Utazás Barcelonába

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Zsoma
Jugador del Barça

2010.09.22. 11:47:52

Andris írta:Zsoma: Csak a hivatalos oldal ad olyan opciót, hogy pdf formátumban elküldi a nyomtatható jegyeket, a servi caixa v egyéb jegyiroda nem, tudtommal.
Áprilisban ugyanígy a servicaixára irányított, és asszem úgy is van ott leírva, hogy meccsnapon már nincs nyitva a camp nou jegypénztár. De nem biztos, vagy ez, vagy La Caixa biztosan van nyitva, és átveheted. Camp Nou egyébként körbe van véve jegypénztárakkal, ha véletlen a főpénztár a palaunál nem lenne nyitva, nemkell megijedni. Utána érdemes elballagni a Miniestadi felől a hátsó nagy parkoló bejárjójához, ott talán még la caixa is van, legalábbis automatát biztos láttam de tán fiók is. meg rendes jegypénztár is. A Les Corts sarkától alig beljebb..
Kösz az útmutatást, én biztosra akartam menni ezért is vettem meg a jegyeket most, nem akartam úgy járni hogy addig várok vele, hogy végül nem lesz (bár a Malaga ellen azért ez egy eléggé irreális szcenárió, belátom:D) Végül maradt a servicaixa, 35-ért vettem második karéjra a kapuk mögé a kanyarba kettőt, ha minden igaz akkor az ATM-hez hasonló La Caixa termináloknál ki tudom nyomtatni szombaton majd a jegyeket vasárnapi meccsre a Passeig De Graciánál, végső esetben meg megnézem a stadionnál ahogy mondtad!
Andris
Adminisztrátor

2010.09.18. 14:54:08

ha megterhelték a kártyát abból már nem lehet gond. :)

Max. óriási, de az olyan meg nem fér bele egy servi caixának, gondolom én.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2010.09.18. 14:28:37

Tocy írta:Valaki le tudná írni, hogy kb mi mennyibe kerül egy barcelonai utazásban? Szeretnék eljutni egy meccsre, de nem tudom, hogy mennyi lóvéba fájna...
Köszi!
Ezt nemigen lehet megtippelni se. :)

repülőjegyek foglalás időpontjától, légitársaságtól, szerencsétől, időszaktól függően lehetnek oda vissza 20ezer, vagy 50 ezer is. és a kettő közt bármi.

szállásnál is szerezhetsz biztosan 20 meg 80 euróért is éjszakánként, bár itt tudnak esetleg segíteni a többiek, h ki hol volt mennyibe került.

jegyek pedig asszem 30 eurótól vannak 80-90 euróig, attól függ hova, hivatalos oldalon ( www.fcbarcelona.com ) megtalálod leírva szektoronként.

Meghát a költőpénzed te osztod be, kajára, mezt nyilván veszel egyet ha már kint vagy, megnézel ezt-azt esetleg, belépők. ilyesmi.

tehát eléggé lehetetlen megmondani, nemtom ki lehet hozni 100ezer forintos különbségeket is, biztos vagyok benne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2010.09.18. 14:37:06-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Tocy
Director del Fútbol

2010.09.18. 14:09:19

Valaki le tudná írni, hogy kb mi mennyibe kerül egy barcelonai utazásban? Szeretnék eljutni egy meccsre, de nem tudom, hogy mennyi lóvéba fájna...
Köszi!
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.09.18. 13:56:38

Na olvastam, hogy volt itt vita, hogy lehet-e jegyet rendelni itthonról, a servicaixán vagy a hivatalos oldalon keresztül.
Én a szerdai Sporting elleni meccsre megyek, ma rendeltem jegyet itthonról a caixáról, szóval mindenki megnyugodhat, az működik biztosan. :)
Andris
Adminisztrátor

