Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
sjd
Llegenda del Barça

2011.01.08. 15:05:31

csababarca írta: Erőltetettnek max a 3. évadtól lehet nevezni.
az első 2 évad szenzációs. A 3. gyengébb a többinél,de a 4. évad megint óriási. Persze vége lehetett volna azzal hogy kiszöknek és kész,de akkor meg csomó nyitott kérdés maradt volna.
A 4. évad lehet óriási, de akkor is erőltetett
A 2. évad végén véget kellett volna, hogy érjen és nem beledobni ezt az összeesküvéselméletes dolgot. Már azon is látszott, hogy akkor találták ki és gyakorlatilag a 4. évad második felében is végig arról szólt a dolog, hogy minden szalmaszálat megragadtak, amivel húzni lehet az időt
Az az egyik legdurvább közhely, amikor kiderül, hogy a családjuk érintett az egészben (és persze nem haltak meg a szüleik), főleg, hogy a Hősökben is pont ugyanígy sütötték el ezt. A 4. évadban meg a kártyagyűjtögetés az egyik legalapabb időhúzó motívum (ld. HP7), amivel még izgalmas is lehet egy sorozat
Rinku
Director del Fútbol

2011.01.08. 14:51:19

Jól van srácok, meggyőztetek, bocsi, ha valakinek leszóltam a kedvenc sorozatát, ebéd után az embar hajlamos a hülyeségre! :) El fogom kezdeni tölteni mindkettőt, de előbb a Dexter nézegetem! :) Nem gondoltam volna valaha is, hogy ennyire rá fogok szokni a sorozatokra... :)
Football, bloody hell. /SAF/
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.08. 14:42:57

Rinku írta:Igazából nincs bajom a Szökéssel, de valahogy most nem arra vágyok! :) Valószínű, hogy később el fogom kezdeni nézni, csak most megmagyarázhatatlan okokból nem arra vágyom. :)

A Lost alapötlete szerintem nagyon jó! Nekem az első évadok angyon tetszettek, de miután kiderült, hogy van egy falu vagy mi a csoda... azután kicsit alábbhagyott a lelkesedés. Mondjuk nem láttam az összes részt, de le fogom tölteni és elkezdem előlről nézni, aztán talán még ez, amit a srága mezőben említettem, ez is jó lesz, meg kell nézni mégegyszer és kész! :) Jó kis sorozat, de tényleg a végén, hogy megmenekültek, aztán visszamentek vagy micsoda meg az utósztorik, azok valami fertelmesen sz*rok lettek, én kérek elnézést...
értem,majd egyszer hangolódj rá a szökésre,megéri.

A lostot is nézd végig,mert teljesen másról van szó,mint megmenekülésről...az egész sokkal összetettebb,komplettebb.
Ilúvatar írta:a szökéssel az a baj, hogy amíg börtön a helyszín (első évad), úgy állat a sorozat, de nem tudom hányadik évadtól szöknek meg a börtönből, s onnantól meg baromira erőltetett a sorozat.....
Erőltetettnek max a 3. évadtól lehet nevezni.
az első 2 évad szenzációs. A 3. gyengébb a többinél,de a 4. évad megint óriási. Persze vége lehetett volna azzal hogy kiszöknek és kész,de akkor meg csomó nyitott kérdés maradt volna.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2011.01.08. 14:48:00-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.01.08. 14:41:40

Rinku írta:Igazából nincs bajom a Szökéssel, de valahogy most nem arra vágyok! :) Valószínű, hogy később el fogom kezdeni nézni, csak most megmagyarázhatatlan okokból nem arra vágyom. :)

A Lost alapötlete szerintem nagyon jó! Nekem az első évadok angyon tetszettek, de miután kiderült, hogy van egy falu vagy mi a csoda... azután kicsit alábbhagyott a lelkesedés. Mondjuk nem láttam az összes részt, de le fogom tölteni és elkezdem előlről nézni, aztán talán még ez, amit a srága mezőben említettem, ez is jó lesz, meg kell nézni mégegyszer és kész! :) Jó kis sorozat, de tényleg a végén, hogy megmenekültek, aztán visszamentek vagy micsoda meg az utósztorik, azok valami fertelmesen sz*rok lettek, én kérek elnézést...
Sz*rok lettek? :D Max nem tetszik ez az irányvonal,de a kivitelezése fergeteges volt az egésznek, aki úgy ült le,h lezuhannak,aztán 6évadig lesi,h mit szerencsétlenkednek egyedül a szigeten, az persze,h csalódott, de akkor nem lett volna belőle ekkora sorozat,mint amekkora lett :wink:

Egybe kell megnézni, illetve ha hétről hétre követted,akkor is jó lett volna,de ha csak részeket csíptél el belőle, egyrészről lehetetlenség élvezni ÉS MEGÉRTENI, nem csoda, ha nem tetszett. Ha előről megnézed szép sorban, akkor is lehet marad a véleményed pl az irányvonalról, azon viszont csodálkoznék ha a rendezésbe is belekötnél,és sz*roznád továbbra is. Azért írtam ezt,mert az utolsó soraidból teljesen úgy tűnik,h fogalmad sincs mi hogyan miért történt, ezért ajánlom,h nézd meg elejétől a végéig.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.01.08. 14:40:28

Rinku írta:ahol mindig jön az újabb csavar, mikor nem is gondolod és nem tudod, hogy mi lesz a következő lépés!
Mondjuk ez konkrétan a Prison Break-re igaz. :D Ha az ilyen sorozatokat szereted,akkor nem értelek, hogy nem nézted még. :P Kedvenc sorozatom és nem fogja soha semmi megelőzni. :twisted:
Fecooo írta:Matyi, nem akarok kioktatónak tűnni, de neked nem való még a Dexter...
ha viszont "koraérett" vagy és képes leszel megérteni a történet valódi lényegét, a karakter változásait és az ez mögött rejlő drámát, akkor minden elismerésem!

viszont a Deb-részek valóban nem neked valók :lol: :lol: :lol:
Én is ezt mondtam neki a múltkor. Úgy látszik, nem hallgatott rám. :)
A 2. évadban a Lila-s részek sem neki valóak még. :P

Most tartok a 2x08-nál. Nekem eddig ez az évad jobban tetszik.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2011.01.08. 14:44:22-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Deus
Boixos Nois

2011.01.08. 14:39:21

a szökéssel az a baj, hogy amíg börtön a helyszín (első évad), úgy állat a sorozat, de nem tudom hányadik évadtól szöknek meg a börtönből, s onnantól meg baromira erőltetett a sorozat.....
KépKép
Rinku
Director del Fútbol

2011.01.08. 14:28:17

Igazából nincs bajom a Szökéssel, de valahogy most nem arra vágyok! :) Valószínű, hogy később el fogom kezdeni nézni, csak most megmagyarázhatatlan okokból nem arra vágyom. :)

csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.08. 14:22:19

Rinku írta:A Szökés nem érdekel, a Lost meg jó! :) Csak ott is hülyére variáltak mindent, csak az első néhány évad tetszett.

Igen,nagyon elment más irányba a sorozat. Bár már az elején lehetett sejteni,hogy itt benne lesz a misztikum a sorozatba.

Szökés miért nem? rosszat hallottál volna, vagy belenéztél és nem tetszetT?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Rinku
Director del Fútbol

2011.01.08. 14:20:07

A Szökés nem érdekel, a Lost meg jó! :) Csak ott is hülyére variáltak mindent, csak az első néhány évad tetszett.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.08. 14:09:39

Rinku írta: Tud valaki ajánlani jó sorozatot még? :)

Szökés.Lost.
Rinku
Director del Fútbol

2011.01.08. 14:07:01

Én a Dextert csak magasztani tudom! Imádom az öszeszedett, több szálon futó, rejtélyes, misztérikus filmeket, ahol mindig jön az újabb csavar, mikor nem is gondolod és nem tudod, hogy mi lesz a következő lépés! :) Marha jó, én mondom nektek, én már függő lettem! :P

Tud valaki ajánlani jó sorozatot még? :)

A hűtőkocsis gyilkosos sztorihoz ennyi tudnék hozzászólni, miután megnéztem a 8. részt az 1. évadból: B*ZMEG... :o :D
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.01.08. 13:32:06

