Utazás Barcelonába

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
haze71
Entrenador del Barça

2010.10.26. 21:40:29

oregem21 írta:Udv!
azoktol kerdeznem akik voltak mar Barca meccsen es a legfelso karelyban ultek h onnan milyen a kilatas??elvezheto a meccs onnan?
napokban tervezzuk lefoglalni a jegyet es jo lenne egy ket info!!!:)
koszi
Szerintem sokkal jobban látszik minden, mint az alsó "karély" első 20 sorából. Négy különböző helyen voltam már, de semmivel sem rosszabb, mint lejjebbről. Talán a kanyarban lehet egy kicsit rosszabb, az is csak a hálótartó oszlopok miatt.
sjd
Llegenda del Barça

2010.10.26. 21:33:08

oregem21 írta:Udv!
azoktol kerdeznem akik voltak mar Barca meccsen es a legfelso karelyban ultek h onnan milyen a kilatas??elvezheto a meccs onnan?
koszi
Camp Nou Tour keretében 1 percet voltam ott fenn, szerintem se gáz, első ránézésre kicsit rosszabb, mint amit a TVben látsz
Markyto
Barça B

2010.10.26. 21:28:50

Hello!
Májusban én a felső karéj első sorából néztem a Barca-Tenerife meccset Szabella Sanyi szervezésében és szerintem teljesen élveztehő volt a meccs.
Andris
Adminisztrátor

2010.10.26. 21:21:23

meccset még nem, meccs előtti bemelegítést kíváncsiságból már néztem onnan távolabról. kicsit már messze, de ha az első pár sorban vagy akkor azért nagyonjó!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
oregem21
Jugador del Barça

2010.10.26. 20:58:22

Udv!
koszi
Predator
Barça B

2010.10.12. 00:02:56

mbalazs23 írta:Sziasztok!

Nem tudok pontos dátumot h mikor de ki szeretnék menni egy meccsre még idén a Nou Campba! Biztos van köztetek olyan aki már volt nem is egyszer és megköszönném ha segítene néhány dologban pl: jegy kérdés... lehet-e találni olyan oldalt ahol tudok jegyet rendelni, és ez mennyivel drágább mint ha kint veszem meg, mert nem hiszem h telt ház lesz a classicón kívül!???
Előre is köszönöm a segítségeteket!

Bozsó
Nov.13,Barca-Villareal????
minden le van foglalva meg zsírozva,csak kéne még 1 ember,mert valaki lemondta,ahogy lejjebb írtam,nem érdekel?
Andris
Adminisztrátor

2010.10.11. 22:42:51

Balázs, neked se tudok mást ajánlani: olvas lejjebb. :)

Nem egészen értem, hogy miért nem ez az első minden kérdezőnek, teljesen evidens h itt csak erről van szó mindenütt.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
oregem21
Jugador del Barça

2010.10.11. 22:38:12

Sziaztok!!
Szeretnek egy ket infot kerni diakszallok teren!!decemberben megyunk ki egyik baratommal a sociedad elleni meccsre, nezegettuk a youth hosteleket de nem nagyon tudunk donteni mlyik lenne megfelelo!
akinek van esetleg ebben nemi tapasztalata melyik lenne a legjobb valasztas lecci irjon....!!!
elore is koszi!!
mbalazs23
Barça C

2010.10.11. 20:14:21

Sziasztok!

Nem tudok pontos dátumot h mikor de ki szeretnék menni egy meccsre még idén a Nou Campba! Biztos van köztetek olyan aki már volt nem is egyszer és megköszönném ha segítene néhány dologban pl: jegy kérdés... lehet-e találni olyan oldalt ahol tudok jegyet rendelni, és ez mennyivel drágább mint ha kint veszem meg, mert nem hiszem h telt ház lesz a classicón kívül!???
Előre is köszönöm a segítségeteket!

Bozsó
barca 1986
Jugador d'estrella
Tartózkodási hely: Barcelona, Travessera de les Corts 82. / Nyíregyháza

2010.10.08. 18:20:00

1. nem tók óvasni! :?
2. fc mandrilost nem óvasok, ha még tudnék óvasni akkó se

sz&rakodott a barca.catés nem tudtam rendelni

de sajna lemaradok a kupáról, csak villareal ellen megyek
Andris
Adminisztrátor

2010.10.08. 07:15:32

egyikőtök se olvas lejjebb, pedig egy kicsit nem árt általában. :!:
- József Attila
messideco
Presidente del Barça