2010.09.15. 16:50:57

Zsoma: Csak a hivatalos oldal ad olyan opciót, hogy pdf formátumban elküldi a nyomtatható jegyeket, a servi caixa v egyéb jegyiroda nem, tudtommal.
Áprilisban ugyanígy a servicaixára irányított, és asszem úgy is van ott leírva, hogy meccsnapon már nincs nyitva a camp nou jegypénztár. De nem biztos, vagy ez, vagy La Caixa biztosan van nyitva, és átveheted. Camp Nou egyébként körbe van véve jegypénztárakkal, ha véletlen a főpénztár a palaunál nem lenne nyitva, nemkell megijedni. Utána érdemes elballagni a Miniestadi felől a hátsó nagy parkoló bejárjójához, ott talán még la caixa is van, legalábbis automatát biztos láttam de tán fiók is. meg rendes jegypénztár is. A Les Corts sarkától alig beljebb.

Lehet hogy épp nem szuperál a hivatalos oldal, de teljesen ugyanazt lehet elérni a servi caixáról is, minden ugyanúgy van jóformán. van annak a lapnak is angol változata.

Elvileg szeptember 14.étől lehet biztosan venni, vagy senkinek nem működik a hivatalos oldal, vagy mindenkinek.

és az év eleji zárlat, ami most volt a nem sociok irányába, az sem jellemző emlékeim szerint, szóval idén valami átszervezés vagy rendszerhiba lehetett csak. jelenleg biztosan lehet venni magyar kártyával jegyet. és ezentúl is így lesz. na.
De amúgy kb 1 hét múlva nekem is esedékes a jegyvásárlás, úgyhogy majd én is leírom hogy épp mi a helyzet. Servi Caixa / fcbarcelona.com , egyik tuti működik ha megpróbálod mondjuk ma meg holnap. vagy informatikai probléma lehet, amit megoldanak ált. órákon vagy max 1, 2 napon belül, vagy pedig csak az egyik nem szuperál a két oldal közül. az online adatbázisuk közös, ha lefoglalsz két széket a hivataloson, rögtön eltűnik a szabadok közül caixán. és fordítva.

Mindig érdemes ezekhez fordulni, és kitartani akkor is ha nem működik éppen, mert mondom: ha nem Valencia/Sevilla/Real vagy BLben valami másik európai óriás (MU, Inter stb) van ellenfélnek a kiszemelt meccsen, akkor 2-3 nappal meccs előtt szabadulnak fel a legjobb helyek százasával, sőt ezresével.
- József Attila
advent
Barça C

2010.09.15. 13:40:08

Sziasztok.

Csak egy tipp, aki maga akarja intézni a vásárlást: ticketmaster.es
Itt megveszed a jegyet, és át lehet venni pl. a Catalunya téren lévő Fnac üzletben szombaton.
Magyarországra is szállítanak, de drágán, 40 Euró.

Köszi,
B.
bverocs
Barça C

2010.09.15. 13:29:09

Sziasztok,
ma illetve tegnap próbáltam jegyet venni a hivatalos Barcelona web lapon a november 14-i Villareal.
SAJNOS MAGYAR BANKKÁRTYÁKKAL NEM SIKERÜLT VÁSÁROLNI!
Próbáltam olyan kártyával ami kimondottan internetes vásárláshoz van (több alkalommal Kínából, USA-ból vásároltam már vele sikeresen), normál bankkártyával, illetve dombornyomott bankkártyával is.
A vásárláshoz szükséges infó (teljes kártyaszám, lejárat, CVC kód) megvolt, mindegyik kártyán a vásárláshoz szükséges fedezet (270 EUR) megvolt, de ennek ellenére mindig valamilyen hibaüzenetet kaptam (card error, pay error), s nem sikerült jegyet vennem.
Szóval nem tudom, hogy a korábban írt internetes oldal hibája, vagy esetlegesen a többiek által már észlet magyar bankkártyák nem elfogadása volt a hiba.
Olvastam több korábbi bejegyzést, hogy kinek sikerült vásárolni, s kinek nem. A jelenlegi állapot az, hogy NEM LEHET MAGYAR BANKKÁRTYÁKKAL vásárolni. Felvettem a kapcsolatot szintén ezen a fórumban író "Szabella"-val, aki nagyon kedves volt, s azonnal segített. Úgyhogy ha valakinek szüksége van segítségre, akkor csak ajánlanlani tudom, s EZ ITT MOST NEM A MARKETING HELYE VOLT! :)
Gondoltam ezt az infót megosztom veletek ezeket AZ AKTUÁLIS INFORMÁCIÓKAT.
Zsoma
Jugador del Barça

