Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ilúvatar írta: Ácsi komaDoe volt irigy a mills házassági életre, ezért tervezte úgy hogy ő is meghal Mills nyomozó által. Tudta, hogy ha kinyírja a feleségét, akkor dühbe gurul és szétlövi a fejét, mert ez jellemző a Millsre. Ez a Harag.
De nem fér bele a képletbe, hogy miért kellett meghalnia a feleségének? Mert hogy ezzel húzza fel Mills nyomozót? rendben van, de így ezzel rommá dől a Doe mesterműve, mivel a felesége egyik bűnbe se tartozott. Erről beszélek.
sárga szöveggel nem tudom mi a gondod, jelöld ki az egész sárga szöveget, így nem lesz sárga.Bob_Marley írta: Talán én vagyok az irigység.....Ezt mondja Kevin Spacey....és erre jön a bosszú, harag
"Ilúvatar írta:Hetedik filmmel kapcsolatban
De van ennek egy hátulütője: Miért tartozott az áldozatok közé Mills felesége, mikor nem követett el semmit? Nem tartozott bele a 7 bűnbe.
Rosszul fogalmaztamozsimiki írta:hát igen...kurdt írta:pedig nem is....kanty írta:Hetedik
ahogy megláttam Mills feleségét már tudtam, h ő lesz az utolsó áldozat![]()
pont a legnagyobb csattanót értetted félre kanty, vagy lehet nem, csak úgy jött le az írásodból...
ugye az utolsó áldozat maga a gyilkos, és Ő akarta pont így,h teljes legyen a 7 bűn, amit ezúttal nem Ő követ el,hanem ugye...
Azért ez erős túlzás, az elején egyáltalán nem lehet tudni hogy mi lesz a film vége, persze arra a vége felé könnyen rá lehet jönni, hogy mi is van abban a dobozban. A film mindenesetre nagyon jó, a sztori egyedi, színészi játék 10/10 (Kevin Spacey-t kifelejtetted, zseniális gonosz)kanty írta:Hetedik
Jó kis film, van izgalom benne az biztos. Morgan Freeman és Brad Pitt nagyon jól játszik benne, az általuk alakitott két karakter jól kiegésziti egymást. Nagyon alaposan megrendezett film, minden kis apróságra oda figyelt a rendező. Egyetlen negativuma, h már az elejétől lehetett tudni, h mi lesz a vége.ahogy megláttam Mills feleségét már tudtam, h ő lesz az utolsó áldozat és amikor jött a doboz akkor egyértelmű volt, h a feje van benne.
A vége miatt:8/10
hát igen...kurdt írta:pedig nem is....kanty írta:Hetedik
ahogy megláttam Mills feleségét már tudtam, h ő lesz az utolsó áldozat![]()
Majdnem teljesen egy időben - kicsit korábban - ment az Armageddonnal a mozikban, ami azért meglepő, mert szinte azonos a történet.messideco írta:A Deep Impactról vélemények?
Ma lesz a TV2-őn. Gondoltam megnézem. A szereplőgárda egész jó: Morgan Freeman,Robert Duvall,Elijah Wood. Az IMDB-n csak 6,2-ős...
Morgan csinált közel száz filmet, ennek kb. kevesebb, mint a negyede jó valamennyire; Robert Duvall a Levinson-féle Őstehetség ('84) óta csak elvétve szerepelt jó filmben (pl. Thank You for Smoking); Wood pedig ekkortájt (asszem ez egy '97-es film) még nem nagyon volt sehol.messideco írta:A Deep Impactról vélemények?
Ma lesz a TV2-őn. Gondoltam megnézem. A szereplőgárda egész jó: Morgan Freeman,Robert Duvall,Elijah Wood. Az IMDB-n csak 6,2-ős...
pedig nem is....kanty írta:Hetedik
ahogy megláttam Mills feleségét már tudtam, h ő lesz az utolsó áldozat
Kicsit lehetnének kreatívabban is a filmesek.messideco írta:Nagyon vadon3
Na végre én is megnéztem a Buried-et. Vártam már nagyon. A vágót kicsit megvertem volna, ebből a filmből sztem 75 perc lett volna ideális, túl lett nyújtva, felesleges snittek voltak benne amiket nem is értettem, kb olyanok, amiket időhúzónak szoktak szánni, legalábbis szerintem, egy ilyen filmbe meg időhúzó snittet rakni...nem igazán értem. Pl volt olyan többször, hogy a [auto_cenzúra] feküdt ugye a koporsóba és a kamera meg lassan távolodott, kb egy percig, aztán meg vissza... nem látom ennek értelmét. Egy ilyet sztem feszesen kell tartani,amenynire csak lehet, és ilyennel lazítani hülyeség. Amúgy jó nagy fika volt ez a film a bürokráciának, én legalábbis idegrohamot kaptam a dialógusoktólkanty írta:Buried
Ahhoz képest, h egy szereplő van, egy helyszin nem untam a filmet. A történetnek van valóságalapja, sajnos.
