Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az más kérdés, h teljesen más, de én imádomfir3bird írta:hát figyelj a Come Clarity abszolút nem In Flames hangzású a régiekhez képest teljesen más!
jajaja! most picit meguntam a hc-s metalcore-os időszakot, áttértem kicsit punk-ska-s vonalraZsolti írta:Nocsak!
Az is egy kiváló zenekar!
De inkább a régebbi albumaik a frankók!
Zsolti írta:Nekem sem adja a Come Clarity...sokkal inkább a kálöni meg a kléjmen...a Reroute-tól nekem nem jön be az In Flames,de amit addig csináltak az zseniális...
Amúgy [auto_cenzúra] lehet Anders Fridennek,hogy minden reggel ha belenéz a tükörbe és Jonathan Davis néz rá vissza...
hát figyelj a Come Clarity abszolút nem In Flames hangzású a régiekhez képest teljesen más!depth írta:Come Clarity gagyi? Nah neefir3bird írta: detto...az új In Flames-ek nagyon kaksik, ők is jól elb*szták az imidzsüket.A legnagyobbak a Jester Race,Clayman,Colony stb albumok.Az újak már gagyik.Az egy zseniális album.
Repült egy privát!Fernando írta:Szerk.: Hogy kell letölteni innen? Már nemugy ahogy eddig
Come Clarity gagyi? Nah neefir3bird írta: detto...az új In Flames-ek nagyon kaksik, ők is jól elb*szták az imidzsüket.A legnagyobbak a Jester Race,Clayman,Colony stb albumok.Az újak már gagyik.
Nagyon szépen köszönömLos Banditos írta:Parancsolj.:Fernando írta:Nekemis kéne egy muzsika:
Pendulum - Propane
http://rapidshare.com/files/119340778/P ... s.mp3.html
Parancsolj.:Fernando írta:Nekemis kéne egy muzsika:
Pendulum - Propane
Az mekkora zeneZsolti írta:Légyszi valaki a Pendulum vs Freestylers - Painkiller című nótát tegye máá' fel
ITT találtam ezt a linket: http://rapidshare.com/files/116528687/FP06.rarZsolti írta:Légyszi valaki a Pendulum vs Freestylers - Painkiller című nótát tegye máá' fel
detto...az új In Flames-ek nagyon kaksik, ők is jól elb*szták az imidzsüket.A legnagyobbak a Jester Race,Clayman,Colony stb albumok.Az újak már gagyik.Real Madrid 5 írta:Én kb így voltam idén az In Flames-lemezzel, arról azt olvastam hogy végre a régi 90-es évekbeli albumokhoz hasonlít, aztán az volt a nagy szerencse hogy feltették egy hétre myspace-re, és ahelyet hogy mohón a boltba rohantam volna előbb meghallgattam, és kb ugyanaz az ömlesztett kaki mint az előző 2-3 lemezük...
Valahogy manapság kevés olyan 8-10-10+ éves zenekar van, akik tudják tartani a színvonalat(tisztelet a kivételnek), pedig biztosan nem vesztették el a tehetségüket, csak egyszerűen lusták energiát befektetni.
Linkin Park - Bleed It OutRumig írta:http://www.youtube.com/watch?v=_7QKUxCfooE
Az első szám előadóját, címét valaki meg tudja mondani? Köszönöm.
Senki?lionelmessi19 írta:Hali!
Fiúk-lányok! Nincs meg valakinek a Korál '91-es aranyalbuma?
Én kb így voltam idén az In Flames-lemezzel, arról azt olvastam hogy végre a régi 90-es évekbeli albumokhoz hasonlít, aztán az volt a nagy szerencse hogy feltették egy hétre myspace-re, és ahelyet hogy mohón a boltba rohantam volna előbb meghallgattam, és kb ugyanaz az ömlesztett kaki mint az előző 2-3 lemezük...fir3bird írta:véégre valahára kijött 2008-ban az új Rancid album.De sajnos nem nagyon fogott megpedig elvileg régi számok vannak rajta amiket nem adtak ki.Vhogy a régi klasszikusok jobbak voltak And out come the wolves,Lets go,Rancid 2000....