2010.09.15. 12:07:08

A jegyvásárlási mizériához szólnék hozzá: január 16-i Barcelona-Malaga meccsre akartam venni jegyet, sajnos a hivatalos oldalon a klubtagok számára volt eddig elérhető a vásárlás de mától úgy néztem már én is vehetek. Kiválasztom a két jegyet, de a hivatalos oldal tranzakciós hibára hivatkozva (legalább 6x próbáltam meg) nem engedte megvenni őket és átirányított másik 2 jegyportálra. Mondom sebaj, látom ott is ugyanannyiba kerül, kifizetem, mire a tranzakció lebonyolítása után derül ki, hogy a jegyet fel kell vennem (ergo nem kapok olyan emailt, amivel a múltkor is mentem és rá volt nyomtatva a vonalkód, amit le tudtak olvasni a bejáratnál, ergo csak printelni kellett az igazolást) és a Camp Nounál ezt hétfőtől péntekig tehetem meg. Kérdem én hogy a *rva anyámba vegyem fel a jegyet, ha szombaton érkezem??? Látom még fel lehet venni La Caixa fiókokban, de a kérdés azok nyitva vannak-e szombaton? Postázni persze nem postáznak, a másik oldalon ha postáztak is Magyarországra nem... :?
pety.ace
Barça C

2010.09.14. 19:43:48

a jegyvásárláshoz szólnék én is hozzá. először a 2007-es gamperen voltam kinn (inter ellen), azóta még 3x, legutóbb a sevilla elleni szk. visszavágón. minden egyes alkalommal a barca honlapról vásároltam a jegyet, az ír visa kártyámmal és itthon nyomtattam ki a jegyeket. tehát én soha nem tapasztaltam azt, h külföldi kártyával nem lehet jegyet vásárolni. mindenképp' dombornyomásos kártya kell hozzá, természetesen!
volt még egy kérdés a tagsággal kapcsolatban. itt a link, ahol ki lehet tölteni a jelentkezési lapot: https://altes.fcbarcelona.com/en/default.asp
a tagsági díj évente kb. 140-170euro, azért nem tudom pontosan megmondani mert mindig a kártyámról emelik le automatikusan december tájékán (ehhez is visa, v mastercard kell!). ha jól tudom időarányosan csökken a díj a naptári év előrehaladtával, tehát most kb. fele, harmada lehet, de ebben nem vagyok biztos!
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2010.09.10. 11:49:09

Danitól pedig máris kérnék majd exkluzív fotókat (ha szerzel aláírást nekem Piquétől, egy este beülünk valahova inni és amiteszelamitiszol lesz neked. :D).
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2010.09.10. 11:48:08

A téma újraindulása előtt szeretnék egy utolsó gondolatot hozzáfűzni az elhangzottakhoz.

Andrisnak elmondtam a véleményem, nem biztos, hogy a megfelelő stílusban válaszolt egyszer, de úgy láttam, nem vétett a szabályok ellen. És mivel ő az admin, mert az oldal kezelői megbíznak benne, így saját döntései szerint törölhet akármit.

