Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Komolyra fordítva. Szerintem ez kivitelezhetetlen. Mármint egy erdélyi cucc. A fórumozók nagy része MO-n él, normális, h egy fórum tali pl. Budapesten van. A balatonira sincs sokkal több esély, sok mindennek kellene egy szerre klappolnia, h az is összejöhessen.Tim írta:
Én régóta szeretném ha összejönne egy nagyobb szabású fórumtalálkozó.
Mert nem rossz a kicsi sör+foci+kaja+sok sör kombó,csak az a baj hogy nem nagyon van időd mindenkivel rendesen megismerkedni,ráadásul sokan nehezebben nyílnak meg(ők meg otthon keseregnek emiatt). Simán lehetne egy ilyen ottalvós bulit szervezni akár a Balaton partra,akár Edélybe is,csak annak nyílván más lenne az anyagi vonzata,és kissé nagyobb aktivitás kellene a résztvevők részéről is.
.
Míícsodát? Felnégyelnisjd írta: hogy aztán olyan emberekről ne is beszéljünk, mint messideco, aki idén egy Woody Allen (!!!) filmet vár a legjobban
Én például megvetem Bob-ot, amiért nem hisz a Gyűrűk urában. Igazán mélyen a meggyőződésébe gázol nekünk, akik minden nap Gandalfnak áldozunk egy kecskétBob_Marley írta: Igazi összetartó kis brigád van itt, mindenki utál mindenkit![]()
Igazi összetartó kis brigád van itt, mindenki utál mindenkitGame90 írta:Hatalmas +1!Kash írta: Nem, te nem vagy benne, Initom, te sem. Mondjuk csak egyet mondjak, eddig Kanty-ot sem utáltam, most sem utálom, csak mondjuk az ő hiányát érezném meg legutoljára a fórumon.
![]()
[/size]
Ez meg nagyon jó ötlet, remélem egyszer tényleg összejönTim írta: Én régóta szeretném ha összejönne egy nagyobb szabású fórumtalálkozó.
Mert nem rossz a kicsi sör+foci+kaja+sok sör kombó,csak az a baj hogy nem nagyon van időd mindenkivel rendesen megismerkedni,ráadásul sokan nehezebben nyílnak meg(ők meg otthon keseregnek emiatt). Simán lehetne egy ilyen ottalvós bulit szervezni akár a Balaton partra,akár Edélybe is,csak annak nyílván más lenne az anyagi vonzata,és kissé nagyobb aktivitás kellene a résztvevők részéről is.
Azám,bojanfan..meg oleguer is.Többek közt.
Én régóta szeretném ha összejönne egy nagyobb szabású fórumtalálkozó.kanty írta: Köszönöm.
Mivel elég sokan vagyunk a "határokon túlról", ezért javasolnám, h a következő fórumtalálkozó ne Magyarországon legyen. Szerbia tökéletes lenne, így eljöhetne Kash is és megismerhetnénk egymást egy kicsit jobban.
Ő volt valami bojanfan is nem?Tim írta:Atyaisten..Ne is emlegesd!Alexander Mahone írta:Gyanúsan hasonlít a Kitfisto/Los Banditos nevezetű gyerekre. Rá emlékszik még valaki?![]()
Köszönöm.Tim írta: Ez nagyon korrekt volt részedről. Sajnos kevesen képesek erre,pedig a legtöbb nézeteltérést simán el lehetne rendezni így. Ha összehoz a sors minket egy fórumtalálkozón,vendégem vagy egy sörre!
Én pedig eddig azért nem válaszoltam, mert nem akartam duplázni.Szeretnék bocsánatot kérni. Magánéleti problémáim vannak, ez kihat a fórumozásomra is sajnos. Éppen ideges voltam és Te "kerültél" az utamba, jogtalanul sértettelek meg. Ne haragudj, én nem tudnék senkinek ártani. Az ominózus eset óta egyre csak gondolkodom, h miként tehetném jóvá hatalmas hibámat. Először gondoltam írok egy privát üzenetet, de később rájöttem, h mások előtt sértettelek meg, éppen ezért a nyilvánosság előtt kell elnézést kérjek...
Atyaisten..Ne is emlegesd!Alexander Mahone írta:Gyanúsan hasonlít a Kitfisto/Los Banditos nevezetű gyerekre. Rá emlékszik még valaki?
