Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez e az e ni: http://www.amazon.com/Stephen-Kings-Des ... B000G1R39E Amúgy beírtam gugliba, hogy "Ron Perlman Stephen King adaptáció".Fernando írta:Emberek!
Melyik az a film amelyiknek Ron Perlman a főszereplője és egy Stephen King könyv adaptációja.
Sleepwalkers vagy DesperationFernando írta:Emberek!
Melyik az a film amelyiknek Ron Perlman a főszereplője és egy Stephen King könyv adaptációja.
mondtam, h nagyon durva...Ilúvatar írta:Dexter 4. évad
...
Sejtettem, hogy ez lesz a vége... :/ ez mellbevágott
Ebbe van valami.messideco írta:Aki maratonban nézi a Dextert annak pl. sokkal könnyebb az összefüggésekre rájönnie, mint azoknak, akik hetente néznek egy részt![]()
Még nincs.Victor_Valdes írta:3. évad még nincs szinkronosan ugye?
davi10 írta:Ha a haverom jól mondta, akkor ott már nem J.D. a főszereplő, és alig van benne. Gyakornokokról szól.bence-barca írta:Ma megnéztem a Közellenség-eket
Egész jó film volt, színészek kiválóak, történet is jó. Csak az érdekelne, h ez most igaz történet? Mert a végén beraktak egy szöveget, h ki h élt tovább.
7,5/10
Más: Dokiknak nem úgy volt, h 8 évadja van? Mert láttam wikin, h Amerikában most a 9. megy. Erről tudtok vmit? Színészek ugyanazok benne? Vagy csak pár színész maradt meg? Rendező mintha ugyanaz lenne.
De ez nem biztos, csak ezt hallottam
3. évad még nincs szinkronosan ugye?szajko írta:Minden részét láttam. Dexter után a kedvenc sorozatom. Nagyon nagy!messideco írta:El kezdtem nézni az Agymenőket
Ennyi kocka egy helyen, kellett egy ilyen sorozat...
Minden részét láttam. Dexter után a kedvenc sorozatom. Nagyon nagy!messideco írta:El kezdtem nézni az Agymenőket
Ennyi kocka egy helyen, kellett egy ilyen sorozat...
Szerintem a sárgával sokkal egyszerűbb. Engem például nem zavar, na de izlések és pofonok...Krojf írta: Ha valaki kíváncsi valamelyik "remekmű" teljes tartalmára az írja ide, hogy részleteket kér erről, vagy arról a filmről, sorozatról és aki szeretne neki segíteni, az tegye meg privát üzenet formájában!
Mondjuk:"-Kérlek Benneteket, hogy vázoljátok fel nekem a Dexter 4. sorozat történéseit! A privát üzeneteket köszönettel várom!".
Mondjuk...
K.
Ha valaki kíváncsi valamelyik "remekmű" teljes tartalmára az írja ide, hogy részleteket kér erről, vagy arról a filmről, sorozatról és aki szeretne neki segíteni, az tegye meg privát üzenet formájában!gergo9 írta:messideco...
már az is nagyon okos dolog volt hogy reagáltál rá , erre még nem is sárgázzod ki az egészet hanem gyakorlatilag lelövöd a legnagyobb durranást az egész sorozatban azzal hogy azt írod a Illuvatar reményeire hogy akkor ezt jól besz*ptad.
Mondjuk nekem is lelőtték anno vizsgán előttem két tag megbeszélte mire eszméltem már meg is tudtam.![]()
Krojf
Akkor mégis milyen eszközökkel oldjuk meg hogy az esetleges spoilerekbe ne szaladjon bele senki sem?. Sztem ez a legbiztonságosabb és legegyszerubb megoldás egyenlőre.
Ha lesz <spoiler> </spoiler> tag akkor majd használjuk azt.
Ha a haverom jól mondta, akkor ott már nem J.D. a főszereplő, és alig van benne. Gyakornokokról szól.bence-barca írta:Ma megnéztem a Közellenség-eket
Egész jó film volt, színészek kiválóak, történet is jó. Csak az érdekelne, h ez most igaz történet? Mert a végén beraktak egy szöveget, h ki h élt tovább.
7,5/10
Más: Dokiknak nem úgy volt, h 8 évadja van? Mert láttam wikin, h Amerikában most a 9. megy. Erről tudtok vmit? Színészek ugyanazok benne? Vagy csak pár színész maradt meg? Rendező mintha ugyanaz lenne.
Nem horror, hanem "Pszichológiai thriller - Dráma".S.Agüero írta: Miért a Dexter horrorsorozat?
Miért a Dexter horrorsorozat?fcbarca0827 írta:Dextert csak 6 év múlva!S.Agüero írta:Látom mindenkinek tetszik a Dexter, meg még a Chuck-ot emlegetitek gyakran, lehet elkezdem az egyiket.
Melyik milyen típusú sorozat?Chuckot nem láttam, nem is érdekel. De, szerintem azt még te is nézheted.
Dextert csak 6 év múlva!S.Agüero írta:Látom mindenkinek tetszik a Dexter, meg még a Chuck-ot emlegetitek gyakran, lehet elkezdem az egyiket.
Melyik milyen típusú sorozat?