Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A 4. évad lehet óriási, de akkor is erőltetettcsababarca írta: Erőltetettnek max a 3. évadtól lehet nevezni.
az első 2 évad szenzációs. A 3. gyengébb a többinél,de a 4. évad megint óriási. Persze vége lehetett volna azzal hogy kiszöknek és kész,de akkor meg csomó nyitott kérdés maradt volna.
értem,majd egyszer hangolódj rá a szökésre,megéri.Rinku írta:Igazából nincs bajom a Szökéssel, de valahogy most nem arra vágyok!Valószínű, hogy később el fogom kezdeni nézni, csak most megmagyarázhatatlan okokból nem arra vágyom.
A Lost alapötlete szerintem nagyon jó! Nekem az első évadok angyon tetszettek, de miután kiderült, hogy van egy falu vagy mi a csoda... azután kicsit alábbhagyott a lelkesedés. Mondjuk nem láttam az összes részt, de le fogom tölteni és elkezdem előlről nézni, aztán talán még ez, amit a srága mezőben említettem, ez is jó lesz, meg kell nézni mégegyszer és kész!Jó kis sorozat, de tényleg a végén, hogy megmenekültek, aztán visszamentek vagy micsoda meg az utósztorik, azok valami fertelmesen sz*rok lettek, én kérek elnézést...
Erőltetettnek max a 3. évadtól lehet nevezni.Ilúvatar írta:a szökéssel az a baj, hogy amíg börtön a helyszín (első évad), úgy állat a sorozat, de nem tudom hányadik évadtól szöknek meg a börtönből, s onnantól meg baromira erőltetett a sorozat.....
Sz*rok lettek?Rinku írta:Igazából nincs bajom a Szökéssel, de valahogy most nem arra vágyok!Valószínű, hogy később el fogom kezdeni nézni, csak most megmagyarázhatatlan okokból nem arra vágyom.
A Lost alapötlete szerintem nagyon jó! Nekem az első évadok angyon tetszettek, de miután kiderült, hogy van egy falu vagy mi a csoda... azután kicsit alábbhagyott a lelkesedés. Mondjuk nem láttam az összes részt, de le fogom tölteni és elkezdem előlről nézni, aztán talán még ez, amit a srága mezőben említettem, ez is jó lesz, meg kell nézni mégegyszer és kész!Jó kis sorozat, de tényleg a végén, hogy megmenekültek, aztán visszamentek vagy micsoda meg az utósztorik, azok valami fertelmesen sz*rok lettek, én kérek elnézést...
Mondjuk ez konkrétan a Prison Break-re igaz.Rinku írta:ahol mindig jön az újabb csavar, mikor nem is gondolod és nem tudod, hogy mi lesz a következő lépés!
Én is ezt mondtam neki a múltkor. Úgy látszik, nem hallgatott rám.Fecooo írta:Matyi, nem akarok kioktatónak tűnni, de neked nem való még a Dexter...
ha viszont "koraérett" vagy és képes leszel megérteni a történet valódi lényegét, a karakter változásait és az ez mögött rejlő drámát, akkor minden elismerésem!
viszont a Deb-részek valóban nem neked valók![]()
![]()
Rinku írta:A Szökés nem érdekel, a Lost meg jó!Csak ott is hülyére variáltak mindent, csak az első néhány évad tetszett.
Rinku írta: Tud valaki ajánlani jó sorozatot még?![]()
Tegnap én is megnéztem az első részt.Fecooo írta:öreg hiba havercsababarca írta:
Belenéztem az itt agyonméltatott Dexter-be is,de nekem az nagyon nem jön be. Az egész feelingje nekem lapos. Persze biztos később beindul,meg egyre jobb,de nem érzek rá késztetést. Majd nyáron lehet nekivágok mégegyszer.
rábeszélni nem akarlak, de az tuti, h az itteniek közül te vagy a 2. , akiről tudom, h félbehagyta, a többiek hogy is mondjam szépen: függők lettek![]()
![]()
te tudod
Talán csak én bonyolítottam túl fejben a dolgokat, most így, hogy kicsit leült bennem a film, és jobban átgondoltam az egészet azért világos minden.visca el barca írta:nem tudom mi nem volt tiszta, rég láttam ennyire egyértelmű filmet...
teljesen sallangmentes alkotás, mentes minden cgi-től (egy mp-et kivéve), nincs teleszarva buta amerikai klisékkel. nalam nem hogy csak 2010 no1. filmje, de nagyon-nagyon előkelőhelyen került a képzeletbeli toplistámra.
tipikusan az a film amit még akár 100-szor is megtudnék nézni, bárhol, bárkivel. az eredetet meg a hasonló filmeket, amik mindig az évtized moviejának van beharangozva viszont nem...
én nem tudom aronofsky hova fejlődhet még, de már várom a következő művét...
nem tudom mi nem volt tiszta, rég láttam ennyire egyértelmű filmet...lui1698 írta:Black Swan
És, hogy a napomat megmentsem.
Az utolsó mondatot idézném: "I was perfect."
Mondjuk a film nem volt tökéletes. Itt-ott nekem kicsit sok volt, és volt pár dolog ami nem volt egészen tiszta.
Viszont ott van a 2010-es filmek között nálam a top 3-ban.
Én is elkezdtem. Ilyen stílusú sorozatot még nem láttam.csababarca írta:öreg hiba haverFecooo írta: Belenéztem az itt agyonméltatott Dexter-be is,de nekem az nagyon nem jön be. Az egész feelingje nekem lapos. Persze biztos később beindul,meg egyre jobb,de nem érzek rá késztetést. Majd nyáron lehet nekivágok mégegyszer.
rábeszélni nem akarlak, de az tuti, h az itteniek közül te vagy a 2. , akiről tudom, h félbehagyta, a többiek hogy is mondjam szépen: függők lettek![]()
![]()
te tudod
Fecooo írta:öreg hiba havercsababarca írta:
Belenéztem az itt agyonméltatott Dexter-be is,de nekem az nagyon nem jön be. Az egész feelingje nekem lapos. Persze biztos később beindul,meg egyre jobb,de nem érzek rá késztetést. Majd nyáron lehet nekivágok mégegyszer.
![]()
te tudod
öreg hiba havercsababarca írta:
Én is most kezdtem el. Az első rész tetszett, majd holnap folytatom.csababarca írta:Belenéztem az itt agyonméltatott Dexter-be is,de nekem az nagyon nem jön be. Az egész feelingje nekem lapos. Persze biztos később beindul,meg egyre jobb,de nem érzek rá késztetést. Majd nyáron lehet nekivágok mégegyszer.