Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
De, persze! Parancsolj:Szandi írta: Nem írnád be légyszi a listát megint? Visszalapoztam egy csomó oldalt de nem találtam. Köszi.
Tessék. A 9. oldalon volt.kurdt írta:ha már előjött a Top 10-ezés, akkor itt van az én 2010-es Top 10-em, szigorúan az eredeti megjelenés szerint és előrebocsátva, hogy szerintem ez egy igencsak gyenge év volt filmes téren:
hoppácska, annyira gyenge év volt, hogy ez csak top 9 (vagy top 11 a holtverseny miatt, ahogy tetszik)
9.* The Town (Ben Affleck) / Social Network (David Fincher) / Kick-Ass (Matthew Vaughn)
8. Machete (Robert Rodriguez)
7. Köntörfalak (Dyga Zsombor)
6. Minden rendben lesz (Christopher Bo)
5. Shutter Island (Martin Scorsese)
4. Bibliothèque Pascal (Hajdú Szabolcs)
3. Inception (Christopher Nolan)
2. Exit through the Gift Shop (Banksy)
1. Ghost Writer (Roman Polanski)
a lista 1) bővülés/változás alatt áll, 2) nem reprezentatív, tekintve, hogy nem láttam minden filmet
* a 9. pozíciót illik megmagyaráznom: normális esetben e három film egyike sem (még tán a Machete sem) férne rá egy valamire való toplistára, csak ez (mint már jópárszor elmondtam) nagyon gyenge év volt
Nem írnád be légyszi a listát megint? Visszalapoztam egy csomó oldalt de nem találtam. Köszi.kurdt írta:Die Hard téma:
első fantasztikus, második gyenge, harmadik megint jó, negyedik teljesen közömbös...
más:
nemrég írtam ide egy listát 2010 legjobb filmjeivel. viszont odaírtam hozzá, hogy work in progress. úgyhogy most képzeljétek magatok elé azt a listát, és körülbelül a második helyre tegyétek oda a Black Swan c. Aronofsky-darabot. Nekem fura ez a srác, mindenki nagyon imádja, ellenben szvsz a Pi legjobb esetben is közepes, a Requiem egy picit túlságosan is hatásvadász, a Pankrátor meg [auto_cenzúra] és kész...ellenben ez a Black Swan valami egészen fantasztikus...
Köszi, csak a net nem olyan amivel le tudnám szednifcbarca0827 írta:A mostani, 2010-es.albicelesteX írta:Ez melyik Buried?Mármint évjáratra?
Ma estére, kiírtam egy DVD-re a Buriedet és a Devilt. Jól, elleszek. A Karácsony utolsó óráit egy kis borzongással töltöm.
Ha nem találsz, akkor esetleg ezeket szedd le, ha tudod.L.Messi 10 írta:Ma este TVben lesz valami jó kis horror? Végső Állomás 3 a Coolról kilöve Olyan 10-11 óra körül.
A mostani, 2010-es.albicelesteX írta:Ez melyik Buried?Mármint évjáratra?
Ha nem találsz, akkor esetleg ezeket szedd le, ha tudod.L.Messi 10 írta:Ma este TVben lesz valami jó kis horror? Végső Állomás 3 a Coolról kilöve Olyan 10-11 óra körül.
Ez melyik Buried?Mármint évjáratra?sjay írta:Úh. Most néztem meg a Buried-et.
Valaki pü-ben elmondaná pontosan hogy mi történt végén?
Negyedik típusú találkozásoksjay írta:Valaki ajánlana néhány áldokumentalista horrort? (a Paranormal Activity-t, és a REC-et már láttam.)
Engem egyébként kifejezetten megrázott a vége, főleg azért ,mert Ryan Reynolds baromi jól nyomta ezt a karaktert.ozsimiki írta:egy másik ürgéhez vezették őket, ahhoz akiről azt kamuzta Benner,h őt megmentette. Valószínű Ő is telefon kapcsolatban volt,és még sokan akiket elraboltak,és váltságdíjat követeltek érte. Szóval számomra az jött le az utolsó percekből,hogy senkit se tudtak ilyesmi után megmenteni, csak tartani akarta Paul-ban a lelket.sjay írta:Úh. Most néztem meg a Buried-et.
arról a shrekkkfej céges főnökről nem is beszélve...![]()
Amúgy figyeltétek a telónál,h a nyelveknél ilyen is volt írva: Magyar :X
egy másik ürgéhez vezették őket, ahhoz akiről azt kamuzta Benner,h őt megmentette. Valószínű Ő is telefon kapcsolatban volt,és még sokan akiket elraboltak,és váltságdíjat követeltek érte. Szóval számomra az jött le az utolsó percekből,hogy senkit se tudtak ilyesmi után megmenteni, csak tartani akarta Paul-ban a lelket.sjay írta:Úh. Most néztem meg a Buried-et.
Ismerem az Ideglelést, de szerintem hihetetlenül gyenge film. Nem azért mondom, mert nem öltek bele sok-sok 10 milliót (nem egy kis költségvetésű filmet szeretek...), hanem azért, mert nem volt egy fél perc se a filmben, ami lekötött volna.kurdt írta:
Az biztos hogy nem tucatfilm, ellenben eredetinek sem nevezném. Nagyon sok ilyesmi film van, de én most csak egyet említenék (a többi nagyrészt teljesen érdektelen), mégpedig azt amire egyértelműen hajaz a Cloverfield:
The Blair Witch Project (magyarul Ideglelés): úgy kezdődik, hogy néhány srác eltűnik az erdőben és soha sem találják meg őket; nem sokkal később azonban előkerül a felvétel amit a náluk lévő kamerával készítettek: na ez a film: egy kézikamerás áldokumentumfilm, ami szerintem jobb és hitelesebb is, mint a Cloverfield, főleg mert a Cloverfield sok tízmillió dollárból éri el azt a hatást, amit a Blair Witch kb. 50ezerből...
Nem mellesleg ez minden idők legkomolyabb profitja: a forgatási költséghez képest kb. háromezerszeres (!!!) bevétele volt.