Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tudom... különösen kiakasztó, h szenvedsz 3 órát, h felmenjen, aztán lejön 7 perc alatt...Tim írta:Illetve majdnem elfelejtettem:Yonderboy Külföldön ismertebb mint itthon,pedig nagyon jó..Valamelyik helyszínelős sorozathoz is írt zenét,ha jól emlékszem.
Igen,végső elkeseredésembenHátha gyorsabb lesz,mint így
![]()
Úgyhogy legközelebb tehetünk egy próbát..
Köszönet! De látom, közben beszereztél egy MSNt isTim írta:Harusz koma! Megígértem,Tessék:Amorf Ördögök
vagy itt van ez:Szandi írta:mad world.bati1989 írta:Sziasztok!Nagyon megköszönném ha adnátok ötleteket szalagavatós zenére!Előre is THX!
http://www.youtube.com/watch?v=v52Igdotisk
Ennél nincs szebb
Mi is ezt toltuk, de nem értem minek, a szalagavatónak egészen másról kéne szólnia nem az ilyen gyászzenéről.Néhányan a végén med-veeeee-t énekeltünk
mad world.bati1989 írta:Sziasztok!Nagyon megköszönném ha adnátok ötleteket szalagavatós zenére!Előre is THX!
Bocs hogy beleszólokTim írta:Na azért nem kell elkeseredniHarusz írta:Hát elvileg van Skypem (egyszer használtam életemben...), de bárhogy töröm a fejem, nem emlékszem a felhasználónévre![]()
Hát akkor sajnálom, marad a fel letöltés...
Tudom milyen az, nekem is tartott jó sokáig... Sőt az volt a szép, amikor hugom nem sokkal a vége előtt egyszer véletlenül kikapcsolta....Meglesz,az a lényeg..Én viszont msnt nem használtam(mivel nincs is)mert szeretném ha minnél kevesebb közöm lenne a mikrofoshoz
Mivel abban a szerencsés helyzetben vagyunk,hogy tudunk találkozni mégha közvetve is, arra gondoltam kiírok 1-2 zenét cd-re,és a postáskisasszonnyal elküldömDrigo írta:Az Amorf Ördögökre én is vevő lennék, illetve bármilyen hasonló magyar zenekarra, akit esetleg ajánlani tudsz Tim, illetve bárki más.
Ja reggelre meglesz a Csengetett Mylord most kezdtem még 7 óra.Többit majd pü-ben
Na azért nem kell elkeseredniHarusz írta:Hát elvileg van Skypem (egyszer használtam életemben...), de bárhogy töröm a fejem, nem emlékszem a felhasználónévre![]()
Hát akkor sajnálom, marad a fel letöltés...
Tudom milyen az, nekem is tartott jó sokáig... Sőt az volt a szép, amikor hugom nem sokkal a vége előtt egyszer véletlenül kikapcsolta....
Ó köszönöm! Eric Sumo van (Rocky mountain, nem tudom, van e több albuma), Yonderboyt még nem hallottam...(Tim írta: Segíthetek?Ma már nem,de holnap délután,este felé megpróbálom..
Más egyéb? Erik Sumo,Yonderboy ilyesmi..Hogy tetszet a P.B lemez?
Segíthetek?Harusz írta:Sül le a pofámról a bőr...![]()
Ugyanis kérnék még zenét...Amorf ördögök: Cellux-szimfónia albumra lenne szükségem...
Letöltöttem Torrentről, de olyat ír ki, h nem licencelt, s onnantól fogalmam sincs. Magyarul: nem tudom lejátszani..
Jaja nagyon jó! Majd letöltsük:Dbarca99 írta:Köszi Game, ez az új Tupac tényleg odabszós.