Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Deus
Boixos Nois

2011.02.01. 20:28:29

Slither írta:Ha nem hagytak volna ki annyi dolgot a könyvből, akkor lett volna tökéletes. Persze 4 órás filmeket nem sok ember ülne végig, de az igazi fanoknak így mindig lesz egy kis hiányérzetük. :)
Ha megnézted volna az extrát, ott mindent elmagyarázták, hogy miért kellett pár részt kihagyniuk.

Van egy kedvenc részem Gimlitől, mikor

Aragorn, Legolas és Gimli betérnek a holtak ösvényére és ott hogy fújdogálta el, illetve elhessegette a zöld ködszellemeket előle XD meg amikor Aragorn mondja a többieknek, hogy ne nézzenek le, s akkor Gimli érdekes fejszerkezettel ropogtatta alatta a koponyákat xD Nagyon nagy arc.

Meg amikor Legolas kinyírt egy Olifántot, s az orrán csúszott le Gimli elé, erre aszonja neki: Najó, ez még mindig egynek számít xD
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Deus 2011.02.01. 20:36:09-kor.
KépKép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.02.01. 20:24:47

Van ember, aki még nem látta a Gyűrűk Urát? :P Nézd csak meg Lionel85! Az a 3x4 óra gyorsan elrepül, annyira jó, mindhárom. :wink: Én sem vagyok nagy fantasy-s, de ezek nagyon jók. Már le is szedtem őket, ha már így előjött itt fórumon. 8)
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.02.01. 20:24:36

csababarca írta:Mi még nem láttad? :shock:
Azonnal vegyél ki egy szabadnapot a suliból,vagy munkahelyről és nézd meg :)

Bár ha nem szereted a fantasyt,meg a meseszerű filmeket,akkor ne fűzz hozzá nagy reményeket.
De nekem az egyik kedvenc filmjeim,még a részek között se tudok különbséget tenni,úgy egyben az egész bejön.
A Polar Expresszt barátnői nyomásra megnéztem, az ér? :D
Amúgy inkább reális beállítottságú vagyok, szóval nem sok sansz van de erre, se a Harry Potterre.
Kép
Kép
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.02.01. 20:23:09

Nekem nem jött be sosem. :oops: :D
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.02.01. 20:17:59

Lionel85 írta:
Slither írta:Ha nem hagytak volna ki annyi dolgot a könyvből, akkor lett volna tökéletes. Persze 4 órás filmeket nem sok ember ülne végig, de az igazi fanoknak így mindig lesz egy kis hiányérzetük. :)
Mivaaa??? 4 óra? Na ennyi. :D Kedvet kaptam itt a fórumon, mert annyian Istenítik, de 4 óra az nuku. :D Nem vagyok fan, tehát nekem nem éri meg, sosem fogtak meg az ilyen filmek, tényleg csak amiatt akartam, mert itt el vannak ájulva. :P

Mi még nem láttad? :shock:
Azonnal vegyél ki egy szabadnapot a suliból,vagy munkahelyről és nézd meg :)

Bár ha nem szereted a fantasyt,meg a meseszerű filmeket,akkor ne fűzz hozzá nagy reményeket.
De nekem az egyik kedvenc filmjeim,még a részek között se tudok különbséget tenni,úgy egyben az egész bejön.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.02.01. 20:13:56

Mivaaa??? 4 óra? Na ennyi. :D Kedvet kaptam itt a fórumon, mert annyian Istenítik, de 4 óra az nuku. :D Nem vagyok fan, tehát nekem nem éri meg, sosem fogtak meg az ilyen filmek, tényleg csak amiatt akartam, mert itt el vannak ájulva. :P

Gyógyegér vacsorára

Hát eléggé gyér film, nem jött át nekem. Nem nagyon ajánlom senkinek, csak aki erőltetni akarja a nevetést. A bugyuta a legjobb szó rá, kár, hogy két jó színészt elpazaroltak erre a filmre.

