiFajtiszta boxerbabák, abból is 5 darab. Nagyon gyönyörűek és hálistennek' egészségesek. 18 évesen " ötszörös apukának mondhatom magam" - félreértés ne essék semmi nutella és labrador nem volt a dologban és egyéb nyalánkságok
Az apuka 1 "gorilla méretű" boxerkan.
Ez még egy elég gáz álnév rövidítése, egyébként MessiFan elég közel járt hozzá teljesen véletlenülmessideco írta:Izé, arra gondoltam, hogy páran elmagyarázhatnák a nickjük jelentését:
Konkrétan, sjd, Faust, kurdt, soadroli,lui, Varatrix és a többi érdekesebb nicknévvel rendelkező kolléga
messideco írta:Izé, arra gondoltam, hogy páran elmagyarázhatnák a nickjük jelentését:
Konkrétan, sjd, Faust, kurdt, soadroli,lui, Varatrix és a többi érdekesebb nicknévvel rendelkező kolléga
Valóban hihetetlen sztori. Nem hittem volnabence-barca írta:Nos, h így kérdezed...messideco írta:Izé, arra gondoltam, hogy páran elmagyarázhatnák a nickjük jelentését:
Konkrétan, sjd, Faust, kurdt, soadroli, és a többi érdekesebb nicknévvel rendelkező kolléga![]()
Hihetetlen sztorija van az enyémnek: még régebben csináltam az acc omat (2007 asszem) és mivel sokat nem gondolkoztam rajta megkapta a keresztnevem ill szeretett csapatom nevét egybeolvasztva. No meg akkor nem terveztem, h valaha fórumozni fogok, akkor még elég fiatal vtam. Mai fejjel nyilván kreatívabbat találnék ki-
Amúgy Fecoo val mi lett? Régebben aktív tag vt...
Nos, h így kérdezed...messideco írta:Izé, arra gondoltam, hogy páran elmagyarázhatnák a nickjük jelentését:
Konkrétan, sjd, Faust, kurdt, soadroli, és a többi érdekesebb nicknévvel rendelkező kolléga