Reynolds is tetszett, eléggé hiteles volt. Most végre nem egy szépfiút játszott.
Úgy összbe tetszett, de voltak részek amikor túl volt rendezve az egészkigyó és közben a tűz, ezek nélkül szerintem jobb lett volna.
7,5/10
Ismételni biztos fogják, próbáld lesni a műsorukat, akár a honlapjukon isfaithnomore írta:azt szeretném kérdezni, hogy nem tudja-e valaki hol lehetne megnézni a szilveszteri heti helyzetet a sport tv-n?
sajnos lemaradtam, és le szeretném valahogy tölteni ha lehetséges
megköszönném ha tudnátok informálni akár pm-ben is
Végre egy újabb film, s én is láttamFecooo írta:
más:
ma megnéztem egy horrort(lehet, h inkább thriller...): Az Árva
látta már vki? durva, h a kislány milyen hihető alakítást nyújtott![]()
nem sok horrorfilmet/thrillert láttam eddig, ezért érdekelne, h a tapasztaltabbak szerint mennyire "sikeres" a film félelemkeltés szempontjából?
szerk: vazze, most olvastam a filmhez kapcsolódóan egy nevet: Harry Earles
megjegyzés: ezt a nevet csak az nézze meg, aki már magát a filmet megnézte, mert lelövi a film "poénját"!
Igen, országimázs szempontjából sem lenne rossz. Egyébként valamiféle hasonló filmipar fellendítésre most van kormányzati terv. Wajnáékat kérték fel és egy-két milliárdot elkülönítettek erre a célra. Történelmi nagy játékfilmeket akarnak a jó kapcsolatokkal bíró rendező segítségével készíteni. Nem bírom őt, de, ha jó filmek készülnek, nem bukunk rajta és nem tűnnek el pénzek, akkor elégedett leszek. Egyelőre csak az optimizmus maradt nekünk...albicelesteX írta:Na ez az!Én ezen annyit gondolkoztam már.Hogy annyi történelmi dolog megmozgatta már a nagy filmkészítőket,a Magyar történelemből bármi is miért nem tudja???Pedig tényleg lenne mit és világsztárokkal megcsinálni szerintem marha jó lenne...Tim írta:Ebből,vagy a Hídemberből sokkal többet ki lehetett volna hozni.Szerintem ebben egyet érthetünk. A gond az,hogy ha a magyar történelmet vesszük alapul (és miért is vennénk mást),rengeteg megfilmesíthető esemény lenne
Na ez az!Én ezen annyit gondolkoztam már.Hogy annyi történelmi dolog megmozgatta már a nagy filmkészítőket,a Magyar történelemből bármi is miért nem tudja???Pedig tényleg lenne mit és világsztárokkal megcsinálni szerintem marha jó lenne...Tim írta:Ebből,vagy a Hídemberből sokkal többet ki lehetett volna hozni.Szerintem ebben egyet érthetünk. A gond az,hogy ha a magyar történelmet vesszük alapul (és miért is vennénk mást),rengeteg megfilmesíthető esemény lenne
Igazából a művészi szabadság szerintem a történelmi filmekre is kitérhet, persze olyan mértékben, hogy ne bántsunk meg vele senkit ( ez a történelmi filmeknél szinte mission impossible). Így az irodalmi alkotások adaptációjánál is létezhet egyfajta szabadság, attól függ, hogy kinek mi tetszik. A Trójával sem lett volna baj, ha csak a szabadságával élt volna, de a színvonalat megtartja. Színvonaltalan volt sajnos, legalábbis én így gondolom ( ahogy látom mások is)sjd írta:Persze, nem úgy értem, hogy csak egy mítosz, csak az eredeti történetet nem tudjuk, szóval nem volt mit átírni (pl. ha Akhilleusz nem létezett, akkor nehéz arról beszélni, hogy hiteltelenül jelenítették meg a karakterét)Kalap1988 írta: A kettő között van valahol az igazság, mert Tróját valóban ostromolták egyszer a görögök. Csak nem ilyen körülmények és okok miatt minden bizonnyal. A jó öreg Schliemann mester megmutatta és bebizonyította, hogy sem Agamennón palotája és királysága, sem Trója nem csak egy mítosz.