Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
tökmind1 honnan írtam, ezek száraz tények, amit nem lehet elferdíteni. attól hogy a vizipipa.eu-ról másoltam ugyanugy nem szívsz kátrányt a pipából.gergo9 írta:Ez meg így 1v1ben a vizipipa.eu-ról van nem tudom objektívnek tekinteni főleg hogy kreál mindenféle összeesküvéselméletet a szerző a WHO tanulmány ellen. .
De ugyanúgy te is elmehettél volna onnan.szerk:
Dohányzásról meg annyit. Soha az életben nem szívtam el egy szálat sem.
Szivart viszont igen![]()
A dohányzásról való leszokásnak az a titka, hogy el se kell kezdeni
Örülök, hogy több helyről kitiltották őket mert untam már nagyon...
Büdös lehellet, sárga fogak...köszönöm nem.
Ez meg így 1v1ben a vizipipa.eu-ról van nem tudom objektívnek tekinteni főleg hogy kreál mindenféle összeesküvéselméletet a szerző a WHO tanulmány ellen. Nyilván okosabb.rinkunak igaza van, a vizipipa a legkevésbé ártalmas a cigi, szivar, pipa négyesből.
a ciginél a szárazdohány a papírral együtt kb 700 fokon ég el, ezen a hőmérsékleten keletkeznek a rákkeltő anyagok, amik mennek a szájba, tüdőbe. plusz ugye szívod a papírt is, ami a kátrány.
a vizipipában nem égeted hamuvá a nedves dohányt, az csak olyan 200-300 fokon ég, semmi rákkeltő anyag nem termelődik. ráadásul a füst nagy része és ezzel együtt a káros anyagok nagy része lerakódik az üvegen, illetve a vízben.
No igen... ez egy nagy hátránya...Sanama írta:ezt sosem értettem. miért szerencse ez?Alkoholhoz mág annyit, én szerencsére eléggé jól bírom a piát. Mások már készen vannak sokszor én meg mondanám, h akkor kezdjünk most már tényleg inni...
Lehet janizni hogy ki iszik többet, vagy mi? Én korosztályomban sem értettem sose,hogy mentünk valahova, aztán előtte jól beettek páran,hogy több piát bírjanak...
Miért olyan jó az? Eleve csak többet kell költened
Na igen.. a másik meg az, hogy mi vicces abban ha asztal alá issza magát az ember? Sosem értettem..Sanama írta:ezt sosem értettem. miért szerencse ez?Alkoholhoz mág annyit, én szerencsére eléggé jól bírom a piát. Mások már készen vannak sokszor én meg mondanám, h akkor kezdjünk most már tényleg inni...
Lehet janizni hogy ki iszik többet, vagy mi? Én korosztályomban sem értettem sose,hogy mentünk valahova, aztán előtte jól beettek páran,hogy több piát bírjanak...
Miért olyan jó az? Eleve csak többet kell költened
Persze, mert a dohányzók most is szívják, és még nem volt idejük leadni a voksotFirefox írta:Eddig a nem dohányzók vezetnek 13-3-ra. Tűrhető arány, nem is gondoltam volna.
ezt sosem értettem. miért szerencse ez?Alkoholhoz mág annyit, én szerencsére eléggé jól bírom a piát. Mások már készen vannak sokszor én meg mondanám, h akkor kezdjünk most már tényleg inni...
Ez gondolom én vagyok.Initom írta: Egyáltalán nem vagyok olyan mint a korosztályom. Az a menő,ha minden hétvégén rottyra iszod magad (az más ha Bob ék csinálják).
Nekem C. Ronaldo nagyon bejött, még a műtét előtt természetesenkanty írta:Örökzöld. Majd aztán jön, h kinek mi a kedvenc nő ideálja, és ki az az ismert hölgy, akit nem csak vacsorázni vinne le.ozsimiki írta:Tényleg érdekes,hogy az egyes témák mennyi időnként tárgyalódnak újra. Kb a pia-cigi téma volt úgy 10hónapja.
Örökzöld. Majd aztán jön, h kinek mi a kedvenc nő ideálja, és ki az az ismert hölgy, akit nem csak vacsorázni vinne el.ozsimiki írta:Tényleg érdekes,hogy az egyes témák mennyi időnként tárgyalódnak újra. Kb a pia-cigi téma volt úgy 10hónapja.
Tényleg így van! Én is szeretek vpzni, de tudom, h azis ugyanúgy káros. Pár óra pipázás rohadt sok ciginek felel meg. De mivel ritkábban pipázok úgy vgyok vle, egyszer élünk!MichaaBee írta:Ahogy ismerem, szerintem arra gondolt.MessiFan írta:Biztos hogy a vízipipára gondolt Rinku? Mert a sima pipára is ezek jellemzőek, legalábbis faterom ezt mondta, ezért én is kipróbáltam, viszont a cigarettát még soha.De ha nem, úgy is fenntartom, hogy mindennemű dohány minimum hosszútávon jelentős egészségkárosító hatással bír és nem ajánlatos.
Én is úgy gondolom,h az elit miliője miatt olyan különleges a szivar.Semmi extra nincsen benne és vhogy nem is jött be annyira,pont a letüdőzés miatt. Mert reflexből ugye alap lenne levegőt venni rá,de nem kifizetődővisca el barca írta:miért állna a szivar egy cigaretta felett? ez is csak egy hülye sztereotípia, hogy az milyen marha elegáns, meg az "elit" cigarettája.Rinku írta:Idén szilveszterkor szívtam először bele egy szivarba - azért na, a szivar az magasan egy holmi szál cigaretta felett áll, gondoltam kipróbálom.
amugy érdekes, sztem aki sokáig dohányzik, annak furcsa szivar, nehéz nem letüdőzni.![]()
a pipa viszont klassz, azt toltam 1-2 évig, de aztán azt is elkezdtem letüdőzni. nah az már úgy nem klassz.
Ahogy ismerem, szerintem arra gondolt.MessiFan írta:Biztos hogy a vízipipára gondolt Rinku? Mert a sima pipára is ezek jellemzőek, legalábbis faterom ezt mondta, ezért én is kipróbáltam, viszont a cigarettát még soha.