Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.08. 21:35:33

Tim írta:
Én régóta szeretném ha összejönne egy nagyobb szabású fórumtalálkozó.
Mert nem rossz a kicsi sör+foci+kaja+sok sör kombó,csak az a baj hogy nem nagyon van időd mindenkivel rendesen megismerkedni,ráadásul sokan nehezebben nyílnak meg(ők meg otthon keseregnek emiatt). Simán lehetne egy ilyen ottalvós bulit szervezni akár a Balaton partra,akár Edélybe is,csak annak nyílván más lenne az anyagi vonzata,és kissé nagyobb aktivitás kellene a résztvevők részéről is.
.
Komolyra fordítva. Szerintem ez kivitelezhetetlen. Mármint egy erdélyi cucc. A fórumozók nagy része MO-n él, normális, h egy fórum tali pl. Budapesten van. A balatonira sincs sokkal több esély, sok mindennek kellene egy szerre klappolnia, h az is összejöhessen.
Persze jó lenne elmenni innen is, de erre is kevés jelenleg az esély, legalábbis nekem. :D

Szerk:

Én szeretek mindenkit. Bobanak ezt már kifejtettem, amikor haxcsapattársak voltunk. 8) Game-t is szeretem, nem tudom, h mit vétettem ellene, h neki nem jövök be. :?
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
sjay
Entrenador del Barça

2012.05.08. 21:34:35

Bob_Marley írta: Igazi összetartó kis brigád van itt, mindenki utál mindenkit :mrgreen:
Ne igyál többet Bob, már rímekben beszélsz :lol: Kanty, micsoda szívhez szóló szösszenetet írtál :lol:
messideco
Presidente del Barça

2012.05.08. 21:21:09

Mitö?

Inkább azt várom, amelyben 4D Marcel vs. CD képregényhősök az űrben tankcsatáznak :P
Kép
"And my heart will leave you never."
soadroli
Llegenda del Barça

2012.05.08. 21:14:47

sjd írta: hogy aztán olyan emberekről ne is beszéljünk, mint messideco, aki idén egy Woody Allen (!!!) filmet vár a legjobban :roll:
Míícsodát? Felnégyelni :!: :lol:
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2012.05.08. 21:09:39

Bob_Marley írta: Igazi összetartó kis brigád van itt, mindenki utál mindenkit :mrgreen:
Én például megvetem Bob-ot, amiért nem hisz a Gyűrűk urában. Igazán mélyen a meggyőződésébe gázol nekünk, akik minden nap Gandalfnak áldozunk egy kecskét :P :D

hogy aztán olyan emberekről ne is beszéljünk, mint messideco, aki idén egy Woody Allen (!!!) filmet vár a legjobban :roll:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.08. 21:00:04

Game90 írta:
Kash írta: Nem, te nem vagy benne, Initom, te sem. Mondjuk csak egyet mondjak, eddig Kanty-ot sem utáltam, most sem utálom, csak mondjuk az ő hiányát érezném meg legutoljára a fórumon. :cry:
Hatalmas +1!
:mrgreen:

[/size]
Igazi összetartó kis brigád van itt, mindenki utál mindenkit :mrgreen:
Tim írta: Én régóta szeretném ha összejönne egy nagyobb szabású fórumtalálkozó.
Mert nem rossz a kicsi sör+foci+kaja+sok sör kombó,csak az a baj hogy nem nagyon van időd mindenkivel rendesen megismerkedni,ráadásul sokan nehezebben nyílnak meg(ők meg otthon keseregnek emiatt). Simán lehetne egy ilyen ottalvós bulit szervezni akár a Balaton partra,akár Edélybe is,csak annak nyílván más lenne az anyagi vonzata,és kissé nagyobb aktivitás kellene a résztvevők részéről is.

Azám,bojanfan..meg oleguer is.Többek közt.
Ez meg nagyon jó ötlet, remélem egyszer tényleg összejön :wink:
Kép
Kép
Kép
Tim
Mezei fórumozó

2012.05.08. 20:52:35

kanty írta: Köszönöm.
Mivel elég sokan vagyunk a "határokon túlról", ezért javasolnám, h a következő fórumtalálkozó ne Magyarországon legyen. Szerbia tökéletes lenne, így eljöhetne Kash is és megismerhetnénk egymást egy kicsit jobban.
Én régóta szeretném ha összejönne egy nagyobb szabású fórumtalálkozó.