Ez nagyon korrekt volt részedről. Sajnos kevesen képesek erre,pedig a legtöbb nézeteltérést simán el lehetne rendezni így. Ha összehoz a sors minket egy fórumtalálkozón,vendégem vagy egy sörre!kanty írta:Kedves Kash!
Szeretnék bocsánatot kérni..
Nem tudom hogy hallottatok-e a "Grepolis" nevű böngészős játékról, ha nem, akkor ajánlom, ha igen, akkor valószinűleg ott is találkoztatok egy Kash nevezetű gyerekkel, aki szintén én voltam. Ott használtam először, egy Görög mágnás földrészének a neve volt "Chasce" és innen származik a Kash név, amit máig minden oldalon használok, hogy ha régi ismerősöm odatalál, akkor tudja, hogy én vagyok.ilyen névhez neked mi adott ihletet??
Szerintem a lóvé amit pengeti kell.Rewolution5 írta:
ilyen névhez neked mi adott ihletet??
Csupán az ösztönös tehetsége névalkotáshozRewolution5 írta:Kash írta:Kesh-nek kellene, ám mondjuk ahhoz nekem is c-vel kellett volna irnom. Tehát Kash, Kesh, Kesz, kasz mindegy, nekem bárhogy megfelelSjd és neked hogy kell ejteni??
És Kash neked hogyan kell ejteni?
ilyen névhez neked mi adott ihletet??
Kash írta:Kesh-nek kellene, ám mondjuk ahhoz nekem is c-vel kellett volna irnom. Tehát Kash, Kesh, Kesz, kasz mindegy, nekem bárhogy megfelelSjd és neked hogy kell ejteni??
Kesh-nek kellene, ám mondjuk ahhoz nekem is c-vel kellett volna irnom. Tehát Kash, Kesh, Kesz, kasz mindegy, nekem bárhogy megfelelSjd és neked hogy kell ejteni??
Hatalmas +1!Kash írta: Nem, te nem vagy benne, Initom, te sem. Mondjuk csak egyet mondjak, eddig Kanty-ot sem utáltam, most sem utálom, csak mondjuk az ő hiányát érezném meg legutoljára a fórumon.
Tudtam, h nem szabad kiteregetnem a lapjaimat, lelkembe látsz.fcbarca0827 írta:Ne légy dühös kantyra. Jó arc ő nagyon, csak nehezen tűri, ha egy másik "ka"-val kezdődő fórumozó téved a saját territóriumára.
![]()
Kanty! Szerintem az ipszilon sokkal dizájnosabb. Sokkal menőbb így a neved.
A legelcseszettebb nevű az én vagyok, ha lehetne én tuti változtatnék.
Komolyan kérdezem de örülök a poénoknak .sjd írta:ez már Ozsinak is okozott problémákat, főleg néhány sör utánGerard3Piqué írta: Sjd és neked hogy kell ejteni??![]()
ejtsd csak nyugodtan dezoxiribonukleinsav-nak
Ne légy dühös kantyra. Jó arc ő nagyon, csak nehezen tűri, ha egy másik "ka"-val kezdődő fórumozó téved a saját territóriumára.Kash írta:Mondjuk csak egyet mondjak, eddig Kanty-ot sem utáltam, most sem utálom, csak mondjuk az ő hiányát érezném meg legutoljára a fórumon.
ez már Ozsinak is okozott problémákat, főleg néhány sör utánGerard3Piqué írta: Sjd és neked hogy kell ejteni??
Nem ty-vel kell. Amúgy Kolumbán Antal(Anti) a nevem és innen jön a kanty, csak ugye a végén y-n, ha most reggelnék, akkor sima i lenne.sjd írta:
Kanty, neked ty-vel kell ejteni a neved? (Idáig teljes homályban éltem, ha ez így van)
Sjd és neked hogy kell ejteni??sjd írta:Kanty, neked ty-vel kell ejteni a neved? (Idáig teljes homályban éltem, ha ez így van)Kash írta: Nem, te nem vagy benne, Initom, te sem. Mondjuk csak egyet mondjak, eddig Kanty-ot sem utáltam, most sem utálom, csak mondjuk az ő hiányát érezném meg legutoljára a fórumon.
Kanty, neked ty-vel kell ejteni a neved? (Idáig teljes homályban éltem, ha ez így van)Kash írta: Nem, te nem vagy benne, Initom, te sem. Mondjuk csak egyet mondjak, eddig Kanty-ot sem utáltam, most sem utálom, csak mondjuk az ő hiányát érezném meg legutoljára a fórumon.