5/10
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2011.02.01. 20:09:36

Tim írta: A könyvvel egy gond van,már amennyiben magyarul olvassátok.Nevezetesen az hogy előbb jelent meg hazánkban mint a trilógia,és így teljesen más neveket használ.
Bilbó mr.Baggins néven szerepel,az orkokat manóknak nevezi és még sorolhatnám.
a hobbit könyvbe ugyan azok a nevek,csak a korábbi fordítású babóban másak.
Tim
Mezei fórumozó

2011.02.01. 20:07:37

csababarca írta:
Zaen írta:
Ez a Hobbit a trilógiában megjelenő Bilbó által írt "Oda-vissza, egy hobbit meséje Zsákos Bilbó tollából" című művel egyezik meg igaz? Tehát úgymond a Trilógia "előzménye".

Elvileg igen.
És elég sok karakter lesz benne,akiket már ismerhetünk: Gandalf, Bilbo,Frodó,Gollam,Galadriel,Balin... Úgyhogy jó lesz ez :)

Slither,majd ha elolvastad várom a véleményt :) Én is el fogom szerintem.
Igen,tényleg az előzménye és sok dologra fény derül(hogyan került a gyűrű Bilbóhoz,hol szerezte a páncélingét,és a kardját stb..) A könyvvel egy gond van,már amennyiben magyarul olvassátok.Nevezetesen az hogy előbb jelent meg hazánkban mint a trilógia,és így teljesen más neveket használ.
Bilbó mr.Baggins néven szerepel,az orkokat manóknak nevezi és még sorolhatnám.Akit jobban érdekel a téma az ITT talál még érdekességeket.
A filmet én is nagyon várom,jó hogy Jackson rendezi és megtartották az eredeti gárdát.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.02.01. 14:15:15

Zaen írta:
csababarca írta:Jaja,a könyv az még jobb. Én utólag olvastam,de nagyon tetszett. Voltak olyan részek,amit szívesen megnéztem volna a filmben.
Viszont készül a Hobbit,a világa gondolom hasonló lesz,mivel kapcsolódik a trilógiához.
Ez a Hobbit a trilógiában megjelenő Bilbó által írt "Oda-vissza, egy hobbit meséje Zsákos Bilbó tollából" című művel egyezik meg igaz? Tehát úgymond a Trilógia "előzménye".

Elvileg igen.
És elég sok karakter lesz benne,akiket már ismerhetünk: Gandalf, Bilbo,Frodó,Gollam,Galadriel,Balin... Úgyhogy jó lesz ez :)

Slither,majd ha elolvastad várom a véleményt :) Én is el fogom szerintem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Zaen
Jugador del Barça

2011.02.01. 13:59:59

csababarca írta:Jaja,a könyv az még jobb. Én utólag olvastam,de nagyon tetszett. Voltak olyan részek,amit szívesen megnéztem volna a filmben.
Viszont készül a Hobbit,a világa gondolom hasonló lesz,mivel kapcsolódik a trilógiához.
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2011.02.01. 13:56:45

csababarca írta:
Slither írta: Ha nem hagytak volna ki annyi dolgot a könyvből, akkor lett volna tökéletes. Persze 4 órás filmeket nem sok ember ülne végig, de az igazi fanoknak így mindig lesz egy kis hiányérzetük. :)

Jaja,a könyv az még jobb. Én utólag olvastam,de nagyon tetszett. Voltak olyan részek,amit szívesen megnéztem volna a filmben.
Abból az ebook már itt van egy ideje, de még nem bírtam magam rávenni, hogy elolvassam. Na talán majd 1 hónappal a film előtt. :D
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.02.01. 13:48:14

Slither írta: Ha nem hagytak volna ki annyi dolgot a könyvből, akkor lett volna tökéletes. Persze 4 órás filmeket nem sok ember ülne végig, de az igazi fanoknak így mindig lesz egy kis hiányérzetük. :)

Jaja,a könyv az még jobb. Én utólag olvastam,de nagyon tetszett. Voltak olyan részek,amit szívesen megnéztem volna a filmben.
Zaen
Jugador del Barça

