Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
Initom
Entrenador del Barça

2012.05.12. 17:33:41

Bob,nem bántásnak szántam , nehogy félreértsd :D

csak gyakran találkoztam ilyen hsz el :D pl mikor kasht szivattátok,és írta valaki : hú, hol lehet Bob. erre valaki : biztos részegen fekszik valahol :D:D
Abi & Tito
Kash
Entrenador del Barça

2012.05.12. 17:27:46

És ezt az egész alkoholos témát én robbantottam ki. Büszke vagyok magamra! :D \:D/
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.05.12. 17:26:00

Szivarral kapcsolatban, a kubai szivarról én azt hallottam, hogy nem is a minősége miatt volt olyan hú de nagyon felkapva, hanem a kubai bojkott miatt. ez igaz?
visca el barca
Presidente del Barça

2012.05.12. 17:15:17

gergo9 írta:Ez meg így 1v1ben a vizipipa.eu-ról van nem tudom objektívnek tekinteni főleg hogy kreál mindenféle összeesküvéselméletet a szerző a WHO tanulmány ellen. .
tökmind1 honnan írtam, ezek száraz tények, amit nem lehet elferdíteni. attól hogy a vizipipa.eu-ról másoltam ugyanugy nem szívsz kátrányt a pipából.

egyébként több helyen is le van írva, és anno az orvosom is megerősítette (egy fiatal doki, ő is nagy vizipipás :D)

és én nem azt mondtam h ez egészséges, hanem azt h ez a legkevésbé káros.

francért kell kötözködni. :roll:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2012.05.12. 17:07:10

Én is a dohányosok táborát erősítem. Általában napi fél doboz megy el. Valahogy jól esik egy cigit elszívni közben beszélgetni és a hogy Bob is mondta nagyon jól el lehet közben gondolkodni olyan kb mint amikor egyedül vagy a wc-n. Igazából én se nagyon szeretem a szagát, de élvezeti cikknek élem meg, főleg ha van pénzem és veszek egy doboz Djarumot.

A szivar teljesen más tészta, nekem sose sikerül nem letüdőzni annyira hozzá vagyok szokva a cigizéshez, hogy automatikusan letüdőzöm, talán annyi a jobb benne, hogy tényleg mindenki az elittel köti össze pedig már lehet kapni 300 forintért is vagy külföldről rendelsz egy 50 darabosat 22 €-ért, ami olyan 130 forint darabja és jó fajta kubai dohány.

A vízipipa egyedül nem olyan jó, mint egy cigi, mert túl sok hogy neki ülj,de egy társaság mellett baromi jó program lehet. Nem mondom h mindenkinek ajánlom, de pl itt a koliban annyira jó vízipipázni miközben nézzük a filmet vagy csak szimplán beszélgetünk.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.12. 17:04:41

Én sem cigizek. 1x-2x bele szívtam, megállapítottam és h fujj, nem kell.
Inni, is egyre ritkábban iszom nagy mennyiségben.
Az én gyengém a koffein. Ha nincs meg a napi egészsége kávé vagy/és energiaital adagom, akkor igencsak morcos vagyok. :lol:
szerk:
Dohányzásról meg annyit. Soha az életben nem szívtam el egy szálat sem.
Szivart viszont igen :D
A dohányzásról való leszokásnak az a titka, hogy el se kell kezdeni :D
Örülök, hogy több helyről kitiltották őket mert untam már nagyon...
Büdös lehellet, sárga fogak...köszönöm nem.
De ugyanúgy te is elmehettél volna onnan. :wink: Az alkoholtól pedig még büdösebb a lehelet. :wink: Én sem szeretem, ha rám fúják a füstöt, de nm értek vele egyet, h mindenhonnan ki kell őket tiltani.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2012.05.12. 17:08:39-kor.
bali 15
Director del Fútbol

2012.05.12. 17:00:50

Ott dől el, hogy van e valami a bendődben.
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de az én Achilles sarkam az a bor.
Abból egy pohár elég, hogy fejbe vágjon.
A töményet jobban bírom.
Furán működöm. Volt már olyan , hogy társaságban voltam, sokat ittam, tök rosszul voltam, kimentem WC-re ott leültem pár percre egy fülkében, aztán úgy jöttem ki mintha egy cseppet sem ittam volna.