Matyi, nem akarok kioktatónak tűnni, de neked nem való még a Dexter...
ha viszont "koraérett" vagy és képes leszel megérteni a történet valódi lényegét, a karakter változásait és az ez mögött rejlő drámát, akkor minden elismerésem! ;)

viszont a Deb-részek valóban nem neked valók :lol: :lol: :lol:
MatyiG
Adminisztrátor

2011.01.08. 13:21:12

Fecooo írta:
csababarca írta:
Belenéztem az itt agyonméltatott Dexter-be is,de nekem az nagyon nem jön be. Az egész feelingje nekem lapos. Persze biztos később beindul,meg egyre jobb,de nem érzek rá késztetést. Majd nyáron lehet nekivágok mégegyszer.
öreg hiba haver ;)

rábeszélni nem akarlak, de az tuti, h az itteniek közül te vagy a 2. , akiről tudom, h félbehagyta, a többiek hogy is mondjam szépen: függők lettek :D :lol:

te tudod ;)
Tegnap én is megnéztem az első részt.
Nekem sem jön be igazán, annyira még most nem tetszik, de azért még megnézek pár részt és majd utána kiderül, hogy nézem-e tovább. :)
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.01.08. 13:11:46

=D> =D> =D>
Engem is elkapott a Dexter-láz... :D
Megnéztem első 3 részét, most majd el kell mennem hamarosan, de utána folytatom! :D
Fernando
Llegenda del Barça

2011.01.08. 13:02:30

Aranofsky mindig is a kedvenc rendezőim közé tartozott, jó, hogy itt a fórumon is kezd elterjedni a munkássága. A Fekete hattyút még nem láttam, szerintem ma fogom megnézni. Ellenben a Forrás c. filmje közepesen kaki lett, a többi mind üt.

Más:

Száguldó bomba:

El se hiszem, hogy ekkora ratyi lett. Chris Pine és Denzel Washington azért nem erre volt garancia... 10/5.

Még más: Véleményeket kérnék:

Megaagy, Tébolyultak?
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
lui1698
Llegenda del Barça

2011.01.08. 11:18:48

visca el barca írta:nem tudom mi nem volt tiszta, rég láttam ennyire egyértelmű filmet...
teljesen sallangmentes alkotás, mentes minden cgi-től (egy mp-et kivéve), nincs teleszarva buta amerikai klisékkel. nalam nem hogy csak 2010 no1. filmje, de nagyon-nagyon előkelőhelyen került a képzeletbeli toplistámra.

tipikusan az a film amit még akár 100-szor is megtudnék nézni, bárhol, bárkivel. az eredetet meg a hasonló filmeket, amik mindig az évtized moviejának van beharangozva viszont nem...

én nem tudom aronofsky hova fejlődhet még, de már várom a következő művét...
Talán csak én bonyolítottam túl fejben a dolgokat, most így, hogy kicsit leült bennem a film, és jobban átgondoltam az egészet azért világos minden.
Nálam is az Eredet előtt van egyébként....

Most elkezdem Aronofsky két korábbi filmjét a Pi-t és a Forrást.
Kíváncsi leszek rájuk. Eddig 3 filmet láttam tőle (Rekviem, Pankrátor, Black Swan) mindhárom eléggé bejött szóval bizakodva ülök le ezek elé is.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
kanty
Llegenda del Barça

2011.01.08. 10:22:17

Pokoli lecke

Vegyesek az érzelmeim a filmmel kapcsolatosan. Az eleje nagyon lekötött, élethű volt, szinte ott éreztem magamat a szereplők között. A vége aztán elég kevés, legalábbis szerintem, többet vártam, valami nagyobb durranást. Persze igy is van mondanivalója a történetnek, de az erőteljes kezdés után hiányérzetem volt a végén.

