2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
fcbarca0827 írta:Igazából, már a legelső részben benne volt. Ezzel lett vége a "Pilotnak". Mozognak a fák, mindenki megrémül, körbenéznek és Charlie megkérdezi: Hol vagyunk emberek?csababarca írta:A lostban is már az 1-2. évadban megjelent a füst. Nem bevágták később,mint új elem.![]()
Tökéletesen tudták azt, hogy milyen irányba fogják elvinni a sorozatot. Nekem szintén bejött.
Igazából, már a legelső részben benne volt. Ezzel lett vége a "Pilotnak". Mozognak a fák, mindenki megrémül, körbenéznek és Charlie megkérdezi: Hol vagyunk emberek?csababarca írta:A lostban is már az 1-2. évadban megjelent a füst. Nem bevágták később,mint új elem.
daffy írta:a sorozatok jó részének pont az a baja,ami a lényege: hogy sorozat és nyújtani kell. a lost is túl lett játszva. a szökést pl ha abbahagyják a 2. évad végén,óriási elismeréseket gyűjtött volna be(ez a szakma véleménye,nem az enyém). ami végig jó,az a vígjátéksorozat(jóbarátok,rém rendes,stb)
a sorozatok jó részének pont az a baja,ami a lényege: hogy sorozat és nyújtani kell. a lost is túl lett játszva. a szökést pl ha abbahagyják a 2. évad végén,óriási elismeréseket gyűjtött volna be(ez a szakma véleménye,nem az enyém). ami végig jó,az a vígjátéksorozat(jóbarátok,rém rendes,stb)csababarca írta:Fernando írta:Én nem láttam teljesen végig csak majdnem a Lostot. Tipikusan az a sorozat amit jól fölvezetnek utána meg már csak jóformán behülyítik az embert baromságokkal utána meg persze éreztetik, hogy húdemély húdeösszetett, szerintem szimplán gagyi. Nekem nem jött be.
így is meg lehet fogni a sorozatot. De pl minden sorozat ilyen. Ott a himym pl.,amit én is imádok, de egyrészt semmi köze a címhez,másrészt már azt is nyújtják. De sok sorozat ilyen.
Mondjuk én a lostot nem csak néztem,hanem rengeteg dolognak utána olvastam, mert érdekelt minden,amiről szó volt benne.
De mondom, ez az én véleményem. Az a baj,hogy az elején elkönyvelték sokan egy sima katasztrófa-akció-dráma sorozatnak,és ezért nem akarták elfogadni,hogy sokkal többről szól a sorozat.
Fernando írta:Én nem láttam teljesen végig csak majdnem a Lostot. Tipikusan az a sorozat amit jól fölvezetnek utána meg már csak jóformán behülyítik az embert baromságokkal utána meg persze éreztetik, hogy húdemély húdeösszetett, szerintem szimplán gagyi. Nekem nem jött be.
bence-barca írta:Most néztem sokan előkelő helyre rakták a Lostot. Nekem az nagyon nem jött be, végignéztem az egész sorozatot, de amikor fekete füst, meg időutazás meg ilyenek jöttek már nem tetszett. Első még jó volt, talán a második is arra nem emlékszem nagyon, de onnantól csak lefele. Csak azért néztem végig, mert vártam mindig egy kis javulást, de nekem nem jött![]()
Persze ez az én véleményem!
Törtetők-Entouragekudu írta:Törtetők? az Éva meg Ildi a valóvilágból?![]()
Törtetők? az Éva meg Ildi a valóvilágból?Varatrix írta:Sorozatok:
1. Simpsons család (nincs rész amit legalább kétszer ne láttam volna.)
2. Supernatural (első 5 évad) 6. gyenge nagyon
3. Skins
4. Törtetők
5. Két pasi meg egy kicsi
igen, észrevettem, hogy csak itt csak ketten vagyunk oda azért a sorozatért. bár mint emlitettem, nem vagyok egy nagy sorozatos, de nálam abszolut no 1.Bányász írta:Azért sajnálom,h a Kés/Alatt nem fér be senkinek az ötös listájára.![]()
Én meg az Internátust sajnálom, hogy csak egyedül nézem, pedig annyira érdekfeszítőBányász írta:Azért sajnálom,h a Kés/Alatt nem fér be senkinek az ötös listájára.![]()
Nahát ez az a nyolcrészes sorozat,amit nagyon ajánlok mindenkinek!kurdt írta:..
- Riget
Ez nem a The Wire?lui1698 írta:.
The Shield: talán a legösszetettebb, "legéletszagúbb" film amit valaha láttam. A sorozat Baltimore-ban játszódik és gyakorlatilag az 5 évad mindegyikében más más életterületet mutatnak be nekünk a készítők.
Pl. az utcai drogkereskedelemtől a városi politikán át a kikötői bizniszekig mindent érintenek. És ebben is piszokjók a karakterek. (nézzedazavámat)
Ezek közül bármelyiket kezded el szerintem nem bánod meg. Mondjuk az OZ-t nem láttam, de kurdt jókat mondott róla anno, csak aztán eddig elmaradt nálam.sjay írta:Ezekről valaki le írná, pontosan miről is szólnak? (Azért tervezem ezeket, mert az oldalon mát többen írtátok, hogy baromi jók)
Természetesen az, csak véletlenül kétszer írtam a Shield-et.sjd írta:Ez nem a The Wire?
ezt hogy sikerült összehoznod koma?fcbarca0827 írta:meghalta magát Doakes.