Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Te jó ég, persze hogy áll az alku. Már itt törlöm a verejtékem kb 45 perce, hogy majd mi lesz, ha anyám meglátja csekket, de igy, hogy nem kell fizetnem, nem kell féljek.KASH,ÁLL AZ ALKU?
nálad 200. hsz -nál kezdődik.barcadome írta:hehehehehehhehe hol vagyok én még a 400tóljut eszembe, előre tudok fizetni valamennyit? hogy ha a 400. után megkapom a csekket, ne vágjon annyira arcon az összeg..
![]()
(viszont ha már előre fizetek, ajánlom, hogy az ajándékomat is megkapjam előre)![]()
![]()
Nos,te jószívűrendesember,akkor a megegyezésünk értelmében töröltem a késedelmi díjadat,mert sikerült beugratnod Kash-t és megtetetni vele az utolsó lépést végre,h ő is lelkes adakozójává váljon a fórumnak (illetve nagyjából nekem ugye,de hát ez csak apró,lényegtelen részletkérdés).Game90 írta: Kash, te pedig nyugodtan vésd be a 400. hsz-ed, miihii-vel már lerendezték a többiek, hogy ne kelljen fizetned. Csakmertmijószívűrendesemberekvagyunk.
Tehát úgy is fogalmazhatnék,h én is mindjárt küldök neked egy számot
Ez az év trollkodása voltKash, te pedig nyugodtan vésd be a 400. hsz-ed, miihii-vel már lerendezték a többiek, hogy ne kelljen fizetned. Csakmertmijószívűrendesemberekvagyunk.
Kash írta: Hé, remélem most csak szivattok...Nekem nincs pénzem, én azthittem hogy ez ingyenes oldal vagy mi!? ne haragudjatok ha valamiben hibáztam
Mindjárt szivrohamot kapok, kérlek, biztositsatok afelöl hogy ez mind szivatás, kérlek!
Game jól beugratottGame90 írta: Kash, te pedig nyugodtan vésd be a 400. hsz-ed, miihii-vel már lerendezték a többiek, hogy ne kelljen fizetned. Csakmertmijószívűrendesemberekvagyunk.
Sokan az adója egy százalékával járultak hozzá hogy lehessen még 100 hsz-ed.Kash írta:Nagyonszépen köszönöm.Kash, te pedig nyugodtan vésd be a 400. hsz-ed, miihii-vel már lerendezték a többiek, hogy ne kelljen fizetned. Csakmertmijószívűrendesemberekvagyunk.
Tudjátok én imádom ezt a társaságot, és nem szeretném ha többet ne tudjak irni, mégegyszer köszönöm.
Ezt a számot küldöm ezért nektek:
http://www.youtube.com/watch?v=KTSG5PGCceM
Nagyonszépen köszönöm.Kash, te pedig nyugodtan vésd be a 400. hsz-ed, miihii-vel már lerendezték a többiek, hogy ne kelljen fizetned. Csakmertmijószívűrendesemberekvagyunk.
Ja, jól van, azt hittem, hogy már ráküldted a kínaiakat. Bár nem tudom, hogy melyik a jobb, 6-7 ujjal élni vagy egész nap handjob...miihii írta: Talán nem,csak gondolom ő is épp a kézműves szakkörben próbálja megszerezni a szükséges lóvét és tele van a keze![]()
Am én is annyira tudtam,mivel hülye meg nem vagyok,h szóljak,bukva a plusz bevételt... Elég comBosh vagy,h a Game-eskútból még felhúzzál egy kisebb pénzmagot a bűneid enyhítésére?
Én ezt kizárt dolognak tartom. Ott valami más gond kell, hogy legyen.TT írta:mit csináljak, ha letöltöttem egy doc fájt de nem nyitja meg az office 2010 mert túl új () ? régebbit nem akarok feltelepíteni, jegyzettömb rosszul nyitja meg az adatokat. valami ötlet?
Kérj meg valaki, aki megtudja nyitni, hog mentés máskéntban tegye klasszikus 97-2000res doc formátumba.TT írta:mit csináljak, ha letöltöttem egy doc fájt de nem nyitja meg az office 2010 mert túl új () ? régebbit nem akarok feltelepíteni, jegyzettömb rosszul nyitja meg az adatokat. valami ötlet?
Game90 írta:Annyira tudtam, hogy megint elfelejtettem...miihii írta: Ha jól emlékszem abban maradtunk,h 2012.05.06. 18 óra a határidő.
Most mennyi is az idő?![]()
Lui is durva büntetést kaphatott, mert már 1,5 napja nem írt ide. Ugye nem vágták le az ujjait a kínaiak?
Ez már nem az első késésem, ebből már komolyabb problémám lesz, érzem...FtcSikiHun írta:Game, ebből megint pénzbírság lesz![]()
És lehet, h a Nissan Kashqai-odat is el kell adnod.bowlinggolyo írta:Basszus akk már megint nem kajálok és még a vérplazmaadásból sem fogja futni :S Kezdek parázni és félni, h küldöd a behajtókat.Nem szeretném úgy végezni mint a kedves "Akit nem nevezünk nevén"(Varga Tamás) kolléga!miihii írta:Úgy rémlik te is a Game-Csabi féle eresztésbe vagy kalkulálva,uh a feltételek ugyanazok.De mennyi az a rohadt idő most?Nem látom az órámon,annyira vakít a napsütés![]()
Am irigylem a mostani sulisokat,futja még a PÜ-es emlékeztető díjára isBezzeg az én időmben...
bowlinggolyo írta:
Basszus akk már megint nem kajálok és még a vérplazmaadásból sem fogja futni :S
Annyira tudtam, hogy megint elfelejtettem...miihii írta: Ha jól emlékszem abban maradtunk,h 2012.05.06. 18 óra a határidő.
Most mennyi is az idő?
Ez már nem az első késésem, ebből már komolyabb problémám lesz, érzem...FtcSikiHun írta:Game, ebből megint pénzbírság lesz
visca el barca írta: DE HOL VAN BOB?remélem nem éppen a végregajtókkal egyezkedik
bob vazze, a tv-t ne engedd, hogy elvigyék!
Basszus akk már megint nem kajálok és még a vérplazmaadásból sem fogja futni :S Kezdek parázni és félni, h küldöd a behajtókat.Nem szeretném úgy végezni mint a kedves "Akit nem nevezünk nevén"(Varga Tamás) kolléga!miihii írta:Úgy rémlik te is a Game-Csabi féle eresztésbe vagy kalkulálva,uh a feltételek ugyanazok.De mennyi az a rohadt idő most?Nem látom az órámon,annyira vakít a napsütés![]()
Am irigylem a mostani sulisokat,futja még a PÜ-es emlékeztető díjára isBezzeg az én időmben...
miihii írta:HAHAHAHA!!!!
Beugrottatok ketten is. Ugye tudjátok,h az egyszavas,semmitmondó postok díja mennyi,kedves Deus és G3P?![]()
(Imádom a munkámaaaat,manimanimaniiii)
Fordulj el 180-fokba és vess a kezeddel árnyékot az órára .miihii írta:Úgy rémlik te is a Game-Csabi féle eresztésbe vagy kalkulálva,uh a feltételek ugyanazok.De mennyi az a rohadt idő most?Nem látom az órámon,annyira vakít a napsütésbowlinggolyo írta:Nekem is lassan esedékes a következő tagdíj légy szíves majd dobjál már egy pü-t h mikor és h pontosan mennyit. Tudom elvagyok maradva de hát a suli nagyon lefoglalt mostanában és még csak most kezdődik a vizsgaidős*ck.![]()