Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet beléd ültettek valamit, amiről nem tudszAmi érdekes, hogy nekem műtötték 7 éve a bal lábamat és azzal pontosabbat lövök mint a jobbal, pedig jobblábas vagyok. Nem tudom miért lehet ez, nem is edzettem rá meg semmi ilyesmi. Csak kialakult vagy nem tudom
Tiszta mintha egy film lenneBarca_10 írta:
köszi szépen!
haha, nemdöntőt 2-1-re nyertük, fordítottunk, mindkettőt én lőttem, 2.tizi volt egy kézikapusnak. Gondoltam magamban, hogy tuti kihagyom erre bevarrom izomból a jobbalsóba, a bíró meg le is fújta. Hirtelen azt sem tudtam, hogy mit cisnáljak, csapattársaim a nyakamban, én feküdtem a földön aztán a nagy extázisban lesmároltam azt a csajt aki nagyon tetszik.. Messi-mezben toltam, nem volt véletlen a jó teljesítmény
igen az ilyesmi volt.Sanama írta: ilyeesmi volt?mármint a gólöröm
köszi szépen!Sanama írta:ilyeesmi volt?csababarca írta:Barca_10 írta:Srácok, ezt nem tudom melyik topicba kell írni, de én ideírom. Személyes dolog, ma volt a sulimban osztályfoci, és totál esélytelenként megnyertük, az elődöntőben és a döntőben a 2 legerősebb csapatot vertük meg, szerény személyem pedig megkapta a legjobb játékosnak járó díjatNagyon örültünk neki, 2 éve járok középsuliba, és mi 5-en végre valami dicsőséget szereztünk az osztálynak
jó öreg osztály bajnokságok:) grat érte![]()
Én 5 évesbe jártam, 3szor sikerült bajnoknak,2szer gólkirálynak lennem,persze tudom semmi jelentősége de büszke voltam![]()
Máig sem felejtem el azt,amikor végzősként a döntőben a dabasi csarnokban ott az egész gimnázium,és lövök a suta ballábammal egy marha nagy kapásgólt,amivel megnyertük a döntőt. reakcióm annyi volt,hogy két kezemet a magasba emeltem,és nem mozdultam a helyről ahonnan rúgtam. csapattársaim nyakamban,lányok sikongatnak,óriási élmény voltmármint a gólöröm
http://www.youtube.com/watch?v=WmJvF9YI ... re=related
![]()
![]()
amúgy jó nektek hogy ilyen középsulikat fogtatok ki, hogy egész gimi ott volt egy ilyen focidöntőnNálunk a röpi meg a kosár megy, a foci senkit nem érdekel
ilyeesmi volt?csababarca írta:Barca_10 írta:Srácok, ezt nem tudom melyik topicba kell írni, de én ideírom. Személyes dolog, ma volt a sulimban osztályfoci, és totál esélytelenként megnyertük, az elődöntőben és a döntőben a 2 legerősebb csapatot vertük meg, szerény személyem pedig megkapta a legjobb játékosnak járó díjatNagyon örültünk neki, 2 éve járok középsuliba, és mi 5-en végre valami dicsőséget szereztünk az osztálynak
jó öreg osztály bajnokságok:) grat érte![]()
Én 5 évesbe jártam, 3szor sikerült bajnoknak,2szer gólkirálynak lennem,persze tudom semmi jelentősége de büszke voltam![]()
Máig sem felejtem el azt,amikor végzősként a döntőben a dabasi csarnokban ott az egész gimnázium,és lövök a suta ballábammal egy marha nagy kapásgólt,amivel megnyertük a döntőt. reakcióm annyi volt,hogy két kezemet a magasba emeltem,és nem mozdultam a helyről ahonnan rúgtam. csapattársaim nyakamban,lányok sikongatnak,óriási élmény volt
Barca_10 írta:Srácok, ezt nem tudom melyik topicba kell írni, de én ideírom. Személyes dolog, ma volt a sulimban osztályfoci, és totál esélytelenként megnyertük, az elődöntőben és a döntőben a 2 legerősebb csapatot vertük meg, szerény személyem pedig megkapta a legjobb játékosnak járó díjatNagyon örültünk neki, 2 éve járok középsuliba, és mi 5-en végre valami dicsőséget szereztünk az osztálynak
belőled még azt is kinézem, hogy itt is offolsz....Kash írta:Na, a Barca vs Real topikban megkaptam a magamét![]()
Takarékra kellene tennem magam, különben "padozhatok".
Offtipok, tehát lehet offolni.
Jól mondta Messa még a D-t is meg kell szerezned.Nem tudom milyen ismeretségi körrel rendelkezel de az kb elengedhetetlen ahhoz,h pro licenced legyen.Mármint a jó ismeretségi kör.Meg kell hozzá rengeteg pénz stb stb...FtcSikiHun írta:Sziasztok, lenne egy kérdésem.
Hogyha megakarom szerezni az edzői pro lincence-t akkor előtte el kell végeznem az előtte lévő A-B-C típusú vizsgát is?
köszi szépen
Gondolom igen, de én úgy tudom hogy még D is van belőle... Bár nem vagyok túl jártas benne.FtcSikiHun írta:Sziasztok, lenne egy kérdésem.
Hogyha megakarom szerezni az edzői pro lincence-t akkor előtte el kell végeznem az előtte lévő A-B-C típusú vizsgát is?
köszi szépen
köszönöm haverom !Barcafan9 írta:disney magic artist studio
disney magic artist studioMessa írta:Help srácok. Volt régen egy játék amivel játszottam egy csomót egyik ismerősömnél, de már ő sem emlékszik a nevére. Unokahúgomat meg akarom lepni vele, de nem tudom mi a neve a gémnek.
valami disney-s cucc, festeni is lehetett benne meg mindenféle effekt amit el tudtok képzelni, de ennél még bőven összetettebb volt. arra emlékszem még, hogy amikor új lapot akartam kezdeni festésnél, egy wc lehúzóval lehetett.
valaki?