sjay írta:kanty írta:visca el barca írta:nyugodtan lehetne ugy mint odaát, hogy csütörtöktől köv hét vasárnapjáig. és akkor két hétvége lenne mindenkinek.
Pluszegy. Nem lenne hülyeség.
Pluszkettő. Csak lehet aztán kavarás lenne.
Igazából sztem azért nincs értelme a határidőnek, mert úgysem fogok kivágni senkit, ha nem teljesíti egy hét alatt a filmet, sztem idáig a filmklubok során egy ember nem volt, aki mindig megnézte az adott filmet határidőre. Úgyhogy ebből a szempontból tökmind1, h 1 hetet, 10 napot v 2 hónapot mondunk, felőlem lehet 10 nap is, az a lényeg, hogy rendszeresen legyen értékelés és ne legyen a társaság fele 4-5 filmmel elmaradva. Mondtam, h ha valakinek oka van rá, akkor nem fogom csakazértis kivágni.
De akkor engedek a közakaratnak, legyen csütörtök-vasárnap rendszer.
kurdt írta:Dehogy nincs! Szerintem pont ez a lényege az új megkötésnek, hogy ha jön valaki és azt mondja neked, hogy ő Saló-t szeretné ajánlani és más filmet még életében nem is látott, akkor te, mint maharadzsa mondhasd azt, hogy márpedig ezt a filmet akkor sem ajánlhatod, mert mindkettőnk fejét levágják és egy bot végére szúrva kirakják a szoborparkba.
Vagy én tévedek?
Először is, azt megbeszéltük, h hiába mondom azt, h nem ajánlhatod, attól még a tag ajánlhatja, ilyen szinten nincs beleszólásom. Éppen ezért furcsa az olyan helyzet, h jön valaki 1 opcióval, és azt mondom neki h ez nem jó. És akkor mit ajánljon? Nyilván, ha van B terve, akkor azt eleve elküldheti nekem, ha nincs, akkor meg régen rossz.
szerk.: barcadome és Cali hozzáadva a dochoz, shutter még adós a PÜ-vel