2011.02.01. 13:43:37

daffy írta:
lui1698 írta: A személyes kedvencem Gimli. :D
áá hatalmas:
második részben,mikor átugranak a hídra az orkok közé: "hajíts el,a távolugrás nem erényem...a tündének ne szólj!!" :)
meg "a törpök természetüknél fogva rövid távon veszélyesek" :D
Gimli és Legolas kapcsolata tényleg szórakoztató, nekem ez a kedvenc dialógusom közöttük a 3. rész végéről:

Gimli:Nem hittem, hogy egy tünde oldalán küzdve halok meg.
Legolas: S, ha azt mondanánk, hogy egy barát oldalán?
Gimli: Igen... azt vállalom.

És pontosan ezek az apró dolgok teszik szerintem ezt a filmet olyan nagyszerűvé.

Más: Megnéztem tegnap a Két élet című filmet Will Smithtől. Tetszett, de nem fogott meg annyira mint WS korábbi, hasonlóan megható filmje a Boldogság nyomában.

10/7.5
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zaen 2011.02.01. 13:49:23-kor.
Kép
daffy
Madridista

2011.02.01. 13:25:38

lui1698 írta: A személyes kedvencem Gimli. :D
áá hatalmas:
második részben,mikor átugranak a hídra az orkok közé: "hajíts el,a távolugrás nem erényem...a tündének ne szólj!!" :)
meg "a törpök természetüknél fogva rövid távon veszélyesek" :D
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2011.02.01. 13:18:46

Ilúvatar írta:
Zaen írta:A Gyűrűk Ura trilógia

10/10
bizony, a gyűrűk ura trilógia messze a legjobb filmek közé tartozik. Függetlenül milyen kategóriában.
Ha nem hagytak volna ki annyi dolgot a könyvből, akkor lett volna tökéletes. Persze 4 órás filmeket nem sok ember ülne végig, de az igazi fanoknak így mindig lesz egy kis hiányérzetük. :)
messideco
Presidente del Barça

2011.02.01. 12:27:26

Én a gyűrűk urát három nap alatt néztem végig. Tetszett, de nem annyira hogy többször újranézzem.
Kép
"And my heart will leave you never."
Deus
Boixos Nois

2011.02.01. 12:20:16

10/10
bizony, a gyűrűk ura trilógia messze a legjobb filmek közé tartozik. Függetlenül milyen kategóriában.
KépKép
lui1698
Llegenda del Barça

2011.02.01. 12:03:31

noname írta:A fantasy kategória kedvelőinek tény ha A gyűrűk ura trilógia a lehető legjobb választás, azonban aki nincs oda a stílusért, annak nem nagy szám. A látvány sztem is lenyűgöző, de amúgy semmi mást nem találtam lenyűgözőnek.
Én személy szerint nem vagyok egy nagy fantasy fan, de ettől akár hányszor látom mindig hanyatt esek.
Középiskolában minden szünetben lepörgettem egyszer.
A személyes kedvencem Gimli. :D
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
noname
Llegenda del Barça

2011.02.01. 12:00:05

Nagyképűség nélkül mondhatom, hogy elég sok jó filmet láttam már (pl az imdb.com top 250-es listájának 80-90%-át) eddig, de ez a trilógia a legtöbbjén túltesz. Anno mikor kijöttek egyenként a részek, megnéztem őket, és már akkor is lenyűgözött a történet, a látványvilág, a karakterek stb., de így idősebb fejjel mindhárom film pár napon belüli, egymás után való megnézése után nem tudok mást mondani, hogy ez a filmtrilógia tökéletes. Egyszerűen minden benne van ami egy jó filmben benne kell, hogy legyen. Mindenkinek ajánlom, megéri azt a röpke 11-12 órát! :wink:

10/10
A fantasy kategória kedvelőinek tény ha A gyűrűk ura trilógia a lehető legjobb választás, azonban aki nincs oda a stílusért, annak nem nagy szám. A látvány sztem is lenyűgöző, de amúgy semmi mást nem találtam lenyűgözőnek.
A Fifa egy szégyen
csdewl
Capitá del Barça

2011.02.01. 11:56:43

messideco írta:Köszi :)
Melyik az a film, amelyik Nelson Mandeláról szól és játszik benne Matt Damon is? Nem jut eszembe a címe...
Invictus - A legyőzhetetlen
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"

"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.02.01. 10:09:50

ha azt mondtad Charlie, h az előző számodra az egyik legjobb Chuck epizód volt, akkor ez a mostani sztem azt is überelte!!!!