Szabella: két dolgot szeretnék neked leírni. Egyrészt nagyon örülök, hogy a fórumra látogatók itt egy újabb lehetőséggel ismerkedhetnek meg általad, ami neked és nekik is hasznos lehet.
Ugyanakkor a kultúrált fórumozásnak megvannak a saját szabályai, normái, amibe 1) nem fér bele, hogy megkérdőjelezzük az adminok döntéseit, pláne, hogy személyeskedjünk, sértegessük őket, ilyenekért voltak olyanok, akiket kitettek a fórumról. Ennek nem hiszem, hogy örülnél, mert egy potenciális hirdetési felülettől esnél el, másrészt az érdeklődők pedig nem fognak tudni az általad nyújtott lehetőségről. 2) A kultúrált fórumozásba az sem fér bele, hogy valaki a korával, műveltségével, ilyen-olyan eredményeivel kérkedjen, másokat pedig kioktató stílusban lekezeljen. Vitatkozni lehet, véleményt cserélni.
Ezeket lehet, hogy felesleges volt leírnom, mert feltételezem, alap esetben mindenki tisztában van vele, a hozzászólások tartalma és milyensége azonban nem erre utalt.

Kérek tehát mindenkit, maradjunk a témánál:
- aki volt, ossza meg milyen volt,
- aki nem volt, kérjen tanácsokat, hogyan, mivel, mikor. :)
jokeszvarga
Barça C

2010.09.09. 21:11:57

Kedves Sanyi barátom!

Nem hiszem,hogy ilyen giflove félékkel foglalkoznod kéne,aki talán még 350Ft.-ot sem látott együtt nemhogy 350€-t.
Biztos,hogy megdölik az irigységtől már csak ha arra gondol is,hogy te minden hazai meccset élőben látsz ,arról már nem is szólva,hogy azzal te még egy kis stexet is keresel-amit én szerintem teljes mértékben megérdemelsz-miközben még bulizol is a vendégeiddel.
Ne is haragudj barátom,de aki ezt átverésnek gondolja az meg is érdemli,hogy a bokáját az életben ne tegye Barcelonába,főleg ne hozzád!!

Mi áprilisban voltunk Sanyiéknál,de maradéktalanul meg voltunk elégedve MINDENNEL!!!
Szerintetek az miért van,hogy az eddigi 500 emberből nem írt senki negatív véleményt csak gifolve???
Aki mellesleg semmi konkrétumot nem ír...

Üdv:
Joci
Chino
Llegenda del Barça

2010.09.09. 00:49:53

Ahhoz a "vitához" hogy magyar kártyával lehet-e jegyet venni avagy sem nem tudok hozzászólni.
Amellett sem szeretnék állást foglalni, hogy kinek van igaza. Én saját tapasztalatomat oszthatom csak meg. Én januárban voltam kint a Sevilla meccsen Szabella "szervezésében" és velem tljesen korrektül viselkedett jó tapasztalatokkal érkeztem haza.
De nem is ez a lényeges.

Aki ki szeretne menni az általa szervezett úton, most talán megingott a bizalma.
Miielőtt befizettem volna a pénzt megfogalmaztam egy szerződést mely mindkettőnket védett, így mindent félréértés kiküszöbölhető volt. Ő sem tudhatja kivel üzletel s aki nem ismeri személyesen ő is csak másodkéztből kap infokat. Ezért sztem ez a legegyszerűbb módja, hogyha valaki ilyen útra szánja el magát ne kelljen félnie hogy átverik vagy "lehúzzák".

Viszont ha valaki a személyes véleményemre kíváncsi és teljes mértékben meg voltam elégedve, amit vállalt maradéktalanul megkaptam.

Mindenkinek sok sikert kívánok az utakhoz bármilyen formában is készül kimenni.
Forca Barca!!!!
Szabella
Jugador del Barça

2010.09.08. 23:00:43

Kedves Ozsimiki,

a Te hozzászólásod rendkívül korrekt!!!

Sokakkal ellentétben én szeretem a tényeket és gyűlölöm az irigykedő blöffölősöket!!!Íme azoknak a fórumtagoknak a neve akik már voltak nálam vagy jegyileg kerültünk kapcsolatba és meg is nyilvánultak velem kapcsolatban.A véleményük megtalálható a szabella.hu weboldalon is -meg persze itt is-a vélemények menüpont alatt is. Persze többen is voltak de ennyien nyilvánultak meg amit most így hirtelen meg is találtam.