szerk:
Dohányzásról meg annyit. Soha az életben nem szívtam el egy szálat sem.
Szivart viszont igen :D
A dohányzásról való leszokásnak az a titka, hogy el se kell kezdeni :D
Örülök, hogy több helyről kitiltották őket mert untam már nagyon...
Büdös lehellet, sárga fogak...köszönöm nem.
gergo9
Director del Fútbol

2012.05.12. 16:46:32

rinkunak igaza van, a vizipipa a legkevésbé ártalmas a cigi, szivar, pipa négyesből.

a ciginél a szárazdohány a papírral együtt kb 700 fokon ég el, ezen a hőmérsékleten keletkeznek a rákkeltő anyagok, amik mennek a szájba, tüdőbe. plusz ugye szívod a papírt is, ami a kátrány.

a vizipipában nem égeted hamuvá a nedves dohányt, az csak olyan 200-300 fokon ég, semmi rákkeltő anyag nem termelődik. ráadásul a füst nagy része és ezzel együtt a káros anyagok nagy része lerakódik az üvegen, illetve a vízben.
Ez meg így 1v1ben a vizipipa.eu-ról van nem tudom objektívnek tekinteni főleg hogy kreál mindenféle összeesküvéselméletet a szerző a WHO tanulmány ellen. Nyilván okosabb.
Ettől függetlenül anno csináltam én is hogy tört volna el a kezem mikor ideadták.
Egészségem,sport többet ér annál hogy ilyenekkel mérgezzem magam.
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.05.12. 15:53:45

Sanama írta:
Alkoholhoz mág annyit, én szerencsére eléggé jól bírom a piát. Mások már készen vannak sokszor én meg mondanám, h akkor kezdjünk most már tényleg inni...
ezt sosem értettem. miért szerencse ez? :D
Lehet janizni hogy ki iszik többet, vagy mi? Én korosztályomban sem értettem sose,hogy mentünk valahova, aztán előtte jól beettek páran,hogy több piát bírjanak...

Miért olyan jó az? Eleve csak többet kell költened :D
No igen... ez egy nagy hátránya... :D
Hát én spec sose verem magam arra, h bírom a piát, de szerintem azért ez jó dolog. Főleg látva azt, h vki már kevéstől is érdekes állapotban tud lenni. Szóval szerintem jó dolog ez... De hát mindenki a maga oldalát szereti... :lol:
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.05.12. 15:50:31

Én sem dohányzom, egy-két szálat elszívtam még anno, fiatal iskolásként, de semmilyen élményt nem nyújtott, így hála Istennek nem szoktam rá. Passzív mondjuk elég sokáig voltam, mert a családban többen is szívnak, de most kezdenek leszokni (egyik bátyám már teljesen), úgy hogy remélem ez sem lesz többé.
sjay
Entrenador del Barça

2012.05.12. 15:49:17

Sanama írta:
Alkoholhoz mág annyit, én szerencsére eléggé jól bírom a piát. Mások már készen vannak sokszor én meg mondanám, h akkor kezdjünk most már tényleg inni...
Lehet janizni hogy ki iszik többet, vagy mi? Én korosztályomban sem értettem sose,hogy mentünk valahova, aztán előtte jól beettek páran,hogy több piát bírjanak...

Na igen.. a másik meg az, hogy mi vicces abban ha asztal alá issza magát az ember? Sosem értettem..
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.05.12. 15:49:03

Firefox írta:Eddig a nem dohányzók vezetnek 13-3-ra. Tűrhető arány, nem is gondoltam volna. :shock:
Persze, mert a dohányzók most is szívják, és még nem volt idejük leadni a voksot :D
Sanama
Llegenda del Barça

2012.05.12. 15:47:41

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.12. 15:40:08

Tényleg mindig elő kerül ez a téma, legutóbb emlékszem Matyi volt aki x évesen dohányzott és mesélt milye4n a korosztálya
Initom írta: Egyáltalán nem vagyok olyan mint a korosztályom. Az a menő,ha minden hétvégén rottyra iszod magad (az más ha Bob ék csinálják :twisted: ).
Ez gondolom én vagyok. :D
Én már régebben is kifejtettem erről a véleményemet, lehet kicsit konzervatív, de mindennek meg van a maga ideje.
Én pl 18 évesen fogyasztottam először alkoholt.S úgy alapvetően egyetemen is a vicces részegedés ment, nem totális csődig, de azért már homályosan látva a világot.
Én pl ha látom, hogy 16-17 éves suhancok szó szerint hányásba fekvésig isszák magukat, az teljesen kiakaszt, e elriaszt, s ha ráadásul csaj az illető az elég kiborító :D

