Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kösz az infot!wutang85 írta:Akkezdet album jővőre majd dupla cd-ként jön ki---reméljük+újonc -parkóló c-je mixtape formájában limitálva---Boba is új albummal jön majd ki...
ajánlom még Day albumát+Beatmarket számokat+Tezsviir+Fhészek+Steve+DSP...ha véletlen nem ismernétek![]()
Bankos és Norba is új cumóval jön ki a krime city-n és az Nks is igért egy remix albumot..Vanis és Crain album is lesz(rengeteg közremüködővel)+Amps--- csak pár info volt----
Akkezdet album jővőre majd dupla cd-ként jön ki---reméljük+újonc -parkóló c-je mixtape formájában limitálva---Boba is új albummal jön majd ki...Saviola írta:Ez a magyar u.g. krémje..én is csípem ezeket.Bobát és Minimalt nem nagyon,de a többi ütős.Főleg NKS és Siska.Akkezdet meg örök etalon,csak kéne egy új album,ami nem lesz.G-Jay írta:Hali!Hát meghallgatom mindet igazából, hogy figyeljem ki milyen stílus. Meghallgatom Akkezdet Phiait, Siskat, NKS, Bobakome, Hősök, Minimal Project ilyenek.
Te/ti?
G.![]()
A Hősök 3 meg lassan jön.
Ez a magyar u.g. krémje..én is csípem ezeket.Bobát és Minimalt nem nagyon,de a többi ütős.Főleg NKS és Siska.Akkezdet meg örök etalon,csak kéne egy új album,ami nem lesz.G-Jay írta:Hali!Hát meghallgatom mindet igazából, hogy figyeljem ki milyen stílus. Meghallgatom Akkezdet Phiait, Siskat, NKS, Bobakome, Hősök, Minimal Project ilyenek.
Te/ti?
G.
Hali!balboa7 írta:üdv !
G-Jay, milyen magyar rap előadókat szeretsz,ismersz ?
Az az.VIII.Henrik írta:Lehet arra gondolsz, ami nekem most beugrott, az audiogalaxy.
Még most is működik, de nem néztem meg milyen alapokkal.
Úgy 2000-2001 környékén lehetett, amikor a középiskolában erről töltögettünk, aztán a tanári gépen megírhattuk egy cd-re.
Lehet arra gondolsz, ami nekem most beugrott, az audiogalaxy.FCB_gábor írta: Először a neten voltak megosztva a zenék, hasonlóan a napsterhez. Volt egy oldal(aminek a nevére már nem emléxem) ahol hasonlóan csak akkor még legálisan ment az egész zene töltögetés. Iszonyat sok zene volt fennt és hihetetlen igényesen volt megcsinálva az egész. Azt nagyon sajnáltam, hogy megszünt.![]()
Amikor vagy 10 éve először bekötöttük a netet még a nagyon kemény 56kbps modemes net volt(az elején csak ez volt elérhető számomra) és azóta próbáltam már minden fajta töltögetést.Slither írta: Tudom, hogy ilyen nem reges oldalaknál nem fontos az arány, de mondom, jó gyerek vagyok, és ha már ingyen van, akkor viszonyzom a dolgot, és legalább én is segítek a hozzám hasonlóknak.
Tudom, hogy ilyen nem reges oldalaknál nem fontos az arány, de mondom, jó gyerek vagyok, és ha már ingyen van, akkor viszonyzom a dolgot, és legalább én is segítek a hozzám hasonlóknak.FCB_gábor írta: µTorrent-tel semmilyen arányra nem kell figyelni, nekem bármilyen album(természetesen csak ami normálisan meg van osztva) lejön 15-20perc alatt, pedig csak 1Mbit-es netem van.
µTorrent-tel semmilyen arányra nem kell figyelni, nekem bármilyen album(természetesen csak ami normálisan meg van osztva) lejön 15-20perc alatt, pedig csak 1Mbit-es netem van.Slither írta:Nem szeretek zenét torrentről szedni, mert általában elég sokáig tart (főleg a feltöltés, mert figyelek az arányomra). Amióta nincs albumbase, alig nőtt a zenetáram.
![]()
:
Köszi. Ha nem tud senki sem direkt linket adni, akkor leszedem onnan. Nem szeretek zenét torrentről szedni, mert általában elég sokáig tart (főleg a feltöltés, mert figyelek az arányomraVIII.Henrik írta: Pl: http://www.torrentz.com/search?q=Amy+Winehouse
Igazából nem ismerem nagyon a zenéjét, de nem rossz amit eddig hallottam. A Frank című albumára találtam már normális linket, de a B to B-re pont egy jelszóval védettet néztem ki magamnak.Game90 írta: Ilyen drogos r*bancot hallgatsz?![]()
Egyébként sztem is elég jó zenét tol, csak ne lenne ennyire drogos/piás stb... Valamelyik díjátadón pl. részegen lépett fel![]()
ZsííííííííííííííírG-Jay írta: Magyaroroszágon élünk
Hát MAGYARUL beszéljünk
Ez a világok harca
Ilyen a világunk arca
Ők arra kérnek szállj be
Mi arra, hogy most állj le....
Kicsit hosszú, meg tudom hogy [auto_cenzúra] is, de várom a véleményeteket! Előre is köszönöm a kritikákat.