Markyto
gringo77
barcelona983
socio66
Messiaskii
csabimo
Barcelona mellett élő magyar család fociutakat ,nyaralásokat szervez Spanyolországba.BÉRLETES RÉVÉN ÁLLANDÓ MECCSBELÉPŐK.Részletek: szabella67@gmail.com vagy Skype: szabellaek ill+34972875773 vagy +34693430301 illetve a szabella.hu weboldal
Zsolti95
Jugador d'estrella

2010.09.08. 22:44:01

Andris írta:
Zsolti95 írta:lesz idén vagy jövőre barca tour?
Mire gondolsz pontosan?
Buszos utazás bl-re vagy bajnokira.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.09.08. 21:49:10

Elolvasgattam itt az előzményeket.

Jegyvásárlással kapcsolatban dűlőre jutottatok ahogy látom.

A másik dolog viszont érdekes (mennyire megbízható Szabella stb).

Mivel emlékeim (konkrétan nevekre nem emlékszem) szerint volt sok pozítiv hozzászólás is,akik voltak már ott, és volt 1-2 lehúzós vélemény is,akik szintén állították,hogy voltak már ott.

Mivel én alapból mindenkihez pozitívan szeretek hozzáállni,így remélem előbbi az igaz, mivel ez tényleg jelentős segítség azoknak,akik nem gyakorlott utazók, esetleg még az idegen nyelvekkel is hadilábon állnak. Nem mellesleg nem is akármilyen szállás, és programok.

Szabella nevét más kapcsán is meg lehet találni, ahogy írta is, nem ebből él.

Viszont Szabellának javasolnám (hogy mindenki "megnyugodhasson") ha lesz ideje keresgéljen vissza ebben a topikban, hogy ki és mit írt vele kapcsolatban. Mert akkor lehetne tisztázni végleg az ügyet, hogy aki negatívat írt az miért írta,és egyáltalán volt e kint tényleg nála. Ez fordítva is igaz, aki(k) anno ilyesmiket írtak, konkrétan fejtsék ki, mert így nagyon nem fain senki felé se a dolog. Egyrészről elrettenthetnek sokakat az utazástól. Másrészről pedig a ködösítés nem megoldás.

Szabella! Még annyit azért írnék, hogy nem az egyéni címek,érdemek (diplomák,stb) számítanak egy fórumon, vagy egy-egy hsznél. Ha ne addj Isten rossz topikba, vagy többe egyszerre írod ugyanazt, akkor nem személyes támadás ha törlik a hszed. Szóval nem is kell annak venni.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Andris
Adminisztrátor

2010.09.08. 21:32:54

Zsolti95 írta:lesz idén vagy jövőre barca tour?
Mire gondolsz pontosan?
- József Attila
Zsolti95
Jugador d'estrella

2010.09.08. 21:21:03

lesz idén vagy jövőre barca tour?
Andris
Adminisztrátor

2010.09.08. 20:49:51

Na, így sokkalta szimpatikusabb az egész.
Szurkolói klubról majd beszélünk még esetleg, bár amit mondtam az áll.

Bár a jegyvétel valóban olcsóbb megoldás, mint a telefon (... :D ), nem lesz rá szükség. Egyrészt Daniék mennek ugye, másrészt pedig, megértettem a dolgot már :

http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... venda.html

Itt egy kicsit összevissza a dolog, de a lényeg az hogy lehet majd vásárolni jegyet a szokásos módon.
Írnak szeptember 2.át, 14.ét, 11.ét is talán, elég összevissza. Majd átolvasom mégegyszer, 1 óra múlva talán tudok egy korrekt értelmezést adni, most van egy kis dolgom.

szerk: megnéztem most, szeptember 14.étől lesz az összes szokásos módon elérhető a jegyvásárlás, így a bérletes visszamondós rendszernek köszönhetően pontos helyjegyeket lehet foglalni a hivatalos oldalon bárhonnan, külföldön érvényes bankkártyával is.