7/10
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
messideco
Presidente del Barça

2011.01.08. 06:22:11

sjay írta:Csak én nem értem pontosan A Kísérlet (amcsi verzió) végét?
Már egy párszor leírtam/tuk:
Szigorúan a német, 2002-es verziót nézd meg, az az eredeti, a jó :wink:
Kép
"And my heart will leave you never."
visca el barca
Presidente del Barça

2011.01.08. 03:52:54

lui1698 írta:Black Swan
És, hogy a napomat megmentsem.
Az utolsó mondatot idézném: "I was perfect."
Mondjuk a film nem volt tökéletes. Itt-ott nekem kicsit sok volt, és volt pár dolog ami nem volt egészen tiszta.
Viszont ott van a 2010-es filmek között nálam a top 3-ban.
nem tudom mi nem volt tiszta, rég láttam ennyire egyértelmű filmet...
teljesen sallangmentes alkotás, mentes minden cgi-től (egy mp-et kivéve), nincs teleszarva buta amerikai klisékkel. nalam nem hogy csak 2010 no1. filmje, de nagyon-nagyon előkelőhelyen került a képzeletbeli toplistámra.

tipikusan az a film amit még akár 100-szor is megtudnék nézni, bárhol, bárkivel. az eredetet meg a hasonló filmeket, amik mindig az évtized moviejának van beharangozva viszont nem...

én nem tudom aronofsky hova fejlődhet még, de már várom a következő művét...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2011.01.08. 00:38:45

Nagyon vadon 3
Az elsőt bírtam, a második még csak-csak elment, de ezt már szinte utáltam.
Nem véletlen, hogy csak dvd-re dobták ki. Felesleges volt megcsinálni.

Száguldó bomba
Kb. egy gyengébb Cobra 11 részen jobban szórakoztam volna, mint ezen.
Szánalmas, már ezerszer előtt sablonok, iszonyat gyenge karakterek, lapos sztori.

Black Swan
És, hogy a napomat megmentsem.
Az utolsó mondatot idézném: "I was perfect."
Mondjuk a film nem volt tökéletes. Itt-ott nekem kicsit sok volt, és volt pár dolog ami nem volt egészen tiszta.
Viszont ott van a 2010-es filmek között nálam a top 3-ban.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.01.07. 23:18:12

csababarca írta:
Fecooo írta: Belenéztem az itt agyonméltatott Dexter-be is,de nekem az nagyon nem jön be. Az egész feelingje nekem lapos. Persze biztos később beindul,meg egyre jobb,de nem érzek rá késztetést. Majd nyáron lehet nekivágok mégegyszer.
öreg hiba haver ;)

rábeszélni nem akarlak, de az tuti, h az itteniek közül te vagy a 2. , akiről tudom, h félbehagyta, a többiek hogy is mondjam szépen: függők lettek :D :lol:

te tudod ;)
Én is elkezdtem. Ilyen stílusú sorozatot még nem láttam.
Az elején valahogy nem jött át az egész, 2 rész után szüneteltettem is.
:oops: De kb 3 nap múlva gondoltam adok neki még 1 esélyt, és megnéztem a 3. részt is. Azután egyhuzamban még 4 részt lehúztam :D
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
sjay
Entrenador del Barça

2011.01.07. 22:29:41

Csak én nem értem pontosan A Kísérlet (amcsi verzió) végét?
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.07. 22:24:55

Fecooo írta:
csababarca írta:
Belenéztem az itt agyonméltatott Dexter-be is,de nekem az nagyon nem jön be. Az egész feelingje nekem lapos. Persze biztos később beindul,meg egyre jobb,de nem érzek rá késztetést. Majd nyáron lehet nekivágok mégegyszer.
öreg hiba haver ;)

te tudod ;)

Lehet csak nem volt hozzá hangulatom,de annyira nem jött be az a magában beszélős dolog. De lehet az csak az elején volt, nem tudom.
Majd nyáron megpróbálom.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.01.07. 22:22:09

csababarca írta:
öreg hiba haver ;)

te tudod ;)
soadroli
Llegenda del Barça

2011.01.07. 22:07:21

csababarca írta:Belenéztem az itt agyonméltatott Dexter-be is,de nekem az nagyon nem jön be. Az egész feelingje nekem lapos. Persze biztos később beindul,meg egyre jobb,de nem érzek rá késztetést. Majd nyáron lehet nekivágok mégegyszer.
Én is most kezdtem el. Az első rész tetszett, majd holnap folytatom.
Rendészeti szakon vagyok, ezért nyilván tökre bejönnek ezek a filmek :D
Kép
Válasz küldése