Kash írta:Nem tudom hova kellene ezt irni, de az offtopik szerintem kiválló.
A modiktól kérdezem, főleg Mihii-től, mert ő valszeg tudja miről van szó
Kaphatnék egy olyan titulust a jugador d'estrella helyett hogy: "Szakmai tanácsadó" egy smiley-val a végére? mert ugye nem kell komolyan venni.
Bocsánat, ha ez nem lehetséges.

Sanama felvetése helytálló,elég sokat kell kaparni valakinek,h egyéni rangot kapjon. Nyilván észrevetted,h nem sokan tudták megugrani a szintet hozzá,de van egy gyanúm,h benned megvan az X hozzá,uh tényleg hajrá! Mondjuk nem vagyok meggyőződve,h éppen a szakmai tanácsadó titulust fogja megajánlani neked a felsőoktatás,akarom írni felső vezetés,de egészen speciális tevékenységed nem biztos,h jutalom nélkül marad majd
Mint ahogy a sokat emlegetett Mátyás királyunk is kiérdemelte állatbarát tevékenységéért a köz akaratának engedve a spéci rangot,viszont a celebség nyomasztó terhe arra a döntésre juttatta,h végül egy hónapra remete életmódot fogadott,h anyagot gyűjtsön a további szórakoztatásunkra,mivel magasra tette a mércét előzőleg.
Tehát ígéretet nem tehetek ezügyben,de mindenesetre bíztatlak a minél aktívabb jelenlétre,h szellemed átjárja a fórumot és ezáltal elismerve tevékenységedet,hamarosan megfelelő ellenszolgáltatásban részesülj te is.
Annyit megelőlegezek neked,h amennyiben továbbra is ilyen mélyenszántó gondolatokat fűzöl hozzánk,saját felelősségemre bevállalom,h a következő BL bronzmeccs előtti napon olyan rangot adok neked,amit csak szemed-szád megkíván!
Szal csapasd neki és jutalmad nem fog elmaradni
ADIOS MATYI!VIVA KASH!