Szóval Szabella úrnak félig igaza volt, félig meg nekünk, így minden marad a régiben, a legolcsóbb, kényelmesebb, és legjobb helyeket garantáló megoldás továbbra is a hivatalos online módszer.

Annyit megjegyeznék, hogy a szállásajánlataiddal kapcsolatban csak olyanok írtak véleményt, akik már jártak nálad. Legalábbis emlékeim szerint.

Valamint itt az ideje elhagynod a kor alapon megkülönböztetést, ahogy minden rendes ember teszi. Te 43 éves létedre csak órák múltán tudsz egy higgadt hozzászólást összehozni, és 43 éves létedre sokadszorra is csak azt tudod mondani, hívjunk fel a klubot, annak ellenére h ezzel foglalkozol, valamint ahelyett, hogy 5 perc alatt utánanéztél volna, megspórolva ezzel az időt egy ilyen 20 éves forma csikónak, mint én.
S ezzel a kis ironizálással le is zárnám, jobb a békesség.

Továbbra is csak itt hirdesd kérlek az ajánlataid, és a pozitív/negatív kritikát is tartsd tiszteletben, amennyiben megalapozott. (értsd: járt nálad)
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2010.09.08. 19:06:51

Megjegyzem amikor Április közepén kimentem megnézni egy bajnokit, a hivatalos oldal valóban card error üzenetet adott, és a servi caixa online jegyirodához irányított, ahol valamit hadoválnak ugyan a nem spanyol kártyákról, de ez teljesen mellékes, mert akkor utánajártunk és működőképesek jegyvásárláshoz a magyar kártyák, bármi is állt ott akkor.
Emellett pedig nemsokkal utána a hivatalos oldal is megjavult, s végül ott vettem jegyeket (3 nappal előtte, pontosan arra a négy helyre, ahol laportáék szoktak ülni, csak természetesen szembe a fedetlen részre) magyar mastercarddal.
- József Attila
Drigo
Eurobarca Staff

2010.09.08. 19:05:11

Kár itt egymásnak esni, majd kiderül a következő napokban.

Holnap indulunk, megyünk bajnokira, meg BL-re is, persze, ha adnak jegyet :D

Rám is vonatkozik, hogy amennyiben kapok jeget magyar kártyával, akkor kifizeted? Csak mert akkor jobb helyre veszek :)

Szóval holnaptól (vagy péntektől) ismét jönnek az exkluzív fotók :)
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Andris
Adminisztrátor

2010.09.08. 17:42:18

Szabella, légyszives amint tudod, lehetőleg még ma írd le nekünk hivatalos forrással együtt, hogy hogy is működik a hivatalos oldal jegyvételi rendszere.

Az elmúlt soksok évben ugyanis magyar bankkártyával simán lehetett itthonról venni a hivatalos oldalon keresztül, én évente többször ezt meg is tettem. Sőt, itthon nyomtattam ki a jegyeket. De olyna is volt h ott váltottam ki, csak a kártyát kellett odaadni a camp nou jegypénztárában. a MAGYAR KÁRTYÁT. ilyen legutóbb április közepén volt, ha ez most 5 hónap leforgása alatt változott, akkor ahogy már kértem prezentáld. és a legtöbb jegy kifejezetten 2 nappal meccsek előtt volt, de ez a rendszerből nyilván adódik is.

Máskülönben arra kérnélek, h ne informáld félre a társaságot üzleti megfontolásból. Elnézést ha ez nem így van.

sjd: Mastercard igen, Visa talán nem. De ez a kártyák általános jellegéből adódik, a Visát vagy annak egy elterjedtebb fajtáját nem lehet külföldön használni.
- József Attila
sjd
Llegenda del Barça

2010.09.08. 16:55:32

Visa és Mastercard közül az egyikkel lehet fizetni a másikkal nem (nem tudom pontosan), de én magyar bankkártyával szereztem jegyet. Ráadásul 2t egymás mellé. (igaz h nem Clasico vt hanem csak Zaragoza)
Válasz küldése