Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ezt láttam. Matt Damont kedvelem, de nem ez a legjobb alakitása. Az is igaz, h a téma eléggé lerágott csont kategória, s nem is igazán reális, de többet nem mondok róla nézd meg.ozsimiki írta:
Green Zone - Zöld zóna, Matt Damon-al.
Mind 2010es filmek, elég jónak tűnnek, meg is lesem őket, de azért érdekelne pár vélemény.
Hatalmas arc vagy.LM10 írta:Hát bocs srácok, eléggé szoktam követni a filmeket(is), de ez kimaradt![]()
![]()
.
De ezt nem vágom. Azok hogy szerepelnek a 2. évadban akiket lemészároltak az előző évadban?kanty írta:Az egyetlen sorozat amit végig néztem.Bányász írta:A Spartacus rajongók készülhetnek.
Spartacus:Gods of the Arena
Ha jól gondolom az előzmények lesznek ezek!Január 21.én kezdés!![]()
![]()
Kiváncsi vagyok rá, kár, h a főszereplő változik, de azért megnézem majd.
azóta nem hallottál róla?LM10 írta:Nem1X láttam az előzetesét a nyár körül, akkor néztem fel, hogy a sötét lovag rendezői tuti jó lesz. Azóta nem hallottam róla semmit. De holnap pótolom
LM10 ez betett.LM10 írta:NemIlúvatar írta:MOST VICCELSZ?LM10 írta:Meg van ez a Inception. Di Caprio játszik benne. Érdekesnek tűnik, valaki tud mondani róla véleményt?1X láttam az előzetesét a nyár körül, akkor néztem fel, hogy a sötét lovag rendezői tuti jó lesz. Azóta nem hallottam róla semmit. De holnap pótolom
Az egyetlen sorozat amit végig néztem.Bányász írta:A Spartacus rajongók készülhetnek.
Spartacus:Gods of the Arena
Ha jól gondolom az előzmények lesznek ezek!Január 21.én kezdés!
NemIlúvatar írta:MOST VICCELSZ?LM10 írta:Meg van ez a Inception. Di Caprio játszik benne. Érdekesnek tűnik, valaki tud mondani róla véleményt?
Érdemes megszerezni, az egyik legjobb sorozat véleményem szerint. Bár sokaknak túl fárasztó, de a legjobbak szerintem!messideco írta:Igen. A valahol majd megtalálom
Most néztem meg. Hát ez kész voltozsimiki írta:gondolom ugyanazok a poénok lesznek benne mint az eredetiben, az nagyon tetszett. azért megnézem ezekkel a szereplőkkel is,csak vhogy nem szeretem ha ugyanazt forgatják le,más szereplőkkel.
MOST VICCELSZ?LM10 írta:Meg van ez a Inception. Di Caprio játszik benne. Érdekesnek tűnik, valaki tud mondani róla véleményt?
gondolom ugyanazok a poénok lesznek benne mint az eredetiben, az nagyon tetszett. azért megnézem ezekkel a szereplőkkel is,csak vhogy nem szeretem ha ugyanazt forgatják le,más szereplőkkel.Ilúvatar írta:ááá, köszi a listát!Van egy pár film amit kihagytam véletlenül, most fogom bepótolni őket
Death at a Funeral... ááá ember, chris rock, martin lawrence, stb... HOGY HAGYHATTAM KI?
Ne fórumozz, inkább nézd meg most!LM10 írta: Utána olvastam, és a Sötét Lovag rendezői csinálták ezt is!Szóval rossz film nem lehet, gondolom teli van hírtelen megoldásokkal, mint a Batman.
Utána olvastam, és a Sötét Lovag rendezői csinálták ezt is!kanty írta:Ez jópofa volt.LM10 írta: Meg van ez a Inception. Di Caprio játszik benne. Érdekesnek tűnik, valaki tud mondani róla véleményt?Kb. még a csapból is az Eredet folyik.
Röviden: nagyon jó film, talán a legjobb az ideiek közül, nem ajánlott fáradtan megnézni. Többet nem érdemes róla mondani, ezt látni kell.
Ez jópofa volt.LM10 írta: Meg van ez a Inception. Di Caprio játszik benne. Érdekesnek tűnik, valaki tud mondani róla véleményt?
Ezek közül meglesem:
hm, van egy jó pár amit nem is láttam, és jónak tűnik...
Ténlyeg érdekes. DE pl vannak filmek amelyek később kerültek a mozikba (október, november) azoknak a bevétele még mehet jóval fennebb. A közösségi háló 28dik helye meglepő, de évvégi film.