2010.10.08. 04:32:35

Hát, hát. Ha jól meggondolom talán az fcbarcelona.cat. De egyáltalán nem vagyok biztos benne :twisted: talán nézd meg a madridista.hu-n, esetleg a kecskefeszek.hu-n :P
Kép
"And my heart will leave you never."
barca 1986
Jugador d'estrella
Tartózkodási hely: Barcelona, Travessera de les Corts 82. / Nyíregyháza

2010.10.07. 19:52:56

vki tud oldalt, ahol kupameccsre lehet jegyet venni?
veri köszi
lacikubala
Barça C

2010.10.05. 22:50:53

Kedves Monalisa,

mint aki gyakran jár Barca-meccsre, csak meg tudom erősíteni, hogy nem lesz semmi baj a Servicaixával, s természetesen a jeggyel sem.

Ha napközben nincs lehetőséged átvenni a jegyet, ezt meg lehet tenni akár néhány perccel a meccs előtt, sőt, elkésve, még/már a kezdő sípszó után is.

Ha utóbbi eset fordul elő, a következő a teendő.

A 9-es kapun kell bemenni (ez az egyetlen bejárat a Maria Cristina metróállomás, illetve az Avinguda de Joan XXIII, a Princessa Sofia Hotel felől, amelyen jegy nélkül is be lehet menni, miután már bezárták a többit).

A lényeg tehát, hogy nem az előbb említett úton lévő, utcai, lőrésnyi ablakú pénztárakhoz kell menni!!!

A kerítésen belül vannak azok a pénztárak, a kaputól jobbra, harminc méterre, a Palau Blaugrana mellett, amelyek "mindig" nyitva vannak. Kb. négy-öt ablaknál dolgoznak ilyenkor (óriási nyugalommal, teszem hozzá). Előttük a meccs kezdetekor általában olyan emberek álldogálnak, akiknek valamilyen bajuk van és azt próbálják meg orvosolni. (Pl. az El Clássico előtt reménykednek a csodában, hogy lesz még eladó jegy. Egyébként mindig van is, tapasztalatból mondom, bár én socio vagyok, több lehetőségem van, mint másnak, aki nem tag.)

Ha történetesen százan állnak sorban, akkor is oda kell menni a sor elejére, és egy gyengéd pardonnal betolni az ablakon a Servicaixa visszaigazolását (azon egyébként van egy, a jegypénztárakra vonatkozó nyitva tartási idő, és az, hogy a 14-es kapuhoz kell menni, de az előbbit nem kell komolyan venni, utóbbi pedig messzebb van) és a bankkártyát, amire egyből, szó nélkül kinyomtatják a jegyet arra a helyre, amelyet lefoglaltál.

Ezt persze csak vészhelyzetre írom, a nap folyamán ugyanott bármikor át lehet venni a jegyet kényelmesen.

Sajnos a honlap valóban nem működik, hónapok óta visszadobja mindegyik kártyát. Nem nagyon értem, hogy miért van ez így, de ha legközelebb megyek, meg fogom kérdezni, mert nagyon idegesítő, hogy az ember a legkézenfekvőbb módon nem tud foglalni (legalábbis Magyarországról nem).

Egyebekben: Visca el Barca, Visca Catalunya!
monalisa
Barça C

2010.10.05. 21:51:07

Vissza is olvastam, köszönöm, s Neked is, Szabella, a választ. :) Megnyugodtam, most már csak győzzük kivárni a januárt. :)
Szabella
Jugador del Barça

2010.10.05. 21:45:33

Kedves Monalisa,

a legmegbízhatóbb forrás a servicaixa!!! a Barca honlappal egyenértékű sőt magyar honfitársainknak még jobb is mert itt lehet magyar kártyával fizetni míg a Barcán nem és idén nem is lehet már!!!!
Sok felesleges aggódást eloszlatván még szombaton is kiadja a jegyet a bank előterében elhelyezett automata de a stadion pénztáraiban is gond nélkül kiadják a jegyet csak a bankkártya amivel vetted legyen nálad!!!!
Szóval mindenki nyugodtan vegyen jegyet a servicaixán magyaroknak most ez a legjobb és legolcsóbb megoldás.
Barcelona mellett élő magyar család fociutakat ,nyaralásokat szervez Spanyolországba.BÉRLETES RÉVÉN ÁLLANDÓ MECCSBELÉPŐK.Részletek: szabella67@gmail.com vagy Skype: szabellaek ill+34972875773 vagy +34693430301 illetve a szabella.hu weboldal
Andris
Adminisztrátor