Azám,bojanfan..meg oleguer is.Többek közt.
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.05.08. 20:35:53

Tim írta:
Alexander Mahone írta:Gyanúsan hasonlít a Kitfisto/Los Banditos nevezetű gyerekre. Rá emlékszik még valaki? :lol:
Atyaisten..Ne is emlegesd! :lol:
Ő volt valami bojanfan is nem? :mrgreen:
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.08. 20:25:51

Tim írta: Ez nagyon korrekt volt részedről. Sajnos kevesen képesek erre,pedig a legtöbb nézeteltérést simán el lehetne rendezni így. Ha összehoz a sors minket egy fórumtalálkozón,vendégem vagy egy sörre!
Köszönöm.
Mivel elég sokan vagyunk a "határokon túlról", ezért javasolnám, h a következő fórumtalálkozó ne Magyarországon legyen. Szerbia tökéletes lenne, így eljöhetne Kash is és megismerhetnénk egymást egy kicsit jobban.
Kash
Entrenador del Barça

2012.05.08. 20:25:27

Szeretnék bocsánatot kérni. Magánéleti problémáim vannak, ez kihat a fórumozásomra is sajnos. Éppen ideges voltam és Te "kerültél" az utamba, jogtalanul sértettelek meg. Ne haragudj, én nem tudnék senkinek ártani. Az ominózus eset óta egyre csak gondolkodom, h miként tehetném jóvá hatalmas hibámat. Először gondoltam írok egy privát üzenetet, de később rájöttem, h mások előtt sértettelek meg, éppen ezért a nyilvánosság előtt kell elnézést kérjek...
Én pedig eddig azért nem válaszoltam, mert nem akartam duplázni.

Természetessen elfogadom, ám annyira nem sértettél meg, hogy ilyen hosszan "ostorozd" magad :D

Velem is előfordul, hogy feleslegesen beszólok.
Kép
Tim
Mezei fórumozó

2012.05.08. 20:22:39

Alexander Mahone írta:Gyanúsan hasonlít a Kitfisto/Los Banditos nevezetű gyerekre. Rá emlékszik még valaki? :lol:
Atyaisten..Ne is emlegesd! :lol:

kanty írta:Kedves Kash!

Szeretnék bocsánatot kérni..
Ez nagyon korrekt volt részedről. Sajnos kevesen képesek erre,pedig a legtöbb nézeteltérést simán el lehetne rendezni így. Ha összehoz a sors minket egy fórumtalálkozón,vendégem vagy egy sörre!
Kép
Kash
Entrenador del Barça

2012.05.08. 20:05:11

ilyen névhez neked mi adott ihletet??
Nem tudom hogy hallottatok-e a "Grepolis" nevű böngészős játékról, ha nem, akkor ajánlom, ha igen, akkor valószinűleg ott is találkoztatok egy Kash nevezetű gyerekkel, aki szintén én voltam. Ott használtam először, egy Görög mágnás földrészének a neve volt "Chasce" és innen származik a Kash név, amit máig minden oldalon használok, hogy ha régi ismerősöm odatalál, akkor tudja, hogy én vagyok.

Ennyi a története.
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.08. 19:11:25

Kedves Kash!

Szeretnék bocsánatot kérni. Magánéleti problémáim vannak, ez kihat a fórumozásomra is sajnos. Éppen ideges voltam és Te "kerültél" az utamba, jogtalanul sértettelek meg. Ne haragudj, én nem tudnék senkinek ártani. Az ominózus eset óta egyre csak gondolkodom, h miként tehetném jóvá hatalmas hibámat. Először gondoltam írok egy privát üzenetet, de később rájöttem, h mások előtt sértettelek meg, éppen ezért a nyilvánosság előtt kell elnézést kérjek.
Írásaid alapján egy intelligens, korrekt, jófej srácnak tűnsz A hasonló tulajdonságokkal rendelkező emberek társaságát mindig is kerestem, nem szeretném, ha ez Veled szemben másképp lenne.
Kérlek még egyszer, h bocsáss meg. Nagylelkűségedet előre is köszönöm.
Bár kapcsolatunk nem éppen a legjobban indult, de én mégis reménykedek, h ezek után csak jó következik. Ha szeretnél jobban megismerni, akkor itt megtalálsz:
ketrecharcos@hotmail.comhülye név, de 9 éves voltam, amikor reggeltem.
Gerard3Piqué
Jugador del Barça

2012.05.08. 18:52:22

Rewolution5 írta:
Szerintem a lóvé amit pengeti kell.