Hozzáteszem, nem vagyok alkoholista, ne tüntessetek fel annak :D Az igaz, hogy a mai napig buliról van szó, benne vagyok sok mindenben, de azért jóval ritkább már az ilyen alkalom.
De nem tagadom egyetemi évek során ment az őrület, de azért egy határ meg volt, legalábbis próbáltuk betartani.Én is voltam már csatak részeg, amikor már csak pantomimozás ment, de azért esetek nagy részében a viccesig ment a dolog. :D
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.05.12. 15:38:57

rinkunak igaza van, a vizipipa a legkevésbé ártalmas a cigi, szivar, pipa négyesből.

a ciginél a szárazdohány a papírral együtt kb 700 fokon ég el, ezen a hőmérsékleten keletkeznek a rákkeltő anyagok, amik mennek a szájba, tüdőbe. plusz ugye szívod a papírt is, ami a kátrány.

a vizipipában nem égeted hamuvá a nedves dohányt, az csak olyan 200-300 fokon ég, semmi rákkeltő anyag nem termelődik. ráadásul a füst nagy része és ezzel együtt a káros anyagok nagy része lerakódik az üvegen, illetve a vízben.

egészségkalauzunk 18. részét olvashatták, jövőhéten az L casei defensis jótékony hatékonyságáról számolunk be Önöknek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2012.05.12. 15:54:47-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Cali
Entrenador del Barça

2012.05.12. 15:36:39

Rihannának szívesen kardánoznám a ganészóróját. :mrgreen:
Firefox
Capitá del Barça

2012.05.12. 15:31:36

kanty írta:
ozsimiki írta:Tényleg érdekes,hogy az egyes témák mennyi időnként tárgyalódnak újra. Kb a pia-cigi téma volt úgy 10hónapja. :D
Örökzöld. Majd aztán jön, h kinek mi a kedvenc nő ideálja, és ki az az ismert hölgy, akit nem csak vacsorázni vinne le. :D
Nekem C. Ronaldo nagyon bejött, még a műtét előtt természetesen :lol: :lol:
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.12. 15:29:38

ozsimiki írta:Tényleg érdekes,hogy az egyes témák mennyi időnként tárgyalódnak újra. Kb a pia-cigi téma volt úgy 10hónapja. :D
Örökzöld. Majd aztán jön, h kinek mi a kedvenc nő ideálja, és ki az az ismert hölgy, akit nem csak vacsorázni vinne el. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kanty 2012.05.12. 15:38:33-kor.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Initom
Entrenador del Barça

2012.05.12. 15:22:07

16 vagyok ...:D de valamilyen szinten tudok nyilatkozni az alkoholról is.

Általában akkor iszok egy keveset ha barca meccs van,vagy egy egy buli ( kb 2 havonta) . Ha bajnoki van akkor boroskólát,van borunk,soproni kékfrankost vesszük,és a saját hordónkba erjed. Vösös és fehér is...inkább vörös :)

ha Bl meccs van akkor egy Heinekent szoktam meg inni.
Sört szeretem, pálinka is finom, és a többi rövidet sem "vetem meg". Egyedüla likörök...pfejjj. És csak minőségit iszom , azon kevés alkalomkor mikor iszom. :oops:
Egyáltalán nem vagyok olyan mint a korosztályom. Az a menő,ha minden hétvégén rottyra iszod magad (az más ha Bob ék csinálják :twisted: ).
Egyszer voltam hát...nem éppen szép állapotba az is szilveszterkor.

