Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Véres Gyémántsjay írta:Néhány filmről kérek véleményt:
Véres Gyémánt
9. Légió
Red
Ezeket tervezem, de előtte szeretném a ti véleményetek is kikérni
jósjay írta: Véres Gyémánt
9. Légió
Red
Véres gyémánt über, kötelező! 9/10 TIAsjay írta:Néhány filmről kérek véleményt:
Véres Gyémánt
9. Légió
Red
Ezeket tervezem, de előtte szeretném a ti véleményetek is kikérni
Hmm... a második rész jobban tetszett?fcbarca0827 írta: A 2. részt végig sírtam, az nekem 10/10 az első meg 8/10.
Talán a kedvenc filmem, ha lehet egyáltalán kedvencem, de az biztos, h a top5ben benne van. Úgy jó ahogy van, a történet nagyszerű, fordulatos, néha drámai, néha humoros. Tim Robbins és Morgan Freeman játéka szintén hatalmas. Ez tényleg kötelező, mindenki számára.messideco írta: A remény rabjai
Erre is csak ma került sor. Most már látom, hogy a Szökés c. sorozat teljesen erre a filmre alapszik. Abszolút ugyanaz. A két főszereplő zseniális, meg a korrupt bankigazgató is nagyot alakított.
Mármint a: Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford c. filmre.Ilúvatar írta:Hasonlít a "Jesse James meggyilkolása és a gyáva tettes Robert Crowd" c. filmre
Az is biztos, ha az ncore-on nincs meg rendes minőségben, akkor máshol se.messidona10 írta:A Terhes társaságot szeretném letölteni valahonnan, lehetőség szerint magyar szinkronnal. Ami ncore-on van fent, az nem jó. Valaki tudna küldeni linket esetleg?
Hm...kíváncsi lettemmessideco írta:Pl:
*a szőkés
*fúrás
*különc alak
*egyedi megbízás
*jó kapcsolat a börtönigazgatóval
*az öreg fegytárs, akinek állata van stb
Most hirtelen ennyi.
A remény rabjait nem láttam, de a Szökést végig angolul, mert nem bírtam kivárni magyarulmessideco írta:Megnéztem a filmtörténet két legjobb alkotását:
A Keresztapa
A regény után a film is elbűvölt. Szerintem mindenkinek meg kell néznie ezt a filmet. Nagyon nincs amit ragozni rajta, a kedvencek között van. Kedvenc szereplőm Tom Hagen, a consigliere.
http://www.thegodfather.com/![]()
A remény rabjai
Erre is csak ma került sor. Most már látom, hogy a Szökés c. sorozat teljesen erre a filmre alapszik. Abszolút ugyanaz. A két főszereplő zseniális, meg a korrupt bankigazgató is nagyot alakított.
Nem is kérdés, mindkét film egyértelmű 10/10
Az IMDB-n nem nagyon szoktak tévedni. Lehetnek bármilyen szuperfilmek, 100milliárd dolláros költségvetésű muvik, Avatarok,Eredetek meg minden, de ezeket egy sem fogja felülmúlni
Filmmániákus jelentkezik!!!ozsimiki írta:Nah skacok!
A bevételes lista alapján leszedtem pár filmet, amiről nem is hallottam még,és itt se igen olvastam róla.
Azért megkérdezem, aki látta, milyennek találta ezeket:
The American - Az amerikai , George Clooney-val
Edge of Darkness - A sötétség határán, Mel Gibsonnal
Green Zone - Zöld zóna, Matt Damon-al.
Mind 2010es filmek, elég jónak tűnnek, meg is lesem őket, de azért érdekelne pár vélemény.
Mozgatja a szálakat.messideco írta:A Keresztapa felirat mögött/fölött a kéz tart valamit. Annak mi a jelentése?
Nem tudom pontosan mire gondolsz, de ha arra amire én az egy marionett báb szimbólum.messideco írta:A Keresztapa felirat mögött/fölött a kéz tart valamit. Annak mi a jelentése?
hagyjátok már szegényt, csak sokáig volt a legmélyebb szintenlui1698 írta:LM10 te az elmúlt hónapokban nem néztél tv-t, nem hallgattál rádiót nem beszélgettél emberekkel?
Mert az Eredet kb. mindenhol ott volt.
ozsimiki írta:Nah skacok!
Edge of Darkness - A sötétség határán, Mel Gibsonnal
.