Ne sértődj meg Kash csak poénból írom :D
Firefox
Capitá del Barça

2012.05.08. 18:52:14

Rewolution5 írta:
Kash írta:
Sjd és neked hogy kell ejteni??
És Kash neked hogyan kell ejteni?
Kesh-nek kellene, ám mondjuk ahhoz nekem is c-vel kellett volna irnom. Tehát Kash, Kesh, Kesz, kasz mindegy, nekem bárhogy megfelel :wink:

Csupán az ösztönös tehetsége névalkotáshoz :lol:
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2012.05.08. 18:44:14

Kash írta:
Kesh-nek kellene, ám mondjuk ahhoz nekem is c-vel kellett volna irnom. Tehát Kash, Kesh, Kesz, kasz mindegy, nekem bárhogy megfelel :wink:

Kép
Kash
Entrenador del Barça

2012.05.08. 18:32:31

Kép
PCsabi
aka Game90

2012.05.08. 16:58:14

Kash írta: Nem, te nem vagy benne, Initom, te sem. Mondjuk csak egyet mondjak, eddig Kanty-ot sem utáltam, most sem utálom, csak mondjuk az ő hiányát érezném meg legutoljára a fórumon. :cry:
Hatalmas +1!

(Kanty, nehogy komolyan vedd :wink: :) )
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.08. 16:50:04

fcbarca0827 írta:Ne légy dühös kantyra. Jó arc ő nagyon, csak nehezen tűri, ha egy másik "ka"-val kezdődő fórumozó téved a saját territóriumára.

Kanty! Szerintem az ipszilon sokkal dizájnosabb. Sokkal menőbb így a neved. :D

A legelcseszettebb nevű az én vagyok, ha lehetne én tuti változtatnék. :lol:
Tudtam, h nem szabad kiteregetnem a lapjaimat, lelkembe látsz. :P
Így igaz, féltem a fórumon betöltött pozíciómat, amit évek hosszú munkájával értem el, s most csak úgy valaki beelőz. :D

Köszi a bókot. :)
Hát a Te neved tényleg nem a legszerencsésebb, de én már megszoktam, igaz, h van még legalább 1000 regisztrált tag, akinek a nevében valamilyen szám vagy a barca szerepel, de 1000 közül is megismerlek. 8) :)
Gerard3Piqué
Jugador del Barça

2012.05.08. 16:45:17

sjd írta:
Gerard3Piqué írta: Sjd és neked hogy kell ejteni??
ez már Ozsinak is okozott problémákat, főleg néhány sör után :lol:

ejtsd csak nyugodtan dezoxiribonukleinsav-nak :P
Komolyan kérdezem de örülök a poénoknak . :D
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.05.08. 16:40:41

Kash írta:Mondjuk csak egyet mondjak, eddig Kanty-ot sem utáltam, most sem utálom, csak mondjuk az ő hiányát érezném meg legutoljára a fórumon. :cry:
Ne légy dühös kantyra. Jó arc ő nagyon, csak nehezen tűri, ha egy másik "ka"-val kezdődő fórumozó téved a saját territóriumára.

Kanty! Szerintem az ipszilon sokkal dizájnosabb. Sokkal menőbb így a neved. :D

A legelcseszettebb nevű az én vagyok, ha lehetne én tuti változtatnék. :lol:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
sjd
Llegenda del Barça

2012.05.08. 16:37:44

Gerard3Piqué írta: Sjd és neked hogy kell ejteni??
ez már Ozsinak is okozott problémákat, főleg néhány sör után :lol:

ejtsd csak nyugodtan dezoxiribonukleinsav-nak :P
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.08. 16:36:18

sjd írta:

Kanty, neked ty-vel kell ejteni a neved? (Idáig teljes homályban éltem, ha ez így van)
Nem ty-vel kell. Amúgy Kolumbán Antal(Anti) a nevem és innen jön a kanty, csak ugye a végén y-n, ha most reggelnék, akkor sima i lenne.
:wink:
Nem Te éltél homályba, hanem Kash kolléga.
Gerard3Piqué
Jugador del Barça

2012.05.08. 16:31:57

sjd írta:
Kanty, neked ty-vel kell ejteni a neved? (Idáig teljes homályban éltem, ha ez így van)
sjd
Llegenda del Barça

2012.05.08. 16:29:41

Válasz küldése