Úgy gondolom ennyi idősen...ennyi belefér.
Abi & Tito
Cali
Entrenador del Barça

2012.05.12. 15:21:40

Idén leszek 24 és röpke 9 éve cigizek. Amúgy könnyű leszokni róla, nekem is sikerült már vagy 30-szor... :D Leghosszabb füstmentes időszakom kb 1 év volt, egy casj miatt, ahogy szakítottunk, aznap már szívtam is. Mostanában jutottam el arra a szintre, hogy tényleg jó lenne letenni végleg, de még ígyis befigyel néha napi pár szál. Ugye 15 éves korom óta szívom, akkor még elég sokat sportoltam, atlétika és falmászás. Ahogy elkezdtem szívni ezt a 'mit is' ? úgy kezdett a teljesítményem is csökkenni, végül abbahagytam mindenféle sportot. Semmi értelme nincs, ezt belátom. Sok pénzt visz el, szétbassza az egészségem pluszba még undorító szagom is van tőle... :? Egy hónapja számoltam, hogy ha egy évig elraknám a napi egy doboz cigi árát, akkor összegyűlne 255 000 Ft. Durva... :shock:
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.05.12. 15:20:00

Tényleg érdekes,hogy az egyes témák mennyi időnként tárgyalódnak újra. Kb a pia-cigi téma volt úgy 10hónapja. :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.05.12. 15:14:00

MichaaBee írta:
MessiFan írta:Biztos hogy a vízipipára gondolt Rinku? Mert a sima pipára is ezek jellemzőek, legalábbis faterom ezt mondta, ezért én is kipróbáltam, viszont a cigarettát még soha.
Ahogy ismerem, szerintem arra gondolt. :) De ha nem, úgy is fenntartom, hogy mindennemű dohány minimum hosszútávon jelentős egészségkárosító hatással bír és nem ajánlatos.
Tényleg így van! Én is szeretek vpzni, de tudom, h azis ugyanúgy káros. Pár óra pipázás rohadt sok ciginek felel meg. De mivel ritkábban pipázok úgy vgyok vle, egyszer élünk!
sjd
Llegenda del Barça

2012.05.12. 15:13:59

Én sem dohányzom, pár szálat szívtam csak el életem során, de arra a konklúzióra jutottam, hogy annyira nem jó, hogy megérje rászokni

Szivarozni kicsit többet szivaroztam, de most már az sem hoz lázba annyira. A stílusosság miatt poén volt, de utálom, hogy utána mindig füstös lesz a ruhám, hajam stb.
miihii
KHAL

2012.05.12. 15:13:48

visca el barca írta:
Rinku írta:Idén szilveszterkor szívtam először bele egy szivarba - azért na, a szivar az magasan egy holmi szál cigaretta felett áll, gondoltam kipróbálom.
miért állna a szivar egy cigaretta felett? ez is csak egy hülye sztereotípia, hogy az milyen marha elegáns, meg az "elit" cigarettája.

amugy érdekes, sztem aki sokáig dohányzik, annak furcsa szivar, nehéz nem letüdőzni. :lol:

a pipa viszont klassz, azt toltam 1-2 évig, de aztán azt is elkezdtem letüdőzni. nah az már úgy nem klassz. :lol:
Én is úgy gondolom,h az elit miliője miatt olyan különleges a szivar.Semmi extra nincsen benne és vhogy nem is jött be annyira,pont a letüdőzés miatt. Mert reflexből ugye alap lenne levegőt venni rá,de nem kifizetődő :D Amikor vmi alkalom kapcsán elpöfékeltem egyet-egyet,semmi különlegeset nem tapasztaltam,azt leszámítva,h majdnem megfulladtam,amikor megfeledkeztem a szabályról :oops:

A pipa sem nagyon tetszett.Az egyik haverom az nagy szipkás és ő tukmálta,h az milyen jó.Én megpróbálkoztam vele néhányszor,de vhogy nem jött be. Maga a procedúra érdekes,de maga az "élmény" olyan semmilyen.

Uh marad a sima,mezei cigi 8)

A vízipipa viszont kúúúúl,ajánlós mindenkinek. Nagyon finomakat lehet venni és király mód a pippogatása 8)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.05.12. 15:12:25

MessiFan írta:Biztos hogy a vízipipára gondolt Rinku? Mert a sima pipára is ezek jellemzőek, legalábbis faterom ezt mondta, ezért én is kipróbáltam, viszont a cigarettát még soha.
Ahogy ismerem, szerintem arra gondolt. :) De ha nem, úgy is fenntartom, hogy mindennemű dohány minimum hosszútávon jelentős egészségkárosító hatással bír és nem ajánlatos.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Válasz küldése