2011.01.19. 01:53:58
Nem vagyok benne biztos de azt hiszem itt a fórumon említette valaki az Osztály című észt filmet.
Meglestem és azt kell mondjam nagyon jó.Mindenkinek ajánlom.Nagyon elgondolkodtató.
Nem nagyon tudok mit mondani róla amivel felkelthetném az érdeklődést és leírhatnám milyen is a film ugyh idézek egyet egy másik fórumról:
"Felkavaró film. Tele van túlzásokkal, a karakterek nincsenek kidolgozva, nincsenek árnyalatok, sem átmenetek, fekete-fehér az egész. Semmi kertelés, semmi maszlag, nincs mellébeszélés. Szerintem szükség volt erre az ’’egyszerűségre’’ ahhoz, hogy nagyon egyenesen és érthetően érzékeltesse a rendező ennek az egész szivatás jelenségnek az abszurditását. Ahhoz hogy érezzük ezt, a tanárok nem szólhattak bele, a szülők nem segíthettek, az osztályból nem mondhatta senki azt hogy oké, ennyi volt, szálljatok le róluk!, a barátnője nem segíthetett Kasparnak. Ebben a filmben senki sem gondolkozik, senki sem érez, senki nem vállalja tettei után a felelősséget, mindenki csak toporog egy helyben. Nem tudom ti hogy voltatok vele, nekem egész végig ökölbe szorult a kezem, totál agressziót és hatalmas indulatokat váltott ki a film bennem. Húsba vág és csontig hatol ez az igazságtalanság."

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure