Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Te úristen.Majd meglesz ennek a böjtje, típus következmény pl, jó kis pocakos lesz pár éven belül.Lásd Russel Crowe,visca el barca írta:jol nyomja
Igen-igen.Az alapsztori jó lenne, csak a kivitelezéssel van nekem problémám, nekem nagyon vontatott.1x nézős.sjd írta:nem rossz film az, csak valahogy a téma meg a megvalósítás nem illik összekristop írta: szóval lehet mégis megnézem ezt a ghost writert annak ellenére, hogy csak rosszat hallottam róla.
ncoreon az első 5 évad fenn van.(Nem tudom, h hány évados az egész)Messa írta: Viszont szeretném most az elejétől a végéig megnézni a sorozatot, tudnátok segíteni, hogy hol találok szinkronos összes évados torrentet?
Polanskinak azért a Ghost Writeren kívül is van néhány jó filmje:kristop írta:gyorsan rá is néztem imdbre, hogy ennek a polanski gyereknek a nevén kívül van-e jó filmje egyáltalán és hát meglepődésemre ő rendezte a kínai negyedet, meg a szórakoztató kilencedik kaput. szóval lehet mégis megnézem ezt a ghost writert annak ellenére, hogy csak rosszat hallottam róla.A legjobb film valszeg a Social Network lesz (holott a Black Swan és Ghost Writer ezerszer jobb, utóbbit valszeg jelölni sem fogják, annyira utálják Polanskit).
nem rossz film az, csak valahogy a téma meg a megvalósítás nem illik összekristop írta: szóval lehet mégis megnézem ezt a ghost writert annak ellenére, hogy csak rosszat hallottam róla.
gyorsan rá is néztem imdbre, hogy ennek a polanski gyereknek a nevén kívül van-e jó filmje egyáltalán és hát meglepődésemre ő rendezte a kínai negyedet, meg a szórakoztató kilencedik kaput. szóval lehet mégis megnézem ezt a ghost writert annak ellenére, hogy csak rosszat hallottam róla.A legjobb film valszeg a Social Network lesz (holott a Black Swan és Ghost Writer ezerszer jobb, utóbbit valszeg jelölni sem fogják, annyira utálják Polanskit).
Hans Zimmer - legjobb filmzene az Eredetért, ez nálam alapvisca el barca írta:ezer szazalek hogy fincher netes filmje fog nyerni. nekem nem tetszett, uhogy tuti
Oscaron kb. 6 releváns kategória van (már ha az ember helyén kezeli az egészet), ebből az Inceptionnek egyedül a legjobb eredeti forgatókönyvre van esélye.bence-barca írta:Oscar még elég messze van és még a jelölteket sem hozták nyilvánosságra, de érdekel ti kiket-miket gondoltok esélyesnek?
Gondolom Eredet fog nyerni vmit, de kíváncsi vagyok, h szerintetek melyik filmeknek lehet esélye
ezer szazalek hogy fincher netes filmje fog nyerni. nekem nem tetszett, uhogy tutibence-barca írta:Oscar még elég messze van és még a jelölteket sem hozták nyilvánosságra, de érdekel ti kiket-miket gondoltok esélyesnek?
Gondolom Eredet fog nyerni vmit, de kíváncsi vagyok, h szerintetek melyik filmeknek lehet esélye
ez a walhberg, bale film? bakker... én azt hittem, hogy azt a filmet még forgatják, és ki tudja mikor lesz kész. mert hogy elkezdte aronofsky pittel, aztan a rendezo meg szinész is viszalépett és jött o. russel meg walhberg, balekanty írta:The fighter
Látta valaki? Most töltöm elég sokat várok tőle, remélem nem csalódok.
ebből sem szeretnék kimaradniBob_Marley írta:...
pár oldallal elobb már beszélgettunk rola.
Jah,nem arra gondoltam...hanemúgy kezdődött a sorozat,hogy Jack kinyitja ott a szemét, majd ott is hunyja le "örökre",azon a helyen.bence-barca írta:Na, nekem meg pont, hogy a vége még egy nagyot lehúzott a sorozatról!csababarca írta:,és véget ért a sorozat...óriási volt.
Ez a mennybe megyünk dolod nekem egyáltalán nem jött be!
Ízlések és pofonok!
Na, nekem meg pont, hogy a vége még egy nagyot lehúzott a sorozatról!csababarca írta:,és véget ért a sorozat...óriási volt.