2010.10.05. 21:22:23

Egy kicsit olvass vissza. :)
- József Attila
monalisa
Barça C

2010.10.05. 21:15:25

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. :)
Most foglaltam jegyet a Racing ellen, január 23-ára, a ServiCaixa oldalán.
Azt írják, hogy a Camp Nou-ban vagy ilyen ServiCaixa terminálban lehet a jegyeket átvenni. Melyiket ajánljátok jobban? Foglalt már így valaki jegyet? S ha igen, mennyire "megbízható" ez az egész? Jókor kérdezem már, mikor lefoglaltam... :? :? :? De már teljesen kiakadtam, mert több, mint 2 hete próbálkoztam a Barca hivatalos oldalán, de állandóan visszadobta a foglalást. Egyszer azt írta ki, "hibás foglalás", egyszer azt, hogy a kártya rossz. Na, ezek után próbálkoztam a másik oldalon, ott egyből sikerült, és most itt vagyok. :) Csak most hirtelen beijedtem kicsit, úgy megyünk oda, hogy majd csak ott kapjuk meg a jegyünket...
Szombat reggelre terveznénk az indulást, este lesz a meccs, elméletileg megszerezzük minden gond nélkül, ugye? :)
Előre is nagyon köszi!
Predator
Barça B

2010.10.05. 20:57:28

Hello mindenki!

Nov.11-16ig megyünk Barcelonába egy barátommal,eredetileg 3an mentünk volna,viszont sajnos a 3.személy nem tud eljönni.
Repjegy,szállás,meccsjegy(Barca-Villareal) minden le van foglalva...de kéne még valaki,aki eljönne a srác helyett!
Árban: 25ezer a repjegy(meg ugye átírás,amit ntok mennyi,meg hogy h oldanánk meg),szállás 130-140 euró reggelivel,Ramblan,meccsjegy pedig 60euró...ezen felül még ugye kajapénz,buli,városnézés stb...
Ha valaki érdekel írjon mailt: ktominho@gmail.com
Amennyiben eldőlt,hogy ki jön még velünk írok,hogy már nem él az ajánlat!

Üdv,Tomi
Andris
Adminisztrátor

2010.10.05. 00:15:56

Hát a kockázat elméletben létezik csak szvsz, kb annyira létezik mint az hogy lezuhan a repülőd BCN felé félúton. Szóval kicsi. :)
De ha mégis félnél, azt melléteszem még, hogy ha valami okból tényleg nemsikerülne (pl összeomlik a világháló.. :lol: vagy tartós áramszünet Barcelonában), akkor is helyszínen még meccs előtt 1-2 órával is lehet jegyet venni, teltház úgyis csak a legnagyobb rangadóknál lehetséges. De azok közül is tán csak a clasicora lehetetlen bejutni. Szóval az h elutazol és mégse jutsz be a camp nouba megnézni a meccset, nem lehetséges gyakorlatilag. :)

Sok sikert a dolgokhoz!
- József Attila
oregem21
Jugador del Barça

2010.10.05. 00:08:55

okes koszi az infokat!!! lehet bevalaljuk ezt a megoldast, bar szerintem azert van benne kockazat, m mivan ha megsem sikerul foglalni!!:) de hat batrake a szerencse......
koszi megegyszer
:wink:
Andris írta:Hát, egyrészt tudnod kell hogy most nem sikerült mind a 4őnknek (család) egymás mellé, nade most valami extrém tömeg volt kivételesen, 80.000en voltunk, átlag kb 60-65e a nézősereg tudtommal.
másrészt egymásmellé ha véletlen nem is sikerül, akkor úgy is lehet h 1 v 2 szék van köztetek, és akkor a helyszínen leboltolni az illetőkkel a helycserét, mert egy széken semmi nem múlik ugye, és jófej kint mindenki.
harmadrészt pedig előre nem is lehet jegyet foglalni szinte, pláne nem jó helyre, pláne nem egymás mellé. :) várni kell meccs előtti 2-3napos időszakig, és akár meccs előtt pár órával is elég foglalni, a legtöbb jegy akkor van kb.
De általában 2-3, most pedig 1 nappal előtte már voltak kiváló helyek. :)
Konkrétan most a 2. és 3. sorokban ültünk, a második karéj legelejében, pont középpályánál, ergo a legjobb helyeken a stadionban. és kettő volt egymás mellé, egy föléjük, egy meg két oszloppal odébb és egyel lentebb, szal az is kartávolságban gyakorlatilag. Úgyhogy nem egy nagy művészet hála ennek a Seilent Lleiure-nek vagy minek, ami a bérletesek visszamondó rendszerét takarja. :)
Andris
Adminisztrátor

