ok, akkor a kérdések miatt
UPDATE
Ajánlás
Az aktuális ajánló (mindenki lesz ajánló) küld nekem egy PÜ-t az ajánlási terveiről (ez jó esetben több film, különben nincs mit véleményezni). Konzultál velem, majd dönt, és amikor sorra kerül, azaz az adott hét csütörtökjén beír ide, ill. a doc-ba (ld. később) egy filmet, amelyet a tagoknak 1 hetük van megnézni, itt a topikban szövegesen és pontszámmal értékelni, a pontszámot pedig a google doc-ba bevezetni. (Akinek még nincs hozzáférése, az PÜ-zzön meg egy email-lel. Szigorúan eurobarca PÜ, gmailes kérés alapján senkit nem adok hozzá). Természetesen családi ok, vizsga, depresszió, 60-as évek fóbia stb. kapcsán valamennyire el lehet maradni, de az aktivitás huzamosabb hiánya után kivágom az illetőt. (Amennyiben nincs rá különleges oka és nem jelzi ezt)
Ajánlási sorrend
kanty írta:Amúgy, akkor akik a csonka körben ajánlottak, plusz az újak a végén fognak ajánlani?
A csonka kör végével indítunk
most csütörtökön, tehát lui, én, soadroli stb.
Utánuk azokból sorsolunk, akik már vtak korábban tagok, itt most eltekintenék attól, h előző körben vagy régebben. Tehát messidecotól sjay-en át Faustig ebbe a kalapba megy mindenki, és aztán az utolsó helyeket meg elosztjuk az újoncok között (jelenleg ha jól látom barcadome és Cali + shutter, ha ő még nem vt tag korábban)
Ezt majd vmikor csütörtökön kisorsoljuk, miután lezárult a jelentkezés. (Mondjuk nem tudom, h van-e értelme egyáltalán zárni, mert az időközben beeső emberek az addig sorra került filmek megnézése mellett utolsó ajánlóként még jöhetnének)
Egyéb kérdés?