úgy ahogy van, fantasztikus volt! azt ajánlom, amilyen gyorsan tudod, nézd meg!

(egyedül a CGI pók nem illett a képbe...)

mondjuk ez epic fail...
miihii
KHAL

2011.01.31. 22:57:46

kanty írta:Spartacus: Gods of the Arena 2. rész.

Na volt ebben a részben is izgalom bőven, Batiatus helyzete nagyban javult és megvan az új Doctoré is, ez utóbbi nekem kicsit túl egyszerű volt, azt gondoltam, h valami sokkal nagyobb esemény fogja kiváltani a cserét.
Batiatus most remek helyzetben van, hiszen Gannicus küzdhet a következő torna primusán. Most, h Batiátus sora jóra fordult, szerintem hamar megromlik a viszonya Soloniusszal, nem hiszem, h utóbbi jó szemmel fogja nézni "barátja" felemelkedését.
Tetszik a sorozat, csak egy bajom van vele, Gannicus nekem túl "szépfiú", valahogy ha egy menő gladiátorra gondolok akkor nem az ő arca ugrik be.

:wink:
Igencsak pörögnek az események,de mivel 6 részes lesz csupán így nem fogunk unatkozni.Az tuti,h ez a rész jót tett Batiatusnak,de lesz ez még ígyse.Lesz hirig a kölcsönverés visszaadásából is,plusz ahogy említed,Soloniussal is ugye összerúgják a port.Gannicusnak össze kell akadnia sztem Crixussal,elvégre ő lesz a király később.És még ugye Ashur is vhol megsérül majd.Plusz végül még a Doctore is elszakad az asszonytól.Ezt mind belesűrítik 4 epizódba,jó kis kilátások 8)
NAgyon bejövős a sorozat,már nagyon várom a folytatást.Hatásos volt az a szexjelenet,ütött az egész szituáció bizarrsága...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
kanty
Llegenda del Barça

2011.01.31. 18:46:06

Spartacus: Gods of the Arena 2. rész.

Na volt ebben a részben is izgalom bőven, Batiatus helyzete nagyban javult és megvan az új Doctoré is, ez utóbbi nekem kicsit túl egyszerű volt, azt gondoltam, h valami sokkal nagyobb esemény fogja kiváltani a cserét.
Batiatus most remek helyzetben van, hiszen Gannicus küzdhet a következő torna primusán. Most, h Batiátus sora jóra fordult, szerintem hamar megromlik a viszonya Soloniusszal, nem hiszem, h utóbbi jó szemmel fogja nézni "barátja" felemelkedését.
Tetszik a sorozat, csak egy bajom van vele, Gannicus nekem túl "szépfiú", valahogy ha egy menő gladiátorra gondolok akkor nem az ő arca ugrik be.

:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
visca el barca
Presidente del Barça

2011.01.31. 18:40:44

messideco írta:Köszi :)
Melyik az a film, amelyik Nelson Mandeláról szól és játszik benne Matt Damon is? Nem jut eszembe a címe...
invictus - a legyozhetetlen
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
kennyke04
Entrenador del Barça

2011.01.31. 18:37:12

messideco írta:kennyke: akkor Lily nem is létezett?
de-de, létezett, csak az elfojtott én benne látta meg saját magát. Szóval inni is együtt mennek el, meg ő a 2. számú táncos ha lebetegszik stb., csak paranoiás lett, azt hitte le akarja nyúlni a szerepét, közbe csak "képzelődött" pl. hogy leszúrja, vagy együtt gyűrték a lepedőt...
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
Válasz küldése