2010.10.04. 23:20:27

Hát, egyrészt tudnod kell hogy most nem sikerült mind a 4őnknek (család) egymás mellé, nade most valami extrém tömeg volt kivételesen, 80.000en voltunk, átlag kb 60-65e a nézősereg tudtommal.
másrészt egymásmellé ha véletlen nem is sikerül, akkor úgy is lehet h 1 v 2 szék van köztetek, és akkor a helyszínen leboltolni az illetőkkel a helycserét, mert egy széken semmi nem múlik ugye, és jófej kint mindenki.
harmadrészt pedig előre nem is lehet jegyet foglalni szinte, pláne nem jó helyre, pláne nem egymás mellé. :) várni kell meccs előtti 2-3napos időszakig, és akár meccs előtt pár órával is elég foglalni, a legtöbb jegy akkor van kb.
De általában 2-3, most pedig 1 nappal előtte már voltak kiváló helyek. :)
Konkrétan most a 2. és 3. sorokban ültünk, a második karéj legelejében, pont középpályánál, ergo a legjobb helyeken a stadionban. és kettő volt egymás mellé, egy föléjük, egy meg két oszloppal odébb és egyel lentebb, szal az is kartávolságban gyakorlatilag. Úgyhogy nem egy nagy művészet hála ennek a Seilent Lleiure-nek vagy minek, ami a bérletesek visszamondó rendszerét takarja. :)
- József Attila
oregem21
Jugador del Barça

2010.10.04. 23:05:42

Andris! azt szeretnem kerdezni csak h te hogyan tudtal servicaixa-n egymas melle szolo jegyeket foglalni???
november december tajekan tervezzuk h kimegyunk valamelyik meccsre, de egyszeruen nem talaltam olyan szektort ahol lett vna egymas mellett levo 2 szabad szek...:P
gondolom te sem egyedul mentel...hogy sikerult foglalnod???
koszi
Andris
Adminisztrátor

2010.10.02. 20:28:23

Na kérem, Péntek reggel óta itt dekkolok Barcelonában. :) Szerencsére nem sztrájkoltak a reptéri munkások már.

Sajnos Xavit nemlátom most, remélem legalább Messi és Iniesta kezd. Ha még lehet egy harmadik kívánságom egy Puyol, akkor már minden oks. Őt sajna nemláthattam legutóbb, s már nem sok éve van az öregnek talán.

A jegyekről annyit, hogy 4-5 napja online a servicaixán figyelgettük, s tegnap este meg is vettük őket online magyar mastercarddal. Ha valaki keresne, akkor a nem fedett hosszú oldalon gyakorlatilag a VIP páholynak megfelelő kis blokkban ücsörgök családostól. Szóval eléggé ki lehet válogatni ha az ember hajlandó kivárni az 1v2 nappal meccs előtti időpontig.
Egyébként ilyesmi kaliberű jegyeket ebben a pillanatban is lehet venni online, most csekkoltam. Viszont átlagosan kevesebb a szabad jegy, valszeg most azért van így, mert itt főszezon van, irtó sok a túrista az egész városban, mint a heringek. Meg hirdetik is a meccset alaposan, az egész városban láttam mindenfelé.

És ismét egy kis kritika a Botigák felé: az hagyján h 1-1 dologból nincs méret, bár ilyen mindig volt. De már 4. v 5.ször vagyok itt úgy, hogy a MÉS termékek is piacon vannak, hogy jól segítsék vele a rászorulókat vagy mittom, és az 5 alkalomból egyszer se volt olyan, h találtam méretet pulcsiból, pólóból. Elég nagy kamu az egész jótékonyság itt, baromira nem foglalkoznak az egésszel, ha nem fűződik hozzá érdekük. Szerencsére legalább olyan nincs már, amit régebben tapasztaltam, hogy rendes mezből sincsen méret.

Na, amúgy minden elégjó és strandidő van, majd integetek. :P
- József Attila
Zsoma
Jugador del Barça

2010.10.02. 08:44:09

Andris írta:Zsoma, az hogy lehet náluk vásárolni, nem jelenti automatikusan, hogy a városban bárhol kihelyezett automatáik is kezelik a magyar kártyát, illetve hát a külföldit. :)
Azért írtam, mert kifejezetten úgy emlékeztem, h az automaták nem kezelik. de lehet hogy rosszul.
Ok, köszi, megpróbáljuk aztán ha mégsem marad a La Caixa fiók vagy a Camp Nou pénztára szombaton.
Válasz küldése