Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az azé túlzás hogy tudok mert csak az alapok mennek.G-Jay írta:Shorty írta:Én nem vagyok uplódermájszter de remélem tőlem is jó lessz.G-Jay írta:Srácok! Vmelyik uplódermájszter megdobna ezzel a számmal: Outlawz - Real Talk
Köszi
G.
Katt
Kösziköszi!!
Gondoltam h vmelyik Tupacos arcnak meglesz![]()
OFF: Am te tudsz cwalk-olni ugye?
G.
Köszi, ezt szedem én is, nagyon betegek a fiúk...Aprieto írta:Belga - Zigilemez
Szandi írta:Énis meghallgattam Kralo. Hát Markus elbújhat![]()
kovinho írta:Én is meghallgattam, nem vagyok nagy szakértő de nekem bejött...![]()
Shorty írta:Én nem vagyok uplódermájszter de remélem tőlem is jó lessz.G-Jay írta:Srácok! Vmelyik uplódermájszter megdobna ezzel a számmal: Outlawz - Real Talk
Köszi
G.
Katt
Melyik album kellene?Fernando írta:Van vkinek Emil RuLeZ! albuma? esetleg torrent? v link? vagy tracklist?
Én nem vagyok uplódermájszter de remélem tőlem is jó lessz.G-Jay írta:Srácok! Vmelyik uplódermájszter megdobna ezzel a számmal: Outlawz - Real Talk
Köszi
G.
Yáyá vegyél fle msn-en oszt átküldöm tömöritveSzandi írta:
Valakinek megvan a Belga: Zigilemez?
Tuti, hogy fent van itt az összes Uriah Heep szám, kivéve a Talest.senzu írta:http://worryaboutyou.com/?q=uriah+heepKluivertinho írta:Az Uriah Heeptől kéne a Tales című számuk. Előre is köszi!
van pár oldal, nézegesd meg hátha megtalálod
Köszi! Örülök, hogy rád mindig számíthatok.Enrique írta:Kellemes, most hallgatom éppen.Kralo írta:Megosztanám veletek a jövő heti (2008as évben első, ezért különleges) rádióműsorom válogatását:
Letöltés![]()
http://worryaboutyou.com/?q=uriah+heepKluivertinho írta:Az Uriah Heeptől kéne a Tales című számuk. Előre is köszi!
Krojf testvér: Atom házibulis hős korszak beli rock-os zenés kicsit retros de szép magyar lányokkal tarkított Szilveszterem lesz!!!Krojf írta:Komáim!
Kőkeményen nyakatokon van a szilveszter, ami súlyos, mert ismét
eltelt egy teljes év, ami talán ok az ünneplésre!!!
Kérdezem, hogy melyikőtök hova készül, mentek-e valamilyen
megarendezvényre, illetve hogy ki milyen partikat kedvel így
szilveszterkor???
És esetleg valaki fellép-e ezen jeles napon valahol???
Gondolok itt a gombamód terjedő DJ-kultúrára is!!!
Nos, komáim, elő a farbával!!!
Ösztönöz erre a Ti Krojf komátok.